Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Αυτά τα "SPA" πλέον έχουν γίνει περισσότερα και απο τα σουβλατζίδικα.....Καλά λένε ότι σε περιόδους οικονομικής κρίσης 3 πράγματα ανθούν : η εγκληματικότητα,ο τζόγος και η πορνεία.....σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα,και γνωρίζω αρκετές τέτοιες περιπτώσεις,συνυπάρχουν τα 3 σε 1....
Είναι τόσο βρώμικο το κύκλωμα και τόσο ελεεινοί οι διάφοροι νταβατζήδες,που αυτοαποκαλούνται "μανατζερ" και "επιχειρηματίες",που πραγματικά λυπάσαι τα νεα κορίτσια που προσελκύονται απο το εύκολο και γρήγορο χρήμα και μπαίνουν στο κύκλωμα αυτό,θυσιάζοντας οτι πολυτιμότερο έχουν.....την ψυχή τους.Χωρίς να σκέφτονται ότι σε λίγα χρόνια,όταν το βυζί δεν θα είναι στητό και το ωραίο μουτράκι θα χαλάσει,θα τις πετάξουν σαν στιμενες λεμονόκουπες.....
Βεβαίως,και εμεις συντηρούμε αυτή την κατάσταση,για να περνάμε ωραία και να ικανοποιούμε την κάβλα μας....όμως,όποιος έχει κάνει κάποια χιλιόμετρα στον χωρο αυτόν,ξέρει οτι η ψυχή δεν γεμίζει ούτε με ωραία τσιμπούκια ούτε με δήθεν αισθησιακό μασαζ...άλλα πράγματα χρειάζονται...και αυτό θα σας το πούνε και οι ίδιες οι κοπέλλες,αν κάποιος αφιερώσει λίγο χρόνο για να κουβεντιάσει μαζί τους ανθρώπινα....
Εν πάσει περιπτώσει,όποιος πάει σ' αυτό το καινούργιο μαγαζί ας ενημερώσει...αν και το έργο είναι χιλιοπαιγμένο πλέον....
βρε ANDY  πολυ μελό το ολο ποστ...εχεισ παει στα ακρα..και πιστευω οτι μπορω να εχω αποψη,γιατι εχω κανει πολλα χιλιομετρα στα εν λογο μαγαζια,για μασατζιδικα εννοω.και εχω μιλησει με "κοπελεσ",και εξω εχω βγει,και πολλα αλλα που δεν θελω να αναφερω.τουλαχιστον στο 90% τον κοριτσιων ,και ειδικα στισ ανατολικεσ,δεν υπαρχουν νταβατζηδεσ,μονεσ τουσ πανε σε αυτη την δουλεια,για το ευκολο χρημα,εισ γνωσην τουσ,και μην καθεσαι και ακουσ ιστοριεσ,για την κακουργα την κενωνια ,για παιδακια που περιμενουν απο αυτη,και πουτσεσ μπλε,γιατι θα πεσεισ απο τα συννεφα,και πιθανωσ να πληγωθεισ καποια στιγμη.και να σε πληροφορησω,οτι η ψυχη τουσ γεμιζει μονο με ευρα...οταν τα κοψεισ αυτα,η οταν βρουν καποιον που τουσ "γεμιζει" περισσοτερο την ψυχουλα τουσ απο εσενα εχεισ φυγει αεροπορικωσ.δεν διαφωνω οτι με το να φερεσαι ευγενικα,να εισαι καθαροσ,και γενικοτερα να τισ αντιμετωπιζεισ σαν γυναικεσ ,περισσοτερεσ πιθανοτητεσ εχεισ να κερδισεισ στο παιχνιδι(ετσι φερομαι κ εγω) για να μην παραξηγουμαι,αλλα αυτα απεχουν πολυ απο αυτα που περιγραφεισ στο ποστ...δεν θα τισ αγιοποιησουμε κιολασ..ψυχραιμια

