Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (4 μέλη και 61 επισκέπτες)

oxi allo dalara

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Άστο μην βιαστείς να βάλεις κριτική με τη πρώτη.. Με την επανάληψη πέφτει η απόδοση..

Πάντως είναι ωραίο μωρό..  :kissass2:

εγω παντως που περασα 1 φορα μαζι της , μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις.Τωρα αν στην επαναληψη δεν αποδιδει... τι να πω.Αν ξαναδοκιμασω θα ενημερωσω

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.197
Πόντοι
4.365
εγω παντως που περασα 1 φορα μαζι της , μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις.Τωρα αν στην επαναληψη δεν αποδιδει... τι να πω.Αν ξαναδοκιμασω θα ενημερωσω

Αυτό εννοούσα.. Την πρώτη φορά που πέρασα μαζί της ήταν τσόντα.. και πίπα για σεμινάριο..

Στις επόμενες άρχισαν τα μη και δεν..  :(

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.723
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι στο Παπαδιαμάντη 8 , μετά από πάρα πολύ καιρό , παρούσες 6 κοπέλες

Λόλα μελαχρινή ψηλή χοντρή με 2.5άρια βυζιά.
Αντζελίνα μελαχρινό κοντοπούτανο με κανονικό σώμα και 3άρι βυζί(εμφανισιακά η καλύτερη εκεί μέσα)
Εμμανουέλα φοιτήτρια μελαχρινή φοράει γυαλιά νταρντάνα με μπουτάρες και 1.5άρι βυζί .
Φαμπίανα βαραζιλιάνα γκίλφ με κορμί που θα ζήλευε και 20αρα , κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί σφιχτό κορμί πολύ ωραίο κώλο , πίρσινγκ στον αφαλό και 3-4 τατού.
Ελένη ξανθιά κατσαρομάλλα κοντή κανονικό σώμα 2.5άρια βυζία , σήμερα έχει γενέθλια και με κέρασαν και τούρτα όταν έσβυσε τα κεράκια.
Αθανασία μελαχρινή 30άρα ελληνίδα με κοντό μαλλί χοντρή με 2άρι βυζί.

στόχος ήταν η Αντελίνα αλλά έμπαινε σε πελάτη , πέρασα πρώτα με την Ελένη και μετά ζήτησα να έρθει η Αντελίνα αλλά ήταν πάλι με πελάτη , έτσι
δεύτερη κατάθεση έγινε στην Φαμπίανα που στο σκοτάδι την έκανα γύρω στα 40 αλλά τελικά είναι 50!!!!!
προγράμματα τα γνωστά , 40 ευρώ μασαζ και σέξ , εκτός από την Εμμανουέλα που πέρνει 50!!!! εγώ ούτε στο 20ευρω δεν θα την επέλεγα....
πλήρωσα συνολικά 60 ευρώ μίας και έκανα δύο καταθέσεις(40 η μία , 60 η δύο)
θα ακολουθήσουν κριτικές.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.723
Πόντοι
46.232
Αυτό εννοούσα.. Την πρώτη φορά που πέρασα μαζί της ήταν τσόντα.. και πίπα για σεμινάριο..
έτσι όπως τα λές....
αν την ξαναπάρω θα διαπιστώσω αυτά που μου είπες .

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
μασαζομέρα σήμερα ή μάλλον το απόγευμα....
πρώτη στάση Γλυφάδα στο Diamond Spa , παρούσες
Χριστίνα
Ρούλα
Μαρλέν
Άντζελα και
Αθηνά
πέρασμα με Ρούλα , όλα πολύ καλά.

στάση μικρής διάρκειας για ένα χυμό στο Mansion pool bar  και βούρ για το μαγαζί της Λίζας όπου πήγα για πρώτη φορά , παρούσες
Ναταλία
Σοφία
Ντίνα και
Βίκυ , πέρασμα με την Βίκυ ξανθιά Ρωσίδα με μοντελέ κορμί 2άρι στητό σφιχτό στήθος , όταν χαμογελάει μοιάζει της Cameron Diaz , πολύ καλή
θα ανέβαζα κριτική αλλά δεν ξέρω που..... 

Το μαγαζί της Λίζας που αναφέρεις ποιο είναι?

BODY STAR

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πελατάρες τι έγινε πάλι..?

Έχετε ακόμα τις Καψούλες σας και Ψήνεστε ακόμα και από την ζέστη..?
Γιά κάμ χήαρ πάλι να δροσιστείτε λιγάκι..
Επέστρεψε και το Ελενάκι και ξηγιέται και αυτό σαν το Μπετάκι..
Φουλ Έξτρα Σπέσιαλ Δροσερό Προγραμματάκι που Εγγυημένα θα σας αφήσει Πα-γω-τά-κι!!!

Σσς Ε!
Και Ακόμα πιό Σπέσιαλ Δροσερές τιμούλες για πάρτη σας από Σήμερα..
50 ευρουλάκια το Μισαωράκι..
70 ευρουλάκια η Ωρούλα!
Καθημερινά 10 πμ εώς 10 μμ και ΚΥΡΙΑΚΕΣ!

Άντε Αλεκουλίνια πλακώστε να Δροσιστείτε..! το κουντούνι γκράφει BEUTI STAR γονια απο κατο δεξια....Ηρώων Πολυτεχνείου 90 Πειραιάς

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
To diamond Spa στη Γλυφαδα που εχι παει; Δεν το βρισκω στον χαρτη του site.

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1
έτσι όπως τα λές....
αν την ξαναπάρω θα διαπιστώσω αυτά που μου είπες .
και που να την ειχατε δει πριν 7-8 χρονια που ηταν 19 χρονων και ξεκινησε στο ματζαγριωτακη...μου ετρεχαν τα σαλια οταν την ειδα γυμνη..εβαζε κατω ολα τα σιτυ τουρια. παρεπιπτοντως κανει και καλο μασαζ...τωρα για το δευτερο μερος εμενα δεν μου ετυχε να με ξεπεταξει, αλλα ποτε μην λες ποτε αν κρινω απο τον josex

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.723
Πόντοι
46.232
και που να την ειχατε δει πριν 7-8 χρονια που ηταν 19 χρονων και ξεκινησε στο ματζαγριωτακη...μου ετρεχαν τα σαλια οταν την ειδα γυμνη..εβαζε κατω ολα τα σιτυ τουρια. παρεπιπτοντως κανει και καλο μασαζ...τωρα για το δευτερο μερος εμενα δεν μου ετυχε να με ξεπεταξει, αλλα ποτε μην λες ποτε αν κρινω απο τον josex
ήταν καλή στο μασάζ και στο δεύτερο μέρος επίσης ...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Εμένα δεν αλλάζει... Του νεου ειναι οκ...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Πελατάρες τι έγινε πάλι..?

Έχετε ακόμα τις Καψούλες σας και Ψήνεστε ακόμα και από την ζέστη..?
Γιά κάμ χήαρ πάλι να δροσιστείτε λιγάκι..
Επέστρεψε και το Ελενάκι και ξηγιέται και αυτό σαν το Μπετάκι..
Φουλ Έξτρα Σπέσιαλ Δροσερό Προγραμματάκι που Εγγυημένα θα σας αφήσει Πα-γω-τά-κι!!!

Σσς Ε!
Και Ακόμα πιό Σπέσιαλ Δροσερές τιμούλες για πάρτη σας από Σήμερα..
50 ευρουλάκια το Μισαωράκι..
70 ευρουλάκια η Ωρούλα!
Καθημερινά 10 πμ εώς 10 μμ και ΚΥΡΙΑΚΕΣ!

Άντε Αλεκουλίνια πλακώστε να Δροσιστείτε..! το κουντούνι γκράφει BEUTI STAR γονια απο κατο δεξια....Ηρώων Πολυτεχνείου 90 Πειραιάς

Στο κουδούνι να γράψετε πα-γω-τα-κι... :2funny: ;)

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.197
Πόντοι
4.365

Καλά δεν το συζητάμε, αν την έβλεπα στα 19 της θα βάραγα μαλακία απ'το σαλονάρισμα..  :cum:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Εδώ είμαι..... Σταθερός!  Στίς επάλξεις!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom