Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616

openmind27

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
προς ενημέρωση το Άνδρου 13 κλείνει...
μεταφέρεται Βικτώρια μεριά....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.537
Πόντοι
46.232
μισή ενημέρωση είναι αυτό......
που εκεί που ήταν και πρίν ? τα ξαναβρήκε η Ελένη με τον ιδιοκτήτη? 

openmind27

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
μισή ενημέρωση είναι αυτό......
που εκεί που ήταν και πρίν ? τα ξαναβρήκε η Ελένη με τον ιδιοκτήτη? 

τί μισή ενημέρωσε ρε φίλε μου.
αυτό ξέρω αυτό έγραψα.........
που να ξέρω πού ήταν πριν???
αυτό μου πε η κοπέλα που πέρασα μαζί της και θεώρησα σωστό να το γράψω....
προφανώς αν ήξεραν διεύθυνση θα μου την λέγαν....
ή αν πήγαιναν εκεί που ήταν πριν όπως λες θα μου έλεγαν "μεταφερόμαστε εκεί που ήμασταν πριν"......

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έλα ρε συ...
και εκεί είναι 50ρικο;
μάλιστα....
να πάω να διαβάσω κριτικές ή δεν αξίζει τον κόπο;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.537
Πόντοι
46.232
τί μισή ενημέρωσε ρε φίλε μου.
αυτό ξέρω αυτό έγραψα.........
που να ξέρω πού ήταν πριν???
αυτό μου πε η κοπέλα που πέρασα μαζί της και θεώρησα σωστό να το γράψω....
προφανώς αν ήξεραν διεύθυνση θα μου την λέγαν....
ή αν πήγαιναν εκεί που ήταν πριν όπως λες θα μου έλεγαν "μεταφερόμαστε εκεί που ήμασταν πριν"......
καλά ρε νεος ήρεμησε......
μια ερώτηση σου κάναμε.....

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
έλα ρε συ...
και εκεί είναι 50ρικο;
μάλιστα....
να πάω να διαβάσω κριτικές ή δεν αξίζει τον κόπο;
Η αγγελία λέει 40... τώρα πόσα παραπάνω θέλουν για πλήρες μενού δεν ξέρω...

Έχω πολύ καιρό να περάσω... Τελευταία φορά είχε κάτι αιωνόβιες σαύρες  :badair: :badair:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η αγγελία λέει 40... τώρα πόσα παραπάνω θέλουν για πλήρες μενού δεν ξέρω...

Έχω πολύ καιρό να περάσω... Τελευταία φορά είχε κάτι αιωνόβιες σαύρες  :badair: :badair:
α, εκεί κολλάει το σαβράδικο
χαχαχαχα
καλά ρε συ...40 φανταζομαι μόνο μασάζ...γμτ...θα με κάνεις να πάω να δω κριτικές
κι αν ειναι όντως σαβράδικο πραγματικά απορώ ποιοι πάνε και τους τα σκάνε...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
κι αν ειναι όντως σαβράδικο πραγματικά απορώ ποιοι πάνε και τους τα σκάνε...
γιατί το λες αυτό??  :think:
προσφέρεται και λεσβιακό σόου
images

:tooth: :tooth:

αμα πας, προσεξε μη σε δαγκώσει καμία...

Αν επιζήσεις, πες τι είδες  :rockon:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μάρνη 28 προ ολίγου, η αγγλίδα Κέλυ, η Αντριάννα νεαρό καινούργιο μελαχρινό με διχτυωτό καλσόν, η μαυρούλα Βικτώρια, η κινέζα Λούλου, η Ελένη, και κάνα δυο ακόμα. Ενδιαφέρον.

Ιουλιανού 51-53 οι κοπέλες που έχει ανακοινώσει η Κατερίνα. Μου γυάλισε η νεαρά Άννα.

Θα πάω και από Πατησίων 131 να δω τι παίζει

H αγγλίδα Κέλλυ.. ?? Σύντροφε μια περιγραφή.. αν έχεις την καλοσύνη. Ευχαριστώ

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Ώπατις!!!! τι έχουμε έδω???  :rolleyes: :rolleyes:

ΑΝΟΙΞΑΜΕ μοναδικές εμφανίσιμες παρουσίες υπόσχονται ονειρεμένες στιγμές χαλάρωσης. Σπέσιαλ προσωπικά προγράμματα μασάζ. Διακριτικότητα. Εξαιρετικό περιβάλλον. Κηφισίας 49, Αμπελόκηποι, 6ος όροφος, «κουδούνι SPA», καθημερινά 10 π.μ. - 9 μ.μ., Κυριακές 10 π.μ. - 7 μ.μ.

:coffee:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αυτά τα "SPA" πλέον έχουν γίνει περισσότερα και απο τα σουβλατζίδικα.....Καλά λένε ότι σε περιόδους οικονομικής κρίσης 3 πράγματα ανθούν : η εγκληματικότητα,ο τζόγος και η πορνεία.....σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα,και γνωρίζω αρκετές τέτοιες περιπτώσεις,συνυπάρχουν τα 3 σε 1....
Είναι τόσο βρώμικο το κύκλωμα και τόσο ελεεινοί οι διάφοροι νταβατζήδες,που αυτοαποκαλούνται "μανατζερ" και "επιχειρηματίες",που πραγματικά λυπάσαι τα νεα κορίτσια που προσελκύονται απο το εύκολο και γρήγορο χρήμα και μπαίνουν στο κύκλωμα αυτό,θυσιάζοντας οτι πολυτιμότερο έχουν.....την ψυχή τους.Χωρίς να σκέφτονται ότι σε λίγα χρόνια,όταν το βυζί δεν θα είναι στητό και το ωραίο μουτράκι θα χαλάσει,θα τις πετάξουν σαν στιμενες λεμονόκουπες.....
Βεβαίως,και εμεις συντηρούμε αυτή την κατάσταση,για να περνάμε ωραία και να ικανοποιούμε την κάβλα μας....όμως,όποιος έχει κάνει κάποια χιλιόμετρα στον χωρο αυτόν,ξέρει οτι η ψυχή δεν γεμίζει ούτε με ωραία τσιμπούκια ούτε με δήθεν αισθησιακό μασαζ...άλλα πράγματα χρειάζονται...και αυτό θα σας το πούνε και οι ίδιες οι κοπέλλες,αν κάποιος αφιερώσει λίγο χρόνο για να κουβεντιάσει μαζί τους ανθρώπινα....
Εν πάσει περιπτώσει,όποιος πάει σ' αυτό το καινούργιο μαγαζί ας ενημερώσει...αν και το έργο είναι χιλιοπαιγμένο πλέον....

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Βεβαίως,και εμεις συντηρούμε αυτή την κατάσταση,για να περνάμε ωραία και να ικανοποιούμε την κάβλα μας....όμως,όποιος έχει κάνει κάποια χιλιόμετρα στον χωρο αυτόν,ξέρει οτι η ψυχή δεν γεμίζει ούτε με ωραία τσιμπούκια ούτε με δήθεν αισθησιακό μασαζ...άλλα πράγματα χρειάζονται...και αυτό θα σας το πούνε και οι ίδιες οι κοπέλλες,αν κάποιος αφιερώσει λίγο χρόνο για να κουβεντιάσει μαζί τους ανθρώπινα....

φανταζομαι εννοεις την ''δημιουργια ενος ευχαριστου κλίματος'', όπως στο μαγαζι τηε βενιζελου ε?  :2funny: :2funny: :2funny:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
φανταζομαι εννοεις την ''δημιουργια ενος ευχαριστου κλίματος'', όπως στο μαγαζι τηε βενιζελου ε?  :2funny: :2funny: :2funny:

Ξέρεις κάτι φίλε? δεν σου επιτρέπω άλλη φορά να πετάς υπονοούμενα...συνεννοηθήκαμε? σε ανεχτήκαμε μία,σε ανεχτήκαμε δυο,τέλος!
Οσο για τη Βενιζέλου,έχεις κάνει σχόλια και για άλλον συναγωνιστή.....Δεν σε ξέχεσε τότε όπως έπρεπε,κακώς πολύ κακώς....Για να τελειώνουμε λοιπόν,τόσο εγω,όσο και αλλοι φίλοι απο εδω μέσα,όποτε πήγαμε στη Βενιζέλου,πληρώσαμε σαν κύριοι και δεν κάναμε τίποτε περισσότερο η τίποτα λιγότερο απο τους άλλους πελάτες....Απο κει και πέρα,το αν γουστάραμε να κάτσουμε,να πιούμε εναν καφέ και να συζητήσουμε λίγο με τις κοπέλλες,αυτό δεν αφορά ούτε εσένα,ούτε κανέναν άλλον.......

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Εν πάσει περιπτώσει,όποιος πάει σ' αυτό το καινούργιο μαγαζί ας ενημερώσει...αν και το έργο είναι χιλιοπαιγμένο πλέον....
Νεότερες πληροφορίες λένε ότι δεν είναι καινούριο, αλλά μεταφορά κοντινού... Ή του Κηφισιας 18 ή του 76  ;) :hmm:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ξέρεις κάτι φίλε? δεν σου επιτρέπω άλλη φορά να πετάς υπονοούμενα...συνεννοηθήκαμε? σε ανεχτήκαμε μία,σε ανεχτήκαμε δυο,τέλος!
Οσο για τη Βενιζέλου,έχεις κάνει σχόλια και για άλλον συναγωνιστή.....Δεν σε ξέχεσε τότε όπως έπρεπε,κακώς πολύ κακώς....Για να τελειώνουμε λοιπόν,τόσο εγω,όσο και αλλοι φίλοι απο εδω μέσα,όποτε πήγαμε στη Βενιζέλου,πληρώσαμε σαν κύριοι και δεν κάναμε τίποτε περισσότερο η τίποτα λιγότερο απο τους άλλους πελάτες....Απο κει και πέρα,το αν γουστάραμε να κάτσουμε,να πιούμε εναν καφέ και να συζητήσουμε λίγο με τις κοπέλλες,αυτό δεν αφορά ούτε εσένα,ούτε κανέναν άλλον.......

χαλαρωσε, δεν υπαρχει κανενα υπονοουμενο. ειμαστε και κοντα στην ηλικια. βρηκα αστειο το θεμα της ''ευχαριστης ατμοσφαιρας'' και το σχολιασα με χιουμορ (κατα την αποψη μου). σαφως και μπορεις να κανεις οτι γουσταρεις. να πινεις καφε, να εξομολογεισαι, να καψουρευεσαι, να τριβεσε. αλλα την αδεια σου για να σχολιασω αυτα που διαβαζω, ΔΕΝ θα στη ζητησηω.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
χαλαρωσε, δεν υπαρχει κανενα υπονοουμενο. ειμαστε και κοντα στην ηλικια. βρηκα αστειο το θεμα της ''ευχαριστης ατμοσφαιρας'' και το σχολιασα με χιουμορ (κατα την αποψη μου). σαφως και μπορεις να κανεις οτι γουσταρεις. να πινεις καφε, να εξομολογεισαι, να καψουρευεσαι, να τριβεσε. αλλα την αδεια σου για να σχολιασω αυτα που διαβαζω, ΔΕΝ θα στη ζητησηω.

Να σχολιάζεις ότι θέλεις,αλλά αυτό το "να εξομολογεισαι, να καψουρευεσαι, να τριβεσε" που το βρήκες? δεν νομίζω να έχω δόσει πουθενά τέτοια δικαιώματα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom