Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Την καλημερα μου,
θα βρισκομαι Αθηνα τελος της εβδομαδας.. γνωριζουμε αν υπαρχει κατι ανοιχτο?
ευχαριστω προκαταβολικα

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Την καλημερα μου,
ευχαριστω προκαταβολικα
πολυ δυσκολα να βρεις ανοιχτο καποιο απο μεγαλη παρασκευη μεσημερι και μετα

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
Την καλημερα μου,
ευχαριστω προκαταβολικα

Καλη σου ημερα φιλε, μιας και σε βλεπω πως εισαι Αθηνα και εχω διετελεσει για 1 χρονο εκει, ανεπιφυλακτα σου λεω να προτημησεις το Στουρναρη 29 το κοινος επωνομαζομενο "της Ζανας". Ισως το καλυτερο μασαζ που θα βρεις, κιαν εισαι τυχερος και μιλισεις με την ιδια τη Ζανα να σου προτηνει αυτη πια να σου κανει μασαζ. Καλα να περασεις.

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Καλη σου ημερα φιλε, μιας και σε βλεπω πως εισαι Αθηνα και εχω διετελεσει για 1 χρονο εκει, ανεπιφυλακτα σου λεω να προτημησεις το Στουρναρη 29 το κοινος επωνομαζομενο "της Ζανας". Ισως το καλυτερο μασαζ που θα βρεις, κιαν εισαι τυχερος και μιλισεις με την ιδια τη Ζανα να σου προτηνει αυτη πια να σου κανει μασαζ. Καλα να περασεις.
...μην εισαι πολυ σιγουρος για αυτο..μερικες φορες,σου πασαρει γκομενα,που εχει κανει τα λιγοτερα ραντεβου  :P....ΜΟΝΟ σε ΠΟΛΥ δικους της τα κανει αυτα.. ;).

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
...μην εισαι πολυ σιγουρος για αυτο..μερικες φορες,σου πασαρει γκομενα,που εχει κανει τα λιγοτερα ραντεβου  :P....ΜΟΝΟ σε ΠΟΛΥ δικους της τα κανει αυτα.. ;).

+1000000000000000000000000

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
...μην εισαι πολυ σιγουρος για αυτο..μερικες φορες,σου πασαρει γκομενα,που εχει κανει τα λιγοτερα ραντεβου  :P....ΜΟΝΟ σε ΠΟΛΥ δικους της τα κανει αυτα.. ;).

Γιαυτό και εγώ στην αρχή (όταν το λαδομάγαζο ήταν στον δεύτερο όροφο και ) πριν γνωρίσω "τι παίζει" με τις λαδοκόρες εκεί (από επιφύλαξη και μόνο) όταν μου πρότεινε η Ζάνα μια συγκεκριμμένη, διάλεγα πάντα να περάσω στο δωμάτιο μόνο με την ίδια, ώσπου με έμαθε ώς μόνιμο δικό της πελάτη και από μόνη της μετά μου πρότεινε τις καλύτερες για τρίο μαζί της με απολύτως εγγυημένα αποτελέσματα (όπερ μεθερμηνευόμενον, να γίνεται μέσα στο δωμάτιο "της τρελής", να να σε αρπάζει η μιά και να λυσσάει πάνω σου η άλλη)  :rockon: :rockon: :rockon:

V for Vendetta...

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Γιαυτό και εγώ στην αρχή (όταν το λαδομάγαζο ήταν στον δεύτερο όροφο και ) πριν γνωρίσω "τι παίζει" με τις λαδοκόρες εκεί (από επιφύλαξη και μόνο) όταν μου πρότεινε η Ζάνα μια συγκεκριμμένη, διάλεγα πάντα να περάσω στο δωμάτιο μόνο με την ίδια, ώσπου με έμαθε ώς μόνιμο δικό της πελάτη και από μόνη της μετά μου πρότεινε τις καλύτερες για τρίο μαζί της με απολύτως εγγυημένα αποτελέσματα (όπερ μεθερμηνευόμενον, να γίνεται μέσα στο δωμάτιο "της τρελής", να να σε αρπάζει η μιά και να λυσσάει πάνω σου η άλλη)  :rockon: :rockon: :rockon:

V for Vendetta...
ακριβως...

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
Γιαυτό και εγώ στην αρχή (όταν το λαδομάγαζο ήταν στον δεύτερο όροφο και ) πριν γνωρίσω "τι παίζει" με τις λαδοκόρες εκεί (από επιφύλαξη και μόνο) όταν μου πρότεινε η Ζάνα μια συγκεκριμμένη, διάλεγα πάντα να περάσω στο δωμάτιο μόνο με την ίδια, ώσπου με έμαθε ώς μόνιμο δικό της πελάτη και από μόνη της μετά μου πρότεινε τις καλύτερες για τρίο μαζί της με απολύτως εγγυημένα αποτελέσματα (όπερ μεθερμηνευόμενον, να γίνεται μέσα στο δωμάτιο "της τρελής", να να σε αρπάζει η μιά και να λυσσάει πάνω σου η άλλη)  :rockon: :rockon: :rockon:

V for Vendetta...

Να πω την αμαρτια μου και εγω ετσι λειτουργησα οσο ημουν στην Αθηνα, αλλα ο φιλος ειναι περαστικος και οχι μονιμος κατοικος Αθηνων, παντως την εχω εμπιστοσυνη, τετοιο ονομα δεν φτιαχνετε ευκολα στη πιατσα.

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
86
Φισικα ο φιλος redduck εχει και απετησεις στο μασαζ, οχι απλα λαδοχαιδεματα, γιαυτο λεω να παει στην Ζανα.

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Να πω την αμαρτια μου και εγω ετσι λειτουργησα οσο ημουν στην Αθηνα, αλλα ο φιλος ειναι περαστικος και οχι μονιμος κατοικος Αθηνων, παντως την εχω εμπιστοσυνη, τετοιο ονομα δεν φτιαχνετε ευκολα στη πιατσα.
ολα φτιαχνονται,αν θελεις... :kissass2: :kissass: :lheel: :pipa1: :s&m_1: :s&m_3: :2on1: :zfuck: :fuck1: :knockinb: :humpleg: :pipa3: :fuck2: :cum:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Πέρασα από Πατησίων 286 μιας και πληροφορήθηκα για την προαγωγή της Νικολέτας από Πατησίων 131, την οποία δεν είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω στο  131 και μου είχε μείνει απωθημένο. Με είχαν ψήσει και οι νύξεις κάποιων έμπειρων συναγωνιστών...
Κοπέλες τρείς: Νικολέτα, Ρωξάνη (πρώην Λάουρα από Πατησίων 131) και Γκάμπυ.
Φυσικά επέλεξα την πετίτ Πολωνή Νικολέτα, και εξεπλάγην από τις υπηρεσίες και τη διάθεσή της. Κριτική αργότερα όταν θα μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και θα έχω μια απόσταση από τα γεγονότα. 

tubanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
9
Πόντοι
1
Πέρασα από Πατησίων 286 μιας και πληροφορήθηκα για την προαγωγή της Νικολέτας από Πατησίων 131, την οποία δεν είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω στο  131 και μου είχε μείνει απωθημένο. Με είχαν ψήσει και οι νύξεις κάποιων έμπειρων συναγωνιστών...
Κοπέλες τρείς: Νικολέτα, Ρωξάνη (πρώην Λάουρα από Πατησίων 131) και Γκάμπυ.
Φυσικά επέλεξα την πετίτ Πολωνή Νικολέτα, και εξεπλάγην από τις υπηρεσίες και τη διάθεσή της. Κριτική αργότερα όταν θα μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και θα έχω μια απόσταση από τα γεγονότα. 
Αυτή η Νικολέτα είχε περάσει και ένα φεγγάρι από Σαρκουδίνου?

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Τώρα που το ανέφερες.....Σαρκουδίνου...Τι γίνεται εκεί? δουλεύει το μαγαζί?             

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
έχει μαξ πέρυ,λαζαρίδη και το άλλο το γωνιακό..τι προτείνεις ?  :grin:
τριγωνο θεσσαλονικης...αξιζει μια δοκιμη απο την γωνια...μολις σε πιασει το γλυκο,κατηφορισε στην μαριαννα,και σκυλογαμα την... :rockon: :rockon: :rockon:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Παιδιά

Καλή Ανάσταση!!
Πάντα με υγεία.

Και μη ξεχνάτε: Οδηγοί μη τρέχετε. Μόνο ο Χριστός θα Αναστηθεί!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom