jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Χαράς ευαγγέλια, κατάφερα το ταϋλανδεζάκι στο Βλαχοπούλου 1. Πέρασα τέλεια, αποζημιώθηκα για την προηγούμενη φορά.
τυχερε
Χαράς ευαγγέλια, κατάφερα το ταϋλανδεζάκι στο Βλαχοπούλου 1. Πέρασα τέλεια, αποζημιώθηκα για την προηγούμενη φορά.
η Ελενα με το..ξασμενο μαλλι,οι παλαιοτεροι σιγουρα την γνωριζουν...καπου χανει λαδια...δεν ξερω αν κανει ακομη η ιδια μασαζ κλπ..
Α .. η λεπτή Ελλη ( ή Ελενα) με τα κορδονακια
H Σοφία παλιέ είναι αυτή που ήταν στην Εσλιν ένα φοβερό milf κοντοπούτανο απο Χαλκίδα,μαζί με Ηλιάνα ,απίστευτα γαμήσια,προ αμνημονεύτων ετών ;Θεοί !! zero που είσαι ?! Το φαντασμα επιστρέφει ! Ηλιαννα (όχι Έλενα) απο Πύργο Αθηνών με Σοφία και πρωινα σουβλάκια --- και μετα Μεσογειων 208 / 1 Αναπλαση …. Ω ?! " Χρυσε μου άνθρωπε !! ... Αναλυτικαι περιγραφαι πριν & μετα στο >> Α .. η λεπτή Ελλη ( ή Ελενα) με τα κορδονακια , η δασυτριχη αξύριστη ήταν αλλη και ήταν θανασιμη .. αντιπαλος της θείας Ηλιάννας
εγώ δεν την άφηνα να μου κάνει ούτε μασάζ...μόνο πίπα και όλα στόμα
Θεοί !! zero που είσαι ?! Το φαντασμα επιστρέφει ! Ηλιαννα (όχι Έλενα) απο Πύργο Αθηνών με Σοφία και πρωινα σουβλάκια --- και μετα Μεσογειων 208 / 1 Αναπλαση …. Ω ?! " Χρυσε μου άνθρωπε !! ... Αναλυτικαι περιγραφαι πριν & μετα στο >> Α .. η λεπτή Ελλη ( ή Ελενα) με τα κορδονακια , η δασυτριχη αξύριστη ήταν αλλη και ήταν θανασιμη .. αντιπαλος της θείας Ηλιάννας
Θεοί !! zero που είσαι ?! Το φαντασμα επιστρέφει ! Ηλιαννα (όχι Έλενα) απο Πύργο Αθηνών με Σοφία και πρωινα σουβλάκια --- και μετα Μεσογειων 208 / 1 Αναπλαση …. Ω ?! " Χρυσε μου άνθρωπε !! ... Αναλυτικαι περιγραφαι πριν & μετα στο >> Α .. η λεπτή Ελλη ( ή Ελενα) με τα κορδονακια , η δασυτριχη αξύριστη ήταν αλλη και ήταν θανασιμη .. αντιπαλος της θείας Ηλιάννας
Στο Μ208/1 πριν 8 χρόνια, μου είχε πει > "περιμενε με, σε λίγο θα ερθω", και - τελικά την περίμενα, περίμενα,…. να δώ που θα το φτάσει, και τελικά περίμενα 1,5 ωρα ωσότου ναρθει . Οπου .. στα κάθε 20' λεπτά αναμονής, ερχόταν μέσα η " Πολωνή" Γαμπριέλα-Γκάμπυ με τα ράστα, και μού έλεγε ' σίγουρα θα περιμένετε ?"... Μήπως θέλετε κάτι? ..Σίγουρα ? ..Λίγο νερό ? ..Ηλιαννα ημιτρελη ελληνιδα μιλφαρα, οποιος ειχε περασει μαζι της ειχε ζησει την απολυτη καλτ εμπειρια !
Στο Μ208/1 πριν 8 χρόνια, μου είχε πει > "περιμενε με, σε λίγο θα ερθω", και - τελικά την περίμενα, περίμενα,…. να δώ που θα το φτάσει, και τελικά περίμενα 1,5 ωρα ωσότου ναρθει . Οπου .. στα κάθε 20' λεπτά αναμονής, ερχόταν μέσα η " Πολωνή" Γαμπριέλα-Γκάμπυ με τα ράστα, και μού έλεγε ' σίγουρα θα περιμένετε ?"... Μήπως θέλετε κάτι? ..Σίγουρα ? ..Λίγο νερό ? ..
μηπως εισαι φιλος τoυ prixarxida?Ενα θεμα που θα ηθελα να θιξω, ειναι αν ζητατε αποδειξη την ωρα της πληρωμης στα μασατζιδικα.Δεν το εκανα ποτε παλιοτερα, αλλα τωρα παντα ζηταω. Με τα συνεχομενα παλουκια που μας ερχονται με τα φορολογικα και τα ασφαλιστικα, αισθανομαι πολυ κοροιδο να την βγαζουν καθαρη οι αλλοδαπες εργαζομενες. Αφηστε που αν ζητησουμε ολοι μας αποδειξη θα ζοριστουν κι ισως τελικα προκυψει μια βαση για διαπραγματευση καλυτερης τιμης. Και για οποιον δεν επιθυμει να δωσει τα στοιχεια του, ας δωσει ενα random ονομα και διευθυνση. Το χαρτι να κοπει μονο...
Πέρα απο 2-3 μασάζ δεν νομίζω οτι έχουν να κόψουν απόδειξη τα υπόλοιπαΕνα θεμα που θα ηθελα να θιξω, ειναι αν ζητατε αποδειξη την ωρα της πληρωμης στα μασατζιδικα.Δεν το εκανα ποτε παλιοτερα, αλλα τωρα παντα ζηταω. Με τα συνεχομενα παλουκια που μας ερχονται με τα φορολογικα και τα ασφαλιστικα, αισθανομαι πολυ κοροιδο να την βγαζουν καθαρη οι αλλοδαπες εργαζομενες. Αφηστε που αν ζητησουμε ολοι μας αποδειξη θα ζοριστουν κι ισως τελικα προκυψει μια βαση για διαπραγματευση καλυτερης τιμης. Και για οποιον δεν επιθυμει να δωσει τα στοιχεια του, ας δωσει ενα random ονομα και διευθυνση. Το χαρτι να κοπει μονο...
Πέρα απο 2-3 μασάζ δεν νομίζω οτι έχουν να κόψουν απόδειξη τα υπόλοιπα
πάντως έχεις δίκιο οτι άμα ζητάμε θα σφιχτούν σε θέμα τιμής
Μια που στην έκοψε - μια που εξαφανίστηκε ... Δηλαδή εσείς πιστέυετε ότι ''κολλάνε'' στην απόδειξη ??? Εδώ λειτουργούνε παράνομα με άλλα και άλλα και κάνουμε λόγο για την απόδειξη ? Φίλε μου η την τιμή την ξέρεις απο την αρχή και αν θες την διαπραγματεύεσαι... Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
[/quo
Μπάς και μπορεί να γίνει αιτία διαπραγμάτευσης λέγαμε , το θέμα ειναι οτι πέρα απ τα ξεπεσμενα δεν την σηκώνουν τι διαπραγμάτευση και αυτό γιατί μερική τα σκάνε ακριβά για μέτριες υπηρεσίες και χαλάνε την πιάτσα ποιο παλιά ήταν διαφορετικά