Anakasioths
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 112
- Πόντοι
- 1
Γάμησε κανείς τη bulgari; Γιατί θυμάμαι ότι την περίμεναν πώς και πώς μερικοί..
χαχαχαχα ενταξει λοιπον! ηταν μια γαμιολα που το παιζε κυρια κ μετα το εριξε στο μασσαζ(με καποιο ειδος εκτονωσης).πριν απο αυτο εκανε μια προσπαθεια να ανοιξει πιτσαρια!εγω ολο της ελεγα να τη πηδηξω με λογικο αντιτιμο κ εκεινη νομιζοντας οτι εχει το χρυσο μουνι ζηταγε τα τριπλασια!ο γκουρου σαν γνωστης της περιπτωσης καθε φορα που του ελεγα οτι εφαγα φολα-πορτα απο κοπελα ελεγε "εφαγες πιτσα?" κ ετσι βγηκε η ατακα η περιβοητηηηηηηηη....
ε και θα παω εγω και θα μου πει "εδω δεν ειναι μπουρδελο!" και θα τους τα κατεβασω ολααααααααα andyyyyyyyyyyλέμε για την γνωστή και μη εξαιρετέα? διότι τωρα με 60 ευρω τα κάνει όλα.........
οχι andy51.αλλη ειναι αυτη που λεει ο Pilofori.λέμε για την γνωστή και μη εξαιρετέα? διότι τωρα με 60 ευρω τα κάνει όλα.........
λέμε για την γνωστή και μη εξαιρετέα? διότι τωρα με 60 ευρω τα κάνει όλα.........
Πείτε μου δουλεύει να πάω να παραγγείλω μία ζαμπον μπεηκον πιπεριά!!!
Ω ναι ναι. Δουλεύει!! Και με το λευκό κολάν που την είδα είναι "τούμπανο"!!
κατ αρχην τις προαλες μιλησα με τη σεριφισα κ μου ειπε "βρες τα μαζι της".... καλαααα εγω θα παω θα πω θελω φουλ προγραμμα κ ετσι κ μου το παιξει κυρια θα μας ακουσουν μεχρι το συνεργειο κατωοχι andy51.αλλη ειναι αυτη που λεει ο Pilofori.
κατ αρχην τις προαλες μιλησα με τη σεριφισα κ μου ειπε "βρες τα μαζι της".... καλαααα εγω θα παω θα πω θελω φουλ προγραμμα κ ετσι κ μου το παιξει κυρια θα μας ακουσουν μεχρι το συνεργειο κατω
κατ αρχην τις προαλες μιλησα με τη σεριφισα κ μου ειπε "βρες τα μαζι της".... καλαααα εγω θα παω θα πω θελω φουλ προγραμμα κ ετσι κ μου το παιξει κυρια θα μας ακουσουν μεχρι το συνεργειο κατω
Σε ποιάν αναφέρεται ? Guru θα μας πείτε κι εμάς?
κυριοι,ΑΛΛΗ λεμε,πιτσαρια...ΟΧΙ την καρολινα...Ο γκουρου λέει ότι δεν εννοείς την Καρολίνα.......μπερδεύτηκα !
τηλεφωνάκι????Βάζω εδώ,σε αυτή την κατηγορία,την παρακάτω αγγελία για ένα καινούριο κατάστημα-με την επιφύλαξη αν η θέση του είναι εδώ ή στα "δεν".
"Νέος καλαίσθητος χώρος από Ελληνίδες για αυθεντικό μασάζ.
Αλκυόνης 15-17,Παλ.Φάληρο,ισόγειο κουδούνι "Χριστίνα-Μαίρη".
Δευτέρα-Παρασκευή 12:00-20:30,
Σάββατο 12:00-16:00"
Τιμες γνωριζει καποιος η κριτικες?Βάζω εδώ,σε αυτή την κατηγορία,την παρακάτω αγγελία για ένα καινούριο κατάστημα-με την επιφύλαξη αν η θέση του είναι εδώ ή στα "δεν".
"Νέος καλαίσθητος χώρος από Ελληνίδες για αυθεντικό μασάζ.
Αλκυόνης 15-17,Παλ.Φάληρο,ισόγειο κουδούνι "Χριστίνα-Μαίρη".
Δευτέρα-Παρασκευή 12:00-20:30,
Σάββατο 12:00-16:00"
Η αγγελία είναι όπως ακριβώς την παρέθεσα οπότε δεν είχε κάποιο τηλέφωνο για πληροφορίες.τηλεφωνάκι????
Να θυμησω οτι απαγορευεται η δημοσιευση τηλεφωνων
Μονο λινκ αγγελιας κ απο εκει κ περα ανταλλαγη τηλεφωνου με πμ