gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
ξερουμε κατι για αυτον τον χορο?
μαλλον freestyle μου κανει....
μαλλον freestyle μου κανει....
μισή ενημέρωση είναι αυτό......
που εκεί που ήταν και πρίν ? τα ξαναβρήκε η Ελένη με τον ιδιοκτήτη?
έλα ρε συ...Αν δεν έχω χασει το μέτρημα, ειναι η 3η φορα που ξαναλεμε το ίδιο πράγμα
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=36.msg3553670#msg3553670]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=36.msg3553670#msg3553670[/url]
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=70273.msg3543033#msg3543033]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=70273.msg3543033#msg3543033[/url]
καλά ρε νεος ήρεμησε......τί μισή ενημέρωσε ρε φίλε μου.
αυτό ξέρω αυτό έγραψα.........
που να ξέρω πού ήταν πριν???
αυτό μου πε η κοπέλα που πέρασα μαζί της και θεώρησα σωστό να το γράψω....
προφανώς αν ήξεραν διεύθυνση θα μου την λέγαν....
ή αν πήγαιναν εκεί που ήταν πριν όπως λες θα μου έλεγαν "μεταφερόμαστε εκεί που ήμασταν πριν"......
μίλησε το κάτω κεφάλικαλά ρε νεος ήρεμησε......
μια ερώτηση σου κάναμε.....
Η αγγελία λέει 40... τώρα πόσα παραπάνω θέλουν για πλήρες μενού δεν ξέρω...έλα ρε συ...
και εκεί είναι 50ρικο;
μάλιστα....
να πάω να διαβάσω κριτικές ή δεν αξίζει τον κόπο;
α, εκεί κολλάει το σαβράδικοΗ αγγελία λέει 40... τώρα πόσα παραπάνω θέλουν για πλήρες μενού δεν ξέρω...
Έχω πολύ καιρό να περάσω... Τελευταία φορά είχε κάτι αιωνόβιες σαύρες
γιατί το λες αυτό??κι αν ειναι όντως σαβράδικο πραγματικά απορώ ποιοι πάνε και τους τα σκάνε...
Μάρνη 28 προ ολίγου, η αγγλίδα Κέλυ, η Αντριάννα νεαρό καινούργιο μελαχρινό με διχτυωτό καλσόν, η μαυρούλα Βικτώρια, η κινέζα Λούλου, η Ελένη, και κάνα δυο ακόμα. Ενδιαφέρον.
Ιουλιανού 51-53 οι κοπέλες που έχει ανακοινώσει η Κατερίνα. Μου γυάλισε η νεαρά Άννα.
Θα πάω και από Πατησίων 131 να δω τι παίζει
Βεβαίως,και εμεις συντηρούμε αυτή την κατάσταση,για να περνάμε ωραία και να ικανοποιούμε την κάβλα μας....όμως,όποιος έχει κάνει κάποια χιλιόμετρα στον χωρο αυτόν,ξέρει οτι η ψυχή δεν γεμίζει ούτε με ωραία τσιμπούκια ούτε με δήθεν αισθησιακό μασαζ...άλλα πράγματα χρειάζονται...και αυτό θα σας το πούνε και οι ίδιες οι κοπέλλες,αν κάποιος αφιερώσει λίγο χρόνο για να κουβεντιάσει μαζί τους ανθρώπινα....
φανταζομαι εννοεις την ''δημιουργια ενος ευχαριστου κλίματος'', όπως στο μαγαζι τηε βενιζελου ε?
Νεότερες πληροφορίες λένε ότι δεν είναι καινούριο, αλλά μεταφορά κοντινού... Ή του Κηφισιας 18 ή του 76 ;)Εν πάσει περιπτώσει,όποιος πάει σ' αυτό το καινούργιο μαγαζί ας ενημερώσει...αν και το έργο είναι χιλιοπαιγμένο πλέον....
Ξέρεις κάτι φίλε? δεν σου επιτρέπω άλλη φορά να πετάς υπονοούμενα...συνεννοηθήκαμε? σε ανεχτήκαμε μία,σε ανεχτήκαμε δυο,τέλος!
Οσο για τη Βενιζέλου,έχεις κάνει σχόλια και για άλλον συναγωνιστή.....Δεν σε ξέχεσε τότε όπως έπρεπε,κακώς πολύ κακώς....Για να τελειώνουμε λοιπόν,τόσο εγω,όσο και αλλοι φίλοι απο εδω μέσα,όποτε πήγαμε στη Βενιζέλου,πληρώσαμε σαν κύριοι και δεν κάναμε τίποτε περισσότερο η τίποτα λιγότερο απο τους άλλους πελάτες....Απο κει και πέρα,το αν γουστάραμε να κάτσουμε,να πιούμε εναν καφέ και να συζητήσουμε λίγο με τις κοπέλλες,αυτό δεν αφορά ούτε εσένα,ούτε κανέναν άλλον.......
χαλαρωσε, δεν υπαρχει κανενα υπονοουμενο. ειμαστε και κοντα στην ηλικια. βρηκα αστειο το θεμα της ''ευχαριστης ατμοσφαιρας'' και το σχολιασα με χιουμορ (κατα την αποψη μου). σαφως και μπορεις να κανεις οτι γουσταρεις. να πινεις καφε, να εξομολογεισαι, να καψουρευεσαι, να τριβεσε. αλλα την αδεια σου για να σχολιασω αυτα που διαβαζω, ΔΕΝ θα στη ζητησηω.