man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
το μονο που με φοβιζει λιγο με τα εν λογω μασαζ ειναι το θεμα υγειας..συγκριτικα με τα στουντιο πρεπει να υπαρχει λιγοτερος ελεγχος...
Από ποιον???πρεπει να υπαρχει λιγοτερος ελεγχος...
το μονο που με φοβιζει λιγο με τα εν λογω μασαζ ειναι το θεμα υγειας..συγκριτικα με τα στουντιο πρεπει να υπαρχει λιγοτερος ελεγχος...
χτεσινή τσάρκα και αναφέρω:
1. Θησέως 81 η ταυλανδέζα Λίνα, ένα μιλφ και στην πόρτα η ξανθιά Ελένη.
2. Καλιρρόης 85 η Εύα, η μιλφ Όλγα και η Ρωξάνα που νομίζω ότι είναι η Γαβριέλλα από Φυλής 92, Φωκαίας 19.
3. Καλιρρόης 48 Μαριάννα, Ντούντου (η πληθωρική κινέζα που δούλευε και Μάρνη 28 και φέρεται να δουλεύει στο 0asis) και αρκετές άλλες που δεν συγκράτησα ονόματα. Νεαρές και όμορφες σε γενικές γραμμές.
4. Φραντζή 4 κι εδώ αρκετές κορασίδες, ένα ωραίο ψηλό μελαχρινάκι, μια Άννα Μαρία και άλλες που δεν συγκράτησα.
Εν κατακλείδι, η μόνη που δούλευε ήταν η Μαριάννα στο Κ48. Γενικά αναδουλειά ίσως και λόγω μέρας.
Να'σαι καλα ρε φιλε, με εκανες και γελασα σημερα και η μερα μου ηταν σκατα Δεν εχω καμια διαθεση να σε ειρωνευτω, τα ιδια πιστευα κι εγω πριν ασχοληθω με τον αγοραιο ερωτα ή στα πρωτα βηματα μου.
Λοιπον, ακου : ολες παιζουν παντου. Αυτο σημαινει: η ιδια που δουλευει σε μπουρδελο,αυριο θα ειναι σε στουντιο, μεθαυριο σε μασαζ και αναποδα κι οχι απαραιτητα με την ιδια σειρα.
Συνηθως, αυτα τα περι ελεγχων δεν ισχυουν, γιατι καθε φορα που κανει ντου η αστυνομια, κλεινουν και σπιτια και στουντιο. Εγω φοβαμαι οτι δεν ελεγχονται καν απο γιατρους οι πιο πολλες.
Μερικες κοπελες τις εχω ρωτησει και μου λενε οτι πανε στους δικους τους γυναικολογους, δηλαδη εξαρτιομαστε απο το ποσο ενδιαφερεται κι η αλλη για την υγεια της.
Μην εχεις στο νου σου τις αρρωστιες, ο,τι ειναι να παθουμε θα το παθουμε, το προφυλακτικο τουλαχιστον μας σωζει απο τα θανατηφορα.
...δεν θελω να υπενβαινω στην γνωμη σας αλλα δεν ειμαστε ολες ιδιες εμεις που ειμαστε νομιμες ανεξαρτητος το που δουλεβουμε περναμε απω εξετασεις κανονικα ειναι υποχρεοτικο για την αδεια μας....οχι μονο απω γυναικολογο αλλα κανουμε εξετασεις αιματος για διαφορα νωοσεις κ πολα αλλα..αυτα γηνονται καθε μηνα κ εξετασεις απλα κολπικο καθε 15 ημερες σ ιδικο γιατρος που ειναι μονα για της ιεροδουλες
Η Μαριάννα δεν κρατιέται... θα βγει στον δρόμο σε λίγο για να ψωνίσει πελατεία!!! κάνει καλό σεξ αλλά πολύ αδύνατη ρε γαμώτο...
εσύ ακόμα αντέχεις την αποχή;
μεγάλη απόφαση... και πως την βγάζεις;;; αν επιτρέπεται...
καλα καλα ,δεν θελω να στο χαλασω αλλα οτι νομιζεις οτι ισχυει για τα στουντιο το ιδιο ισχυει κ στα μασαζ κ στα μπουρδελατο μονο που με φοβιζει λιγο με τα εν λογω μασαζ ειναι το θεμα υγειας..συγκριτικα με τα στουντιο πρεπει να υπαρχει λιγοτερος ελεγχος...
αγαπητη μου δαναη πολυ θα ηθελα να σε πιστεψω.....αλλα τα ματια μου εχουν δει πολλα κ δεν ειναι σωστο εξ ιδιων να κρινεις τα αλλωτρια........δεν θελω να υπενβαινω στην γνωμη σας αλλα δεν ειμαστε ολες ιδιες εμεις που ειμαστε νομιμες ανεξαρτητος το που δουλεβουμε περναμε απω εξετασεις κανονικα ειναι υποχρεοτικο για την αδεια μας....οχι μονο απω γυναικολογο αλλα κανουμε εξετασεις αιματος για διαφορα νωοσεις κ πολα αλλα..αυτα γηνονται καθε μηνα κ εξετασεις απλα κολπικο καθε 15 ημερες σ ιδικο γιατρος που ειναι μονα για της ιεροδουλες
αυτό δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα...όσο περνάει ο καιρός όλοι και λιγότεροι θα πηγαίνουν, όλο και λιγότεροι...κατ'αρχήν δεν υπάρχει πιά το ογδοντάρι...το ανώτερο θα πρέπει να είναι 50αρικο και στα μασάζ και στα στούντιο και για λογική ώρα 30' στο στουντιο και 50 λεπτών στο μασατζίδικο. Αν δεν το κάνουν κακό του κεφαλιού τους...
Φίλτατε, δεν ξέρω για τους υπόλοιπους της παρέας, αλλά εγώ από 4 φορές (τουλάχιστον) που πήγαινα τον μήνα για "θεραπεία", τώρα 2 φορές , και αυτές maximum.
Και όσο δεν καταλαβαίνουν ότι τα 80€ ή τα 70€ την σήμερον είναι πολλά, τόσο εγώ τουλάχιστον θα ...αραιώνω..
Φίλτατε, δεν ξέρω για τους υπόλοιπους της παρέας, αλλά εγώ από 4 φορές (τουλάχιστον) που πήγαινα τον μήνα για "θεραπεία", τώρα 2 φορές , και αυτές maximum.
Και όσο δεν καταλαβαίνουν ότι τα 80€ ή τα 70€ την σήμερον είναι πολλά, τόσο εγώ τουλάχιστον θα ...αραιώνω..