Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.502
Πόντοι
34.267
Άστε ρε σεις τον παίχτη να παίξει τη μπαλίτσα του και να δώσει φώτα στο λαό. Δε γαμείτε που δε γαμείτε, μην τορπιλίζετε την ενημέρωση.... :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάντως κέντρο δεν κατεβαίνω με τίποτα
πού να παρκάρεις εκεί κάτω

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χωρίς έξτρα κόστος πάρκινγκ τελικά μια βόλτα στη Βενιζέλου
Πρώτα επίσκεψη Ηλιουπόλεως 112 για τσεκάρισμα. Συνομιλία με την Εύη, μια ξανθιά κοπελίτσα που δεν υπήρχε περίπτωση να μην καμακώσω στο δρόμο- χαλαρά από τις ομορφότερες παρουσίες που έχω δει σε μασατζίδικο. Από πρόγραμμα; Τίποτα. Ρώτησα 2 φορές πολύ συγκεκριμένα: κάνετε μόνο μασάζ; Η απάντηση ήταν πως κάνουνε full body μασάζ. Μου θύμισε το ανέκδοτο: ωραία η φίλη σου που θες να μου γνωρίσεις. Απ: Καλό παιδί.
Μια και δεν έβλεπα κανένα λόγο να δώσω 40 ευρώ για 25 λεπτά χάδι ή 200 ευρώ για να μου χορέψει προσωπικό οριένταλ (αλήθεια αυτό πώς τους ήρθε;) ή όποιο ενδιάμεσο πρόγραμμα μαλακία προσφέρουνε...την έκανα με ελαφρά. Προς γνώσην και συμμόρφωσην των επίδοξων επισκεπτών.

Δεύτερη στάση Νέα Σμύρνη 25ης Μαρτίου. Συμπαθής χώρος αν και μικρά δωμάτια. Η τσα2 πολύ ευγενική, μου άρεσε απίστευτα το τακτ της: το μασάζ είναι 60 ευρώ τα 45 λεπτά και από εκεί και πέρα αν τα βρείτε με την κοπέλα για αμοιβαία ευχαρίστηση η κοπέλα έχει και το δωράκι της που θα το συζητήσετε μαζί της. Μόνο και μόνο για αυτό θα ξαναπάω για να δω τι θα μου πει η κοπέλα. Διαθέσιμη μόνο μία, νεαρά και ωραίο κορμάκι αλλά ήθελα να έχω επιλογές. Δεν κάθησα. Η νεαρά ήταν ντροπαλή μου φάνηκε και ενώ συστήθηκε δεν έκανε συζήτηση προγράμματος. Το επισήμανα στην τσα2 και έφυγα με υπόσχεση να ξαναπεράσω.

Τρίτη στάση Ελ. Βενιζέλου όπου είδα την περίφημη Λίζα, τη Ναόμι, την Έλενα, την Κωνσταντίνα και 1-2 ακόμα που δεν πρόκειται να πάρω ποτέ.
Λίζα: γλυκιά κοπελίτσα - λέει Καβαλιώτισσα - αμφιβάλλω. Βυζί...(έχει;;), το 1-1,5 που λέτε είναι επευφυμισμός. Τη ρώγα πού την είδατε; Μασάζ...ένα χάδι. Μπριζόλα;;;;;; Όλα τα λεφτά.
Ναόμι: εκ Βραζιλίας, οπότε δικαιολογείται και το τροφαντό του πισινού. Αποτυχημένη πλαστική στο στήθος. Μασάζ συμπαθητικό αν και κουράζεται εύκολα.Ωστόσο εξαιρετική στο υπόλοιπο πρόγραμμα.

καμία από τις δύο δεν συνίσταται για θεραπευτικό μασάζ. Και οι δύο συνίστανται για πρόγραμμα άνευ.
Πιστεύω πως είναι και ο βασικός λόγος που νομίζω πως έχουνε βγάλει και πρόγραμμα άνευ μασάζ πλέον στο μαγαζί.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αρα λεφτά υπάρχουν!!!!

Είχε δίκιο ο ΓΑΠ. :think: :think: :think:
φυσικά και υπάρχουνε
το θέμα είναι πώς τα έχει βρει ο καθένας
και τώρα πια το άλλο θέμα είναι αν ξοδεύονται και με ποιο τρόπο.

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Μια απλη ενυμερωση απο τους συναγωνιστες :jerking:
τι ωρα κλεινουν τα μασαζιδικα???????
σε 2 που πηγα λεγανε στης 9....και το αλλο στης 10.....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
ποιο κλείνει στις 10;

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
φυσικά και υπάρχουνε
το θέμα είναι πώς τα έχει βρει ο καθένας
και τώρα πια το άλλο θέμα είναι αν ξοδεύονται και με ποιο τρόπο.

Πάντως εγώ συνάδελφοι, το "έκοψα" σχεδόν μαχαίρι.
Από 3-4 τον μήνα, πλέον 1 φορά και αν!!
Τέλος (για μένα) τα παιχνίδια με τα 60-70-80€ στις κοπελίτσες, που άλλες τα παίρνουν και χαίρεσαι να τα δίνεις, και σε άλλες τα ...κλαις!
Εάν δεν πέσουν οι τιμές στα 50€ και ΚΑΤΩ, εγώ δεν ξαναπρόκειται.
Αρκετά μας φάγανε και αυτές. Πλέον πρέπει να αντιληφθούν την σοβαρότητα της καταστάσεως που διανύουμε οι Έλληνες οικονομικά. Ξέρω ότι αρκετοί θα μου πουν τα περί προσφοράς και ζήτησης, και ότι υπάρχουν αρκετοί που θα τα "χώνουν", αλλά προσωπική πάντα εκτίμηση, και αυτοί στο άμεσο μέλλον πιθανότατα να το "περικόψουν", αν όχι και να το κόψουν.
Ίσως είναι ευκαιρία, όλες αυτές που ήρθαν για το εύκολο χρήμα και τις αρπαχτές, να πάνε σπίτια τους, και να μείνουν εδώ όλες όσες και το γουστάρουν να το κάνουν, και είναι μέσα στην Ελληνική πραγματικότητα.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Πάντως εγώ συνάδελφοι, το "έκοψα" σχεδόν μαχαίρι.
Από 3-4 τον μήνα, πλέον 1 φορά και αν!!
Τέλος (για μένα) τα παιχνίδια με τα 60-70-80€ στις κοπελίτσες, που άλλες τα παίρνουν και χαίρεσαι να τα δίνεις, και σε άλλες τα ...κλαις!
Εάν δεν πέσουν οι τιμές στα 50€ και ΚΑΤΩ, εγώ δεν ξαναπρόκειται.
Αρκετά μας φάγανε και αυτές. Πλέον πρέπει να αντιληφθούν την σοβαρότητα της καταστάσεως που διανύουμε οι Έλληνες οικονομικά. Ξέρω ότι αρκετοί θα μου πουν τα περί προσφοράς και ζήτησης, και ότι υπάρχουν αρκετοί που θα τα "χώνουν", αλλά προσωπική πάντα εκτίμηση, και αυτοί στο άμεσο μέλλον πιθανότατα να το "περικόψουν", αν όχι και να το κόψουν.
Ίσως είναι ευκαιρία, όλες αυτές που ήρθαν για το εύκολο χρήμα και τις αρπαχτές, να πάνε σπίτια τους, και να μείνουν εδώ όλες όσες και το γουστάρουν να το κάνουν, και είναι μέσα στην Ελληνική πραγματικότητα.

συμφωνώ και επαυξάνω φίλτατε..

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
προς ολους τους συναγωνιστες....
περασα μια βολτα απο γαλατσιου 2-4
μου ανοιξε μια ..μαλλον απο αλβανια μερια και μου ειπαι οτι θα ξανανοιξουν σε καμια 10αρια μερες με νεες αφειξεις...
πριν...τι επαιζαι??????

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς τι παίζετε στα μασσατζιδικα τις 3ης Σεπτεμβρίου 25 (νομίζω) και στην παροδο επί της Λεωφ. Αλεξάνδρας (Γκύζη); Στην 3η Σεπτεμβρίου με εξυπηρέτησε η Κορίνα (Ρωσσίδα). Περίπου σαράντα χρόνών. Αν και ψαρωμένος μου έδωσε φραπεδία χωρίς καν να τις το ζητήσω. 70€ Νομίζω ότι μπορείς και να πηδήξεις αν είσαι πίο μάγκας.
Στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας πάροδος Γκύζη τι παίζετε; Πήγα και είχε τέσσερις γκομενάρες. Απο την Ρωσία πρέπει να ήταν και αυτές εκτός από μία που ήτα ελληνίδα. Κάνανε μόνο μασαζ.

στα ιδρύματα της περιοχής αυτής δεν πας ψαρωμένος ποτέ ,προχώρα στο παρασύνθημα και μην σου λένε μαλακίες  ,άκου κάνουμε μόνο μασαζ ..

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.471
Πόντοι
2.306
Καλησπερα παιδια! Ξεκινησα για Φορμινως 212 και δεν βρηκα τιποτα.Ξερει καποιος τι παιζει?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.537
Πόντοι
46.232
στα ιδρύματα της περιοχής αυτής δεν πας ψαρωμένος ποτέ ,προχώρα στο παρασύνθημα και μην σου λένε μαλακίες  ,άκου κάνουμε μόνο μασαζ ..
καλά ρε συ , έκανες παράθεση σε μήνυμα που γράφτηκε πριν 5 1/2  χρόνια?????? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.537
Πόντοι
46.232
δεν βρήκες τίποτα...τι εννοείς ...
δεν υπήρχε ο αριθμός ?
υπήρχε ο αριθμός ,αλλά είχε γκρεμιστεί το κτίριο?
βρήκες τον αριθμό και το κτίριο και δεν σου άνοιγαν?
βρήκες τον αριθμό , το κτίριο , σου άνοιξαν αλλά δεν είχε τίποτα απο τεμάχια?
:think: :think: :think: :think: :think: :think: 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Καλησπερα παιδια! Ξεκινησα για Φορμινως 212 και δεν βρηκα τιποτα.Ξερει καποιος τι παιζει?

δεν βρήκες τίποτα...τι εννοείς ...
δεν υπήρχε ο αριθμός ?
υπήρχε ο αριθμός ,αλλά είχε γκρεμιστεί το κτίριο?
βρήκες τον αριθμό και το κτίριο και δεν σου άνοιγαν?
βρήκες τον αριθμό , το κτίριο , σου άνοιξαν αλλά δεν είχε τίποτα απο τεμάχια?
:think: :think: :think: :think: :think: :think:

Μάλλον δεν βρήκε το δρόμο...... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom