Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.684
Πόντοι
42.697
....λοιπον φτανουμε κ στην πατησιων 141 1ος κουδουνι με χαρτακι(μοναδικο)ΣΠΑ-με το που πλησιαζω μυριστηκα ενα 50αρη και κατι, να χτυπα το κουδουνι-λεω, αστον να δω θα κατεβει συντομως η θα κατσει?-εκει στην αναμονη βλεποντας παπουτσακια μουγερ παιδικα(αληθειαα απο μικρος την θυμαμαι αυτην την φιρμα),να σου και ενας μαλλον συναγωνιστης με φορμα!!!!γυρω στα 25 το πολυυυυ,ανε βαινει και αυτος..........οπαααα ,ειπα ταρζαν,εδω εχει μασα.
δε προλαβα και κατεβαινει ο 50κατις και στο 3λεπτο μετα και 20κατις---η σειρα μου τωρα.πολυκατοικια καθαρη(τα κοιταω αυτα),αρχοντικη,με αρχιτεκτονικα στοιχεια της εποχης 1965.
το μαγαζι το ανοιγει μια ωραια λεπτοκαμωμενη πιτσιρικα(πρωην ΕΣΣΔ),με καλα ελληνικα και μου λεει...οτι απολεπιση καθαρισμο προσωπου στα 50 ευρω και για μασαζ (ξεχωριστο αυτο )στα 70 ευρω).
δηλαδη τι θες???καθαρισμο η μασαζ??
ΟΜΩΣ με την προυποθεση οτι πρεπει να περασεις χωρις να δεις την κοπελλα-τι να την κανεις την κοπελλα μου λεει!!!!!.
παντως απο την εμπειρια μου σιγουρα κατι "καλο" υπαρχει εκει....ας παει ο επομενος να μας πει.
φυσικα δεν περασα και πηγα για καφε κυριακατικα.

το μαγαζι πρεπει και θα ερευνηθει σε βαθος

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ...
Φυσικά, παρά την επίμονή μου, δεν προχώρησε η μασαζο-σερίφισα στην παρασκευή του φραπέδος, λέγοντάς μου ότι "πρέπει να γνωριστούμε πρώτα και να μην βιάζομαι.."

----

Aυτα θυμίζουν  πολυ τα του    Αγ Ιωαννου 8- Μηπως ειναι της ιδιας αλυσιδας, ....δηλ  Απολλωνος, Συγγρου ( νομαρχία) Ζησιμοπουλου -Φαληρο κλπ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
245.415
Πόντοι
46.232
εισαι σιγουρος για την ηλικια ?  :think:  :think:  :think:
οκ ρε παιδια πλακα καναμε...
την ρωτησα ποσο ειναι,μου ειπε δεν ρωτανε μια γυναικα ποσο ειναι,ειμαι οσο δειχνω, της λεω οκ κ στα καπακια μου λεει ειμαι 14 για πλακα,μετα εγω της απαντησα ελα ρε κ εγω σε εκανα για 15 αυτο ειναι ολο

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ...
Φυσικά, παρά την επίμονή μου, δεν προχώρησε η μασαζο-σερίφισα στην παρασκευή του φραπέδος, λέγοντάς μου ότι "πρέπει να γνωριστούμε πρώτα και να μην βιάζομαι.."

----

Aυτα θυμίζουν  πολυ τα του    Αγ Ιωαννου 8- Μηπως ειναι της ιδιας αλυσιδας, ....δηλ   Απολλωνος, Συγγρου ( νομαρχία) Ζησιμοπουλου -Φαληρο κλπ

Το Ζησιμοπουλου στο Φαληρο, δεν ηταν ποτε αυτης της αλυσιδας. Το Ζησιμοπουλου ειναι αδερφακι με το Αχιλεως και Ελ. Βενιζελου στο Φαληρο,χρονια τωρα...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
....λοιπον φτανουμε κ στην πατησιων 141 1ος κουδουνι με χαρτακι(μοναδικο)ΣΠΑ-με το που πλησιαζω μυριστηκα ενα 50αρη και κατι, να χτυπα το κουδουνι-λεω, αστον να δω θα κατεβει συντομως η θα κατσει?-εκει στην αναμονη βλεποντας παπουτσακια μουγερ παιδικα(αληθειαα απο μικρος την θυμαμαι αυτην την φιρμα),να σου και ενας μαλλον συναγωνιστης με φορμα!!!!γυρω στα 25 το πολυυυυ,ανε βαινει και αυτος..........οπαααα ,ειπα ταρζαν,εδω εχει μασα.
δε προλαβα και κατεβαινει ο 50κατις και στο 3λεπτο μετα και 20κατις---η σειρα μου τωρα.πολυκατοικια καθαρη(τα κοιταω αυτα),αρχοντικη,με αρχιτεκτονικα στοιχεια της εποχης 1965.
το μαγαζι το ανοιγει μια ωραια λεπτοκαμωμενη πιτσιρικα(πρωην ΕΣΣΔ),με καλα ελληνικα και μου λεει...οτι απολεπιση καθαρισμο προσωπου στα 50 ευρω και για μασαζ (ξεχωριστο αυτο )στα 70 ευρω).
δηλαδη τι θες???καθαρισμο η μασαζ??
ΟΜΩΣ με την προυποθεση οτι πρεπει να περασεις χωρις να δεις την κοπελλα-τι να την κανεις την κοπελλα μου λεει!!!!!.
παντως απο την εμπειρια μου σιγουρα κατι "καλο" υπαρχει εκει....ας παει ο επομενος να μας πει.
φυσικα δεν περασα και πηγα για καφε κυριακατικα.
χαχα καλά έκανες ...άσε που θα μπορούσε να στείλει άνδρα για την απολέπιση.....!!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Εκπληκτικό!!!!!!

Από την 1/6 μέχρι τώρα δεν έχει γραφεί ούτε ένα σχόλιο!!   :think: :think: :think:

Μάλον έσπασε κάποιο ρεκόρ!! Τόσο καιρό δεν θυμάμαι να έχει τόσο καιρό (5 ολόκληρες μέρες) χωρίς ούτε ένα σχόλιο!!

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
και γιατι δε αφησες να μεγαλωσει το ρεκορ;,,,και καλυτερα που δε γραφονατι σχολια,γιατι κι αυτα που γραφονται τα περισοτερα δεν ειναι ενημερωση ,αλλα  :jerking:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
245.415
Πόντοι
46.232
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Εκπληκτικό!!!!!!

Από την 1/6 μέχρι τώρα δεν έχει γραφεί ούτε ένα σχόλιο!!   :think: :think: :think:

Μάλον έσπασε κάποιο ρεκόρ!! Τόσο καιρό δεν θυμάμαι να έχει τόσο καιρό (5 ολόκληρες μέρες) χωρίς ούτε ένα σχόλιο!!
οι ποιο πολλοι φραφουν ποια στο αντιστοιχο καταστημα....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.369
Πόντοι
506
Το καπελο, γιατι δεν ειναι στην θεση του ???
Απο το τσιμπουκι εφυγε ???  :2funny: :2funny: :2funny:

...απ ό,τι φαίνεται το πολύ-πολύ να σου κάνει καμιά φραπεδιά και ναναι ακόμα ντυμένη...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
...απ ό,τι φαίνεται το πολύ-πολύ να σου κάνει καμιά φραπεδιά και ναναι ακόμα ντυμένη...
εσενα με τετοια χαλια οχι φραπε αλλα ουτε νερο δεν σου δινουν ανατολδενγαμι  :grin:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.369
Πόντοι
506
εσενα με τετοια χαλια οχι φραπε αλλα ουτε νερο δεν σου δινουν ανατολδενγαμι  :grin:

...Αι γαμιού ρε ΒΛΑΚΑ...πήγαινε να δώσεις κανα φράγκο να στα φάνε οι Νοτιάδες και τα άλλα λαμόγια...supporter του ΚΩΛΟΥ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

Stories

Νέο!