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Σέβομαι και την τοποθέτησή σου,αλλά και την εμπειρία που μπορεί να έχεις απο τον χωρο του πληρωμένου έρωτα.....Το να αλλοτροιώσεις έναν άνθρωπο και να φέρεται "πουτανίστικα",δεν είναι δύσκολο στην εποχή που ζούμε....εδω μια ολόκληρη χώρα αλλοτροιώθηκε τα τελευταία χρόνια στην λογική της αρπαχτής,του εύκολου κέρδους,της "μαγκιάς" και της λαμογιάς....
Ομως φίλε μου,τις συνέπειες τις έχεις σκεφτεί? στην χώρα μας,στην κοινωνία μας,τις ζούμε ήδη....περάσαμε κάποια καλά χρόνια και τώρα έχουμε μπροστά μας πολλά χρόνια,δεν θα πω δυστυχισμένα,θα πω πάρα πολύ δύσκολα....
Είμαι αρκετά μεγάλος σε ηλικία και έχω αρκετή εμπειρία ώστε να μην "αγιοποιώ" κανέναν....και οι περισσότερες πουτάνες συνειδητοποιημένες είναι και κάποιες απο αυτές μάλιστα έχουν και την τραγική ψευδαίσθηση ότι όλοι οι άντρες σέρνονται στα πόδια τους και "προσκυνούν" το αιδοίο τους....τέτοια ανωριμότητα και τέτοια αγνοια του τι τις περιμένει σε λίγα χρόνια....
Οσες είναι πραγματικά έξυπνες και όχι κουτοπόνηρες,προετοιμάζουν ήδη την "αποχώρησή" τους απο τη ζωή αυτή,όσο ακόμα είναι στην ακμή τους....Εσύ έχεις μιλήσει με ανατολικές και σου έχουν πεί τι παραμύθια πουλάνε....εγω έχω μιλήσει με 45αρα Ελληνίδα,που απο περιζήτητη "συνοδός" κατέληξε στα στενά της Σόλωνος...να πηδιέται με τον κάθε βρωμιάρη για 30-40 ευρώ...και ξέρεις τι μου είπε? "δεν είχα μυαλό την εποχή που έπρεπε...μου τα φάγανε τα λούσα,η μεγάλη ζωή,οι αγαπητικοί και οι παρατρεχάμενοι...."

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
Αndy αυτος ειναι ο κανονας,αυτο μου λεει και η δικια μου εμπειρια.
Σωζονται καποιες που αμεσως επενδυουν τα λεφτα τους ειδικα σε δυσκολα ρευστοποιουμενες επενδυσεις π.χ ακινητα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Σωζονται καποιες που αμεσως επενδυουν τα λεφτα τους ειδικα σε δυσκολα ρευστοποιουμενες επενδυσεις π.χ ακινητα.

Σε όλα τα επαγγέλματα,"σωζονται" όσοι μπορουν να δουν λίγο πιο μακριά απο την τρέχουσα καθημερινότητα,εξελίσσονται και εκμεταλλευονται τις καλές εποχές για να εξασφαλιστούν για τις ασχημες....Πόσοι τραγουδιστές,ηθοποιοί,αστέρες της τηλεόρασης,δημοσιογράφοι,κλπ. δεν πέρασαν δύσκολα χρόνια όταν σταμάτησαν να έχουν επιτυχία....
Για τις κοπέλλες αυτές είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουν ότι η ζωή δεν σταματάει στα 25 η στα 30.....μου έλεγε κάποτε η Ζάνα (η γνωστή...) ότι και σήμερα να σταματούσε έχει ετοιμάσει τις προυποθέσεις για να ζήσει άνετα την υπόλοιπη ζωή της.Και όταν την ρώτησα "μα καλά,τόσα πολλά λεφτά έχεις βγάλει?",μου απάντησε ότι όχι,αλλά έχει στα σκαριά άλλες δουλειές,εξω απο τον χωρο αυτόν,για να δουλέψει και να ζει καλά και όταν σταματήσει....Και όλα αυτά μετά απο μία συνεδρία,που διανθίστηκε με "συμμετοχή" απο κρέπες,σαντιγύ,κλπ.... :rockon: η κοπέλλα γουστάρει αυτό που κάνει,αλλά σκέφτεται και λίγο το μέλλον....

Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αυτά τα "SPA" πλέον έχουν γίνει περισσότερα και απο τα σουβλατζίδικα.....Καλά λένε ότι σε περιόδους οικονομικής κρίσης 3 πράγματα ανθούν : η εγκληματικότητα,ο τζόγος και η πορνεία.....σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα,και γνωρίζω αρκετές τέτοιες περιπτώσεις,συνυπάρχουν τα 3 σε 1....
Είναι τόσο βρώμικο το κύκλωμα και τόσο ελεεινοί οι διάφοροι νταβατζήδες,που αυτοαποκαλούνται "μανατζερ" και "επιχειρηματίες",που πραγματικά λυπάσαι τα νεα κορίτσια που προσελκύονται απο το εύκολο και γρήγορο χρήμα και μπαίνουν στο κύκλωμα αυτό,θυσιάζοντας οτι πολυτιμότερο έχουν.....την ψυχή τους.Χωρίς να σκέφτονται ότι σε λίγα χρόνια,όταν το βυζί δεν θα είναι στητό και το ωραίο μουτράκι θα χαλάσει,θα τις πετάξουν σαν στιμενες λεμονόκουπες.....
Βεβαίως,και εμεις συντηρούμε αυτή την κατάσταση,για να περνάμε ωραία και να ικανοποιούμε την κάβλα μας....όμως,όποιος έχει κάνει κάποια χιλιόμετρα στον χωρο αυτόν,ξέρει οτι η ψυχή δεν γεμίζει ούτε με ωραία τσιμπούκια ούτε με δήθεν αισθησιακό μασαζ...άλλα πράγματα χρειάζονται...και αυτό θα σας το πούνε και οι ίδιες οι κοπέλλες,αν κάποιος αφιερώσει λίγο χρόνο για να κουβεντιάσει μαζί τους ανθρώπινα....
Εν πάσει περιπτώσει,όποιος πάει σ' αυτό το καινούργιο μαγαζί ας ενημερώσει...αν και το έργο είναι χιλιοπαιγμένο πλέον....
Ασπαζομαι απολυτα τη θεση σου!και νταβατζηδες υπαρχουν και ξυλο πολυ πεφτει μεχρι οι κοπελες να κανουν σωστα τη δουλεια τους!!Λυπαμαι για αυτο διοτι γνωρισα τετοια περιτωση!!!φυσικα δεν ειναι η μονη!!!οντως αν ερθεις πολυ κοντα μαθαινεις πραγματα που δε τα φανταζεσαι!!!οσο για τα ευρω ειναι τα μονα που τους απομενουν για να καλυψουν τα κενα τους!!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πάτροκλε,παρ' ότι είμαστε εντελώς  :offtopic:,δεν αντέχω να μην πω και το άλλο...."Νταβατζήδες" με την πιο αισχρή έννοια του όρου,δεν υπάρχουν μόνο στα μασαζ η στα μπουρδέλλα.Υπαρχουν και σε πολλούς άλλους "καθως πρέπει" χώρους....Είναι άνθρωποι που εκμεταλλεύονται τις,πολύ θεμιτές,προσδοκίες και όνειρα νέων ανθρώπων για μια καλύτερη ζωή,για ένα καλύτερο μέλλον και αφου τους εκμεταλλευτούν στο έπακρο τους "αδειάζουν" μόλις βρούν την νεα χρυσοτόκο όρνιθα....
2 παραδείγματα σύντομα....Κοπελλίτσα 25-26 ετων,νεα δικηγόρος,με όρεξη και όνειρα.Κόρη φίλου.Πήγε στο γραφείο γνωστού δικηγόρου για να δουλεψει.Αυτός της υποσχέθηκε οτι σύντομα θα την κάνει το δεξί του χέρι.Την είχε γκόμενα για 3 χρόνια,της διέλυσε τη ζωή.Αυτά τα χρόνια,μόνο κάτι διαμαρτυρημένες επιταγές της έδινε να διεκπεραιώσει....Ξέχασε η κοπέλλα κι αυτά που ήξερε.Μόλις εμφανίσθηκε μια καινούργια για εξάσκηση,την σούταρε στεγνά,χωρίς να της δόσει ούτε μια συστατική επιστολή.
Τραγουδίστρια απο επαρχία με όνειρα για καριέρα στην Αθηνα.Είναι ιστορία που την έζησα προσωπικά.Την παραλαμβάνει 60αρης επιχειρηματίας νυκτερινών κέντρων.Την κουβαλάει μαζί του για 2-3 μήνες,την πάει στα κέντρα που υποτίθεται οτι θα ανοιξει,την παραμυθιάζει κάθε φορά ότι θα είναι στο πρόγραμμα και το όνομά της σε περίοπτη θέση στην ταμπέλλα.Στο μεσοδιάστημα,την "πασάρει" και σε ανθρώπους με τους οποίους κάνει δουλειές για να προωθήσει τις δουλειές του.Οσο τραγούδησα εγω εγω σε μπουζουκτσίδικο,άλλο τόσο τραγούδησε κι αυτή....Στο τέλος,ξαναγύρισε στα σκυλάδικα της επαρχίας.....
Τελικά δεν ξέρω αν οι νταβατζήδες των μασαζ η των μπουρδέλλων είναι οι χειρότεροι.....

Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πάτροκλε,παρ' ότι είμαστε εντελώς  :offtopic:,δεν αντέχω να μην πω και το άλλο...."Νταβατζήδες" με την πιο αισχρή έννοια του όρου,δεν υπάρχουν μόνο στα μασαζ η στα μπουρδέλλα.Υπαρχουν και σε πολλούς άλλους "καθως πρέπει" χώρους....Είναι άνθρωποι που εκμεταλλεύονται τις,πολύ θεμιτές,προσδοκίες και όνειρα νέων ανθρώπων για μια καλύτερη ζωή,για ένα καλύτερο μέλλον και αφου τους εκμεταλλευτούν στο έπακρο τους "αδειάζουν" μόλις βρούν την νεα χρυσοτόκο όρνιθα....
2 παραδείγματα σύντομα....Κοπελλίτσα 25-26 ετων,νεα δικηγόρος,με όρεξη και όνειρα.Κόρη φίλου.Πήγε στο γραφείο γνωστού δικηγόρου για να δουλεψει.Αυτός της υποσχέθηκε οτι σύντομα θα την κάνει το δεξί του χέρι.Την είχε γκόμενα για 3 χρόνια,της διέλυσε τη ζωή.Αυτά τα χρόνια,μόνο κάτι διαμαρτυρημένες επιταγές της έδινε να διεκπεραιώσει....Ξέχασε η κοπέλλα κι αυτά που ήξερε.Μόλις εμφανίσθηκε μια καινούργια για εξάσκηση,την σούταρε στεγνά,χωρίς να της δόσει ούτε μια συστατική επιστολή.
Τραγουδίστρια απο επαρχία με όνειρα για καριέρα στην Αθηνα.Είναι ιστορία που την έζησα προσωπικά.Την παραλαμβάνει 60αρης επιχειρηματίας νυκτερινών κέντρων.Την κουβαλάει μαζί του για 2-3 μήνες,την πάει στα κέντρα που υποτίθεται οτι θα ανοιξει,την παραμυθιάζει κάθε φορά ότι θα είναι στο πρόγραμμα και το όνομά της σε περίοπτη θέση στην ταμπέλλα.Στο μεσοδιάστημα,την "πασάρει" και σε ανθρώπους με τους οποίους κάνει δουλειές για να προωθήσει τις δουλειές του.Οσο τραγούδησα εγω εγω σε μπουζουκτσίδικο,άλλο τόσο τραγούδησε κι αυτή....Στο τέλος,ξαναγύρισε στα σκυλάδικα της επαρχίας.....
Τελικά δεν ξέρω αν οι νταβατζήδες των μασαζ η των μπουρδέλλων είναι οι χειρότεροι.....
Πιστεψεμε ειναι πολυ χειροτεροι γιατι στις δυο περιπτωσεις μου ανεφερες οι κοπελες μπορουσαν να σηκωθουν να φυγουν ανα πασα ωρα και στιγμη!!!Με αυτα ολα τα κοριτσακια που στοιβαζονται στα διαμερισματα του κεντρου εαν τολμησουν και μονο να σκεφτουν να ξεφυγουν και αν υποθεσουμε οτι καποιος εδω θα τις βοηθησει να εισαι σιγουρος οτι οι συνεπειες σε κοντινα συγγενικα πρωσοπα στη πατριδα τους θα ειναι πολυ ασχημες!!!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πιστεψεμε ειναι πολυ χειροτεροι γιατι στις δυο περιπτωσεις μου ανεφερες οι κοπελες μπορουσαν να σηκωθουν να φυγουν ανα πασα ωρα και στιγμη!!!Με αυτα ολα τα κοριτσακια που στοιβαζονται στα διαμερισματα του κεντρου εαν τολμησουν και μονο να σκεφτουν να ξεφυγουν και αν υποθεσουμε οτι καποιος εδω θα τις βοηθησει να εισαι σιγουρος οτι οι συνεπειες σε κοντινα συγγενικα πρωσοπα στη πατριδα τους θα ειναι πολυ ασχημες!!!!

Μιλάς για Ρουμάνες,Ουκρανές,κλπ......τα ξέρω.Ομως,σε κάποιες περιπτώσεις,αποφασίζει η αστυνομία να κάνει επιτέλους τη δουλειά της και τότε οι λεβεντες αυτοί "διαγράφονται" απο την πιάτσα......

Επισκέπτης
ρε μάγκες η ζιζελ απο την κυρία γιαννα στο Παγκράτι ξέρει κανείς :idiot: που έχει πάει;

Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μιλάς για Ρουμάνες,Ουκρανές,κλπ......τα ξέρω.Ομως,σε κάποιες περιπτώσεις,αποφασίζει η αστυνομία να κάνει επιτέλους τη δουλειά της και τότε οι λεβεντες αυτοί "διαγράφονται" απο την πιάτσα......
Αφου εχει καταντησει η ατυνομια να ειναι ο λυκος!!Ειναι δυνατον να βαλεις το λυκο να φιλαει τα προβατα!!Οπως επισης ασχετα με το site αν κανεις μια βολτα στην Αθηνα δες ποσα μαγαζια με ενεχυρα χρυσου εχουν ανοιξει το τελευταιο καιρο κοινως τοκογλυφοι!!!Κατα ταλλα ομως οι ανταλλαγη ομολογων βανει καλως οποτε δε πρεπει να ανυσηχουμε....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Πληροφοριακά,
Υποδ/νση Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων, Τμήμα 3ο, Γ.Α.Δ.Α. τηλ.210-6476825.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
...
τουλαχιστον στο 90% τον κοριτσιων ,και ειδικα στισ ανατολικεσ,δεν υπαρχουν νταβατζηδεσ,μονεσ τουσ πανε σε αυτη την δουλεια,για το ευκολο χρημα,εισ γνωσην τουσ,και μην καθεσαι και ακουσ ιστοριεσ,για την κακουργα την κενωνια ,για παιδακια που περιμενουν απο αυτη,και πουτσεσ μπλε,
...

:thumbsup:, :woldman: !

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

Πάλι σοφά εμίλησες!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
Respect (που λένε)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

"Η τύχη", λένε, πετά με τα μαλιά μπροστά. Αν είσαι ξύπνιος και την πιάσεις σώθηκες. Αν χαζεύεις τότε έχασες!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.537
Πόντοι
46.232

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ρε την πήρα χθες και μου είπε ότι έχει την ελληνοτουρκαλα γιασμιν :tits2: και οτι δεν εχει τη ζιζελ.τη να πω ...λες να με δουλεύει :grin:;

Βγάζεις άκρη με την παλαβιάρα.....? :think:

Αν δεν πας ο ίδιος να κάνεις οπτική επιθεώρηση, δεν πιστεύεις τίποτα απ'όσα σου λένε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom