εμενα error 405 γιατι μαλλον μπηκα μετα απο σενα!!!
xaxaxa......sorry,απο το google chrome δουλευουν ενταξει.....
εμενα error 405 γιατι μαλλον μπηκα μετα απο σενα!!!
υλικο για πορνοσκαουτερς!
αυτό είναι αφιερωμένο στον Heel. Πατησίων 112, επειδή ψάχνατε το τηλέφωνο ;)
εδώ "θα τα πούμε από κοντά", δεν ήθελε να μου πει που ακριβώς είναι. Προγράμματα από 50-100.
Σούτσου 6.
Καλλιρρόης 38, προγράμματα 50-70, πολύ ευγενική κοπέλα στο τηλέφωνο. Μέχρι Σάββατο, όχι Κυριακή.
εδώ "θα τα πούμε από κοντά", δεν ήθελε να μου πει που ακριβώς είναι. Προγράμματα από 50-100.
Σούτσου 6.
Καλλιρρόης 38, προγράμματα 50-70, πολύ ευγενική κοπέλα στο τηλέφωνο. Μέχρι Σάββατο, όχι Κυριακή.
τι έγινε το σβήσαμε ?
Το μηνυμα αν πατήσεις το link είναι
"404 Ζητήσατε τη σελίδα %2Fprosopika%2Fmasaz η οποία δεν υπάρχει."
αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις μια σελίδα πριν, θα έβλεπες ότι πρέπει να το πάρεις το λινκ copy-paste για να ανοίξει στον browser σου ;)
Ρε παιδια,
ημουν τακτικος επισκέπτης της Μιχαλακοπουλου 171 που έχει τωρα κλείσει, και συγκεκριμενα της Αλεξάνδρας (ασιατισας, απο Σιγκαπουρη ελεγε αυτη τουλαχιστον).
1) προσπαθω να την εντοπισω, ξέρετε τι έγινε που δουλεύει;
2) επισης ακουσα οτι η Μαιρη που το έτρεχε ανοιξε κάπου αλλού αυτόνομα; Ξέρετε πού;
Έχω προσπαθήσει 2 φορές απόγευμα να περάσω χωρίς επιτυχία. Είναι και το θέμα με το πάρκιν....Κάποιες πήγανε στο Φθιώτιδος 59 νομίζω.
Κάποιες πήγανε στο Φθιώτιδος 59 νομίζω.
Για όσους ενδιαφέρονται για το πατησίων 112, το ρόστερ είναι Γκάμπυ και Ελένη από παλιά και μια πολύ μαύρη Βικτώρια..
Για τις δύο πρώτες τα έχουμε ξαναπεί, για την άλλη δεν γνωρίζω καθ'ότι δεν ασχολούμαι με την συγκεκριμένη φυλή..
Η Νικολέτα έχει φύγει εδώ και ένα μήνα περίπου χωρίς να ξέρω κάτι άλλο (εκτός κι αν ξέρει ο "τρελός"..)
Η Βίκυ μάλλον δεν ξαναγυρίζει στο χώρο του μασάζ..
τι οροφο στο πατησιων 112?