Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Εχω κι εγώ πιά αραιώσει
το μπάτζετ μου, έχει παγώσει
αλλά αν ο Πάθος, με οδηγήσει
για φίνο και καλό γαμήσι
θα ξεπεράσω τον εαυτό μου
το κοινωνικο-οικονομικό μου
και θα φουντάρω μεσ τα λάδια
για πίπες, εντριβές και χάδια !

Τελικά, δεν είναι να κάνεις ένα καλό, ...σε κυνηγάει μιά ζωή ! :cheesy:

:2funny: :2funny: :2funny:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
αυτό δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα...όσο περνάει ο καιρός όλοι και λιγότεροι θα πηγαίνουν, όλο και λιγότεροι...κατ'αρχήν δεν υπάρχει πιά το ογδοντάρι...το ανώτερο θα πρέπει να είναι 50αρικο και στα μασάζ και στα στούντιο και για λογική ώρα 30' στο στουντιο και 50 λεπτών στο μασατζίδικο. Αν δεν το κάνουν κακό του κεφαλιού τους...
Φιλε και ομως αυτα που δουλευαν εξακολουθούν και δουλευουν ....με μια πτωση 10 η 15 % δεν εχουν προβλημα ....εκαναν ηδη αξιόλογο τζιρο και κερδη ....με πτωση 15% δεν ιδρωνουν ακόμα...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Φίλτατε, δεν ξέρω για τους υπόλοιπους της παρέας, αλλά εγώ από 4 φορές (τουλάχιστον) που πήγαινα τον μήνα για "θεραπεία", τώρα 2 φορές , και αυτές maximum.
Και όσο δεν καταλαβαίνουν ότι τα 80€ ή τα 70€ την σήμερον είναι πολλά, τόσο εγώ τουλάχιστον θα ...αραιώνω..

Πριν από το καλοκαίρι πήγαινα για μασάζ 1-2 φορές το μήνα. Τώρα έχω να κάνω μασάζ από τα μέσα Ιουλίου. Μόνο σκαουτιν πλέον. Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο, που λέει και η λαϊκή παροιμία. Αν οι τιμές τους πέσουν 10-20 ευρώ το σκεφτόμαστε πάλι.
Διευκρινίζω οτι κυρίως με ενδιαφέρει το μασάζ μετά ότι ήθελε προκύψει.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Εχω κι εγώ πιά αραιώσει
το μπάτζετ μου, έχει παγώσει
αλλά αν ο Πάθος, με οδηγήσει
για φίνο και καλό γαμήσι
θα ξεπεράσω τον εαυτό μου
το κοινωνικο-οικονομικό μου
και θα φουντάρω μεσ τα λάδια
για πίπες, εντριβές και χάδια !

Τελικά, δεν είναι να κάνεις ένα καλό, ...σε κυνηγάει μιά ζωή ! :cheesy:

:rockon: :rockon: :rockon:

Να σε καλά φίλε (αν μου επιτρέπεις το "φιλε" γιατί δεν γνωριζόμαστε) τσιμπουκιε που μας κάνεις με τα στιχάκια σου και ευθυμούμε αυτές τις χαλεπές μέρες!!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
:rockon: :rockon: :rockon:

Να σε καλά φίλε (αν μου επιτρέπεις το "φιλε" γιατί δεν γνωριζόμαστε) τσιμπουκιε που μας κάνεις με τα στιχάκια σου και ευθυμούμε αυτές τις χαλεπές μέρες!!

Τι να κ΄νουμε ρε παιδιά,...! Ας το πάρουμε ελαφρά και χαλαρά,...και βλέπουμε ! :cheesy:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
επισκεψη σημερα κατα τις 18.00 στο γνωστο "μαγειριο"της κυρα γιαννας(φ212) με δυο ακομα συναγωνιστες ,για απογευματινο κ επιδορπιο.τζιφος το καταστημα κλειστο(δεν απαντουσε ουτε στα τηλ οταν βρεθηκαμε απ εξω ,ουτε το μεσημερακι που πηρα να την ρωτησω τι εχει το μενου)δεν ξερω αν σημαινει κατι (αν γνωριζει καποιος ας ενημερωσει) στο παραθυροφυλλο του κατω διαμερισματος ειχε κολλημενο ενα ενοικιαστηριο......

