γνωριζουμε τιποτα σχετικα με το athensmassage;;μεχρι και σε ξενοδοχειο πανε....
Με μενα μονο καλο μασαζ εχει παιξει παντως !
γνωριζουμε τιποτα σχετικα με το athensmassage;;μεχρι και σε ξενοδοχειο πανε....
υπάρχει θέμα απ ότι φαίνεται μόνο μασάζ είναι...γνωριζουμε τιποτα σχετικα με το athensmassage;;μεχρι και σε ξενοδοχειο πανε....
και βούρ για το μαγαζί της Λίζας όπου πήγα για πρώτη φορά , παρούσες
Ναταλία
Σοφία
Ντίνα και
Βίκυ ,
Η Ναταλία είναι μια κοπέλλα απο την Ρωσία,που έχει ερθει πρόσφατα στο μαγαζί.Δεν μιλάει Ελληνικά φυσικά,αλλά είναι αρκετά όμορφη,με ωραίο σώμα και κάνει πολύ καλό μασαζ,επαγγελματικού επιπέδου.Αν ξεπεράσεις το πρόβλημα της επικοινωνίας,είναι μια πολύ καλή επιλογή......
τι δεν καταλαβαίνεις????
μελαχρινή μετρίου αναστήματος , κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί , χαμηλών τόνων μίας και δεν γνωρίζει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικάΠοια είναι η Ναταλία? Την έχει πάρει κανείς?
ρε τύπε είσαι μούφας......περασα κι εγω απο το μαγαζι τις προαλλλες, μετα απο τηλεφωνημα
περασα απο ολοκληρη ανακριση και αφου μπαινω στο δωματιο και μετα απο το μπανιο
ερχεται μια και μου λεει εμεις μονο μασαζ κανουμε εδω (εεε αυτο το ξερω πολυ καλα
εγω και αλλες ποσσες χιλιαδες)
γιατι δεν λετε κοροτσακια οτι δουλευεται μονο με τους παλιους πελατες?
και τρεχουμε απο την αλλη ακρη της πολης τζαμπα?
μαυρο απο εμενα [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]πανυγυρικο[/size][/size][/size][/size][/size]
ρε τύπε είσαι μούφας......
δύο ερωτήσεις μόνο...
στο τηλέφωνο που πήρες ρε μεγάλε για να συνεννοηθείς τί είπατε για τα ζώδια?
σε ποιόν όροφο είναι το σπίτι?
ειπα αν δουλευει η βικηρε τύπε είσαι μούφας......
δύο ερωτήσεις μόνο...
στο τηλέφωνο που πήρες ρε μεγάλε για να συνεννοηθείς τί είπατε για τα ζώδια?
σε ποιόν όροφο είναι το σπίτι?
τηλεφωνησα στο σταθερο που μου εδωσε 213.........Πως είναι δυνατόν να συμβεί αυτό,αφου για να πας εκεί τηλεφώνησες,οπως ειπες....αρα,εχεις το κινητό της Λίζας.....αρα σε ξέρει......δεν θέλω να αμφισβητήσω αυτά που λές,αλλά μου φαίνονται λίγο περίεργα......
γιατι να το κατηγορισω?εγω τα είπα λίγο πιο....απαλά......είναι η γνωστή τακτική κάποιων να συκοφαντήσουν ένα άλλο μαγαζί,για να πάει καλύτερα το δικό τους.Τα παθήματα δεν τους εγιναν μαθήματα.......
γιατι να το κατηγορισω?
εγω τα λεφτα μου πηγα να αφησω, τωτρα αυτοι αν θελουν να κοροιδευουν το κοσμο μονο μασαζ.......
παμε και αυριο μαζι να δουμε αν εγιναν ετσι τα πραγματα ή το συκοφαντω το μαγαζι ;)