Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

tubanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
9
Πόντοι
1
Ntany223 δεν μας είπες όμως για το Ρωσικό μιλφ?

tubanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
9
Πόντοι
1
Με τριαμισαρια χορταίνουν και άλλοι  :tits:  :2funny:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ntany223 δεν μας είπες όμως για το Ρωσικό μιλφ?

Ρωτάτε εδώ και είχα και καμιά δεκαριά μηνύματα περί του Ρώσικου μιλφ. Όταν όμως σχολίασα την τακτική του bou να διαγράψει το θρεντ το Μισαραλιώτου 2 επειδή το ζήτησε το μαγαζί, κανείς σας δεν το σχολίασε. Αν είχε ζητήσει το ίδιο και το μαγαζί που δουλεύει το Ρώσικο μιλφ, πως θα πέρνατε την πληροφορία που θα σας μεταφέρω τώρα. Εγώ την ενέργεια αυτή την θεωρώ λογοκρισία.
Εν πάσει περιπτώσει το Ρώσικο μιλφ βρίσκεται στο Σόλωνος 54 στον 6ο όροφο και ονομάζεται Χριστίνα. Πριν πάτε διαβάστε την κριτική μου για να ξέρετε τι να περιμένετε.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Πέρασμα από Μισαραλιώτου 2. Παρέλαση Τζένη που όλο παχαίνει και έχει κάνει ένα κώλο πλστεία (αλήθεια τον δίνει?) Αγάπη από Πατησίων γνωστή (δεν λέει) μία Μόνικα πολύ συμπαθητική λίγο γεματούλα που θα τιμηθεί προσεχώς και μια Κωνσταντίνα με εμφάνιση σαν τραβέλι. Αναχώρισα λόγω έλλειψης χρόνου.

Σήμερα έλαβα ένα μήνυμα από την Τζένη σχετικά με αυτά που έγραψα από το πέρασμά μου από το μαγαζί. Ήταν ένα πολύ ευγενικό και με ήθος μήνυμα που πέτυχε το σκοπό του. Σίγουρα ο χαρακτηρισμός μου "πλατεία" ήταν ατυχείς και ίσως ρατσιστικός. Τον παίρνω πίσω και ζητώ συγνώμη. Το ύφος του μηνύματος δείχνει καλό χαρακτήρα και κοντρολαρισμένο άτομο από μέρους της Τζένης, κάτι που για μένα επηρεάζει κατά το ποσοστό του την επιλογή μου για συνεδρία.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ρωτάτε εδώ και είχα και καμιά δεκαριά μηνύματα περί του Ρώσικου μιλφ. Όταν όμως σχολίασα την τακτική του bou να διαγράψει το θρεντ το Μισαραλιώτου 2 επειδή το ζήτησε το μαγαζί, κανείς σας δεν το σχολίασε.

Όχι όλοι...... www.bourdela.com/forum/index.php?topic=28499.1920]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=28499.1920[/url] post #1933

Αν είχε ζητήσει το ίδιο και το μαγαζί που δουλεύει το Ρώσικο μιλφ, πως θα πέρνατε την πληροφορία που θα σας μεταφέρω τώρα. Εγώ την ενέργεια αυτή την θεωρώ λογοκρισία.

:thumbsup:

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Σήμερα έλαβα ένα μήνυμα από την Τζένη σχετικά με αυτά που έγραψα από το πέρασμά μου από το μαγαζί. Ήταν ένα πολύ ευγενικό και με ήθος μήνυμα που πέτυχε το σκοπό του. Σίγουρα ο χαρακτηρισμός μου "πλατεία" ήταν ατυχείς και ίσως ρατσιστικός. Τον παίρνω πίσω και ζητώ συγνώμη. Το ύφος του μηνύματος δείχνει καλό χαρακτήρα και κοντρολαρισμένο άτομο από μέρους της Τζένης, κάτι που για μένα επηρεάζει κατά το ποσοστό του την επιλογή μου για συνεδρία.
οντως εκανες βλακεια  :headbang: :headbang: :headbang:...επρεπε να πεις αεροπλανοφορο...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

το να εκφραζεται κανεις ευγενικα σε οποιοδηποτε χωρο και καταστασεις ειναι καλο. το να χαρακτηριστει μια επαγγελματιας χοντρη ή με χρήση μεταφοράς όπως εσυ εκανες, δεν το θεωρω και τοσο μεμπτο ωστε να θιγεί κανεις τοσο που να ζηταεει και τα ρεστα. εμπορευονται το σωμα και τις υήρεσιες τους. μπορουμε να τα σχολιασουμε. δεν βλεπω ουτε κατι το αξιο συγνωμης ουτε το ρατσιστικο. μη τρελαθουμε εντελως.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
το να εκφραζεται κανεις ευγενικα σε οποιοδηποτε χωρο και καταστασεις ειναι καλο. το να χαρακτηριστει μια επαγγελματιας χοντρη ή με χρήση μεταφοράς όπως εσυ εκανες, δεν το θεωρω και τοσο μεμπτο ωστε να θιγεί κανεις τοσο που να ζηταεει και τα ρεστα. εμπορευονται το σωμα και τις υήρεσιες τους. μπορουμε να τα σχολιασουμε. δεν βλεπω ουτε κατι το αξιο συγνωμης ουτε το ρατσιστικο. μη τρελαθουμε εντελως.

συμφωνώ με τον Κύριο, το σάιτ είναι για να ενημερωνόμαστε εμείς οι πελάται, να κριτικάρουμε αυτά που βλέπουμε και τις υπηρεσίες που λαμβάνουμε ώστε και να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές και να γλιτώνουμε χρόνο και χρήμα. Το αν έχουν μπει και οι εμπόροι για να διαφημίζουν την πραμμάτια τους, δεν είναι μεμπτό, αλλά δεν μπορούμε να γράφουμε καλά λόγια για όλους. Εξάλλου υπάρχουν πελάτες και για τους κώλους σαν πλατείες, και για τις γριές με τα σάπια δόντια και για μοντέλα, και για τρανσέξουαλ και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, οπότε καλώς αναφέρθηκε.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
πιθανόν το site να έχει μεγάλη δύναμη στον χώρο του αγοραίου έρωτα και για αυτό να απάντησε η Τζένη, πιθανόν να θεώρησε πως θα της έκοβε πελατεία...

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137

Συμφωνώ. Και εγώ σε κάποιο threat μαγαζιού παρωμίασα κάποιες "λατίνες" με τον ....Σουγκλάκο. Η περιγραφή και ο χαρακτηρισμός είναι για να καταλάβει ο άλλος που διαβάζει σε σχέση και με αυτό που έχει ειπωθεί ή διαφημιστεί.
Ο φίλος ntanny θα μπορούσε να γράψει "με πολύ μεγάλη περιφέρεια"  πάλι θα καταλαβαίναμε εφόσον η συγκεκριμένη δεν είχε διαφημιστεί ως μοντέλο ή σωματάρα. Το πως θα εκφραστείς για να γίνεις πιο συγκεκριμένος δεν είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα θα υπήρχε εαν η συγκεκριμένη δεν είναι έτσι και απλός ο άλλος υπερβάλει.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Εν πάσει περιπτώσει το Ρώσικο μιλφ βρίσκεται στο _Σόλωνος 54_ στον 6ο όροφο και ονομάζεται Χριστίνα. Πριν πάτε διαβάστε την κριτική μου για να ξέρετε τι να περιμένετε.

μηπως εννοεις ΣΟΛΩΜΟΥ 54??

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ναι φίλε μου. Σολωμού 54.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
δεν υπαρχει στα μασαζ αυτο.....μονο του 3ου οροφου...Που θα κανεις κριτικη??

BODY STAR

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλήμερα σε όλους από σήμερα έχουμε καινούρια κοπέλα Μαρίνα μελαχρινή ψιλή αδύνατη  Βιζή 2 ετών 29 (Μονό για μια εβδομάδα) κάνει φουλ πρόγραμμά!!!! επίσης  Ρωξάνη Λίζα Τζέσικα ζαννα και η Φωτεινή σας περιμένουνε...Ηρώων Πολυτεχνείου 90 Πειραιάς το κουδούνι γραφή BODY STAR 1 ος όροφος
από της 11.00 μέχρι 21.00

BODY STAR

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλήμερα σε όλους από σήμερα έχουμε καινούρια κοπέλα Μαρίνα μελαχρινή ψιλή αδύνατη  Βιζή 2 ετών 29 (Μονό για μια εβδομάδα) κάνει φουλ πρόγραμμά!!!! επίσης  Ρωξάνη Λίζα Τζέσικα ζαννα και η Φωτεινή σας περιμένουνε...Ηρώων Πολυτεχνείου 90 Πειραιάς το κουδούνι γραφή BODY STAR 1 ος όροφος
από της 11.00 μέχρι 21.00

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.155
Πόντοι
46.232
δεν υπαρχει στα μασαζ αυτο.....μονο του 3ου οροφου...Που θα κανεις κριτικη??
ας την γράψει εδώ στο θρέντ όπως κάναμε και παλιά πριν βάλουν σε λίστα τα μασατζήδικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom