Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
μπραβο νεα σμυρνη!!! εξαιρετο μασαζο-ρεπορταζ!!!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Ειδικα εκεινος... :2funny: θυμαται 3,154 στριπερς,2.800 στουντιο γκερλς και καμια 15.000 λαδοκορες.(επισης μπορει να σας πει με λεπτομερεια για τους 22.000 φραπεδες που εχει πιει σε ανηλιαγα και σκοτεινα σωληνουργεια)

τυπικό Παθοανάγνωσμα:  :2funny: :2funny: :2funny:

1)χριστίνα(δανεική απο κινκυ)
2)ντολορεθ(τοτεμ)
3)κιττυ ή τιμμυ(ουγγαρεζα)
4)ματινα
5)σόνια(πρωην λολιτα,ανατολη.Πολωνη μπαζο)
6)1 λεπτη μαυρη
7)μια νταρντανα μαυρη καλη
8)ενα κοντο βραζιλιανικο καυλι
9)μια μιλφ ρωσιδα ξενερα
10)μαρινα(δανεική απο κινκυ)
11)κλέαρχος
12)μπάμπης ο πλεξούδας
13)κώστας τίτσος(εμπορομπακαλης)
14)λιάνα ντιρσέου-αμπρέου(περιπτερου)
15)μπόγιας δημητρης(γατομαζώχτρας)

16)τζενη
17)μαιρη
18)εφη
19)αθηνα τουμπανο ελληνιδα πολλα υποσχομενη(ξαναγυρισαμε στο αληθινο ροστερεισιον)

:rockon: :rockon: :rockon:

polax

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
57
Like
704
Πόντοι
3.995
Τι εστι "σωληνουργειο" ρε παιδια ?

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
τυπικό Παθοανάγνωσμα:  :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon:
Παλιοτερα νομιζα οτι προκειται περι υβριδιου-ανθρωπου...

Να...κατι τετοιο

images

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.222
Πόντοι
5.595
Την ειχα παρει το καλοκαιρι αν θυμαμαι καλα σε ενα στουντιο στη Θησεως, οχι οτι μου αρεσε, αλλα ηθελα ασιατικη ηδονη ντε και καλα ο μαλακας  :jerking:.....
Ακομα τα κλαιω τα λεφτα  :'(
Μπαζο, βρωμιαρα και ειχε τασεις για ακαπωτο γαμησι  :priest:  :badair:

Ωχ μη μου λες τετοια ρε bmw ! Την ειχα βαλει στο ματι τη Ντουντου λογω ασιατικων χαρακτηριστικων. Το ακαποτο γαμησι πως προεκυψε?

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.222
Πόντοι
5.595
Μαλιστα..Οχι οτι δεν ειναι επικινδυνο κι αυτο για καμια αρρωστιουλα (βλενορροια, κονδυλωματα κλπ)...Στο σεξ λεει τιποτα?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Μπαζο, βρωμιαρα και ειχε τασεις για ακαπωτο γαμησι  :priest:  :badair:

επιβεβαιώνω. την έχω πάρει στο Κ48 και το μετάνιωσα. βρώμικα πόδια, μαύρα δόντια, γενικά απεριποίητη, μασαζ για τον ΓΑΠ. Υπάρχουν πολύ καλύτερα και καθαρότερα κινεζάκια από δαύτη. σε εμένα δεν έδειξε τάσεις για ακάποτο αλλά το έχω ακούσει και από άλλους.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.691
Πόντοι
19.795
Οσον αφορα την κακοσμια του στοματος μπορω να επιβεβαιωσω και εγω παρολο που μασσαει συνεχως τσιχλα. Οσον αφορα την σωματικη
καθαριοτητα δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι τον τελευταιο καιρο οπου παω εχω την απαιτηση απο τις κοπελες (απαιτηση που την
δηλωνω απο πριν στην σεριφισα) η κοπελα να μπαινει μαζι μου στο ντους. Νομιζω οτι περα απο τις απαιτησεις μας για φτηνοτερες
τιμες ειναι καιρος πλεον να απαιτησουμε και "καθαροτερες" υπηρεσιες.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Απο τις καλυτερες ενημερωσεις που εχω δει για ροστερ . Και αντικειμενικη , συγκρινοντας με 2-3 μαγαζια που επισκεπτομαι και εγω. Παντα τετοια Ν.Σμυρνη  :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.539
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.539
Πόντοι
46.232

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
επιβεβαιώνω. την έχω πάρει στο Κ48 και το μετάνιωσα. βρώμικα πόδια, μαύρα δόντια, γενικά απεριποίητη, μασαζ για τον ΓΑΠ. Υπάρχουν πολύ καλύτερα και καθαρότερα κινεζάκια από δαύτη. σε εμένα δεν έδειξε τάσεις για ακάποτο αλλά το έχω ακούσει και από άλλους.

χθές φήμες σε ήθελαν προς αναζήτηση.........γουόν τόν :cheesy: :cheesy: στα πέριξ του πολυτεχνείου....αληθεύει????? :rockon: :rockon: :rockon:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Απο τις καλυτερες ενημερωσεις που εχω δει για ροστερ . Και αντικειμενικη , συγκρινοντας με 2-3 μαγαζια που επισκεπτομαι και εγω. Παντα τετοια Ν.Σμυρνη  :rockon:
φιλε n.smirni δεξου και απο εμενα τα ευσημα για την σωστη και αντικειμενικη ενημερωση , αλλα και αν θες δεξου και την καλοπροαιρετη κριτικη μου οσο αφορα τα παρακατω :
..............................................................................
Θησέως 81      Ντόνα 
……την ξάπλωσα στο μασαζοκρέβατο και άρχισα να της γλύφω το μικρό μουνάκι της και κλασσικά γαργαλήθηκε, η αλήθεια έιναι ότι προτιμάει να της βάζεις δάχτυλο παρά
να την γλύφεις, εγώ όρθιος μπροστά της με και αυτή ξαπλωμένη ανάσκελα , ο πούτσος μου ήταν στο ύψος της κοιλότητας του στόματος της ,με το που πλησίασα λίγο μου τον εξαφάνισε ,γλύφει καλά το μικρό…

Στουρνάρη 47  Σοφία
……στήν αρχή ξεκίνησε με γλύψιμο αρχιδιών πολύ καλό και μέτα τον πήρε στο στόμα ,το έχει στην πίπα , με αυξομοιώσεις ταχύτητας , είχε και ένα χαρακτηριστικό στην πίπα , το έβαζε βαθιά όλο μέσα στο στόμα της και το κρατούσε μέσα της για αρκετά δευτερόλεπτα και μετα έπερνε ανάσα και ξανά το ίδιο , της είπα να πάμε στον καναπέ όπου την έστησα στα τέσσερα και της έγλυψα το μουνί και τον κώλο ένω δέχεται δάχτυλο και στις δύο τρύπες της αδιαμαρτύρητα….

Συγγρού 108     Άννα Μαρία
…..Κάθισα στον καναπέ και της είπα να πάρει το πέος μου στο στόμα της , πίπα μπορώ να πώ αρκετή καλή ενώ καθώς με έγλυφε έβγαζε κάποια μουγκρητά , πέρασμα απο τα αρχίδια έκανε πολύ "διακριτικά" ,την σταμάτησα την έστησα στα τέσσερα και της έγλυψα το μουνάκι της και την κωλοτρυπίδα της…….

..........................................................................................
φιλε μου ολα καλα και ωραια αλλα δεν ρισκαρεις, λεω δεν ρισκαρεις λιγακι με τετοια κασκαντεριλικια ? ακαποτα και γλυψιματα χυμα μαλλον ενεχουν καποιους κινδυνους...το 76 στο nickname σου υποδηλωνει ισως το ετος γεννησης σου? αν ναι σκεψου λιγακι λογικα...βεβαια περι ορεξεως ...απλα φιλικα στα λεω ολα αυτα..και παντα καλοπροαιρετα...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ο συγκεκριμένος διακεκριμένος συναγωνιστής και εκλεκτός γείτονας είναι άτρωτος......Εχει εμβολιασθεί με ειδικό φάρμακο που κατατροπώνει όλα τα μικρόβια..... :2funny:
Πέρα απο την πλάκα,έχεις απόλυτο δίκιο.....και δεν είναι θέμα ηλικίας....κανένας δεν θα ήθελε να εμπλακεί σε τέτοια νοσήματα..γι' αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σχολαστική τήρηση των κανόνων υγιεινής....

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.471
Πόντοι
2.306
Μαγκες νεα αφιξη εχθες στο Θησεως 81 η Μαιρη.Δεν την δοκιμασα γιατι ηταν πρωτη μερα στη δουλεια.Εχει παντως τρομερο κορμι ειναι ψηλη και εχει πολυ ωραιο προσωπο! Οποιος την δοκιμασει ασ στειλει λεπτομερειες.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
σήμερα παίζει το μαγαζί; δώσε πιο λεπτομερή περιγραφή της Μαίρης...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.539
Πόντοι
46.232
Μαγκες νεα αφιξη εχθες στο Θησεως 81 η Μαιρη.Δεν την δοκιμασα γιατι ηταν πρωτη μερα στη δουλεια.Εχει παντως τρομερο κορμι ειναι ψηλη και εχει πολυ ωραιο προσωπο! Οποιος την δοκιμασει ασ στειλει λεπτομερειες.
ποία Μαίρη η ψηλή λεπτή μελαχρινή με τον ωραίο κώλο με μακριά μαλλιά απο φ4? 

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.471
Πόντοι
2.306
Δεν ξερω αν ειναι η Μαιρη απο φ4 γιατι δεν εχω παει. Εμενα μου ειπανε οτι ειναι πρωτη μερα στην δουλεια μπορει να εννοουσαν και στο επαγγελμα γενικα. Νομιζω οτι ειναι και σημερα ανοιχτο το ιδρυμα αλλα μαλλον κλεινει πιο νωρις. Το κοριτσι παντως ειναι λεπτο μικρο στηθος πολυ καλο σωμα και πανεμορφο προσωπο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom