Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Από τα μασατζίδικα για τα οποία υπάρχει θρεντ στο σάιτ, νομίζω ότι είχε αναφερθεί κάτι για το Λυκαβηττού 10. Και ότι μόλις ο συνάδελφος που πήγε με το κουπόνι, πέρασε για το μασάζ τού έδωσαν να φορέσει κάτι σαν μαγιώ (κατά τη διάρκεια του μασάζ). Πίκρα...
Ε καλα...μην θελουμε να γαμησουμε και με 20 ευρω...
Οχι τιποτα αλλο...θα τα δουν και οι "large" αυτα και θα αρχισουμε τους γνωστους διαλογους...

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ε καλα...μην θελουμε να γαμησουμε και με 20 ευρω...
Οχι τιποτα αλλο...θα τα δουν και οι "large" αυτα και θα αρχισουμε τους γνωστους διαλογους...

Δεν έχω απαιτήσεις να γαμήσω πόρνη με 20 Ευρώ (τώρα ας μην αρχίσουμε την κουβεντα το "δωρεαν" γαμήσι με το ταίρι μας πόσο κοστίζει τελικά -άλλο μεγάλο θεμα αυτό).

Αυτά τα κουπόνια για μασάζ δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Απλά μετέφερα εντυπώσεις συναδέλφων που έχουν καταγραφεί στο σάιτ, παλιότερα.

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
(τώρα ας μην αρχίσουμε την κουβεντα το "δωρεαν" γαμήσι με το ταίρι μας πόσο κοστίζει τελικά -άλλο μεγάλο θεμα αυτό).

μεγαλη κουβεντα  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:.......

τις χρυσοπληρωνουμε για να μας λενε ''εχω πονοκεφαλο, τωρα , και εσυ ζητας  :knockinb:  , δεν με αγαπας καθολου ? "  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Δεν έχω απαιτήσεις να γαμήσω πόρνη με 20 Ευρώ (τώρα ας μην αρχίσουμε την κουβεντα το "δωρεαν" γαμήσι με το ταίρι μας πόσο κοστίζει τελικά -άλλο μεγάλο θεμα αυτό).

Αυτά τα κουπόνια για μασάζ δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Απλά μετέφερα εντυπώσεις συναδέλφων που έχουν καταγραφεί στο σάιτ, παλιότερα.
Ουτε εγω εχω απαιτησεις παραλογες σε ιδρυμα των 20 ευρω..

Κουπονι εχω παρει μια φορα για την περιεργεια και για την τιμη.Πολυ καλο μασαζ αλλα δεν θα απαιτουσα να μπριζολιαστω με αυτη την τιμη.Θα ηταν και γυφτια να παρακαλας να φραπεδομπριζολιαστεις με εκπτωτικο κουπονι.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Από τα μασατζίδικα για τα οποία υπάρχει θρεντ στο σάιτ, νομίζω ότι είχε αναφερθεί κάτι για το Λυκαβηττού 10. Και ότι μόλις ο συνάδελφος που πήγε με το κουπόνι, πέρασε για το μασάζ τού έδωσαν να φορέσει κάτι σαν μαγιώ (κατά τη διάρκεια του μασάζ). Πίκρα...

Ναι ειχα κερδισει κ εγω ενα μασαζ σε καταστημα τυπου bodyline, μολις πηγα εκει με ρωταει η μαλακισμενη  αν εφερα το μαγιω μου  :headbang: Τελικα σηκωθηκα και εφυγα

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775

Συναγωνιστές, πρίν από κάτι μέρες "χτύπησα" www.deals365.gr/deal.php?id=164]αυτό[/url] και πρόκειται σε καμμια δυο βδομάδες να κάνω χρήση.

Αν αφησω υπονοούμενα στη θεραπεύτρια για -λογικό- extraδάκι, υπάρχει πιθανότητα να σερβιριστεί καφεδάκι; Κανείς που το επιχείρησε σε προηγούμενες προσφορές;

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Τι'ν τούτο πάλι??  :think:

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ προγράμματα σε ένα όμορφο χώρο με ανανεωμένο προσωπικό. Σας περιμένουμε Γ' Σεπτεμβρίου και Ηπείρου 13. Ανοιχτά κάθε μέρα από 10:30πμ-09:00μμ.   6951-****76

Ήξερα για Γ' Σεπτεμβρίου και Ηπείρου 22, καινουριο είναι??
αυτο το ρημαδι το νεο καταστημα στην ηπειρου 13 τι κουδουνι εχει?? :headbang:..πηγα και δεν βρηκα κατι που να ταιριιαζει...δεν ειχα και το τηλεφωνο του μαγαζιου :headbang:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
...με κουπόνι πάλι καλά που δεν του έκαναν πάνω από τα ρούχα.....(είναι δυνατόν να πιστεύει κανεις ότι με κουπόνι θα πάρει κανεις κάτι επιπλέον;;;)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Συναγωνιστές, πρίν από κάτι μέρες "χτύπησα" www.deals365.gr/deal.php?id=164]αυτό[/url] και πρόκειται σε καμμια δυο βδομάδες να κάνω χρήση.

Αν αφησω υπονοούμενα στη θεραπεύτρια για -λογικό- extraδάκι, υπάρχει πιθανότητα να σερβιριστεί καφεδάκι; Κανείς που το επιχείρησε σε προηγούμενες προσφορές;
χαμένος κόπος αν εισαι με κουπόνι...!!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Πλακώσανε οι υπερδυνάμεις... :grin: :grin:

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ μυστηριακή, χαμηλός φωτισμός, νέα απόδραση. Υποδεχθείτε αμερικανίδα θεραπεύτρια που θα σας μεταφέρει στον παράδεισο του spa   6946-****17
xaxa μακρυα.... είναι το γνωστό της εύης στην νέα σμύρνη..οποτε πεταμένα χρήματα...!!!

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
6906881141 καιθα μάθουμε...

PAN5898

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
ναι αλλά το θέμα είναι να μάθουμε από κάποιον πελάτη αυτές μπορεί να λένε ότι θέλουν!!!!!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
...με κουπόνι πάλι καλά που δεν του έκαναν πάνω από τα ρούχα.....(είναι δυνατόν να πιστεύει κανεις ότι με κουπόνι θα πάρει κανεις κάτι επιπλέον;;;)
σκέψου λιγάκι (δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά έχει μια λογική).
αν δώσεις ένα 60άρι μπουρμπουάρ (ενώ με τον άλλο τρόπο θα έβγαζε 20άρικο) δεν θα σου κάτσει πιο πρόθυμα;
ξαναλέω πως δεν ξέρω τι γίνεται - απλά σκέψεις κάνω

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
αν δώσεις ένα 60άρι μπουρμπουάρ (ενώ με τον άλλο τρόπο θα έβγαζε 20άρικο) δεν θα σου κάτσει πιο πρόθυμα;
[/quote
αν ήταν δικό τους το θεραπευτήριο ναι ίσως.....εκεί υπαρχει έλεγχος....!!

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στις περιπτωσεις αυτες οι σεριφισες στελνουν τις νεες κοπελες που ακομη δεν κανουν προγραμμα και απλως εκπεδευονται .Μετα αρχιζει η παραμυθα μετα λεφτα (για το κατι παραπανω) Οποτε κατα τη γνωμη μου μιλας με τη σεριφισα μετα το κανονικο μασαζ με το κοθπονι ζητας και ενα γυρο με φοθλ προγραμμα .Στο συγγεκριμενο παντως παιζει φουλ προγραμμα 

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Στις περιπτωσεις αυτες οι σεριφισες στελνουν τις νεες κοπελες που ακομη δεν κανουν προγραμμα και απλως εκπεδευονται .Μετα αρχιζει η παραμυθα μετα λεφτα (για το κατι παραπανω) Οποτε κατα τη γνωμη μου μιλας με τη σεριφισα μετα το κανονικο μασαζ με το κοθπονι ζητας και ενα γυρο με φοθλ προγραμμα .Στο συγγεκριμενο παντως παιζει φουλ προγραμμα 
Για ποιο μιλαμε ???
Δωστε πληροφοριες !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom