Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Στο Σολωμού 33 υπάρχει κουδούνι και γράφει Ρεφλεξολόγος. Παρόλαυτά όμως το μαγαζί δεν είναι μπριζολάδικο και γι'αυτό δεν αναφέρεται σε αυτό το νήμα.
Αυτός ήταν ο λόγος που δεν μπήκα και ευτηχως που ρώτησα τωρα τι να σου πω ρωτά μπορεί να μην της άρεσα ξέρω γωδεν κάνει ακα κάπου πήρε το μάτι μου ότι κάνει τι ισχύει τελικά;
ισως να μην ειναι και τοσο πιπινι..... :-μήπως ξέρεις για Στέλλα πιπινη στη Δημοκριτου
ισως να μην ειναι και τοσο πιπινι..... :-
αρκετα αδυνατη στα ορια του skinny, μικρο στηθος.....
προσωπο καθημερινο θα ελεγα....χαρουμενη
το μασσαζ δεν θα ελεγα πως ειναι το φορτε της......
καλη και καλη στο
προσπαθησε να αποφυγει με το τροπο της το 2ο γυρο αλλα ολα οκ....
Για Σαρα κατι παραπανω....?Εξαίρεση μια μαυρούλα η Σάρα που είχε όμορφο πρόσωπο.
παλια με ενα 70αρι καθοσουν 1,5-2 ωρες..απλα συνηθως ειχε μπαζακια..σπανια καμια καλη
την θυμοσαστε την αλλοπαρμένη? εχει παει κανεις τωρα τελευταια?
-Δεύτερη στάση Βλαχοπούλου 1. Η Κυρία Λούντα μου παρουσίασε την κοκκινομάλλα Καίτη, μιλφάκι με ωραίο πρόσωπο και μια μιλφογκιλφ την Εύα, ξανθό μακρύ σγουρό μαλλί, που μου είπε στο αφτί "από μένα ότι θέλεις". Κάνοντας να φύγω η Λούντα μου είπε πέρνα με την Αμερικάνα (την Εύα εννοούσε) και δεν θα χάσεις. Τα κάνει όλα αλά αμερικάνικα. Φαίνεται έπιασε τόπο το μπουκοτάζ ή με θυμόταν από την προηγούμενη που έμεινα με το πουλί στο χέρι. Η ταϋλανδέζα δεν ήταν. Έχει ρεπό.
-Κινούμαι προς Αρκαδίας
-Πατησίων 131, η ευγενής τσατσά που όλο ομορφαίνει μου παρουσίασε τη Λάουρα το πιπίνι με το μακρύ μαλλί, την Κάρμεν μιλφ προς γκιλφ από Λατινική Αμερική και τη Λάνα από ΣΙγκαπούρη, όμορφο ασιατικό μιλφ με μακρύ μαλλί. Θα την έπαιρνα αλλά δεν ήμουν σίγουρος για τις επιδόσεις καθότι το 131 είναι γνωστό ξεπετάδικο.
Αυτά για την ώρα.
ειναι αρκετα καλη !!!Η Λανα ειναι πολυ ωραια ασιατισα εμφανισιακα αλλα επισης δεν γνωριζω πως ειναι στο δωματιο
2 φορες που την ειδα ημουν στο τσακ να περασω αλλα κατι με κρατησε και την εκανα..
ειναι αρκετα καλη !!!
η Ελενα με το..ξασμενο μαλλι,οι παλαιοτεροι σιγουρα την γνωριζουν...καπου χανει λαδια...δεν ξερω αν κανει ακομη η ιδια μασαζ κλπ..Ποιά είναι αυτή ?
Για Σαρα κατι παραπανω....?
υπάρχει και αυτή η εκδοχήειναι αρκετα καλη !!!
υπάρχει και αυτή η εκδοχή
Καλημέρα συναγωνιστές σωστή η εκδοχή σου και εγω προχτές που πέρασα καθήσα στον καναπέ απο τι μεριά της πόρτας και η Λανα που ήρθε να μου συστηθεί η μισή πέρασε απο την πόρτα μονο το κεφάλι ειδα και της είπα έλα ποιο μέσα να σε δω,και σκέφτηκα οτι θα φάμε τάπα και δεν την διάλεξα
Όπως τα λες ειδικά τωρα που έχουν σφίξει και τα πράγματα οικονομικάΝα ναι καλά το site μας έχει σώσει από πολλές μπανανόφλουδες