giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
σοφια, μελαχροινη με σπαστο μαλλι, η καινουρια αξιολογη αφιξη της στουρναρη..
Εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει full, αλλά ένασ φίλος έχει κάνει full με 80 αλλά είναι συχνόσ πελάτης, αν καί κάρφωσε απτην 2η φορά που πήγε.δηλαδη κανεις με 80 ευρω φουλ προγραμμα ?
Την προτείνεις δλδ; Πόσα παίρνει και τί πρόγραμμα κάνει ξέρεις;σοφια, μελαχροινη με σπαστο μαλλι, η καινουρια αξιολογη αφιξη της στουρναρη..
Την προτείνεις δλδ; Πόσα παίρνει και τί πρόγραμμα κάνει ξέρεις;
Εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει full, αλλά ένασ φίλος έχει κάνει full με 80 αλλά είναι συχνόσ πελάτης, αν καί κάρφωσε απτην 2η φορά που πήγε.
3 post Πιο πανω εχει πληροφοριες για το εν λογω καταστημα.Παιδιά ενδιαφέρομαι για μάρνης28 τιμες,κοριτσια και τα σχετικα
ρε παλικαρι η μαρινα που λες καλο μωρο αλλα οχι και ελληνιδα!! εκτος και αν οι αλβανοπουλες το εχουν αλλαξει τωρα σε ελληνοπουλες!Παρεπιπτωντος ρε παιδια η μαρινα η ξανθια ελληνιδα ειναι ακομα εκει?Επισης μια ρωσιδα εν ονοματι ελενη ή ελενα ειναι και αυτη ακομα εκει?
για προσωπικο παιζει μαρινα, ελενη (ειναι διακοπες) και ηλεκτρα απο παλιες απο τιμεσ 70 απλο μασαζ 90 με φραπε και 120 με χαμαμΣυναγωνιστές, δώστε πληροφορίες για choco spa! Τιμοκατάλογος, προσωπικό κ.λ.π.
μαλλον θα συναντηθουμε. θα διαλεξω εκει γιατι δεν ξερω τι παιζει με αδειεςΚατά τις 5-6 λέω να πάω, ποιά θα πάρεις;
choco spaκαλησπερα στην παρεα παιδια,ειμαι νεος στο φορουμ,για ποια μαρινα λετε ?στη μ28?
Ειναι ενα ξανθο κοντοπουτανο???ΣΟΛΩΜΟΥ 54 νεα αφιξη ονομα Ρωξανη,ξερει κανεις τιποτα γι αυτη?
αγιου ιωαννου παιζουνε τρεις ρωσσιδες ρε παιδια και κατι αλλο μην ρωτατε αν κανουν παιχνιδι η οχι. ΟΛΑ που ειναι στις αγγελιες κανουνε. απλα αλλα το κανουν αμεσως και αλλα οχι. εγω δεν καθησα αγ ιωαννου αλλα για να σου λεω ρωσσιδες καταλαβαινεις
σε ποσα εχεις παει ??Τοσο καιρο παρκαλουθω το θεμα και τελικα μπορω να πω οτι δεν υπαρχουν μασατζιδικα που γαμας αλλα μασατζιδικα που σε γαμανε.
φίλε μου αν αυτά ήταν τα πιο καλά, τότε μάμησέ τα. Μήπως ήταν πιασμένα τα καλά με πελάτες?αναφορα απο ******. εχει μαζευτει ολος ο ζωολογικος κηπος. ρινοκεροι ελεφαντες κ.α
τα καλα ειναι σε αδεια. τα πιο καλα ηταν χριστ. και γωγ