• Like
Αντιδράσεις: viator

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
επισκεψη σημερα κατα τις 18.00 στο γνωστο "μαγειριο"της κυρα γιαννας(φ212) με δυο ακομα συναγωνιστες ,για απογευματινο κ επιδορπιο.τζιφος το καταστημα κλειστο(δεν απαντουσε ουτε στα τηλ οταν βρεθηκαμε απ εξω ,ουτε το μεσημερακι που πηρα να την ρωτησω τι εχει το μενου)δεν ξερω αν σημαινει κατι (αν γνωριζει καποιος ας ενημερωσει) στο παραθυροφυλλο του κατω διαμερισματος ειχε κολλημενο ενα ενοικιαστηριο......

όλα καλά με το κατάστημα, τουλάχιστον μέχρι χθές...

τηλεφώνησα χθες για να ρωτήσω για το μενού και με ενημέρωσε η κυρία Γιάννα ότι θα είναι κλειστό σήμερα και αύριο λόγω προσωπικής υποχρέωσης στην επαρχία. Ανοιχτό πάλι από Τρίτη όπως μου είπε. Ας ελπίσουμε να μην συμβαίνει κάτι άλλο.

Πάντως ενημερωτικά δεν ανέφερε κάτι καινούργιο στο χθεσινό μενού.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232

τηλεφώνησα χθες για να ρωτήσω για το μενού και με ενημέρωσε η κυρία Γιάννα ότι θα είναι κλειστό σήμερα και αύριο λόγω προσωπικής υποχρέωσης στην επαρχία. Ανοιχτό πάλι από Τρίτη όπως μου είπε. Ας ελπίσουμε να μην συμβαίνει κάτι άλλο.

Πάντως ενημερωτικά δεν ανέφερε κάτι καινούργιο στο χθεσινό μενού.
μπραβο ρε φιλε μου , κ εγω ειπα στον δασκαλο που ημασταν μαζι μηπως της ετυχε τιποτα προσωπικο , αλλα μου λεει μπα κ το μυαλο του πηγε μηπως την μπουσουριασανε κ βεβαια κ το ενοικιαστηριο μας προβληματισε....(ααα το βραδυ θα παω βολτα , ξερεις εσυ  ;) θα ερεθεις??

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6

Μαλλον ετοιμαζει καινουργιες δουλειες η μανδαμ γιαννα :grin:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.234
Πόντοι
5.595
Τα 80 και για μενα ειναι παρα πολλα, ειναι πλεον απλησιαστο νουμερο. Ακομα και τα 60 που εχουν μερικα μαγαζια, τα σκεφτομαι. Μια νορμαλ τιμη ειναι 40-5ο. Τα στουντιο , επιμενω, ειναι τα πιο γελοια, που αρχιζουν το γαμησι με κομοδινα (ομορφα μεν αλλα κομοδινα) και φτανουν 90-100.
Πρεπει να καταλαβουν οτι στα 50 πρεπει να ειναι ολα μεσα, οπως στα μασαζ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Τα 80 και για μενα ειναι παρα πολλα, ειναι πλεον απλησιαστο νουμερο. Ακομα και τα 60 που εχουν μερικα μαγαζια, τα σκεφτομαι. Μια νορμαλ τιμη ειναι 40-5ο. Τα στουντιο , επιμενω, ειναι τα πιο γελοια, που αρχιζουν το γαμησι με κομοδινα (ομορφα μεν αλλα κομοδινα) και φτανουν 90-100.
θα συμφωνησω μαζι σου.......αλλα οσο υπαρχουν ατομα που τα δινουν ,δεν προκειται να κατεβουν οι τιμες....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
επισκεψη σημερα κατα τις 12.30 στο θ81 μετα απο ποσταρισμα εκλεκτου συναδελφου για νεο αιμα στο καταστημα.
στην πορτα η αννα(πολυ ανανεωμενη , κ χαμογελο  :think:)ροστερ το μιλφ ελενη ξανθια με κανονικο σωμα ,το γλιλφ ολγα
η γνωστη τουμπαναρα με τις πλαστικες ,εμμανουελα αρκετα τροφαντη προς το χοντρη θα ελεγα κοπελα με μικρο στηθος για την σωματοδομη της ,κ μαρια κοντη με μαυρο κοντο καρε μαλλι κανονικο σωμα κ μικρο στηθος ,η αληθεια ειναι οτι καμμια δεν μου εκανε κλικ , αλλα φερνωντας στο μυαλο μου τα γραφομμενα του ντανιελ οτι η μαρια ειναι για pse καταστασεις αποφασισα να περασω...ειχε κ δυο ακομα κοπελες που ηταν στα δωματια.
κριτικη στο θεμα του μαγαζιου.......

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
....σε κουβεντα που ειχα με την μαρια , μου ειπε οτι θα ειναι στο θ 81 μεχρι να ανοιξει το σ108?????
της λεω γιατι έκλεισε? την προηγουμενη βδομαδα ηταν ανοικτο κ μου απαντησε οτι κανουν καποια μορφη ανακαινησης
γιατι σε λιγο καιρο θα δουλευει μεχρι τις 03.00 το πρωι σε διπλο ταμπλο ,δηλαδη απο το πρωι ως της 21.00 το μαγαζι θα ειναι
μασατζηδικο κ μετα μεχρι τις 03.00 θα εινα στουντιο(50 ευρω το 15λεπτο κ οτι αλλο θελει ο πελατης ειπε αυτολεξη)ενω σεριφησα θα αναλαβει η αλεξανδρα(απο κει κ απο φ4)......για να δουμε....

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.323
Πόντοι
3.172

Συμφωνώ με τον συναγωνιστή, οι τιμές παίδες εξακολουθούν να είναι πάρα πολύ υψηλές.

Σε τετοιες καταστάσεις είναι αδύνατον να δίνεις 60άρια κ 80άρια για μασάζ ( ιδιαίτερα σε ξεπέτες ).

Τα δεδομένα της χώρας έχουν αλλάξει δραματικά , σε λίγο θα μιλάμε για μισθούς των 300 €.

Εύχομαι να το συνειδητοποιήσουν όλοι ( μαντάμες , τσατσάδες , πόρνες , προαγωγοί κ όσοι εμπλέκονται )

Οι περίοδοι των παχιών αγελάδων πέρασαν ανεπιστρεπτί από την Ελλάδα πλέον.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Συμφωνώ με τον συναγωνιστή, οι τιμές παίδες εξακολουθούν να είναι πάρα πολύ υψηλές.

Σε τετοιες καταστάσεις είναι αδύνατον να δίνεις 60άρια κ 80άρια για μασάζ ( ιδιαίτερα σε ξεπέτες ).

Τα δεδομένα της χώρας έχουν αλλάξει δραματικά , σε λίγο θα μιλάμε για μισθούς των 300 €.

Εύχομαι να το συνειδητοποιήσουν όλοι ( μαντάμες , τσατσάδες , πόρνες , προαγωγοί κ όσοι εμπλέκονται )

Οι περίοδοι των παχιών αγελάδων πέρασαν ανεπιστρεπτί από την Ελλάδα πλέον.....
πρωτα θα πρεπει να το συνειδητοποιησουμε εμεις κ βαζω κ τον εαυτο μου μεσα....

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.234
Πόντοι
5.595
Ν.Σμυρνη, διαβασα την κριτικη σου για το θησεως 81 και ηταν αναλυτικοτατη,μπραβο. Μιας και λεμε για τιμες, πιστευω ότι επρεπε να τους παζαρεψεις, να τους πεις εξ’αρχης 60. Κι εγω βεβαια, όταν τα ειχα, τα εδινα οσα ζητουσαν, ισως γιατι πιστευα ότι με το παζαρι θα μου εβγαινε ξινη η κοπελα. Πιστευω όμως ότι οι καιροι το επιβαλλουν να τονιζουμε στις τσατσαδες ότι ζητανε πολλα και να κανουμε στροφη να φυγουμε.
Συζητηση κανουμε ετσι παιδια? Μην αρχισουμε τα « ο καθενας κανει ο,τι θελει με την τσεπη του» . Φυσικα κανει ο καθενας ο,τι θελει. Αλλα μακροπροθεσμα θα οφεληθει κι η δικη του τσεπη .
Από την άλλη ειπαμε : κι εγω δδεν το εχω με τα παζαρια και σκεπτομενος μη φαω φολα αν παζαρεψω, τα εδινα. Τωρα όμως , απλα τους λεω : είναι πολλα και φευγω, ή δεν παταω καν!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Να μου επιτρέψετε μία παρέμβαση στο θέμα των τιμών,τα έχουμε πει κι άλλες φορές βέβαια,αλλά.... :rockon:
Τις τιμές σε μία ελεύθερη αγορά τις κανονίζει ΠΑΝΤΟΤΕ η προσφορά και η ζήτηση,αυτό είναι ΝΟΜΟΣ....Ακόμα και σε μη ελεύθερες αγορές,όπου οι μισθοί και οι τιμές κανονίζονται με αποφάσεις της εξουσίας,ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης πάλι βρίσκει τρόπο να εφαρμόζεται,με την δημιουργία μαυρης αγοράς....
Οσο λοιπόν υπάρχει ζήτηση,και υπάρχει μπόλικη όπως ξέρω,απόδειξη οτι ανοίγουν συνεχώς νεα μαγαζιά ολων των ειδων,οι τιμές μάλλον θα εχουν αυξητικές τάσεις,παρά πτωτικές.Με ευχολόγια και με κορώνες του τύπου "δεν πληρώνω πάνω απο 60",οι τιμές δεν θα πέσουν...
Σε ένα μόνο θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους συναγωνιστές: σε ένα μαγαζί των 80 ευρώ,δεν μπορεί όλες οι κοπέλλες να αξιολογούνται το ίδιο.Αυτό είναι στρέβλωση....Σε ένα μαγαζί με ρούχα,υπάρχει παντελόνο με 100 ευρώ και άλλο,χειρότερο,με 60 ευρώ.Οπως και σε μία επιχείρηση,όλοι οι υπάλληλοι δεν παίρνουν τα ίδια χρήματα...
Στα call girls υπάρχει διαφοροποίηση τιμών,όπως ξέρετε.Στα μασατζίδικα τώρα υπάρχει ενιαία τιμή...κακώς.
Αρα,η θα έπρεπε κάθε κοπέλλα,ανάλογα με την εμφάνιση και τις υπηρεσίες,να έχει δική της τιμή,η θα έπρεπε ολες οι κοπέλλες να είναι του αυτού επιπέδου....Και τα δύο δύσκολα,ειδικά το πρώτο.Επομένως,τι γίνεται? οι καλύτερες σε κάθε μαγαζί κάνουν πολλά ραντεβού και οι άλλες λιμάρουν τα νύχια τους..... :2funny:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Να μου επιτρέψετε μία παρέμβαση στο θέμα των τιμών,τα έχουμε πει κι άλλες φορές βέβαια,αλλά.... :rockon:
Τις τιμές σε μία ελεύθερη αγορά τις κανονίζει ΠΑΝΤΟΤΕ η προσφορά και η ζήτηση,αυτό είναι ΝΟΜΟΣ....
Μια συμπλήρωση-προβληματισμό αν μου επιτρέπετε Σερ Αντυ...

Το υπό συζήτηση market segment έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, φαντάζομαι ότι το αντιλαμβάνεσαι ότι εδώ δεν πωλούνται παντελόνια. Υπό αυτή την έννοια, εδώ δεν είναι μονοσήμαντες οι ταυτότητες του "ζητούντος" και του "προσφέροντος". Σε 50ρακια: Δε σημαινει ότι ντε και καλά εγώ ζητάω μόνο και αυτές προσφέρουν μόνο.

Κάντε τις αντιπροσφορές σας.

Περιγράψτε με ακρίβεια (όση επιτρεπουν οι συνθήκες ή η το επίπεδο γνωριμίας μας με τον "αντισυμβαλλόμενο") το τι θέλετε, τι δε θέλετε, πόσο χρόνο εκτιμάτε ότι σας είναι αρκετος και κάντε την ΠΡΟΣΦΟΡΑ σας.

Αυτός είναι για μένα τρόπος υγειής και πολιτισμένος για να βρεις αυτό που θέλεις. Ξαναγραψα ότι δε μιλάω θεωρητικά και δε θελω να γινομαι βαρετος. Αλλά δε μπορώ να μην σχολιάσω και τις απόψεις μερικών ότι "ντρέπονται" να παζαρέψουν σε ένα "εν τοις πράγμασι" μπουρδέλο, επειδή γνωρίζονται πολλά χρόνια με την ιδιοκτητρια, τσατσα, καθαρίστρια ή δεν ξερω γω τι άλλο...  :headbang: :headbang:

Όσο για τη διαφορετική τιμή ανά εργαζόμενη, δεν ειναι εφαρμόσιμο όπως στα παντελόνια διότι εμπίπτει και αυτό στις ιδιαιτερότητες του segment και συγκεκριμένα στη γυναικεία ματαιοδοξία  :2funny: :2funny: :2funny:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
854
Πόντοι
96
Προσοχή γιατί υπάρχουν και απατεωνιές.
Π.χ. εγώ πήγα στο Θ. 81 για το Τάυ και είπα ξεκάθαρα ότι θέλω φούλ των 60.Η σερίφισσα δεν μου είπε ότι δεν θα είναι καλά και να δώσω καλύτερα 80. Μου λέι βουρ. . Μπάινει το Τάυ μέσα και με ξενερώνει , εννοώντας ότι με τα 80 παίρνει μπρος.Στις περιπτώσεις αυτές καλό είναι να μην δώσεις τα λεφτά μπροστά , αλλιώς τα κλαις .Σου λένε ψέματα και σου τρώνε το 60. Το παζάρεμα μπορεί να πιάσει αλλά και όχι. :(

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Ν.Σμυρνη, διαβασα την κριτικη σου για το θησεως 81 και ηταν αναλυτικοτατη,μπραβο. Μιας και λεμε για τιμες, πιστευω ότι επρεπε να τους παζαρεψεις, να τους πεις εξ’αρχης 60. Κι εγω βεβαια, όταν τα ειχα, τα εδινα οσα ζητουσαν, ισως γιατι πιστευα ότι με το παζαρι θα μου εβγαινε ξινη η κοπελα. Πιστευω όμως ότι οι καιροι το επιβαλλουν να τονιζουμε στις τσατσαδες ότι ζητανε πολλα και να κανουμε στροφη να φυγουμε.
Συζητηση κανουμε ετσι παιδια? Μην αρχισουμε τα « ο καθενας κανει ο,τι θελει με την τσεπη του» . Φυσικα κανει ο καθενας ο,τι θελει. Αλλα μακροπροθεσμα θα οφεληθει κι η δικη του τσεπη .
Από την άλλη ειπαμε : κι εγω δδεν το εχω με τα παζαρια και σκεπτομενος μη φαω φολα αν παζαρεψω, τα εδινα. Τωρα όμως , απλα τους λεω : είναι πολλα και φευγω, ή δεν παταω καν!
στο συγκεκριμενο παιζει 60 το μισαωρο κ 80 το 45λεπτο,το μονο παζαρι που μπορεις να κανεις με την αννα ειναι 60 για σκετο γαμησι 20λεπτου χωρις μασαζ.......τι συμφερει?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom