giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
αυτο της ανδρονικου που λες, σε ποια περιοχη ειναι ??
Καλημερα παιδια.Ξερει κανεις τι παιζει στην ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ στα εξαρχεια? Και αν κανεις εχει παρει εκει τη ΒΕΡΟΝΙΚΑ? Ευχαριστω.
Παιδιά τη συζήτηση την άνοιξα για το μαγαζί ΠΟΣΕΙΔΏΝΟΣ 20 21 στο P.ΦAΛΗΡΟ ΣΤΟ ΔΈΛΤΑ πριν τι στροφή για την ΣΥΓΓΡΟΎ και όχι της ΓΛΥΦAΔΑ (συμφερόντων κολωνακίου)παιδια οταν λετε λ.ποσειδωνος 20-21 εννοειται αυτο στην γλυφαδα.απλα να το διευκρινιζετε γτ παλια ειχα γαμισει σ ενα με την ιδια διευθυνση στο π.φαληρο αυτο λειτουργει ακομα? ξερετε??? οσο για τον χωρο στην γλυφαδα συμφωνω.......... georgepappa thanks για τις πληροφοριες για κολονακι η ολγα που λες ειναι μια ψηλη αδυνατη??? μ ενα tatoo? ελεος ηταν εγω ειχα παρει 4 hands παλια μ αυτην και ενα αλλο καλο μωρακι ρωσσιδουλα αλλα την εδιωξα στην μεση της ωρας γιατι δεν εβγαζε ρουχα και καθησα με την αλλη πιο ανετα.
Μαγκες καλημερα. Πηγα πριν 3 μερες στην μαρνης στον 5ο οροφο και ειχε 3 γυναικες. Η τσατσα μου ειπε 65 ευρο μασαζ και δεν αναφερε τιποτα για σεξ οποτε την εκανα με ελαφρα πηδηματακια. Ψαχνω την ρενα μηπως ξερει κανεις που ειναι; Α να σας πω οτι πηγα πρωτη φορα στην μαρνης.
Ρε παίδες με το παλιό καλό ΟΑΣΙΣ ξερει κανεις τι παιζει αυ΄τη την στιγμή???
Χαθηκε απο το FORUM ρε παιδι μου αυτο . Γιατι?????
ναι giorgopapa αυτην την ρενα ψαχνω ξερεις τιποτα;
Ρε παιδιά έχω ψάξει πολύ στο thread καθώς και σε άλλα σχετικά. Η έχω σταβομάρα (παρά το ότι τα φοράω τα γυαλιά) ή δεν αναφέρονται πουθενά οι ώρες λειτουργίας και οι ώρες αιχμής. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει ή να μου υποδείξει που έχει αναφερθεί κάτι σχετικό?
υπαρχει της κουμανουδ. που ειναι μεχρι τη 10 για πιο αργα,αν εννοεις ωραρια, γιατι τα νουμερα που εβαλες με μπερδεψαν, να σου πω οτι τα μασατζιδικα λειτουργουν κατα κανονα απο τις 10 το πρωι εως τις 8 το βραδυ. τα μεσημερια συνηθως εχουν πιο αυξημενη κινηση..
δεν ξερω αν σε καλυψα..
υπαρχει της κουμανουδ. που ειναι μεχρι τη 10 για πιο αργα,
και της πατριαρχου στο κολωνακι που ειναι μονο για ματι η εκτος αν εχεις κανενα λουμπαγκο!!!!`
Με κάλυψες απόλυτα και σ' ευχαριστώ! Η ερώτηση τέθηκε γιατί μετά από επίσκεψη Παρασκευή πρωί περίπου στις 12 στο ίδρυμα ....44 που ήταν κλειστό (στο 2ο όροφο στο κουδούνι που δε γράφει κάτι χτύπησα και δεν άνοιξε κάποια) αναρωτήθηκα πότε λειτουργούν τα μαγαζιά. Τα νούμερα που ανέφερα είναι οι βάρδιες 10:00-17:00 17:00-24:00 και 24:00-05:00 των άλλων ευαγών ιδρυμάτων.αν εννοεις ωραρια, γιατι τα νουμερα που εβαλες με μπερδεψαν, να σου πω οτι τα μασατζιδικα λειτουργουν κατα κανονα απο τις 10 το πρωι εως τις 8 το βραδυ. τα μεσημερια συνηθως εχουν πιο αυξημενη κινηση..
δεν ξερω αν σε καλυψα..