- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.684
- Πόντοι
- 42.697
....λοιπον φτανουμε κ στην πατησιων 141 1ος κουδουνι με χαρτακι(μοναδικο)ΣΠΑ-με το που πλησιαζω μυριστηκα ενα 50αρη και κατι, να χτυπα το κουδουνι-λεω, αστον να δω θα κατεβει συντομως η θα κατσει?-εκει στην αναμονη βλεποντας παπουτσακια μουγερ παιδικα(αληθειαα απο μικρος την θυμαμαι αυτην την φιρμα),να σου και ενας μαλλον συναγωνιστης με φορμα!!!!γυρω στα 25 το πολυυυυ,ανε βαινει και αυτος..........οπαααα ,ειπα ταρζαν,εδω εχει μασα.
δε προλαβα και κατεβαινει ο 50κατις και στο 3λεπτο μετα και 20κατις---η σειρα μου τωρα.πολυκατοικια καθαρη(τα κοιταω αυτα),αρχοντικη,με αρχιτεκτονικα στοιχεια της εποχης 1965.
το μαγαζι το ανοιγει μια ωραια λεπτοκαμωμενη πιτσιρικα(πρωην ΕΣΣΔ),με καλα ελληνικα και μου λεει...οτι απολεπιση καθαρισμο προσωπου στα 50 ευρω και για μασαζ (ξεχωριστο αυτο )στα 70 ευρω).
δηλαδη τι θες???καθαρισμο η μασαζ??
ΟΜΩΣ με την προυποθεση οτι πρεπει να περασεις χωρις να δεις την κοπελλα-τι να την κανεις την κοπελλα μου λεει!!!!!.
παντως απο την εμπειρια μου σιγουρα κατι "καλο" υπαρχει εκει....ας παει ο επομενος να μας πει.
φυσικα δεν περασα και πηγα για καφε κυριακατικα.
το μαγαζι πρεπει και θα ερευνηθει σε βαθος