Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
μου είπε ότι έχει την ελληνοτουρκαλα γιασμιν

Βγάζεις άκρη με την παλαβιάρα.....? :think:

H Γιάννα είναι στο μαρκετινκγ για τις πουτάνες, κάτι σα  Μοιραράκη με τις μπορδοροδοκόκκινες μπουχάρες...

Η "ελληνοτουρκάλα" είναι mainstream.... Κατά καιρούς μας έχει παρουσιάσει φινλανδομογγόλες, γερμανοκινέζες και σερβοχιλιανές από τη Ζανζιβάρη της Αιτής... :uglystupid: :grin: :grin: :rockon: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :zombie: :headbang2:

Επισκέπτης
H Γιάννα είναι στο μαρκετινκγ για τις πουτάνες, κάτι σα  Μοιραράκη με τις μπορδοροδοκόκκινες μπουχάρες...

Η "ελληνοτουρκάλα" είναι mainstream.... Κατά καιρούς μας έχει παρουσιάσει φινλανδομογγόλες, γερμανοκινέζες και σερβοχιλιανές από τη Ζανζιβάρη της Αιτής... :uglystupid: :grin: :grin: :rockon: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :zombie: :headbang2:
το ξέρω :grin:αλλα  οταν τη ρώτησα αν σταμάτησε οριστικά αυτή και η λολιτα μου είπε ναι.και μου διαφήμιζε την γιασμιν και μάλιστα με 60 :huh: δεν τα αξίζει αν και η μικρή είναι καλή αλλα όχι για 60.

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:dancing:Καλημερουδια.....ειμαστε στο ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ κ θας περημενουμε για να χαλαροσουμε με πολους τροπους...ΔΑΝΑΙ-BRASIL (για λιγες μερες)..Μαρινα,Τζουλια κ μια καινουρια ΚΑΡΕΝ (ΑΓ.ΔΟΜΕΝΙΚΟ) ...ι τημες ειναι 50,60,70...ειμαστε εδω απω 11 το πρωη μεχρι 8 κ 30 το βραδυ...κ σαββατο απω 11 μεχρι 6 το απογευμα... 
φιλουθκια απο μενα.....

np231

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους ειμαι απο θεσσαλονικη ,θα ερθω αθηνα κυριακη και λιγες μερες ψαχνω για nuru masagge στην αθηνα.αν καποιος ξερει κατι.ευχαριστω

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
καλησπερα σε ολους ειμαι απο θεσσαλονικη ,θα ερθω αθηνα κυριακη και λιγες μερες ψαχνω για nuru masagge στην αθηνα.αν καποιος ξερει κατι.ευχαριστω

Συγγρού 45

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

κοιτα να δεις συμπτωση και εγω ειμαι αθηναιος και θα ανεβω θεσ/νικη!!!!
λοιπον νουρου καλο θα παρεις συγγρου 45 με 130 ευρω θες και το αντιστοιχο θρεντ στα μασαζ!!!!
απο σαλονικη τιποτα καλο?

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.471
Πόντοι
2.306
Ξερει κανεις τι παιζει με Ντορα στο θησεως 81? τα παιρνει στομα ή προσωπο?

Arizala 74

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μάγκες καλησπέρα γνώριζει κανείς αν υπάρχει μασατζίδικο Ομήρου 4; Μου το είχε αναφέρει κάποιος καραβανάς στο στρατό και δεν θυμάμαι καλά!!! Γενικά τι παίζει με τιμές στα μασατζίδικα, σε αυτά στην Ομήρου 35;

lion13

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια. θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερεις κανενας αν τωρα που εφυγαν απο την ανδρου 13 αλλαξανε και κοπελες;;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.537
Πόντοι
46.232
Ρε μάγκες καλησπέρα γνώριζει κανείς αν υπάρχει μασατζίδικο Ομήρου 4; Μου το είχε αναφέρει κάποιος καραβανάς στο στρατό και δεν θυμάμαι καλά!!! Γενικά τι παίζει με τιμές στα μασατζίδικα, σε αυτά στην Ομήρου 35;

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλημερουδιαααα...κ καλη εβδομαδα σε ολους....λοιπον στην ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟ 93 Κ ΣΚΑΒΑΤΣΟΥ 1 3ος θας περημενουνε η ΤΖΟΥΛΙΑ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΜΑΡΙΝΑ Κ ΤΖΕΣΙΚΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ (που ητανε  σην Αχιλεως κ Βενιζελους)κ Δαναη...για να νας ξεκουρασει κ να θας χαλαρωσει με ολους τους τροπους μεχρι 8:30 to βραδυ...φιλουθκια :-* :-* :-*

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.502
Πόντοι
34.267
καλημερουδιαααα...κ καλη εβδομαδα σε ολους....λοιπον στην ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟ 93 Κ ΣΚΑΒΑΤΣΟΥ 1 3ος θας περημενουνε η ΤΖΟΥΛΙΑ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΜΑΡΙΝΑ Κ ΤΖΕΣΙΚΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ (που ητανε  σην Αχιλεως κ Βενιζελους)κ Δαναη...για να νας ξεκουρασει κ να θας χαλαρωσει με ολους τους τροπους μεχρι 8:30 to βραδυ...φιλουθκια :-* :-* :-*
Ρε Brasilera, θα ρίξεις ποτέ άγκυρα?
Υπάρχει και το ανέκδοτο που λέει ότι αν δε σταθεροποιηθεί το νινί, ψάρια δεν έχει... :grin:

Την έψαχνα τη Τζέσικα στο Βενιζέλου Παρασκευή! Στείλε μου, αν θες, pm με περιγραφή να δω αν είναι αυτή που ψάχνω και πες μου τι λεφτά παίζουν. Άντε φιλούθκια!

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ρε Brasilera, θα ρίξεις ποτέ άγκυρα?
Υπάρχει και το ανέκδοτο που λέει ότι αν δε σταθεροποιηθεί το νινί, ψάρια δεν έχει... :grin:

Την έψαχνα τη Τζέσικα στο Βενιζέλου Παρασκευή! Στείλε μου, αν θες, pm με περιγραφή να δω αν είναι αυτή που ψάχνω και πες μου τι λεφτά παίζουν. Άντε φιλούθκια!

καλημερουδιαααα...μωρουλι μου εγω δεν αλαξα σε τιποτα συνεχιζω να δουλεβω μονη μου απλα θα ειμαι εδω για καποιες μερες γιατι ληπει κωπελα.. ;)...λοιπον για την ΤΖΕΣΙΚΑ ..ειναι η κοπελα με μαυρο μακρι μαλλι αδυνατι με σαρκοδες χιλια...φιλουθκια :-*

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
καλημερουδιαααα...κ καλη εβδομαδα σε ολους....λοιπον στην ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟ 93 Κ ΣΚΑΒΑΤΣΟΥ 1 3ος θας περημενουνε η ΤΖΟΥΛΙΑ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ,ΜΑΡΙΝΑ Κ ΤΖΕΣΙΚΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ (που ητανε  σην Αχιλεως κ Βενιζελους)κ Δαναη...για να νας ξεκουρασει κ να θας χαλαρωσει με ολους τους τροπους μεχρι 8:30 to βραδυ...φιλουθκια :-* :-* :-*

τι εγινε ρε παιδια , πραξικοπημα και μαζικη αποχωρηση απο την Αχιλλεως ;;;  ..εχω χασει τευχη, η το μαγαζι στη Ζησιμοπουλου ειναι παραρτημα γιατι πανε τοσο καλα οι δουλειες ;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

εγω δεν αλαξα σε τιποτα συνεχιζω να δουλεβω μονη μου απλα θα ειμαι εδω για καποιες μερες γιατι ληπει κωπελα.. ;)...λοιπον για την ΤΖΕΣΙΚΑ ..ειναι η κοπελα με μαυρο μακρι μαλλι αδυνατι με σαρκοδες χιλια...φιλουθκια :-*

Για τα απαιτούμενα μαρούλια όμως, δεν ενημέρωσες...... :think: :)

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
Καλημερα αδελφια χτες το μεσημερι περασμα και καταθεση στο Θησεως 81 .Τα κοριτσια μεγαλοκοπελες αλλα πηρα την Γιαννα  2TIME τρομερη π@@@@ οκ αξιζει ΜΟΝΟ για τουσ λατρεις του τρομπονιου και μονο :pipa1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom