peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Πάντα με το Δίκαιο φίλτατε Να περνάς καλά
..εννοειται πως οχι..απο τριτη πλεον..να κανουν και τα κοριτσια γιορτες με τους δικους τους...Να υποθέσω ότι σήμερα λόγω της μέρας δεν χρειάζεται να μπω στη διαδικασία αναζήτησης μασατζίδικου, σωστά;
Καλημερα ,απο περιεργεια της εστειλα μεηλ και μου απαντησε οτι αφου μου κανει φεης κοντρολ , δεν ξερω πως, γιατι δεχεται στο σπιτι της θα μου απαντησει.Κανει χαλαρωτικο μονο και δεν περιλαμβανει τιποτα παραπανω .ΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΤΩΡΑ.www.adoos.gr/postview?post_id=67637195]http://www.adoos.gr/postview?post_id=67637195...και[/URL] ενα για τους μερακληδες του ειδους!!..
διαβασε το σχολιο μου...Καλημερα ,απο περιεργεια της εστειλα μεηλ και μου απαντησε οτι αφου μου κανει φεης κοντρολ , δεν ξερω πως, γιατι δεχεται στο σπιτι της θα μου απαντησει.Κανει χαλαρωτικο μονο και δεν περιλαμβανει τιποτα παραπανω .ΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΤΩΡΑ.
Υπαρχει καποιος γεναιος να παει ?
Και που ξερει η Ζανα ρε τυποι και καθε Ζανα τι γουσταρει ο καθενας ακριβως? Διαβαζει τα μυαλα μας η τυπισσα?...μην εισαι πολυ σιγουρος για αυτο..μερικες φορες,σου πασαρει γκομενα,που εχει κανει τα λιγοτερα ραντεβου ....ΜΟΝΟ σε ΠΟΛΥ δικους της τα κανει αυτα.. ;).
..ουτε τα εμπορικα μαγαζια,ξερουν τι θελεις...απο την συζητηση,το καταλαβαινουν και στο τελος,σου πουλανε αυτο που θελουν...αγραφοι νομοι του εμποριου...Και που ξερει η Ζανα ρε τυποι και καθε Ζανα τι γουσταρει ο καθενας ακριβως? Διαβαζει τα μυαλα μας η τυπισσα?
Σωστος, αλλα και στα μαγαζια αν ειναι πουτανα ο εμπορος.....ουτε τα εμπορικα μαγαζια,ξερουν τι θελεις...απο την συζητηση,το καταλαβαινουν και στο τελος,σου πουλανε αυτο που θελουν...αγραφοι νομοι του εμποριου...
στο συγκεκριμενο,η εμπορος(ζανα)..ειναι απο τις παλιες,και εμπειρες..οποτε λιγο δυσκολο,να μην σε πιασει...Σωστος, αλλα και στα μαγαζια αν ειναι πουτανα ο εμπορος...
Υπαρχει καποιος γεναιος να παει ?
Χριστός κι Απόστολος Πασχαλιάτικα... Τι είναι ετούτο καλέ ?www.adoos.gr/postview?post_id=67637195]http://www.adoos.gr/postview?post_id=67637195...και[/URL] ενα για τους μερακληδες του ειδους!!..
Ποιο σχολιο σου να διαβασω?διαβασε το σχολιο μου...
διαβασε το σχολιο μου...
Ποιο σχολιο σου να διαβασω?
μερακληδες του ειδους...αυτο εγραψα...
Μερακλήδες ποιου είδους? (του καφε? της μπριζόλας?)