alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καμια πληροφορια για Μαρουσι υπαρχει ομως??
για τι κατα τις 5 θα παω choco spa
για τι κατα τις 5 θα παω choco spa
Δημητσανας 1 παλικαρι!Φραπεδακι ακριβο και καποιοι μιλησαν για καλαμακι!Εγω παντως μονο φραπε γνωριζω οτι εχει!Παιδιά γνωρίζει κάποιος την διεύθυνση του choco spa στο μαρούσι
δημητσανας 1Παιδιά γνωρίζει κάποιος την διεύθυνση του choco spa στο μαρούσι
Ταχεια ενημερωση απο ολους τουσ συναγωνιστες !!δημητσανας 1
παληκαρι προσφατα με ενημερωσε οτι η φαιη ειναι πολυ σπασαρχιδω κλπ..Για τους ενδιαφερόμενους, η Φαίη απο το γνωστό μασατζίδικο στην οδό του ποιητή της Οδύσσειας λείπει για διακοπές, σύμφωνα με πληροφορίες απο κολλητό ο οποίος επισκέφτηκε χτές το εν λόγω πολιτιστικό κέντρο.
Το απογευματάκι θα περάσω και εγώ, έχει κανείς να προτείνει κάτι;
Παπαγιώργη κανα tip?
Μα δέν δίνεις 100, 80 πάει το μαλλί εκεί.Αυτό που μαρέσει στο εν λόγω κατάστημα είναι οτι σε κρατάνε μία ωρίτσα γεμάτη, δεν με ενδιαφέρει να πάω για 20 λεπτα και να με αρχίσει κατευθείαν στο γαμήσι, άμα είναι έτσι πάω σε studio.παληκαρι προσφατα με ενημερωσε οτι η φαιη ειναι πολυ σπασαρχιδω κλπ..
παντως εγω οπως εχω ξαναπει το συγκεκριμενο καταστημα δεν το προτιμω, διοτι μου ειναι αδιανοητο να δινεις κατοσταρικα με αμφιβολα αποτελεσματα, ή στην καλλιτερη περιπτωση να στο παιζουν και μούρες οι τανες και να θελουν και τα καλοπιασματα τους..
αν ειναι να ψησεις γκομενα, πας και στο ακρωτηρι..
Κατά τις 5-6 λέω να πάω, ποιά θα πάρεις;τι ωρα θα πας για να μην συμπεσουμε?
φιλαρακι ποσο πηγε το μαλλι? πως θα γινει να παμε πρωτη φορα και να δαγκωσουμε τιποτα?σήμερα έκανα επίσκεψη στο κατάστημα της μ28. μου άνοιξε μια μεγάλη κυρία και αφού με ρώτησε αν έχω ξαναέρθει (απάντησα οχι) μου έδειξε τις κοπέλες. Ηταν τρείς και μόνο η μια άξιζε (πολύ καλο milf). Αφού τις είδα, ρώτησα ποιά είναι η Ζάνα και η τσατσα μου απάντησε οτι λείπει σε διακοπές.Τεσπα είπα και μπήκα για μασαζ με το milf. Αφού με έτριβε κανά 30' μου την έπεσε και με άρχισε στις μαλάξεις. Αφού τέλειωσε... το μασάζ γυρνάει και μου λέει το milf είσαι τυχερός γιατί εγω είμαι η Ζάνα και θα ήθελα πολύ να ξαναέρθεις. τα συμεράσματα δικά σας...
Μα δέν δίνεις 100, 80 πάει το μαλλί εκεί.Αυτό που μαρέσει στο εν λόγω κατάστημα είναι οτι σε κρατάνε μία ωρίτσα γεμάτη, δεν με ενδιαφέρει να πάω για 20 λεπτα και να με αρχίσει κατευθείαν στο γαμήσι, άμα είναι έτσι πάω σε studio.
Οπότε τί προτείνεις εσύ για μασατζίδικο;