παιδιά και κυριως εσυ giorgospapa βοήθεια. Αναζητώ μασαζ με κύριο κριτήριο την εξωτερική εμφάνιση και μόνον, και απαιτήσεις φραπέ οπωσδήποτε και ευπρόσδεκτο κάτι παραπάνω αλλά όχι κυριο. Οχι milf που ολοι τα λένε γυρω στα 40, αλλά εμένα που ειμαι 41 μου φαίνονται για 45-50.
Τώρα γιατί δεν κηνυγάω full πρόγραμμα, είναι γιατί εγώ και επτά χρόνια πήγαινα μόνο με CG(έχ ω γράψει και σχετικό άρθρο ότι είναι η καλύτερη σχέση τιμ΄ης προς απόδοση), αλλά δυστυχώς την τελευταία φορά πριν από 7 μήνες, κόλλησα παράσημα από ακάποτη πίπα(και μόνο, χωρις γαμήσι δηλ), και από τότε μου κόπηκε η φόρα και έγινα ολιγαρκής, και από τότε το γύρισα στο μασάζ, με προτίμηση στην Ο44, και Ανδρον Μαρούσι, τα οποία βαρέθηκα πλέον. Ξεκινάω για Στουρν 63 αλλά έπεσα σε πολύ μπάζο. Μήπως κάνει για μτην περιπτωση μου, κάποιο απο Γαλατσίου, Βεικου 9, Βείκου 48, Φρ 4?
Ευχαριστώ
Η αλήθεια είναι πως η εξωτερική εμφάνιση και τα "περαιτέρω" είναι σε αντιστρόφως ανάλογη σχέση. Αν πετύχεις καλές δεν κάνουν πολλά με άλλα λόγια (συνήθως).
Εγώ προσωπικά για σχετικά μικρές που βλέπονται και με σχετικά καλό μασάζ (αν σε ενδιαφέρει φυσικά) αλλά είναι αυστηρά μόνο φραπέ πηγαίνω κάπου κάπου στη Μεσογείων.
Ξαναλεώ πως δεν είναι καμμία τους μουνάρα αλλά είναι ελληνίδες οι περισσότερες (καλό ή κακό αυτό τώρα;)μικρής ηλικίας, που είναι μέτριες προς το καλό.
Ο χώρος είναι καλός επίσης.Λογικά θα έχεις φραπέ από την πρώτη φορά χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά φυσικά.(Εγώ την πρώτη φορά δεν πήρα, αλλά ήταν η πρώτη μου φορά γενικά και ενδεχομένως ήμουν κάπως- από τη δεύτερη κανονικά.