Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
σημερινός  μεσημεριανοαπογευματινός περίπατος σε μασατζήδικα του κέντρου και ολίγη από μπουρδελοστόυντιο...
αφού πάρκαρα κοντά στην πλατεία Βικτορίας , άρχισα την βόλτα μου , παρουσίαση με την σειρά που έκανα τις επισκέψεις.

Σολωμού 54 χτύπησα το κουδούνι κάτω , πρίν μου ανοίξουν έβγαινε ένοικος , έτσι ανέβηκα χωρίς να περιμένω να μου ανοίξουν. Ανέβηκα πάνω , χτύπησα το κουδούνι ,
από μέσα ακούγονταν φωνές και γέλια , χτύπησα το κουδούνι αλλά δεν μου άνοιξαν.

Στουρνάρη 47   πέρασμα στο σαλόνι όπου παρουσιάστηκαν 3 κοπέλες , Εύα καστανό μίλφ με ίσια μαλλιά αρκετά χοντρή με 3άρια βυζιά , Τζένη η sexy booty λατίνα
που έχει περάσει απο αρκετά μαγαζιά και Μόνικα ξανθιά παχουλή με 2.5άρια βυζιά.

3ης Σεπτεμβρίου 54 εδώ είχε δυο κοπέλες , την Μόνικα μία καστανή λεπτή κοπέλα με 1.5άρι βυζί και η Σοφία ξανθιά με το μαλλί πιασμένο πάνω , με κανονικό σώμα
και 1.5άρι βυζί.

Μονής Προδρόμου 6 ,  εδώ είχε τέσσερις κοπέλες , Αλέσια καστανή με ίσιο μαλλί ωραία μάτια , κανονικό σώμα και μικρό βυζί , Ειρήνη μιλφογκίλφ με καστανό κατσαρό μαλλί
παχουλή με 2.5άρια βυζιά , Εύα ξανθοκάστανη με κανονικό σώμα μικρό βυζί τατού λίγο πιο κάτω απο τον αυχένα και Μαρίνα μελαχρινή μιλφογκίλφ χοντρούλα με 2.5άρια βυζιά.

3ης Σεπτεμβρίου 119  μου άνοιξε η Μαρία , παχουλή μιλφογκίλφ με 2άρια , την ρώτησα αν περνάει και αυτή στο δωμάτιο και ξαφνιάστηκε χωρίς να το αποκλείσει λέγοντας
να δείς τις κοπέλες και βλέπουμε , είχε άλλες τρεις κοπέλες , την Αλίκη ξανθιά πολύ λεπτή με μικρό βυζί , Τζένη ξανθοκάστανη μίλφ με κανονικό σώμα 2άρι βυζί και ρόγα κάγκελο
που έμοιάζε έτοιμη να σκίσει το λεπτό εφαρμοστό φορεματάκι που φορούσε , αρκετά ενδιαφερουσα περίπτωση μου φάνηκε αλλά δεν...και Ντίνα καστανή στρογγυλοπρόσωπη
πολύ ψηλή και λεπτή με 1.5άρι βυζί και χαλασμένα δόντια....

Πατησίων 131   εδώ δούλευαν τέσσερις κοπέλες , η Κέλι μελαχρινή νταρντάνα με 1.5άρι βυζί , Ναταλία καστανή κατσαρομάλλα λεπτή με 1.5άρι βυζί , Αλεξία ξανθιά νταρντάνα
με 2άρια βυζιά και κωλάρα και τέλος η Καρολίνα που ήταν στο δωμάτιο , πρόκειται για μιά ξανθιά Πολωνέζα απο όσο θυμάμαι με κανονικό σώμα 2άρι βυζί και σούπερ κώλο , κλασσικά
η αγαπημένη μου και μεγάλη μου συμπάθεια(δεν το λέω ειρωνικά)Χριστίνα  έλειπε ....

συνεχίζοντας την βόλτα μου στα μασάζ μίας και ήταν στον δρόμο μου πέρασα και από τέσσερα μπουρδελοστούντιο....
Δροσόπουλου 97  δούλευε η Ντιάνα , ξανθιά με πιασηματάκια 2άρια βυζιά αλλά και μπούτια μέσα στην κυτταρίτιδα , το απλό πρόγραμμα 25 ευρώ!!!!!
Λέλας  Καραγιάννη 35   δούλευε η Λάουρα καστανή κοντή χοντούλα με 2.5άρια βυζιά , το απλό πρόγραμμα 30 ευρώ!!!! και με ελεύθερο στοματικό
ισπανικό 69 και μασάζ 50 ευρώ...χωρίς να έχω κάτι με την κοπέλα και κρίνοντας μόνο την εμφάνιση ήταν επιπέδου Μεταξουργείου στα χαμηλου επιπέδου.
Θάσου 13 , δούλευαν 3 κοπέλες , η Σοφία ξανθιά μίλφ με πιασηματάκια 2άρι βυζί , Σούζι κοκκινομάλλα "Βραζηλιάνα" κοντή χοντρούλα με 2.5άρια βυζιά και
Αντελίνα μελαχρινή "Βραζηλιάνα" χοντρή με 2άρια βυζιά ,και οι 3 σε απλό πρόγραμμα ......
Δροσόπουλου 98 Ναταλί η ξανθιά μιλφογκίλφ με την κορδέλα στον λαιμό , (από Βέργας 6 , Κωνσταντινουπόλεως 166α , Διδύμου 8α κλπ) παχουλή με πιασίματα  
και 2άρι βυζί , με ακα τελειωτικό , κάνει και αυτάρχικό.(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)

Πατησίων 286 ανέβηκα στον πρώτο όροφο μου άνοιξε αυτή η ξανθιά κοντή αντιπαθητική και ερειστική σερίφησα   , με μισάνοιχτη την πόρτα μου λέει να έρθω σε λίγο
γιατί γινόταν χαμός  :grin: :grin: :grin: ....την ρωτάω σε πόση ώρα και μου λέει σε κάνα δεκάλεπτο , αν είναι για δέκα λεπτό ας περιμένω της κάνω , όχι όχι απαντάει γιατί θα έχει
συνωστισμό...ποιες κοπέλες δουλέυουν την ρωτώ , η Νικολέτα? ναι η Νικολέτα δουλεύει , ποιες άλλες  ξαναρωτώ για να μην ξαναέρχομαι , ποία ψάχνεις με ρωτάει , κάποια
συγκεκριμένα? όχι καμιά συγκεκριμένα της λέω , εεε τότε δεν της ξέρεις...έφυγα , κατέβηκα κάτω και λόγω της μπόρας , μιας που ήμουν και πεζός , κάθισα στα σκαλάκια
της εισόδου και σερφάρισα στο ίντερνετ απο το κινητό μου , έκατσα σχεδόν 35 λεπτά , και δεν κατέβηκε κανείς απο πάνω............

Στουρνάρη 29   με υποδέχτηκε η Ζάνα , κοπέλες όπως πάντα χαμός , απο αυτές που είδα δούλευαν , Λια , Ελένη , Πάολα , Σόνια  , Έμμι , Χρύσα , και Σόφι , με ρώτησε η Ζάνα
ποία θέλω , την ρώτησα ποια μου προτείνεις για nuru , απάντησε ότι όλες κάνουν nuru , πέρασα με την Σόφι ξανθιά χαριτωμένη λεπτή με ωραίο κορμάκι και 1.5άρι βυζί , όταν
χαμογελάει μοιάζει με την Πενέλοπε Κρούζ.(θα ακολουθήσει κριτική)

Καλό βράδυ.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
σημερινός  μεσημεριανοαπογευματινός περίπατος σε μασατζήδικα του κέντρου και ολίγη από μπουρδελοστόυντιο...
...
Οδοστρωτήρας, μουνοστρωτήρας, πρωκτοστρωτήρας.

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Εξαιρετικός , όπως πάντα !!!

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Σολωμού 54 χτύπησα το κουδούνι κάτω , πρίν μου ανοίξουν έβγαινε ένοικος , έτσι ανέβηκα χωρίς να περιμένω να μου ανοίξουν. Ανέβηκα πάνω , χτύπησα το κουδούνι ,
από μέσα ακούγονταν φωνές και γέλια , χτύπησα το κουδούνι αλλά δεν μου άνοιξαν.

Δεν έχασες και τίποτα....

Στουρνάρη 47   πέρασμα στο σαλόνι όπου παρουσιάστηκαν 3 κοπέλες , Εύα καστανό μίλφ με ίσια μαλλιά αρκετά χοντρή με 3άρια βυζιά , Τζένη η sexy booty λατίνα
που έχει περάσει απο αρκετά μαγαζιά και Μόνικα ξανθιά παχουλή με 2.5άρια βυζιά.
Το team από Μισαραλιωτου δεν είναι παρόν? Μόνο η Τζένη? Την έκαναν για αλλού όπως είχαν πει?

3ης Σεπτεμβρίου 119  ... Τζένη ξανθοκάστανη μίλφ με κανονικό σώμα 2άρι βυζί και ρόγα κάγκελο
που έμοιάζε έτοιμη να σκίσει το λεπτό εφαρμοστό φορεματάκι που φορούσε , αρκετά ενδιαφερουσα περίπτωση μου φάνηκε αλλά δεν..
Και εγώ την έχω στα υπόψη. Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία μαζί της?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.155
Πόντοι
46.232

mac36abc

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας συναγωνιστες....!!!!

Θα ήθελα την γνωμη σας για καλο μασατζίδικο στην Αθηνα, διότι κατεβένω το άλλο Σ/Κ για δουλειά (δεν είμαι απο Αθήνα) και θα ήθελα να επισκευφτώ ένα τέτοιο ίδρυμα και να περάσω αν γίνεται καλά (μην φάμε φόλα, μια φορά ερχόμαστε στο τοσό να μην το χαρουμε?).

:helpplea:

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
όσο καίω πάντα , για την απόσταση σπίτι - κέντρο - Αθήνα ,
παρκάρω και κάνω την βόλτα με τα πόδια.

παντως θελει πολυ κουραγιο απο βικτωρια μεχρι πατησιων 286 και δροσοπουλου  να πας με τα ποδια......
ουτε να με πληρωναν δεν το εκανα αυτο  αλλα ''βιτσιο '' ειναι αυτο
μπραβο σου μεγαλε

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Γειά σας συναγωνιστες....!!!!

Θα ήθελα την γνωμη σας για καλο μασατζίδικο στην Αθηνα, διότι κατεβένω το άλλο Σ/Κ για δουλειά (δεν είμαι απο Αθήνα) και θα ήθελα να επισκευφτώ ένα τέτοιο ίδρυμα και να περάσω αν γίνεται καλά (μην φάμε φόλα, μια φορά ερχόμαστε στο τοσό να μην το χαρουμε?).

:helpplea:

για μενα.....πηγαινε στην ζανα και θα σε φτιαξει.......εχει πολλη μεγαλη ποικιλια!!!!!!!!

mac36abc

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα και ευχαριστω για την συμβουλή αλλα επειδη ειμαι ασχετος ποια ειναι η ζανα μηπως Στουρναρη 29 κατι? :idiot:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το θέμα είναι πως έμειναν μόνο τα μαγαζιά στο κέντρο και τα ξεπετατζίδικα στην Φρατζή, Συγγρού, Καλλιρόης...

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
To Φραντζη 4 πάντως προχθές ήταν ανοικτό. Με 6 κορασίδες ροστερ και αρκετό κόσμο σε δωμάτια και στην αναμονή.
Στην μισή ώρα που έμεινα το κουδούνι δεν σταμάτησε να χτυπάει...

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
To Φραντζη 4 πάντως προχθές ήταν ανοικτό. Με 6 κορασίδες ροστερ και αρκετό κόσμο σε δωμάτια και στην αναμονή.
Στην μισή ώρα που έμεινα το κουδούνι δεν σταμάτησε να χτυπάει...
κεκτιμενη ταχυτητα...ανακαλω..!...για πες ροστερ...καμια βυζου ειχε?....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom