Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

VICTORI

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
κυριοι, Κ12  ΡΩΞΑΝΗ ΜΑΡΙΝΑ  ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ.........

VICTORI

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Α ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ      Τις θυμάστε απο την Κουμανουδη

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Αγαπητοι συναγωνιστες, εχουμε κανενα νεο απο το καταστημα της ΔΑΦΝΗΣ ???
Οποιος εχει, ας το καταθεσει εδω !!!
Ευχαριστω !!!
...Σκέτη κοροϊδία...τίποτε ..να αποφεύγεται...έχω γράψει σχετικά ποιό πριν

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
την παρασκευη ειχα ρεπο κ ειχα κανονισει δυο δυο πουτσους φυλης κ ενα στην αλισια απο κ48 που ηθελα να δοκιμασω , την ωρα που γαμαγα το κατερινακι χτυπαει το κινητο ηταν ο jerry ,αφου τελειωσα τον πηρα τηλ κ τα σχεδια ανατραπηκαν,ραντεβου στις 15.15 στην ιουλιανου για βολτα κ σκαουτιγκ......ξεκινησαμε απο ιουλιανου 39 συνεχισαμε φορμιωνος 212 που ειχαμε ραντεβου με δυο ακομα μελη ,μετα αφου μειναμε παλι οι δυο μας μιχαλακοπουλου 99,μετα βλαχοπουλου στη λουντα....κ τελος σε ενα ακομα δεν θα πω ποιο(ψαχτε κ τιποτα κ δωστε κ εσεις καμια πληροφορια)οπου πετυχαμε την στελλιτσα που δουλευε ιουλιανου στο τριανταφυλλου....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
την παρασκευη ειχα ρεπο κ ειχα κανονισει δυο δυο πουτσους φυλης κ ενα στην αλισια απο κ48 που ηθελα να δοκιμασω , την ωρα που γαμαγα το κατερινακι χτυπαει το κινητο ηταν ο jerry ,αφου τελειωσα τον πηρα τηλ κ τα σχεδια ανατραπηκαν,ραντεβου στις 15.15 στην ιουλιανου για βολτα κ σκαουτιγκ......ξεκινησαμε απο ιουλιανου 39 συνεχισαμε φορμιωνος 212 που ειχαμε ραντεβου με δυο ακομα μελη ,μετα αφου μειναμε παλι οι δυο μας μιχαλακοπουλου 99,μετα βλαχοπουλου στη λουντα....κ τελος σε ενα ακομα δεν θα πω ποιο(ψαχτε κ τιποτα κ δωστε κ εσεις καμια πληροφορια)οπου πετυχαμε την στελλιτσα που δουλευε ιουλιανου στο τριανταφυλλου....
λεπτομεριες για την καθε επισκεψη στα αντοιστιχα καταστηματα....

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
η στελιτσα εχει βυζαρες?

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.749
Πόντοι
201
Ρε παιδια κανενα ιδρυμα που να γίνεται η καταθεση στο στομα και να τα πίνει ξερει κανεις ?

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
ψαξε ψαξε δεν θα το.....κ θα το βρεις.... ;)
n.smirni76 εισαι μεγαλη .........ψυχαρα !!!        Θα μου το πεις, η θα το πω στην μαμα μου, οτι δεν μας παιζεις και θα εχουμε :s&m_1: και κλαματα ???
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ρε παιδια ξερετε καποιο μασατζιδικο που να κανουν μασαζ με τα ποδια??

andreass

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι απο επαρχεια ερχομαι αθηνα πεμπτη θελω καποιο μασατζιδικο με κινεζα ειναι το ποθημενο μου ευχαριστο

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Επίσκεψη σε 3 ιδρύματα της περιοχής, κατάληξη στο Συγγρού 318. Στα συγκεκριμένα ιδρύματα δεν είχα ξαναπάει.

Λοιπόν, υποδοχή από τη σερίφισα Βίκυ. Της εξηγήθηκα από την αρχή ότι έρχομαι από μακριά - από ΒΑ Προάστεια -, ότι δεν τα έχω ξαναεπισκεφθεί και ότι κάνω έρευνα αγοράς για να καταλήξω σε κάποιο. Χαμογελαστή και ευγενική όλη την ώρα, μου περιέγραψε τα προγράμματα και μου παρουσίασε 4 κοπέλες, τις Τίνα, Αλέσια, Μαρίνα και Βέρα.

Αφού έκανα πέρασμα και από θησέως 67 και θησέως 81, όπου δεν μου άρεσαν ούτε οι κοπέλες, ούτε η συμπεριφορά των σερίφισων, όταν τους έκανα εξήγηση σπαθί, επέστρεψα στο Σ318.

Επέλεξα Τίνα. Η κοπελίτσα είναι από Ρουμανία, ξανθιά, 1.68, με γλυκό προσωπάκι, αδύνατο σωματάκι, 1άρι στήθος και κωλαράκι να μην χορταίνεις να το χουφτώνεις. Για τα γούστα μου, άκρως ερωτεύσιμη.

Ντουσάκι μαζί, με πολλές αγκαλιές και γλωσσόφιλα. Πέρασμα στο δωμάτιο, όπου ξεκινήσαμε με κάτι περισσότερο σαν χάδια, παρά μασάζ. Γύρισμα ανάσκελα, με βελτίωση από την πλευρά της Τίνας του χαϊδέματος, που σιγά σιγά έγινε μασάζ. Αυτό σε συνδυασμό με το προσωπάκι της και τα πολύ σέξυ γυαλάκια της, με είχαν κάνει τούρμπο.

Ξανά γλωσσόφιλα και το μωράκι άρχισε να κατεβαίνει χαμηλότερα φιλώντας το στήθος μου, την κοιλιά μου και κατεβαίνοντας προς τα κάτω ένα πολύ καλό ψλυψαρχίδι. Πίπα πολύ καλή με ταυτόχρονο γλύψιμο αρχιδιών. Δεν άντεχα άλλο...φόρεμα λάστιχου, αλλαγή δυο στάσεων με πολύ καλή συμμετοχή - χωρίς ψεύτικα αχ βαχ - και τέλος.

Συνολική παραμονή στο δωμάτιο και το ντούς, λίγο πάνω από ώρα.

Κόστος 80 ευρώ.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Επίσκεψη σε 3 ιδρύματα της περιοχής, κατάληξη στο Συγγρού 318. Στα συγκεκριμένα ιδρύματα δεν είχα ξαναπάει.

Λοιπόν, υποδοχή από τη σερίφισα Βίκυ. Της εξηγήθηκα από την αρχή ότι έρχομαι από μακριά - από ΒΑ Προάστεια -, ότι δεν τα έχω ξαναεπισκεφθεί και ότι κάνω έρευνα αγοράς για να καταλήξω σε κάποιο. Χαμογελαστή και ευγενική όλη την ώρα, μου περιέγραψε τα προγράμματα και μου παρουσίασε 4 κοπέλες, τις Τίνα, Αλέσια, Μαρίνα και Βέρα.

Αφού έκανα πέρασμα και από θησέως 67 και θησέως 81, όπου δεν μου άρεσαν ούτε οι κοπέλες, ούτε η συμπεριφορά των σερίφισων, όταν τους έκανα εξήγηση σπαθί, επέστρεψα στο Σ318.

Επέλεξα Τίνα. Η κοπελίτσα είναι από Ρουμανία, ξανθιά, 1.68, με γλυκό προσωπάκι, αδύνατο σωματάκι, 1άρι στήθος και κωλαράκι να μην χορταίνεις να το χουφτώνεις. Για τα γούστα μου, άκρως ερωτεύσιμη.

Ντουσάκι μαζί, με πολλές αγκαλιές και γλωσσόφιλα. Πέρασμα στο δωμάτιο, όπου ξεκινήσαμε με κάτι περισσότερο σαν χάδια, παρά μασάζ. Γύρισμα ανάσκελα, με βελτίωση από την πλευρά της Τίνας του χαϊδέματος, που σιγά σιγά έγινε μασάζ. Αυτό σε συνδυασμό με το προσωπάκι της και τα πολύ σέξυ γυαλάκια της, με είχαν κάνει τούρμπο.

Ξανά γλωσσόφιλα και το μωράκι άρχισε να κατεβαίνει χαμηλότερα φιλώντας το στήθος μου, την κοιλιά μου και κατεβαίνοντας προς τα κάτω ένα πολύ καλό ψλυψαρχίδι. Πίπα πολύ καλή με ταυτόχρονο γλύψιμο αρχιδιών. Δεν άντεχα άλλο...φόρεμα λάστιχου, αλλαγή δυο στάσεων με πολύ καλή συμμετοχή - χωρίς ψεύτικα αχ βαχ - και τέλος.

Συνολική παραμονή στο δωμάτιο και το ντούς, λίγο πάνω από ώρα.

Κόστος 80 ευρώ.

Φίλε Μήτσο,και πάλι κατάφερες να πάρεις οτι περισσότερο μπορεί να δόσει το συγκεκριμένο μαγαζί......συγχαρητήρια....στα μαγαζιά της Θησέως κακώς έχασες την ωρα σου....

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Φίλε Μήτσο,και πάλι κατάφερες να πάρεις οτι περισσότερο μπορεί να δόσει το συγκεκριμένο μαγαζί......συγχαρητήρια....στα μαγαζιά της Θησέως κακώς έχασες την ωρα σου....

Πράγματι πιστεύω ότι αυτή τη φορά οι υπηρεσίες άξιζαν το κόστος.

Όπως λέει και ο φίλος μου Cheyenne, αυτή ήταν η δική μου εμπειρία, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και η δική σας θα είναι παρόμοια.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Και κάτι που ξέχασα να γράψω...

Την ώρα που ήμουν στο δωμάτιο, άλλοι δυο συναγωνιστές πέρασαν σε δωμάτια. Αναρωτιέμαι, λοιπόν, γι άλλη μια φορά, που είναι όλοι αυτοί και γιατί δεν κάνουν έναν κόπο να ενημερώσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom