dimitriscock
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
η ευη απο δημοκριτου ξερει κανεις που εχει παει?
η ευη απο δημοκριτου ξερει κανεις που εχει παει?
Τι παραμύθι πεφτει εκει΄στο Βλαχοπουλου 1 ρε γαμωτο
α το εχετε παθει κ εσεις?κοιτα να δεις!κ γω...!(σε αλλο μαγαζι)Αστα φίλε εκεί αλλη λενε οτι τρώνε αλλη όχι για ολα φταίει η σεριφισα του μαγαζιού και όπως είπε ένας συναγωνιστής σε άλλο νήμα μαύρο μέχρι να σταματήσει να κοροϊδεύει τέτοιες εποχές δεν είπαρχουν λεφτά για κακστεριλικια
α το εχετε παθει κ εσεις?κοιτα να δεις!κ γω...!(σε αλλο μαγαζι)
σε μερικα Posts ειδα την λεξη Μπριζολιασμα , τι σημαινει?? σεξ μετα το μασαζ?
ακριβώς αυτόσε μερικα Posts ειδα την λεξη Μπριζολιασμα , τι σημαινει?? σεξ μετα το μασαζ?
Οποτε τωρα θα ειναι ευκολο να καταλαβειs τι σημαινει "φραπε"σε μερικα Posts ειδα την λεξη Μπριζολιασμα , τι σημαινει?? σεξ μετα το μασαζ?
τυπε,μπριζολα σεξ κανονικο αφου τρως κρεας,φραπες με καλαμακι τσιμπουκι κ τα παιρνει,φραπες σκετος σου τραβαει μαλακια! κατανοητο?οκ φραπες προφανως καταλααβα τι ειναι, απλως μπριζολιασμα ημουν μεταξυ πιπας και σεξ . γιαυτο ρωτησα
τυπε,μπριζολα σεξ κανονικο αφου τρως κρεας,φραπες με καλαμακι τσιμπουκι κ τα παιρνει,φραπες σκετος σου τραβαει μαλακια! κατανοητο?
χαχαχαχα ενταξει λοιπον! ηταν μια γαμιολα που το παιζε κυρια κ μετα το εριξε στο μασσαζ(με καποιο ειδος εκτονωσης).πριν απο αυτο εκανε μια προσπαθεια να ανοιξει πιτσαρια!εγω ολο της ελεγα να τη πηδηξω με λογικο αντιτιμο κ εκεινη νομιζοντας οτι εχει το χρυσο μουνι ζηταγε τα τριπλασια!ο γκουρου σαν γνωστης της περιπτωσης καθε φορα που του ελεγα οτι εφαγα φολα-πορτα απο κοπελα ελεγε "εφαγες πιτσα?" κ ετσι βγηκε η ατακα η περιβοητηηηηηηηη....Ωραία! Εξήγησε του τώρα και για την ...."pizza"!!
χαχαχαχα ενταξει λοιπον! ηταν μια γαμιολα που το παιζε κυρια κ μετα το εριξε στο μασσαζ(με καποιο ειδος εκτονωσης).πριν απο αυτο εκανε μια προσπαθεια να ανοιξει πιτσαρια!εγω ολο της ελεγα να τη πηδηξω με λογικο αντιτιμο κ εκεινη νομιζοντας οτι εχει το χρυσο μουνι ζηταγε τα τριπλασια!ο γκουρου σαν γνωστης της περιπτωσης καθε φορα που του ελεγα οτι εφαγα φολα-πορτα απο κοπελα ελεγε "εφαγες πιτσα?" κ ετσι βγηκε η ατακα η περιβοητηηηηηηηη....
χαχαχαχα ενταξει λοιπον! ηταν μια γαμιολα που το παιζε κυρια κ μετα το εριξε στο μασσαζ(με καποιο ειδος εκτονωσης).πριν απο αυτο εκανε μια προσπαθεια να ανοιξει πιτσαρια!εγω ολο της ελεγα να τη πηδηξω με λογικο αντιτιμο κ εκεινη νομιζοντας οτι εχει το χρυσο μουνι ζηταγε τα τριπλασια!ο γκουρου σαν γνωστης της περιπτωσης καθε φορα που του ελεγα οτι εφαγα φολα-πορτα απο κοπελα ελεγε "εφαγες πιτσα?" κ ετσι βγηκε η ατακα η περιβοητηηηηηηηη....
ομολογώ ότι τόσα χρόνια εδώ, δεν το είχα ακούσει ποτέ μου αυτό χαχαχαχαχχαχαχαχα ενταξει λοιπον! ηταν μια γαμιολα που το παιζε κυρια κ μετα το εριξε στο μασσαζ(με καποιο ειδος εκτονωσης).πριν απο αυτο εκανε μια προσπαθεια να ανοιξει πιτσαρια!εγω ολο της ελεγα να τη πηδηξω με λογικο αντιτιμο κ εκεινη νομιζοντας οτι εχει το χρυσο μουνι ζηταγε τα τριπλασια!ο γκουρου σαν γνωστης της περιπτωσης καθε φορα που του ελεγα οτι εφαγα φολα-πορτα απο κοπελα ελεγε "εφαγες πιτσα?" κ ετσι βγηκε η ατακα η περιβοητηηηηηηηη....