Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.149
Πόντοι
46.232
επισκεψη σημερα το απογευμα στο Μαρνης 28 ,επισκεψη σημερα το απογευμα , η λουλου ελειπε και μετα απο παρα πολυ καιρο ειδα σε χρεη σεριφησας την μελαχρινη χοντρουλα που ηταν παλια...ροστερ Σοφία , καστανή ψηλή χοντρή με 2άρια βυζιά,Λίλη το καστανό λεπτό κινεζάκι με το 1.5άρι βυζί , Μαρια μελαχρινη κανονικο σωμα μικρο βυζι και Καιτη κινεζακι καστανο λεπτο πιο ψηλο απο την Λιλη με μικρο βυζι.Για αλλη μια φορα περασα με την Λιλη , δεν θα γραψω παλι κριτικη , θα αρκεστω να πω οτι κανει καλο μασαζ , γλυφει την πουτσα και τα αρχιδια μεχρι να την σταματησεις , γλυφει κωλοτρυπιδες και στο σεξ ειναι δεκτικη .Το μονο που με χαλασε οτι στην ντουζιερα δεν ειχε ζεστο νερο....

johnnybravo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τι συμβαίνει αυτή την ώρα στον Πειραιά

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
κάποιοι τηλεφωνείτε σε αγγελίες και ρωτάτε μαλακίες...καλά ρε μάγκες ακατοίκητο το έχετε εκεί πάνω;

ποια περιμένετε να σας πει από το τηλέφωνο ότι έλα από εδώ και θα γαμηθούμε;

για κάθε νέο μαγαζί ρωτάμε που είναι και τα υπόλοιπα από κοντά ;)

έτσι καίγονται οι καλές περιπτώσεις και μετά ψαχνόμαστε όλοι μαζί...

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
κάποιοι τηλεφωνείτε σε αγγελίες και ρωτάτε μαλακίες...καλά ρε μάγκες ακατοίκητο το έχετε εκεί πάνω;

ποια περιμένετε να σας πει από το τηλέφωνο ότι έλα από εδώ και θα γαμηθούμε;

για κάθε νέο μαγαζί ρωτάμε που είναι και τα υπόλοιπα από κοντά ;)

[size=12pt]έτσι καίγονται οι καλές περιπτώσεις και μετά ψαχνόμαστε όλοι μαζί...[/size]

Σωστά

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.149
Πόντοι
46.232
πήρε τηλ ο crazy ivan , είναι Πατησίων 112 και Πίπίνου , δεν ξέρω αν πέρασε για επί τόπου αυτοψία για να μας πει τελικά..

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
και η τιμη ρε heel,ειναι απο  30 ευρω?...

ξέρω γω; μπορεί να το κάνουν για δαιφημιστικούς λόγους και να σου λένε 30 μασαζ και μετά βλέπουμε. αν είναι και η πονήρω η τσατσά που τους μισούς τους διώχνει και στους μισούς κάνουν τους κινέζους ότι είναι μόνο μασαζ... ίδωμεν. απ' ότι κατάλαβα ήδη έφυγαν κομάντο αναγνώρισης.

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
ξέρω γω; μπορεί να το κάνουν για δαιφημιστικούς λόγους και να σου λένε 30 μασαζ και μετά βλέπουμε. αν είναι και η πονήρω η τσατσά που τους μισούς τους διώχνει και στους μισούς κάνουν τους κινέζους ότι είναι μόνο μασαζ... ίδωμεν. απ' ότι κατάλαβα ήδη έφυγαν κομάντο αναγνώρισης.
πρεπει να περασω,να δω την τυπισσα στην πορτα...να της πατησω και ενα  :shit: ,και να φυγω... :grin: :grin: :grin:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.197
Πόντοι
506
πήρε τηλ ο crazy ivan , είναι Πατησίων 112 και Πίπίνου , δεν ξέρω αν πέρασε για επί τόπου αυτοψία για να μας πει τελικά..

Ήμουν κοντά χτες, πήρα τηλ. και μου είπε ότι έχει μόνο 1 κοπέλα που ήταν απασχολημένη. Δεν ξανασχολήθηκα. Λογικά είναι στα "γαμάς" αλλά η συνεννόηση γίνεται επί τόπου - ίσως από φόβο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.149
Πόντοι
46.232
θα γράψω μόνο εδώ , μίας και το θέμα του μαγαζιού έχει κλειδωθεί...........

σήμερα όλο το πρωινό το έβγαλα στην Γλυφάδα , πήγα το αμάξι για service και μετά κατά τις 12.00 επισκέφτηκα το Diamond spa στη Γλυφάδα .
πήγα να πώ ένα γεια.....και έκατσα 3.5 ώρες........στην υποδοχή η Αννα , ρόστερ
Λίντια 29χρόνη λεπτή κοπέλα από Ινδία.
Ελλη μελαχρινό γκράνι
Αφροδίτη ξανθιά μιλφογκίλφ κατσαρομάλλα
Χαρά καστανή γκίλφ κατσαρομάλλα ,
στα δωμάτια ήταν η Ρούλα και η Χριστίνα , η Αννα μου πρότεινε για να μην περιμένω , να περάσω για μασαζ με την κοπέλα από την Ινδία
που είναι πολύ καλή στο μασαζ και μετά θα μου έστελνε για το κυρίως πιάτο την Ρούλα , κάτι που δέχτηκα χωρίς να έχω δει την Ρούλα πρίν
και στηριζόμενος στα λόγια της Αννας ότι είναι πολύ καλή μέσα... η Ρούλα είναι καστανόξανθη κατσαρομάλλα κοντούλα με πιασηματάκια
2αρακι βυζί και τατου χαμηλά στη μέση , αφού τελείωσα πήγα μπροστά και μιλήσαμε λίγο με την Αννα , μου είπε κάτσε να δείς και την Χριστίνα ,
την είδα και μου έκανε κλικ αμέσως μίας και είχε κοντά μαλλία που  μου αρέσουν , έτσι πέρασα και με την Χριστίνα η οποία είναι μιά 25χρόνη
κοπέλα με καστανοκόκκινο κοντό μαλλί με φράτζα με κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί και διάφορα τατού , θα έγραφα κριτικές αλλά βλέπω έχει βγεί
το μαγαζί απο τον κατάλογο...αν ξαναμπεί θα τις γράψω.  

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Χριστινα απο παλιό Νταιμοντς και μετα Βενιζέλου... τότε που τα μαγαζια είχαν ακόμα φιλικες σχέσεις...
η Λύντια δεν έχει κοκό?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.149
Πόντοι
46.232
Χριστινα απο παλιό Νταιμοντς και μετα Βενιζέλου... τότε που τα μαγαζια είχαν ακόμα φιλικες σχέσεις...
η Λύντια δεν έχει κοκό?
ναι , μόνο που στο παλίο το Π67 είχε μακρύ μαλλί....η κοπέλα απο την Ινδία μόνο μασάζ.

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
σημερινο περασμα απο πειραια , και απο το πολυδιαφημησμενο Ηρ.Πολυτεχνειου 90

... ανθρακες ο θησαυρος!  τι ειναι αυτα που τσαμπουνας ρε ὁνομα8977 πως σε λενε τελοςπαντων

2 ακυρα μιλφ η Ζανα και μια αλλη που αρχιζε απο Α ...

εφυγα τρεχοντας  .. κριμα το τεταρτο που ξοδεψα ψαχνοντας για παρκινγκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom