Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.471
Πόντοι
2.306
Εφαγα πολυ δουλεμα ρε παιδια ετσι? Πηγα λοιπον βρηκα το 212 αλλα ειδα καποιο κουδουνι με επιθετο και τιποτε αλλο οποτε λέω αστο μην γινουμε ρομπα!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.537
Πόντοι
46.232
έτσι κι αλλιώς η κα.Γιάννα δεν θα σου άνοιγε  ;)
διάβασε το  αντίστοιχο θέμα και θα καταλάβεις. 

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.275
Πόντοι
3.172
Εφαγα πολυ δουλεμα ρε παιδια ετσι? Πηγα λοιπον βρηκα το 212 αλλα ειδα καποιο κουδουνι με επιθετο και τιποτε αλλο οποτε λέω αστο μην γινουμε ρομπα!!

Κ αν το χτυπούσες θα σου έλεγε εδώ είναι σπίτι παιδί μου, δεν υπάρχει studio πια, δεν υπάρχουν κοπέλλες , κ ας είχε 10 γυναικες μέσα...

Ε ρε γλέντια...

Μέσον για να μπεις στη Γιάννα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εδω καράβια χάνονται , παλιόβαρκες που πάτε.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
το μασατζιδικο "μασονικη στοα"......

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εγω βάζω στοίχημα στο...παράνομο :grin: ότι από την πρεμούρα του για πλήρη καταγραφή ονομάτων,μαγαζιών κλπ θα μπερδευτεί σε κάποια φάση και θα πάει σε καμμιά λάθος πολυκατοικία και θα ψάχνει μασατζίδικο.. :2funny:αυτό θα συμβεί την ώρα που θα κοιτάει το ρολόι του για να τσεκάρει χρόνο... :2funny: :2funny:

ενδεικτικός διάλογος με ...ανυποψίαστο ένοικο ...ανυποψίαστης πολυκατοικίας των πέριξ του κέντρου...

πιθανή ώρα λάθους εκτίμησης 16.38μμ..

πιθανή στοιχομυθία....

-ΤΥΦΩΝΑΣ ΚΑΤΡΙΝΑ...ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ

-ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΕΝΟΙΚΟΣ...ΕΜΠΡΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :tickedoff: :tickedoff:

-ΤΥΦΩΝΑΣ ΚΑΤΡΙΝΑ....ΕΛΑ ΜΑΡΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΜΟΥ Ο ΚΑΤΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ(σερίφεργάτρια φρατζή 4)

-ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΕΝΟΙΚΟΣ....ΠΟΙΑ ΜΑΡΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΓΑΜΗΜΕΝΕ!

-ΤΥΦΩΝΑΣ ΚΑΤΡΙΝΑ..ΟΠΣ...ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΛΆΘΟΣ!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.537
Πόντοι
46.232
Τα προγνωστικά μοντέλα προβλέπουν ότι θα ξεκινήσει από το κέντρο και ειδικότερα από την οδό Στουρνάρη και όσο περνάει η ώρα θα κατευθύνεται προς τα Νότια
:think: :think: :think: ναι ΕΕΕΕΕ
:grin: :grin: :grin: μαρτυριάρη

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
εγω βάζω στοίχημα στο...παράνομο :grin: ότι από την πρεμούρα του για πλήρη καταγραφή ονομάτων,μαγαζιών κλπ θα μπερδευτεί σε κάποια φάση και θα πάει σε καμμιά λάθος πολυκατοικία και θα ψάχνει μασατζίδικο.. :2funny:αυτό θα συμβεί την ώρα που θα κοιτάει το ρολόι του για να τσεκάρει χρόνο... :2funny: :2funny:

ενδεικτικός διάλογος με ...ανυποψίαστο ένοικο ...ανυποψίαστης πολυκατοικίας των πέριξ του κέντρου...

πιθανή ώρα λάθους εκτίμησης 16.38μμ..

πιθανή στοιχομυθία....

-ΤΥΦΩΝΑΣ ΚΑΤΡΙΝΑ...ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ

-ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΕΝΟΙΚΟΣ...ΕΜΠΡΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :tickedoff: :tickedoff:

-ΤΥΦΩΝΑΣ ΚΑΤΡΙΝΑ....ΕΛΑ ΜΑΡΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΜΟΥ Ο ΚΑΤΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ(σερίφεργάτρια φρατζή 4)

-ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΕΝΟΙΚΟΣ....ΠΟΙΑ ΜΑΡΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΓΑΜΗΜΕΝΕ!

-ΤΥΦΩΝΑΣ ΚΑΤΡΙΝΑ..ΟΠΣ...ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΛΆΘΟΣ!

:2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
:think: :think: :think: ναι ΕΕΕΕΕ
:grin: :grin: :grin: μαρτυριάρη

Ηδη η τροχαία έχει προγραμματίσει ειδικό σχέδιο αποσυμφόρησης των οδών πανεπιστημίου,σταδίου,ακαδημίας,στουρνάρη,ιουλιανού,δεριγνύ,συγγρού,καλλιρόης,σαρκουδήνου και βενιζέλου(άσχετα που θα πάει με μετρό).Λόγω θυελλωδών ανέμων(ΚΑΤΡΙΝΑ είναι αυτός) ο δήμαρχος αποφάσισε να δεθούν με αλυσίδες όλές οι λεύκες,οι νερατζιές,οι λεμονιές και τα πλατάνια :2funny: της ευρύτερης άνωθεν περιγραφείσης περιοχής

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εντάξει βρε κατρίνα....γράψε κάτι...σήκω από την καρέκλα...το ξέρω έπεσες λίγο κάτω... :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Μόνο αν σε πάει γνωστός στο μαγαζί, μπαίνεις μέσα και τρώς.

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
προς ολους τους συναγωνιστες....
περασα μια βολτα απο γαλατσιου 2-4
μου ανοιξε μια ..μαλλον απο αλβανια μερια και μου ειπαι οτι θα ξανανοιξουν σε καμια 10αρια μερες με νεες αφειξεις...
πριν...τι επαιζαι??????
απο το αυτι και στον...Μπαμπινιωτη... :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.537
Πόντοι
46.232
Καλησπέρα , σήμερα έχοντας ρεπό από την δουλεία και σχεδόν δύο μήνες από την τελευταία μου "ενασχόληση" με το χώρο του λαδιού είπα να κάνω μια μικρή βόλτα να δω τι παίζει.....

Συγγρού 108 , στην πόρτα η εντυπωσιακή για την ηλικία της καστανόξανθη κατσαρομάλλα με το μεγάλο μπούστο Θεοδώρα(από φ4)ευγενέστατη σε ερώτηση μου για τα προγράμματα μου απάντησε ότι έχει δυο προγράμματα ,το
ένα 45 λεπτών στα 80 ευρώ για φουλ πρόγραμμα(μασάζ&σεξ)και το άλλο 30 λεπτών στα 60 ευρώ μόνο σεξ!!!το ρόστερ Εμμυ ξανθιά λεπτή ψηλή κοπέλα με ελαφρός ανοιχτή περιφέρεια ηλιακά την προσδιορίζω λίγο κάτω απο
τα 30 , Καρμελίτα μελαχρινή μπουτού και κωλού(λατινόφατσα), Βαλέρια μελαχρινή μιλφ αδιάφορη για τα γούστα μου , Αννι μελαχρινή κοντή άβυζι και Αννα Μαρία (απο φ4)μελαχρινή κατσαρομάλλα κανονικών κιλών και
μεσαίου μεγέθους στήθος ,το δυνατό της σημείο είναι το κωλαράκι της που είναι όλα τα λέφτα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική) 

Φραντζή 4 , στην πόρτα η Μαρία (η Αλβανίδα)στην αρχή δυσκολεύτηκα να την γνωρίσω λόγο του ότι είχε τα ξανθιά της μαλλιά πιασμένα πίσω και λόγο του ότι χωρίς τακούνια είναι μετρίου αναστήματος...την "πρόδωσαν"
τα μάτια της...στο πρόγραμμα δεν έχει αλλάξει κάτι , 45 λεπτά στα 80 ευρώ , ρόστερ Ντούντου πολύ άσχημη(στη φάτσα) μελαχρινή νταρντάνα στα όρια του χοντρού ασιάτησα , Άντζελα μελαχρινή άβυζι ξερακιανή(δίνει και
κώλο) , Σάρα μελαχρινή κοντή λεπτή με κοντό μαλλί , Μαίρη(το μόνο αξιόλογο  εμφανισιακά για μένα πάντα) ψηλή μελαχρινή με μακριά μαλλιά και ωραίο κώλο ενώ μιά κοπέλα ήταν στο δωμάτιο(δεν ρώτησα ποία ήταν)

Καλλιρρόης 48 ,στην πόρτα η Γιούλη ,το πρόγραμμα εδώ είναι στα 40 λεπτά 70 ευρώ , Βίκυ μακράν η καλλίτερη εμφανισιακά σέ όσα γύρισα σήμερα ,απίστευτο κορμί με ακόμα ποίο απίστευτο κώλο και μεσαίο βυζί , Εμμυ ξανθιά λεπτή αδύνατη με γυαλάκια , Αλεξία ξανθό κοντό μίλφ , Κλαούντια μελαχρινό λεπτό πιπίνι , Λούλου πολύ κοντό λεπτό κινεζάκι(πρίν έρθει να την δώ και προφανώς επειδή δεν μιλάει καθόλου ελληνικά την σταματάει η Γιούλη και της λέει να πεί καλήμερα με λένε λούλου...σε ερώτηση μου αν δουλεύει η Μαριάννα μου είπε ότι είναι στο δωμάτιο(προφανώς για να διαλέξω κάποιο άλλη), με το που κάνω να φύγω ...τσούπ πετάγεται η πορνομαριάννα απο το κουζινάκι κλασσικά με την καρό κοντή φούστα μου βάζει το χέρι της μέσα στο παντελόνι μου και μου λέει που χάθηκες έσυ ,έλα πάμε να περάσουμε , της είπα ευχαριστώ αν είναι θα ξαναπεράσω ,φεύγοντας ξεπετάχτηκε γεμάτο
περιέργεια να με δεί ένα κεφάλι πίσω απο την πόρτα της κουζίνας ,ήταν μια κοπέλα μιγάδα , δεν την είδα στο κορμί ,να σημειώσω είναι η πρώτη φορά που πάω στο συγκεκριμένο ίδρυμα και ήταν όλα τα δωμάτια άδεια.

Συγγρού 45 ,σεριφισα η Λιζα γκιλφ με ξανθια κοντα μαλλιά , στο ρόστερ ,  Ντιαννα πολυ λεπτη και πολυ ψηλη μιλφ με ωραίες γάμπες , Φωτεινή παχουλή ξανθιά μίλφ , Ντίνα(δεν το άκουσα καλά)κινεζοταιλανδέζα ασχημόφατσα λεπτή , δυο κοπέλες ήταν σε δωμάτια , Νίκη μελαχρινή λεπτή κοπελίτσα με συμπαθητικό προσωπάκι , όλες οι κοπέλες φορούσαν άσπρες ρόμπες(και η Λίζα),ένω στο ασανσέρ κλασσικά!!! ακουγόταν κλασσική μουσική.

Συγγρού 29 , σερίφισα η μίλφ με τα ξανθιά μακριά μαλλιά(σορυ αμνησία  :think: :think:),ρόστερ Νίνα λεπτό όμορφο(για κινεζάκι)κινεζάκι , Βικτόρια μελαχρινό μιλφ , Κατερίνα ξερακιανό μίλφ , Εύα μελαχρινή με κωλάρα και το μόνο αξιογάμητο , Όλγα το γνωστό τούμπανο γκίλφ , και μιά ξανθιά παχουλή με μεγάλα βυζιά...πρόγραμμα 45 λεπτά 80 ευρώ ,30 λεπτά 60 ευρώ ,στα δωμάτια ποίο παλιά είχαν καρτούλες κατασκευαστικής εταιρίας....σήμερα
είχαν καρτούλες απο το club D.O.T στο Γκάζι....

Ιουλιανού 51-53 πήγα να δώ και εγώ από κοντά το ίδρυμα μετά την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος ,καταρχήν επειδή έχει γραφτεί...ο χώρος είναι σχεδόν ίδιος με πρίν , την Αννα την καινούργια όταν πήγα δεν την είδα ,στο ρόστερ τώρα δεν θα ασχοληθώ με Κατερίνα και Μάγια μίας και είναι γνωστές(και μακρυά απο τα γούστα μου εμφανισιακά πάντα)γεμάτος περιέργεια να δω την πολυδιαφημιζόμενη Βικυ...η κοπέλα είναι μελαχρινή κοντή μπουτού με όντως πεταχτώ κώλο που όμως είναι και μεγάλος  ενώ δεν έχει ίχνος βυζιού(το μαύρο κολάν που φορούσε δεν την κολάκευε καθόλου)Λίζα ξανθό μίλφ με κοντό μαλλί πολύ λεπτή , Μαρινέλα  μελαχρινή πάρα πολύ χοντρή κοπέλα κοντή η οποία μάλιστα δυσκολευόταν να περπατήσει/ισορροπήσει με τις μαύρες γόβες της ,τέλος Ινα το μόνο αξιογάμητο , μελαχρινό πιπίνι λεπτό κοντό με ωραίο στητό στήθος ,πρόγραμμα 40 λεπτά 60 ευρώ       

Στουρνάρη 63 , το ρόστερ Χαρά ξανθό μίλφ , Ρούλα μελαχρινό αδιάφορο μίλφ με κανονικό σώμα , Μαρίνα ξανθιά κοντή λεπτή γκίλφ , Μόνικα μελαχρινή κατσαρομάλλα λεπτή κοντή άβυζι , και Λάουρα μελαχρινή μετρίου αναστήματος
με μικρό στήθος ,ένα απο τα 5 χειρότερα ρόστερ που έχω δει σε μασατζήδικο , ενώ να σημειώσω ότι επικρατούσε κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγο του ότι διαδηλωτές (μάλλον του υπουργείου υγείας)είχαν κλείσει τους δρόμους
πέριξ του ιδρύματος... 

Στουρνάρη 29 , σε ρόλο σερίφισας το τούμπανο γκίλφ Ελένη(η Ζάννα μάλλον στο δωμάτιο)ρόστερ Νικόλ ξανθιά ασπρουλιάρα(τα έχει τα πιασηματάκια της ειδικότερα απο την μέση και κάτω)με μεγάλα βυζιά που αν και φορούσε μπλούζα φαινόταν καθαρά ότι ήταν πολύ πεσμένα , Μόνικα μελαχρινή κατσαρομάλλα μιλφ με καυλόσκυλόφατσα ,Ξένια ότι καλύτερο είδα στο μαγαζί, ξανθιά  με απίστευτη πατούρα και μικρό βυζί ,η Σόνια μου είπε η Ελένη ότι
είναι σε άδεια ,ενώ μία κοπέλα ήταν σε δωμάτιο ,κάνοντας να φύγω μου λέει η Ελένη γνωρίζοντας ότι περνάω με την Σόνια...κάθε μέρα μακαρόνια με κιμά? δοκίμασε και κανένα άλλο φαγητό...

Στουρνάρη 47 , σε ρόλο σερίφισας η γνωστή Βίκη(με τα ωραία μάτια)ρόστερ Λίζα μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα και μεγαλούτσικα βυζιά , Λια η κοντή ξανθιά λεπτή χαμογελαστή μίλφ ,Σοφία ξανθιά με κοντό μαλλί αλλά Ελεωνώρας Μελέτη με μεσαία βυζιά 35 χρονών(για τους γνώστες τον ιδρυμάτων του Πειραιά , δούλευε Καραίσκου 88 )έχει μιά εβδομάδα εδώ(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)και Σύλβια μελαχρινή ψηλόλιγνη με μικρό στήθος ,
πρόγραμμα 45 λεπτά 80 ευρώ ,η Βίκυ μου είπε ότι απο Δευτέρα θα προστεθεί στο ρόστερ μιά κοπέλα απο τον Άγιο Δομίνικο που εργαζόταν στην επαρχία... 

Θησέως 81 , σε ρόλο σερίφισας η Αννα , το ρόστερ ποίο φτωχό απο την άλλη φορά που είχα πάει μόνο τέσσερις κοπέλες , Αναστασία μίλφ λεπτό με κοντό μαλλί , Ελενα ξανθιά μιλφ με πιασηματάκια , Λίνα λεπτό κοντό
αδιάφορο κινεζάκι και Ντόνα μελαχρινό κοντό καυλοράπανο(τιμήθηκε και θα ακολουθήσει κριτική ,θέλω να επισημάνω ότι στο μαγαζί πήγα στις 19.00 το απόγευμα και έκανα σεφτε...στην Ντόνα)πρόγραμμα 45 λεπτά 80 ευρώ 30
λεπτά 60 ευρώ.   

κάποια γενικά συμπεράσματα σε σχέση με πριν από δύο μήνες  που είχα να βολτάρω...
είναι εμφανέστατο ότι η πελατεία έχει αραιώσει αισθητά 
οι τιμές παραμένουν στα ίδια επίπεδα(κακός βέβαια)
δέν υπάρχουν ωραίες κοπέλες(με τα δικά μου γούστα βέβαια)
σχεδόν όλα τα μίλφ έχουν κοντά ξανθιά μαλλιά  :2funny: :2funny: :2funny:                       

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.968
Πόντοι
42.697
μπράβο πολύ καλή ενημέρωση! :rockon: