jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
μπραβο νεα σμυρνη!!! εξαιρετο μασαζο-ρεπορταζ!!!
Ειδικα εκεινος... θυμαται 3,154 στριπερς,2.800 στουντιο γκερλς και καμια 15.000 λαδοκορες.(επισης μπορει να σας πει με λεπτομερεια για τους 22.000 φραπεδες που εχει πιει σε ανηλιαγα και σκοτεινα σωληνουργεια)
1)χριστίνα(δανεική απο κινκυ)
2)ντολορεθ(τοτεμ)
3)κιττυ ή τιμμυ(ουγγαρεζα)
4)ματινα
5)σόνια(πρωην λολιτα,ανατολη.Πολωνη μπαζο)
6)1 λεπτη μαυρη
7)μια νταρντανα μαυρη καλη
8)ενα κοντο βραζιλιανικο καυλι
9)μια μιλφ ρωσιδα ξενερα
10)μαρινα(δανεική απο κινκυ)
11)κλέαρχος
12)μπάμπης ο πλεξούδας
13)κώστας τίτσος(εμπορομπακαλης)
14)λιάνα ντιρσέου-αμπρέου(περιπτερου)
15)μπόγιας δημητρης(γατομαζώχτρας)
16)τζενη
17)μαιρη
18)εφη
19)αθηνα τουμπανο ελληνιδα πολλα υποσχομενη(ξαναγυρισαμε στο αληθινο ροστερεισιον)
μασσερ είναι ο άνδρας...
η γυναίκα ονομαζεται μασεζ (masseuse)
Παλιοτερα νομιζα οτι προκειται περι υβριδιου-ανθρωπου...τυπικό Παθοανάγνωσμα:
Την ειχα παρει το καλοκαιρι αν θυμαμαι καλα σε ενα στουντιο στη Θησεως, οχι οτι μου αρεσε, αλλα ηθελα ασιατικη ηδονη ντε και καλα ο μαλακας .....
Ακομα τα κλαιω τα λεφτα :'(
Μπαζο, βρωμιαρα και ειχε τασεις για ακαπωτο γαμησι
Μπαζο, βρωμιαρα και ειχε τασεις για ακαπωτο γαμησι
ναι σωστά....πάλι εγώ είχα γράψει.....Απαιχτος!!!
Καιρό είχαμε να διαβάσουμε τέτοια ενημέρωση.
Καλά πως τις θυμάσαι όλες και με λεπτομέρειες;
να πάμε μαζί την επόμενη φορά.....σωληνάνθρωπεείναι μέχρι να πάω εγώ φίλτατε....
υ.γ.τότε θα δείς πόσο μικρός είναι ο ...κατρίνα..μπροστά μου!κωλοτούμπα έ κωλοτούμπα κατρίνα!!!!!
επιβεβαιώνω. την έχω πάρει στο Κ48 και το μετάνιωσα. βρώμικα πόδια, μαύρα δόντια, γενικά απεριποίητη, μασαζ για τον ΓΑΠ. Υπάρχουν πολύ καλύτερα και καθαρότερα κινεζάκια από δαύτη. σε εμένα δεν έδειξε τάσεις για ακάποτο αλλά το έχω ακούσει και από άλλους.
ουχί, είναι απλά φήμες. αποφεύγω τα γουον-τον πέριξ του πολυτεχνείου.χθές φήμες σε ήθελαν προς αναζήτηση.........γουόν τόν στα πέριξ του πολυτεχνείου....αληθεύει?????
φιλε n.smirni δεξου και απο εμενα τα ευσημα για την σωστη και αντικειμενικη ενημερωση , αλλα και αν θες δεξου και την καλοπροαιρετη κριτικη μου οσο αφορα τα παρακατω :Απο τις καλυτερες ενημερωσεις που εχω δει για ροστερ . Και αντικειμενικη , συγκρινοντας με 2-3 μαγαζια που επισκεπτομαι και εγω. Παντα τετοια Ν.Σμυρνη
ποία Μαίρη η ψηλή λεπτή μελαχρινή με τον ωραίο κώλο με μακριά μαλλιά απο φ4?Μαγκες νεα αφιξη εχθες στο Θησεως 81 η Μαιρη.Δεν την δοκιμασα γιατι ηταν πρωτη μερα στη δουλεια.Εχει παντως τρομερο κορμι ειναι ψηλη και εχει πολυ ωραιο προσωπο! Οποιος την δοκιμασει ασ στειλει λεπτομερειες.