You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)
Άλλες κοπέλες είδες? Η Λίζα η ξανθούλα είναι ακόμη εκεί?
Εκεί είναι.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν δουλεύει το link
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
δεν δουλεύει το link
αυτο το body and mind με μπερδευει . Αν ελεγε φραπε και μπριζολα θ ηταν πιο ξεκάθαρο.
αυτο το body and mind με μπερδευει . Αν ελεγε φραπε και μπριζολα θ ηταν πιο ξεκάθαρο.
Σωστός !
Foveros Drakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μακριά. είναι στα ΔΕΝ
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.155
- Πόντοι
- 46.232
Τρίτη απόγευμα πολύ μικρή βόλτα
3ης Σεπτεμβρίου 54 , επίσκεψη στις 19.35 , το θετικό ότι μετά απο πολλά περάσματα μου τον τελευταίο καιρό άνοιξαν. Το αρνητικό...
δεν είχε κοπέλες... Με υποδέχτηκε(περνάει και μέσα) η Μαρία ξανθιά μίλφ με πράσινα μάτια με πιασίματα 3άρι βυζί πίρσινγκ στη μύτη ,
μου είπε να περάσω στο σαλόνι , το φώς ήταν κλειστό και καθάριζε. Είπε ότι οι κοπέλες έφυγαν γιατί κάτι έτυχε(μάλλον αναδουλειές)
και ότι είναι καλύτερα να έρθω πρωί που έχει σύνολο 5 κοπέλες . Μου άνοιξε μόνο για να μου πεί ότι έχει 5 κοπέλες και τα προγράμματα.
30 ώρα σεξ 50 λεπτά , 45 λεπτά σεξ μασαζ 60 ευρώ μιά ώρα σεξ μασαζ 80 ευρώ.
3ής Σεπτεμβρίου 59 με υποδέχτηκε η πάντα αρχοντική Νάντια με τα ωραία μάτια , ρόστερ Σοφία μιλφ με ξανθοκόκκινα μαλλιά μέχρι τους ώμους
κανονικό σώμα 2άρι βυζί , Ελένη ξανθό γκίλφ με κατσαρά μαλλιά αρκετά περιττά κιλά 2.5άρι βυζί , Αννα ξανθιά ψηλή μίλφ με κανονικό πολύ σφιχτό σώμα ωραία κωλαρά και μικρό σιλικονάτο βυζί η οποία ήταν στο δωμάτιο , η Μαρίνα θα επιστρέψει μετά το Πάσχα. 45 λεπτά σεξ/μασαζ 60 ευρώ.
Μακεδονίας 5 ρόστερ , Σοφία η ξανθιά κατσαρομάλλα λεπτή ελληνίδα με το μικρό βυζί , Νάνση μελαχρινό μιφάκι με κανονικό σώμα και 2άρι βυζί ,
Σάρα ξανθιά μίλφ με κοντό μαλλί στο σωματότυπο της Νάνσης και μία Μόνικα που δεν την έχω ξαναδεί , ξανθιά λεπτή άβυζι.
3ης Σεπτεμβρίου 54 , επίσκεψη στις 19.35 , το θετικό ότι μετά απο πολλά περάσματα μου τον τελευταίο καιρό άνοιξαν. Το αρνητικό...
δεν είχε κοπέλες... Με υποδέχτηκε(περνάει και μέσα) η Μαρία ξανθιά μίλφ με πράσινα μάτια με πιασίματα 3άρι βυζί πίρσινγκ στη μύτη ,
μου είπε να περάσω στο σαλόνι , το φώς ήταν κλειστό και καθάριζε. Είπε ότι οι κοπέλες έφυγαν γιατί κάτι έτυχε(μάλλον αναδουλειές)
και ότι είναι καλύτερα να έρθω πρωί που έχει σύνολο 5 κοπέλες . Μου άνοιξε μόνο για να μου πεί ότι έχει 5 κοπέλες και τα προγράμματα.
30 ώρα σεξ 50 λεπτά , 45 λεπτά σεξ μασαζ 60 ευρώ μιά ώρα σεξ μασαζ 80 ευρώ.
3ής Σεπτεμβρίου 59 με υποδέχτηκε η πάντα αρχοντική Νάντια με τα ωραία μάτια , ρόστερ Σοφία μιλφ με ξανθοκόκκινα μαλλιά μέχρι τους ώμους
κανονικό σώμα 2άρι βυζί , Ελένη ξανθό γκίλφ με κατσαρά μαλλιά αρκετά περιττά κιλά 2.5άρι βυζί , Αννα ξανθιά ψηλή μίλφ με κανονικό πολύ σφιχτό σώμα ωραία κωλαρά και μικρό σιλικονάτο βυζί η οποία ήταν στο δωμάτιο , η Μαρίνα θα επιστρέψει μετά το Πάσχα. 45 λεπτά σεξ/μασαζ 60 ευρώ.
Μακεδονίας 5 ρόστερ , Σοφία η ξανθιά κατσαρομάλλα λεπτή ελληνίδα με το μικρό βυζί , Νάνση μελαχρινό μιφάκι με κανονικό σώμα και 2άρι βυζί ,
Σάρα ξανθιά μίλφ με κοντό μαλλί στο σωματότυπο της Νάνσης και μία Μόνικα που δεν την έχω ξαναδεί , ξανθιά λεπτή άβυζι.
Προσφατη βόλτα στα ιδρύματα πέριξ της 3ης Σεπτεμβρίου.
Στο 114 το Αλικάκι έλειπε, στο 59 άλλο πακέτο, η Μαρίνα διακοπες στην πατρίδα της, στη Μακεδονίας οι θεραπεύτριες είχαν ...αργήσει να ξυπνήσουν και υπήρχε μόνο ένα milf με κοντά μαλιά που δεν μου έκανε κλικ.
Αρα το μόνο που έμενε σαν πιο κοντινή λύση, γιατί είχα φάει ήδη κάμποση ώρα, ήταν το ...πολυκατάστημα της Στουρνάρη 29.
Όπως σε όλα τα πολυκαταστήματα έχει πολυκοσμία, φασαρία, αναμονή, αλλά θα βρείς πάντα κάποιο προιόν που σου ταιριάζει για να αγοράσεις.
Αφου έγινε η σχετική παρέλαση από θεραπέυτριες διάλεξα το Λιζάκι. Μετα από τουλάχιστον μισή ώρα αναμονη γιατί όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα, πιάσαμε επιτέλους δουλειά...
Αρχίσαμε με φιλάκια κλπ. Πολύ συμπαθητική και φιλική. Μασαζάκι της είπα ότι θέλω δυνατό. Η απόδοσή ήταν πάνω από πάνω από το μέτριο. Το 2ο μέρος ήταν αρκετά καλό (για όσους αρέσουν οι GFE καταστάσεις), ακα-μπούκι καλό, αλλάξαμε τρεις στάσεις, ολοκλήρωση σε ιεραποστολικο στο μασαζοκρέβατο.
Θα την ξανάπερνα σίγουρα.
Στο 114 το Αλικάκι έλειπε, στο 59 άλλο πακέτο, η Μαρίνα διακοπες στην πατρίδα της, στη Μακεδονίας οι θεραπεύτριες είχαν ...αργήσει να ξυπνήσουν και υπήρχε μόνο ένα milf με κοντά μαλιά που δεν μου έκανε κλικ.
Αρα το μόνο που έμενε σαν πιο κοντινή λύση, γιατί είχα φάει ήδη κάμποση ώρα, ήταν το ...πολυκατάστημα της Στουρνάρη 29.
Όπως σε όλα τα πολυκαταστήματα έχει πολυκοσμία, φασαρία, αναμονή, αλλά θα βρείς πάντα κάποιο προιόν που σου ταιριάζει για να αγοράσεις.
Αφου έγινε η σχετική παρέλαση από θεραπέυτριες διάλεξα το Λιζάκι. Μετα από τουλάχιστον μισή ώρα αναμονη γιατί όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα, πιάσαμε επιτέλους δουλειά...
Αρχίσαμε με φιλάκια κλπ. Πολύ συμπαθητική και φιλική. Μασαζάκι της είπα ότι θέλω δυνατό. Η απόδοσή ήταν πάνω από πάνω από το μέτριο. Το 2ο μέρος ήταν αρκετά καλό (για όσους αρέσουν οι GFE καταστάσεις), ακα-μπούκι καλό, αλλάξαμε τρεις στάσεις, ολοκλήρωση σε ιεραποστολικο στο μασαζοκρέβατο.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
Προσφατη βόλτα στα ιδρύματα πέριξ της 3ης Σεπτεμβρίου.
Στο114119 το Αλικάκι έλειπε, στο 59 άλλο πακέτο, η Μαρίνα διακοπες στην πατρίδα της, στη Μακεδονίας οι θεραπεύτριες είχαν ...αργήσει να ξυπνήσουν και υπήρχε μόνο ένα milf με κοντά μαλιά που δεν μου έκανε κλικ.
ωραια ανταποκριση cybermass!
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
φίλε μου πόσο κοστισαν συνολικά οι υπηρεσίες;;;Προσφατη βόλτα στα ιδρύματα πέριξ της 3ης Σεπτεμβρίου.
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
Ωραίος!!Αρα το μόνο που έμενε σαν πιο κοντινή λύση, γιατί είχα φάει ήδη κάμποση ώρα, ήταν το ...πολυκατάστημα της Στουρνάρη 29.
Και ως πολυκατάστημα παραμένει ανοικτό μέχρι αργά με όλο το ροστερ παρόν!!
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Εφόσον ειχε θεματα με την πολυκατοικια, εκανε το καλυτερο που μπορουσε να κανει.Το μαγαζί στη Μισαραλιώτου τέλος. Μετακόμισε στη Στουρνάρη 47 με ολες τις κοπέλες.
Το μαγαζί στη Μισαραλιώτου τέλος. Μετακόμισε στη Στουρνάρη 47 με ολες τις κοπέλες.
η πολυκατοικία αυτή δεν είχε και μόνιμους ενοίκους; λογικό να μην θέλουν τέτοιο μαγαζί εκεί...
Το μαγαζί στη Μισαραλιώτου τέλος. Μετακόμισε στη Στουρνάρη 47 με ολες τις κοπέλες.
Μακάρι να επέστρεφε και το Βικάκι εκεί...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ααααααχ....
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.228
- Πόντοι
- 4.365
Κρίμα, ήταν σε ένα απ'τα πιο ωραία σημεία στην Αθήνα.. Γαμησάκι και μετά κόφι για χαλάρωση δίπλα στην Ακρόπολη..
Kwstasss123
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 131
- Πόντοι
- 0
+Ωραιος χώρος... Καινουργιος....Κρίμα, ήταν σε ένα απ'τα πιο ωραία σημεία στην Αθήνα.. Γαμησάκι και μετά κόφι για χαλάρωση δίπλα στην Ακρόπολη..
Ενω το Στ47 ειναι παλιο διαμερισμα... :-
tiktik9
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2012
- Like
- 83
- Πόντοι
- 0
Ναι παιδια αλλα ειναι προσωρινά μέχρι να βρουν κατι παρόμοιο ...+Ωραιος χώρος... Καινουργιος....
Ενω το Στ47 ειναι παλιο διαμερισμα... :-
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις