Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (3 μέλη και 58 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Στο Στουρ29, αφού ψευτογάμησα τη Νικόλ (δεν τον ήθελε μέσα όλον, γιατί δεν της αρέσω και τόσο), της ζήτησα να με ξεναγήσει στις δερματοστιξίες της:
Στη δεξιά βουβώνα, μια παπαρούνα.
Στον αυχένα, ένα τριαντάφυλλο.
Στον αστράγαλο, ένα φτερό (όπως ο φτερωτός Ερμής).

Σχολίασα ότι και τα τρία είναι θέματα της φύσης, και όχι συναισθηματικές παραστάσεις, ή ανθρώπινες δημιουργίες.

Απάντησε, ότι και οι ψωλές είναι δημιουργήματα της φύσης και σκοπεύει να ζωγραφίσει μερικές στο σώμα της...

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Στο Στουρ29, αφού ψευτογάμησα τη Νικόλ (δεν τον ήθελε μέσα όλον, γιατί δεν της αρέσω και τόσο), της ζήτησα να με ξεναγήσει στις δερματοστιξίες της:
Στη δεξιά βουβώνα, μια παπαρούνα.
Στον αυχένα, ένα τριαντάφυλλο.
Στον αστράγαλο, ένα φτερό (όπως ο φτερωτός Ερμής).

Σχολίασα ότι και τα τρία είναι θέματα της φύσης, και όχι συναισθηματικές παραστάσεις, ή ανθρώπινες δημιουργίες.

Απάντησε, ότι και οι ψωλές είναι δημιουργήματα της φύσης και σκοπεύει να ζωγραφίσει μερικές στο σώμα της...
σημερα το μεσημερι την ειδες?...

atsalakotos1

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
116
Πόντοι
1
παίδες καλημέρα το αχιλλέως και βενιζέλου είναι ανοικτό? και μια γενικού ενδιαφέροντος η αντριάννα που ήταν στην Στουρνάρη 29 ξέρουμε που βρίσκεται? ευχαριστώ για το χρόνο Σας

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

atsalakotos1

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
116
Πόντοι
1
ευχαριστώ για την άμεση απάντηση έχουν πάει αλλού?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ευχαριστώ για την άμεση απάντηση έχουν πάει αλλού?

Τμήμα του έχει μετακομίσει αλλού. Αλλά πρέπει να έχεις το τηλεφωνάκι της Λίζας για να προχωρήσεις στα ενδότερα.

Περισσότερα εδώ: www.bourdela.com/forum/index.php?topic=194246.135]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=194246.135[/url]

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Στο ελαιοτριβειο στην Μαρνης 28 τα Κινεζακια ειναι εκει..η την κανανε για την πατριδα τους? ....Γνωριζει κανεις ?

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Ενημερωση για Κινεζες σε μασατζιδικα συναγωνιστες ...διοτι μου ερχονται επισκεπτες και τους εταξα Κινεζες ....Βοηθεια λεμε !!!!!!

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Στο ελαιοτριβειο στην Μαρνης 28 τα Κινεζακια ειναι εκει..η την κανανε για την πατριδα τους? ....Γνωριζει κανεις ?

Εκεί σήμερα και η ψιλή η Καίτη και η κοντή Λίλιαν ή κάπως έτσι. Καίτη καλή στο σώμα αλλά με τις κριτικές που έχω διαβάσει, δεν την πλησιάζω.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.723
Πόντοι
46.232
μασαζομέρα σήμερα ή μάλλον το απόγευμα....
πρώτη στάση Γλυφάδα στο Diamond Spa , παρούσες
Χριστίνα
Ρούλα
Μαρλέν
Άντζελα και
Αθηνά
πέρασμα με Ρούλα , όλα πολύ καλά.

στάση μικρής διάρκειας για ένα χυμό στο Mansion pool bar  και βούρ για το μαγαζί της Λίζας όπου πήγα για πρώτη φορά , παρούσες
Ναταλία
Σοφία
Ντίνα και
Βίκυ , πέρασμα με την Βίκυ ξανθιά Ρωσίδα με μοντελέ κορμί 2άρι στητό σφιχτό στήθος , όταν χαμογελάει μοιάζει της Cameron Diaz , πολύ καλή
θα ανέβαζα κριτική αλλά δεν ξέρω που..... 

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.197
Πόντοι
4.365
Βίκυ , πέρασμα με την Βίκυ ξανθιά Ρωσίδα με μοντελέ κορμί 2άρι στητό σφιχτό στήθος , όταν χαμογελάει μοιάζει της Cameron Diaz , πολύ καλή

Άστο μην βιαστείς να βάλεις κριτική με τη πρώτη.. Με την επανάληψη πέφτει η απόδοση..

Πάντως είναι ωραίο μωρό..  :kissass2:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.197
Πόντοι
4.365
στάση μικρής διάρκειας για ένα χυμό στο Mansion pool bar  και βούρ για το μαγαζί της Λίζας όπου πήγα για πρώτη φορά , παρούσες
Ναταλία
Σοφία
Ντίνα και
Βίκυ

Η Ναταλία της Αχιλλέως ή new blood?  :think:

prokkroustis

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
μασαζομέρα σήμερα ή μάλλον το απόγευμα....
πρώτη στάση Γλυφάδα στο Diamond Spa , παρούσες
Χριστίνα
Ρούλα
Μαρλέν
Άντζελα και
Αθηνά
πέρασμα με Ρούλα , όλα πολύ καλά.

Ναταλία
Σοφία
Ντίνα και

δοκίμασε φίλε στο imerisia.gr ή στο in.gr

kopronio

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπεριζω.Πηγα στο Πατησιων 112 βλεπε 286 κ.λ.π.στον 4ο οροφο.Μου ανοιξε το ευγενικο κητος.Μονο Ελενη ψιλοχαλια θα ελεγα,μιλφ και μαλλον Ελληνις,καθως και Γαβριελλα,αλλοδαπο ευγενεστατη.Μονοδρομος η επιλογη.Καλο υψος,καλο σωμα με κωλο που θα συγκινησει αρκετους θαμωνες.Προσωπο αρκουντως καλο.Ακρα απεριποιητα θα ελεγα.Προσωπικα δεν θελω να γεμιζουν οι χουφτες μου με κωλο,προτιμω την Βικη απο το πρωην 286 που για τα γουστα μου ειναι μαλλον σημειο αναφορας.Μασαζ τωρα.Αρκουντως καλο αν και μου δημιουργησε ενα ελαφρυ πιασιματακι.Στο κυριως, πιπα βαθεια και για επιδορπιο ενα πισωκολλητακιΕυγενης κοπελλα λοιπον, 60 εβραιοι ως γνωστον καθως και μια ελαφρα οσμη ιδρωτα απο μερους της.Τιποτα ιδιαιτερο λοιπον φιλοι μου.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
γιατί ρε φίλε με μαλακίζεις δηλαδή? σου πρότεινα 2 ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης να βάλεις την κριτικάρα σου! πειράζει?
Εσυ εκει τις γραφεις τοσο καιρο και δεν τις εχουμε δει;

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
γιατί ρε φίλε με μαλακίζεις δηλαδή? σου πρότεινα 2 ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης να βάλεις την κριτικάρα σου! πειράζει?

Και λίγα μαλακιστήρια σου έβαλε. Για μια ντουζίνα είσαι.

kopronio

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπεριζω.Πηγα στο Πατησιων 112 βλεπε 286 κ.λ.π.στον 4ο οροφο.Μου ανοιξε το ευγενικο κητος.Μονο Ελενη ψιλοχαλια θα ελεγα,μιλφ και μαλλον Ελληνις,καθως και Γαβριελλα,αλλοδαπο ευγενεστατη.Μονοδρομος η επιλογη.Καλο υψος,καλο σωμα με κωλο που θα συγκινησει αρκετους θαμωνες.Προσωπο αρκουντως καλο.Ακρα απεριποιητα θα ελεγα.Προσωπικα δεν θελω να γεμιζουν οι χουφτες μου με κωλο,προτιμω την Βικη απο το πρωην 286 που για τα γουστα μου ειναι μαλλον σημειο αναφορας.Μασαζ τωρα.Αρκουντως καλο αν και μου δημιουργησε ενα ελαφρυ πιασιματακι.Στο κυριως, πιπα βαθεια και για επιδορπιο ενα πισωκολλητακιΕυγενης κοπελλα λοιπον, 60 εβραιοι ως γνωστον καθως και μια ελαφρα οσμη ιδρωτα απο μερους της.Τιποτα ιδιαιτερο λοιπον φιλοι μου.
Ξεχασα να ανα φερω οτι η Γαβριελλα στην θεση των βυζιων δεν εχει τιποτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom