You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
κανενα απο οτι ξερω.Την καλημερα μου,
θα βρισκομαι Αθηνα τελος της εβδομαδας.. γνωριζουμε αν υπαρχει κατι ανοιχτο?
ευχαριστω προκαταβολικα
agathoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πολυ δυσκολα να βρεις ανοιχτο καποιο απο μεγαλη παρασκευη μεσημερι και μεταΤην καλημερα μου,
ευχαριστω προκαταβολικα
πολυ δυσκολα να βρεις ανοιχτο καποιο απο μεγαλη παρασκευη μεσημερι και μετα
ευχαριστώ για την ενημερωση γαι να δω τι θα κανω
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 571
- Πόντοι
- 86
Την καλημερα μου,
ευχαριστω προκαταβολικα
Καλη σου ημερα φιλε, μιας και σε βλεπω πως εισαι Αθηνα και εχω διετελεσει για 1 χρονο εκει, ανεπιφυλακτα σου λεω να προτημησεις το Στουρναρη 29 το κοινος επωνομαζομενο "της Ζανας". Ισως το καλυτερο μασαζ που θα βρεις, κιαν εισαι τυχερος και μιλισεις με την ιδια τη Ζανα να σου προτηνει αυτη πια να σου κανει μασαζ. Καλα να περασεις.
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Καλά, η Ζάνα είναι κορυφή!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...μην εισαι πολυ σιγουρος για αυτο..μερικες φορες,σου πασαρει γκομενα,που εχει κανει τα λιγοτερα ραντεβου ....ΜΟΝΟ σε ΠΟΛΥ δικους της τα κανει αυτα.. ;).Καλη σου ημερα φιλε, μιας και σε βλεπω πως εισαι Αθηνα και εχω διετελεσει για 1 χρονο εκει, ανεπιφυλακτα σου λεω να προτημησεις το Στουρναρη 29 το κοινος επωνομαζομενο "της Ζανας". Ισως το καλυτερο μασαζ που θα βρεις, κιαν εισαι τυχερος και μιλισεις με την ιδια τη Ζανα να σου προτηνει αυτη πια να σου κανει μασαζ. Καλα να περασεις.
...μην εισαι πολυ σιγουρος για αυτο..μερικες φορες,σου πασαρει γκομενα,που εχει κανει τα λιγοτερα ραντεβου ....ΜΟΝΟ σε ΠΟΛΥ δικους της τα κανει αυτα.. ;).
+1000000000000000000000000
...μην εισαι πολυ σιγουρος για αυτο..μερικες φορες,σου πασαρει γκομενα,που εχει κανει τα λιγοτερα ραντεβου ....ΜΟΝΟ σε ΠΟΛΥ δικους της τα κανει αυτα.. ;).
Γιαυτό και εγώ στην αρχή (όταν το λαδομάγαζο ήταν στον δεύτερο όροφο και ) πριν γνωρίσω "τι παίζει" με τις λαδοκόρες εκεί (από επιφύλαξη και μόνο) όταν μου πρότεινε η Ζάνα μια συγκεκριμμένη, διάλεγα πάντα να περάσω στο δωμάτιο μόνο με την ίδια, ώσπου με έμαθε ώς μόνιμο δικό της πελάτη και από μόνη της μετά μου πρότεινε τις καλύτερες για τρίο μαζί της με απολύτως εγγυημένα αποτελέσματα (όπερ μεθερμηνευόμενον, να γίνεται μέσα στο δωμάτιο "της τρελής", να να σε αρπάζει η μιά και να λυσσάει πάνω σου η άλλη)
V for Vendetta...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
ακριβως...Γιαυτό και εγώ στην αρχή (όταν το λαδομάγαζο ήταν στον δεύτερο όροφο και ) πριν γνωρίσω "τι παίζει" με τις λαδοκόρες εκεί (από επιφύλαξη και μόνο) όταν μου πρότεινε η Ζάνα μια συγκεκριμμένη, διάλεγα πάντα να περάσω στο δωμάτιο μόνο με την ίδια, ώσπου με έμαθε ώς μόνιμο δικό της πελάτη και από μόνη της μετά μου πρότεινε τις καλύτερες για τρίο μαζί της με απολύτως εγγυημένα αποτελέσματα (όπερ μεθερμηνευόμενον, να γίνεται μέσα στο δωμάτιο "της τρελής", να να σε αρπάζει η μιά και να λυσσάει πάνω σου η άλλη)
V for Vendetta...
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 571
- Πόντοι
- 86
Γιαυτό και εγώ στην αρχή (όταν το λαδομάγαζο ήταν στον δεύτερο όροφο και ) πριν γνωρίσω "τι παίζει" με τις λαδοκόρες εκεί (από επιφύλαξη και μόνο) όταν μου πρότεινε η Ζάνα μια συγκεκριμμένη, διάλεγα πάντα να περάσω στο δωμάτιο μόνο με την ίδια, ώσπου με έμαθε ώς μόνιμο δικό της πελάτη και από μόνη της μετά μου πρότεινε τις καλύτερες για τρίο μαζί της με απολύτως εγγυημένα αποτελέσματα (όπερ μεθερμηνευόμενον, να γίνεται μέσα στο δωμάτιο "της τρελής", να να σε αρπάζει η μιά και να λυσσάει πάνω σου η άλλη)
V for Vendetta...
Να πω την αμαρτια μου και εγω ετσι λειτουργησα οσο ημουν στην Αθηνα, αλλα ο φιλος ειναι περαστικος και οχι μονιμος κατοικος Αθηνων, παντως την εχω εμπιστοσυνη, τετοιο ονομα δεν φτιαχνετε ευκολα στη πιατσα.
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 571
- Πόντοι
- 86
Φισικα ο φιλος redduck εχει και απετησεις στο μασαζ, οχι απλα λαδοχαιδεματα, γιαυτο λεω να παει στην Ζανα.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
ολα φτιαχνονται,αν θελεις...Να πω την αμαρτια μου και εγω ετσι λειτουργησα οσο ημουν στην Αθηνα, αλλα ο φιλος ειναι περαστικος και οχι μονιμος κατοικος Αθηνων, παντως την εχω εμπιστοσυνη, τετοιο ονομα δεν φτιαχνετε ευκολα στη πιατσα.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Πέρασα από Πατησίων 286 μιας και πληροφορήθηκα για την προαγωγή της Νικολέτας από Πατησίων 131, την οποία δεν είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω στο 131 και μου είχε μείνει απωθημένο. Με είχαν ψήσει και οι νύξεις κάποιων έμπειρων συναγωνιστών...
Κοπέλες τρείς: Νικολέτα, Ρωξάνη (πρώην Λάουρα από Πατησίων 131) και Γκάμπυ.
Φυσικά επέλεξα την πετίτ Πολωνή Νικολέτα, και εξεπλάγην από τις υπηρεσίες και τη διάθεσή της. Κριτική αργότερα όταν θα μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και θα έχω μια απόσταση από τα γεγονότα.
Φυσικά επέλεξα την πετίτ Πολωνή Νικολέτα, και εξεπλάγην από τις υπηρεσίες και τη διάθεσή της. Κριτική αργότερα όταν θα μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και θα έχω μια απόσταση από τα γεγονότα.
Αυτή η Νικολέτα είχε περάσει και ένα φεγγάρι από Σαρκουδίνου?Πέρασα από Πατησίων 286 μιας και πληροφορήθηκα για την προαγωγή της Νικολέτας από Πατησίων 131, την οποία δεν είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω στο 131 και μου είχε μείνει απωθημένο. Με είχαν ψήσει και οι νύξεις κάποιων έμπειρων συναγωνιστών...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
μαλλον ειναι κλειστο..αν πας,και δεν ανοιξουν,φαε ενα γλυκακι απο το ζαχαροπλαστειο... ;)Τώρα που το ανέφερες.....Σαρκουδίνου...Τι γίνεται εκεί? δουλεύει το μαγαζί?
έχει μαξ πέρυ,λαζαρίδη και το άλλο το γωνιακό..τι προτείνεις ?μαλλον ειναι κλειστο..αν πας,και δεν ανοιξουν,φαε ενα γλυκακι απο το ζαχαροπλαστειο... ;)
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
τριγωνο θεσσαλονικης...αξιζει μια δοκιμη απο την γωνια...μολις σε πιασει το γλυκο,κατηφορισε στην μαριαννα,και σκυλογαμα την...έχει μαξ πέρυ,λαζαρίδη και το άλλο το γωνιακό..τι προτείνεις ?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66