στη καραισκου πάντωςς παιζει και εγχρωμη ....ναι στο συγγεκριμενο αρχιτεκτονικο γραφειο της αρχιτεκτονισας κας Γιαννας που ειδικευεται στον γραμμικο σχεδιασμο οι μαυρουλες εριξαν μαυρη πετρα καιρο τωρα....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
στη καραισκου πάντωςς παιζει και εγχρωμη ....
88? Με κόστος 80? (11880.... τυχαίο? Δε νομίζω!)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
88? Με κόστος 80? (11880.... τυχαίο? Δε νομίζω!)
Ποσα ξερεις εσυ !!!Μένει και καμμιά εκεί για πολύ καιρό? Όλες, παρέχουν τις υπηρεσίες τους , από μερικές ημέρες έως (πολύ) λίγους μήνες και μετά . Δε στεριώνει καμμιά.
Τουλάχιστον το μαγαζί, προσφέρει ποικιλία..... Αν το επισκέπτεσαι άπαξ μηνιαίως, σχεδόν ποτέ δεν θα δεις τις ίδιες!
Καλοοοοοοοοοοοο !!!88? Με κόστος 80? (11880.... τυχαίο? Δε νομίζω!)
γιατι το λές αυτό? εγω εδω και δυο μηνες αλλη γνωμη εχω....Ποσα ξερεις εσυ !!!
Το λεω γιατι, καμια τους δεν μενει πανω απο 2 - 3 βδομαδες, εκτος και αν ειναι πεινασμενη και συμφωνω με τον φιλο μου τον AGIANA !!!γιατι το λές αυτό? εγω εδω και δυο μηνες αλλη γνωμη εχω....
Δεν καταλαβαίνω ομως γιατί λές οτι φεύγουν ...τι λόγο να έχουν ...αφου οποτε εχω πάει το μαγαζύ ειναι φουλ ...η τιμή ειναι 70 και οι κοπέλες με μικρές αλλαγές ειναι σχεδόν οι ίδιες .....Το λεω γιατι, καμια τους δεν μενει πανω απο 2 - 3 βδομαδες, εκτος και αν ειναι πεινασμενη και συμφωνω με τον φιλο μου τον AGIANA !!!
Δεν καταλαβαίνω ομως γιατί λές οτι φεύγουν ...τι λόγο να έχουν ...αφου οποτε εχω πάει το μαγαζύ ειναι φουλ ...η τιμή ειναι 70 και οι κοπέλες με μικρές αλλαγές ειναι σχεδόν οι ίδιες .....
:o :o :o Μιλάμε για το Φ212? Το κόστος για μη γνωρίζοντες είναι 50. Για γνωρίζοντες είναι 40 και για παραγνωρίζοντες (σε εξαιρετικές περιπτώσεις) είναι 30!!!
Για συνέλθετε και πληρώνετε ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.....!!!!
οχι εγώ μιλάω για Καραισκου 88.....το Φ212δεν το ξερω και δεν ξερω αν μου κάνει...από περιβάλλον και υπηρεσίες ....οι μικρές διαφορές τιμής δεν με ενδιαφέρουν ...:o :o :o Μιλάμε για το Φ212? Το κόστος για μη γνωρίζοντες είναι 50. Για γνωρίζοντες είναι 40 και για παραγνωρίζοντες (σε εξαιρετικές περιπτώσεις) είναι 30!!!
οχι εγώ μιλάω για Καραισκου 88.....
Παρανοήσαμεν.....! Πάντως, ενδιαφέρουσα η πληροφορία.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.904
- Πόντοι
- 19.505
χτεσινή τσάρκα και αναφέρω:
1. Θησέως 81 η ταυλανδέζα Λίνα, ένα μιλφ και στην πόρτα η ξανθιά Ελένη.
2. Καλιρρόης 85 η Εύα, η μιλφ Όλγα και η Ρωξάνα που νομίζω ότι είναι η Γαβριέλλα από Φυλής 92, Φωκαίας 19.
3. Καλιρρόης 48 Μαριάννα, Ντούντου (η πληθωρική κινέζα που δούλευε και Μάρνη 28 και φέρεται να δουλεύει στο 0asis) και αρκετές άλλες που δεν συγκράτησα ονόματα. Νεαρές και όμορφες σε γενικές γραμμές.
4. Φραντζή 4 κι εδώ αρκετές κορασίδες, ένα ωραίο ψηλό μελαχρινάκι, μια Άννα Μαρία και άλλες που δεν συγκράτησα.
Εν κατακλείδι, η μόνη που δούλευε ήταν η Μαριάννα στο Κ48. Γενικά αναδουλειά ίσως και λόγω μέρας.
1. Θησέως 81 η ταυλανδέζα Λίνα, ένα μιλφ και στην πόρτα η ξανθιά Ελένη.
2. Καλιρρόης 85 η Εύα, η μιλφ Όλγα και η Ρωξάνα που νομίζω ότι είναι η Γαβριέλλα από Φυλής 92, Φωκαίας 19.
3. Καλιρρόης 48 Μαριάννα, Ντούντου (η πληθωρική κινέζα που δούλευε και Μάρνη 28 και φέρεται να δουλεύει στο 0asis) και αρκετές άλλες που δεν συγκράτησα ονόματα. Νεαρές και όμορφες σε γενικές γραμμές.
4. Φραντζή 4 κι εδώ αρκετές κορασίδες, ένα ωραίο ψηλό μελαχρινάκι, μια Άννα Μαρία και άλλες που δεν συγκράτησα.
Εν κατακλείδι, η μόνη που δούλευε ήταν η Μαριάννα στο Κ48. Γενικά αναδουλειά ίσως και λόγω μέρας.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Καλημέρα σας κύριε αgiana:o :o :o Μιλάμε για το Φ212? Το κόστος για μη γνωρίζοντες είναι 50. Για γνωρίζοντες είναι 40 και για παραγνωρίζοντες (σε εξαιρετικές περιπτώσεις) είναι 30!!!
Καλημέρα σας κύριε αgiana
Τα σέβη μου κύριε. Αντεύχομαι.
someguy100
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για τους λάτρεις του σπορ, έχετε πετύχει κάποια Άννα ξανθιά στις αλυσίδες Πατησίων και γύρω δρόμων; Και αν ναι τι έλεγε;
χαιρετω τους συναγωνιστες. μετα απο μακρα απουσια ενεκα επαγγελματος επεστρεψα ελλαδα. βαση των οσων διαβασα εδω τα καλυτερα για να επισκευτω , μετα απο τοσο καιρο ειναι τα σ29,σ47 ,κ85 και θ81. η θεια ολγα ειναι ακομη θ81 , καραμελωνει που....ς ???? η χριστινα ειδα οτι εφυγε απο σ47 (που την ειχα παρει) πηγε στο κ85 και χαθηκε κι απο κει. εχουμε ιχνη της ???
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
Φ212 ειναι μασαζ με 50;η μονο μπριζολα 10λεπτη;
Φ212 ειναι μασαζ με 50;η μονο μπριζολα 10λεπτη;
Είναι ατόφια μπριζολερί. Όχι του δεκαλέπτου. Μέχρι την τελική "έκρηξη", αλλά μην κάνετε και αρμένικη επίσκεψη.....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
δεν εχει μη γνωριζοντες στην γιαννα....οποτε γνωριζοντες 40 , παραγνωριζοντες 30 κ παρτουζες 70.... ;):o :o :o Μιλάμε για το Φ212? Το κόστος για μη γνωρίζοντες είναι 50. Για γνωρίζοντες είναι 40 και για παραγνωρίζοντες (σε εξαιρετικές περιπτώσεις) είναι 30!!!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
οτι ζητησεις ειναι ,αλλα απο μασαζ δεν το εχει καμια ,μπορεις ανετα να κατσεις 20-30λεπτα αν αντεχεις βεβαια.. ;)Φ212 ειναι μασαζ με 50;η μονο μπριζολα 10λεπτη;
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66