Ότι εκείνη την ημέρα δε θ'αφήσει καμμία αγάμητη.........![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ότι εκείνη την ημέρα δε θ'αφήσει καμμία αγάμητη.........![]()
επειδή είστε και μάστορες τρελοίιουλιανού 51-53 και περισσότερα
εδω
πάντως κέντρο δεν κατεβαίνω με τίποτα
πού να παρκάρεις εκεί κάτω
όχι καμία σχέση , δεν είχα κόψει λόγο χρημάτων...αλλά λόγο κορεσμού....
φυσικά και υπάρχουνεΑρα λεφτά υπάρχουν!!!!
Είχε δίκιο ο ΓΑΠ.![]()
![]()
![]()
φυσικά και υπάρχουνε
το θέμα είναι πώς τα έχει βρει ο καθένας
και τώρα πια το άλλο θέμα είναι αν ξοδεύονται και με ποιο τρόπο.
Πάντως εγώ συνάδελφοι, το "έκοψα" σχεδόν μαχαίρι.
Από 3-4 τον μήνα, πλέον 1 φορά και αν!!
Τέλος (για μένα) τα παιχνίδια με τα 60-70-80€ στις κοπελίτσες, που άλλες τα παίρνουν και χαίρεσαι να τα δίνεις, και σε άλλες τα ...κλαις!
Εάν δεν πέσουν οι τιμές στα 50€ και ΚΑΤΩ, εγώ δεν ξαναπρόκειται.
Αρκετά μας φάγανε και αυτές. Πλέον πρέπει να αντιληφθούν την σοβαρότητα της καταστάσεως που διανύουμε οι Έλληνες οικονομικά. Ξέρω ότι αρκετοί θα μου πουν τα περί προσφοράς και ζήτησης, και ότι υπάρχουν αρκετοί που θα τα "χώνουν", αλλά προσωπική πάντα εκτίμηση, και αυτοί στο άμεσο μέλλον πιθανότατα να το "περικόψουν", αν όχι και να το κόψουν.
Ίσως είναι ευκαιρία, όλες αυτές που ήρθαν για το εύκολο χρήμα και τις αρπαχτές, να πάνε σπίτια τους, και να μείνουν εδώ όλες όσες και το γουστάρουν να το κάνουν, και είναι μέσα στην Ελληνική πραγματικότητα.
Ξέρει κανείς τι παίζετε στα μασσατζιδικα τις 3ης Σεπτεμβρίου 25 (νομίζω) και στην παροδο επί της Λεωφ. Αλεξάνδρας (Γκύζη); Στην 3η Σεπτεμβρίου με εξυπηρέτησε η Κορίνα (Ρωσσίδα). Περίπου σαράντα χρόνών. Αν και ψαρωμένος μου έδωσε φραπεδία χωρίς καν να τις το ζητήσω. 70€ Νομίζω ότι μπορείς και να πηδήξεις αν είσαι πίο μάγκας.
Στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας πάροδος Γκύζη τι παίζετε; Πήγα και είχε τέσσερις γκομενάρες. Απο την Ρωσία πρέπει να ήταν και αυτές εκτός από μία που ήτα ελληνίδα. Κάνανε μόνο μασαζ.
καλά ρε συ , έκανες παράθεση σε μήνυμα που γράφτηκε πριν 5 1/2 χρόνια??????στα ιδρύματα της περιοχής αυτής δεν πας ψαρωμένος ποτέ ,προχώρα στο παρασύνθημα και μην σου λένε μαλακίες ,άκου κάνουμε μόνο μασαζ ..
Καλησπερα παιδια! Ξεκινησα για Φορμινως 212 και δεν βρηκα τιποτα.Ξερει καποιος τι παιζει?
δεν βρήκες τίποτα...τι εννοείς ...
δεν υπήρχε ο αριθμός ?
υπήρχε ο αριθμός ,αλλά είχε γκρεμιστεί το κτίριο?
βρήκες τον αριθμό και το κτίριο και δεν σου άνοιγαν?
βρήκες τον αριθμό , το κτίριο , σου άνοιξαν αλλά δεν είχε τίποτα απο τεμάχια?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()