giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
νομιζω χτυπησες λαθος κουδουνι..
Ωραία λαλακία έκανα αν είν' έτσι. Ωστόσο πήγα στον όροφο που έλεγε η ταμπέλα στην είσοδο αριστερά και σε αυτό τον όροφο είχε ένα κουδούνι με τ' όνομα ενός χριστιανού (ούπς αυτό είναι δικό σου domain) και ένα κουδούνι χωρίς όνομα. Τι να κάνω και γώ χτύπησα το ανώνυμο!νομιζω χτυπησες λαθος κουδουνι..
Αν θυμάμαι καλά ... στο 44 πρέπει να έχει μια ταμπέλα και στα κουδόυνια ίσςσ και στο ασανσερ, και στην πόρτα με το όνομα του μαγαζιού ... Perfume Beaute .. λέτε να την κάνανε νύχτα;;;Ωραία λαλακία έκανα αν είν' έτσι. Ωστόσο πήγα στον όροφο που έλεγε η ταμπέλα στην είσοδο αριστερά και σε αυτό τον όροφο είχε ένα κουδούνι με τ' όνομα ενός χριστιανού (ούπς αυτό είναι δικό σου domain) και ένα κουδούνι χωρίς όνομα. Τι να κάνω και γώ χτύπησα το ανώνυμο!
εσυ τι απ'ολα προτιμας?δεν μου το στελενετε και μενα μπας και κανω τιποτα σημερα!!!!
η ομηρου για μενα ειναι γηπεδο εντος εδρας. η αρχηγος ξηγιεται παντα καλα φουλ 45 λεπτο και ειναι ωραιος χωρος. εχει ελληνιδες παικτριες που μου αρεσουν πολυ γιατι ειναι και πιο ζεστες και πιο νοικοκυρες. αν και εχει φερει δυο μεταγραφες που ο φραπες ειναι σαν καφες κυριακη στη βουλιαγμενη . ειναι λιγο ξεψαρωτα αλλα ισως και να το παιζουν.καλο μασαζ,καλη συμπεριφορα,και καλο φραπε χωρις ρουχα!!!!
Μηπως θα μπορουσες να γινεις πιο συγκεκριμενος οσον αφορα την περιοχη?Φίλοι μου καλησπέρα,
Σας παρακολουθώ αρκετά συχνά και η ενημέρωση σας είναι όντως πολύ καλή.
Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο έξής: ψάχνω κάτι "ιδιαίτερα διακριτικό" σε όμορφο / καθαρό χώρο. Με ενδιαφέρει να υπάρχει άνεση στο χρόνο παραμονής (δηλ. όχι ξεπέτα) με κοπέλες που δεν είναι επαγγελματίες/ ..τανες. Μου αρέσει να υπάρχει παιχνιδάκι με την κοπελα πριν (ίσως μασαζ, ποτάκι, κουβεντούλα κλπ) Θα ήταν καλό να δουλεύει το μαγαζί με ραντεβού (εκεί δεν θα συναντηθείς σίγουρα με κανέναν..) Ενδιαφέρομαι να κάνω μία "καλή γνωριμία" με το μαγαζί και να ενταχθώ στους καλούς του πελάτες.
Όποιος φίλος θα ήθελε μπορεί να μου στείλει info με pm.
Ευχαριστώ.