leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Αντιστρόφως ανάλογο είναι αυτό το ζήτημα κύριοι
Οσο πιο στενό τόσο πιο ακριβό
σωστόςςςς!!!!!
Αντιστρόφως ανάλογο είναι αυτό το ζήτημα κύριοι
Οσο πιο στενό τόσο πιο ακριβό
...Σκέτη κοροϊδία...τίποτε ..να αποφεύγεται...έχω γράψει σχετικά ποιό πρινΑγαπητοι συναγωνιστες, εχουμε κανενα νεο απο το καταστημα της ΔΑΦΝΗΣ ???
Οποιος εχει, ας το καταθεσει εδω !!!
Ευχαριστω !!!
λεπτομεριες για την καθε επισκεψη στα αντοιστιχα καταστηματα....την παρασκευη ειχα ρεπο κ ειχα κανονισει δυο δυο πουτσους φυλης κ ενα στην αλισια απο κ48 που ηθελα να δοκιμασω , την ωρα που γαμαγα το κατερινακι χτυπαει το κινητο ηταν ο jerry ,αφου τελειωσα τον πηρα τηλ κ τα σχεδια ανατραπηκαν,ραντεβου στις 15.15 στην ιουλιανου για βολτα κ σκαουτιγκ......ξεκινησαμε απο ιουλιανου 39 συνεχισαμε φορμιωνος 212 που ειχαμε ραντεβου με δυο ακομα μελη ,μετα αφου μειναμε παλι οι δυο μας μιχαλακοπουλου 99,μετα βλαχοπουλου στη λουντα....κ τελος σε ενα ακομα δεν θα πω ποιο(ψαχτε κ τιποτα κ δωστε κ εσεις καμια πληροφορια)οπου πετυχαμε την στελλιτσα που δουλευε ιουλιανου στο τριανταφυλλου....
η στελιτσα εχει βυζαρες?την παρασκευη ειχα ρεπο κ ειχα κανονισει δυο δυο πουτσους φυλης κ ενα στην αλισια απο κ48 που ηθελα να δοκιμασω , την ωρα που γαμαγα το κατερινακι χτυπαει το κινητο ηταν ο jerry ,αφου τελειωσα τον πηρα τηλ κ τα σχεδια ανατραπηκαν,ραντεβου στις 15.15 στην ιουλιανου για βολτα κ σκαουτιγκ......ξεκινησαμε απο ιουλιανου 39 συνεχισαμε φορμιωνος 212 που ειχαμε ραντεβου με δυο ακομα μελη ,μετα αφου μειναμε παλι οι δυο μας μιχαλακοπουλου 99,μετα βλαχοπουλου στη λουντα....κ τελος σε ενα ακομα δεν θα πω ποιο(ψαχτε κ τιποτα κ δωστε κ εσεις καμια πληροφορια)οπου πετυχαμε την στελλιτσα που δουλευε ιουλιανου στο τριανταφυλλου....
ναι....η στελιτσα εχει βυζαρες?
και που εδρευει να παμε για γαλα?ναι....
ψαξε ψαξε δεν θα το.....κ θα το βρεις.... ;)και που εδρευει να παμε για γαλα?
n.smirni76 εισαι μεγαλη .........ψυχαρα !!! Θα μου το πεις, η θα το πω στην μαμα μου, οτι δεν μας παιζεις και θα εχουμε και κλαματα ???ψαξε ψαξε δεν θα το.....κ θα το βρεις.... ;)
...σολομού 33/7ος αλλά μόνο αυτό..δεν εχει μπριζόλα...ρε παιδια ξερετε καποιο μασατζιδικο που να κανουν μασαζ με τα ποδια??
Επίσκεψη σε 3 ιδρύματα της περιοχής, κατάληξη στο Συγγρού 318. Στα συγκεκριμένα ιδρύματα δεν είχα ξαναπάει.
Λοιπόν, υποδοχή από τη σερίφισα Βίκυ. Της εξηγήθηκα από την αρχή ότι έρχομαι από μακριά - από ΒΑ Προάστεια -, ότι δεν τα έχω ξαναεπισκεφθεί και ότι κάνω έρευνα αγοράς για να καταλήξω σε κάποιο. Χαμογελαστή και ευγενική όλη την ώρα, μου περιέγραψε τα προγράμματα και μου παρουσίασε 4 κοπέλες, τις Τίνα, Αλέσια, Μαρίνα και Βέρα.
Αφού έκανα πέρασμα και από θησέως 67 και θησέως 81, όπου δεν μου άρεσαν ούτε οι κοπέλες, ούτε η συμπεριφορά των σερίφισων, όταν τους έκανα εξήγηση σπαθί, επέστρεψα στο Σ318.
Επέλεξα Τίνα. Η κοπελίτσα είναι από Ρουμανία, ξανθιά, 1.68, με γλυκό προσωπάκι, αδύνατο σωματάκι, 1άρι στήθος και κωλαράκι να μην χορταίνεις να το χουφτώνεις. Για τα γούστα μου, άκρως ερωτεύσιμη.
Ντουσάκι μαζί, με πολλές αγκαλιές και γλωσσόφιλα. Πέρασμα στο δωμάτιο, όπου ξεκινήσαμε με κάτι περισσότερο σαν χάδια, παρά μασάζ. Γύρισμα ανάσκελα, με βελτίωση από την πλευρά της Τίνας του χαϊδέματος, που σιγά σιγά έγινε μασάζ. Αυτό σε συνδυασμό με το προσωπάκι της και τα πολύ σέξυ γυαλάκια της, με είχαν κάνει τούρμπο.
Ξανά γλωσσόφιλα και το μωράκι άρχισε να κατεβαίνει χαμηλότερα φιλώντας το στήθος μου, την κοιλιά μου και κατεβαίνοντας προς τα κάτω ένα πολύ καλό ψλυψαρχίδι. Πίπα πολύ καλή με ταυτόχρονο γλύψιμο αρχιδιών. Δεν άντεχα άλλο...φόρεμα λάστιχου, αλλαγή δυο στάσεων με πολύ καλή συμμετοχή - χωρίς ψεύτικα αχ βαχ - και τέλος.
Συνολική παραμονή στο δωμάτιο και το ντούς, λίγο πάνω από ώρα.
Κόστος 80 ευρώ.
Φίλε Μήτσο,και πάλι κατάφερες να πάρεις οτι περισσότερο μπορεί να δόσει το συγκεκριμένο μαγαζί......συγχαρητήρια....στα μαγαζιά της Θησέως κακώς έχασες την ωρα σου....