Λοιπόν το επιχειρησα. Αλλά εκει δε θες κασκαντερ φίλε Αντυ. Θες για αρχή 10 ταλιμπάν, 20 μουτζαχεντίν, 40 σαντινίστας και 100 αντάρτες αυτοκτονίας ταμίλ και πάλι βλέπουμε.... Ειναι 3 κυριουλες 50-55+ που δεν παλευονται ομως με τιποτα, ειδικα μια θηριωδης ψηλη
Και σας το λέει καποιος που (νομιζε μεχρι σημερα οτι) είχε κάνει "επικινδυνες αποστολές". Αυτό είναι (πολυ) περα απο τα όρια μου και δεν περιγράφω διαλόγους και καταστάσεις γιατι επεσε πολυ γελιο και δε θελω να καφωθω
Έπεσε όμως και το "ηθικο" μου και δεν ειχα κουραγιο να συρθω στα παρακειμενα σιγουρα μαγαζια :S
Να διευκρινήσω ότι δε θελω σε καμια περιπτωση να μειώσω τους συναδέλφους που ειτε εχουν περασει ειτε θα περασουν, το "περι ορέξεως" ισχύει πάντα... Και επειδη σιγουρα και καποιοι εχουν παει και θα πανε κι αλλοι, μερικες χρηστικες ινφος, αφου πήγα που πηγα...
- Στο κουδουνι γραφει ενα γυναικειο επωνυμο, δεν το θυμαμαι, ειναι το πανω-πανω απο οσα εχουν ονομα (οχι κενο)
- Ο χωρος ειναι καθαρός αλλά φτωχα εξοπλιμενος
- το μασαζ κοστιζει 50€ για μια ωρα και ισχυριζονται οτι κανουν επαγγελματικο και μου επεδειξαν και τα σχετικά διπλωματα και παπλώματα στον τοιχο
- Το happy end ειναι σιγουρο αλλά δε ρωτησα φυσικα λεπτομερειες περι του τροπου με τον οποιο επερχεται (το τελος)