Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Θα επαναλάβω αυτό που έγραψα τις προάλλες σε παρόμοια ερώτηση. Πήγαινε στη Στουρνάρη και τσέκαρε τις κοπέλες των εκεί μαγαζιών. Στη Στουρνάρη υπάρχουν μασατζίδικα στους αριθμούς 63, 47, και 29. Ο λόγος που σού προτείνω να πας εκεί είναι 1) γιατί και στα τρία συνήθως γαμάς με την πρώτη και 2) μπορείς να δεις πολλές κοπέλες συγκεντρωμένες μέσα σε λίγα οικοδομικά τετράγωνα. Αν θέλεις να κάνεις τη βόλτα σου αύριο Κυριακή (για σημερα είναι αργά -έχουν κλείσει), έχε υπόψιν σου ότι το Στουρνάρη 29 δεν ανοίγει τις Κυριακές, ενώ το Στουρνάρη 63 ανοίγει. Δεν ξέρω αν ανοίγει το 47.
;)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Πλακώσανε οι υπερδυνάμεις... :grin: :grin:

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ μυστηριακή, χαμηλός φωτισμός, νέα απόδραση. Υποδεχθείτε αμερικανίδα θεραπεύτρια που θα σας μεταφέρει στον παράδεισο του spa   6946-****17

Το σχέδιο Μάρσαλ ξανάρχεται!!!

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
518
Πόντοι
306
Επισκεψη συγγρου 29  μετα την αναφορα το heel για το κινεζακι τη Νινα , μου παρουσιασανε ολες τις αλλες 4-5 , ονοματα δεν τα θυμαμε ολα  Σαμανθα , Λολα και στο τελος μου λενε η Νινα εχει πελατη ,οκ λεω φευγω και θα περασω αλλη φορα,περιμενε λιγο μηπως τελειωνει , δεν πειραζει λεω θα ελθω αλλη φορα , οχι περιμενε να δω μηπως βγηκε μου λεει , σε δυο λεπτα να το κινεζακι [το ειχα παρει μαρνης 28 πριν φυγει απο εκει] , τελικα πηρα το προγγραμα των 30΄ με 60 ευρω , εχει και 45΄με 80 ευρω , πραγματι απο την ωρα που μπηκε στο δωματιο μεχρι και το τελος του αγωνα  περασε το τριανταλεπτο και το κινεζακι δεν διαμαρτυριθηκε καθολου , ειναι μια καλη προταση για τους φαν της κιτρινης φιλης η για οσους θελουν να δοκιμασουν κατι διαφορετικο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.270
Πόντοι
46.232
μετα απο την επισκεψη στην φορμιωνος 212 αποφασιζουμε μετα απο προταση του δασκαλου να επισκεφτουμε το νεο μαγαζι στην ιπποκρατους 144(πρωην στουντιο) ανοιγει μια πολυ συμπαθητικη παρουσια κ αρχιζει τα σχετικα αν εχουμε ξαναερθει απο που μαθαμε κλπ ,  ο δασκαλος αρχιζει να κανει ερωτησεις για να δουμε τι παιζει ενω αυτη επιμενει οτι ειναι κεντο μασαζ κ κανει μονο μασαζ τιποτα αλλο κλπ,ο δασκαλος ακαθεκτος να της λεει οτι γυριζει χρονια σε αναλογα μαγαζια αλλα αυτη τιποτα , επιμενει μασαζ μια ωρα 60 ευρω κ στη συνεχεια αν θελουμε απολεπισση σωματος!!!! καθος κ εγω κ ο δασκαλος ειμαστε ψαρακια με το που ακουσαμε απολεπισση αποχωρησαμε  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
μετα απο την επισκεψη στην φορμιωνος 212 αποφασιζουμε μετα απο προταση του δασκαλου να επισκεφτουμε το νεο μαγαζι στην ιπποκρατους 144(πρωην στουντιο) ανοιγει μια πολυ συμπαθητικη παρουσια κ αρχιζει τα σχετικα αν εχουμε ξαναερθει απο που μαθαμε κλπ ,  ο δασκαλος αρχιζει να κανει ερωτησεις για να δουμε τι παιζει ενω αυτη επιμενει οτι ειναι κεντο μασαζ κ κανει μονο μασαζ τιποτα αλλο κλπ,ο δασκαλος ακαθεκτος να της λεει οτι γυριζει χρονια σε αναλογα μαγαζια αλλα αυτη τιποτα , επιμενει μασαζ μια ωρα 60 ευρω κ στη συνεχεια αν θελουμε απολεπισση σωματος!!!! καθος κ εγω κ ο δασκαλος ειμαστε ψαρακια με το που ακουσαμε απολεπισση αποχωρησαμε  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
δεν ρωτήσατε αν κάνουν πεολίπανση;

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
Επισκεψη συγγρου 29  μετα την αναφορα το heel για το κινεζακι τη Νινα , μου παρουσιασανε ολες τις αλλες 4-5 , ονοματα δεν τα θυμαμε ολα  Σαμανθα , Λολα και στο τελος μου λενε η Νινα εχει πελατη ,οκ λεω φευγω και θα περασω αλλη φορα,περιμενε λιγο μηπως τελειωνει , δεν πειραζει λεω θα ελθω αλλη φορα , οχι περιμενε να δω μηπως βγηκε μου λεει , σε δυο λεπτα να το κινεζακι [το ειχα παρει μαρνης 28 πριν φυγει απο εκει] , τελικα πηρα το προγγραμα των 30΄ με 60 ευρω , εχει και 45΄με 80 ευρω , πραγματι απο την ωρα που μπηκε στο δωματιο μεχρι και το τελος του αγωνα  περασε το τριανταλεπτο και το κινεζακι δεν διαμαρτυριθηκε καθολου , ειναι μια καλη προταση για τους φαν της κιτρινης φιλης η για οσους θελουν να δοκιμασουν κατι διαφορετικο.

...Έχουμε πει: ΜΑΥΡΟ στα ΔΕΝ, τα ΔΗΘΕΝ, στο face control και σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ...ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα ΚΛΕΙΣΟΥΝ όλα αυτά τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

και ας μην ξεχνάμε και το Θησέως 81 που παρέχει και τα δύο τύπου προγράμματα 60 ευρώ 30' και 80 ευρώ 45' ;)

kalogekal

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Like
6
Πόντοι
0
Τελικά  το Ιπποκρατους  144  εγινε  μασατζίδικο,  γνωριζει  κάποιος,  ετσι  τουλαχιστον  αναφερετια  athensladies.com

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Επιβεβαιωνω....και εγω που περασα τις προαλες μου ειπε για 1 ωρα μονο μασαζ στα 60

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Επιβεβαιωνω....και εγω που περασα τις προαλες μου ειπε για 1 ωρα μονο μασαζ στα 60
Συναγωνιστής που επέδραμε στο Ιπποκρατους 144, απόλαυσε πολύ καλό επαγγελματικό μασαζακι 1 ωρας και τιποτα παραπάνω... αλλά έστρωσε το κορμάκι του, δεν πηγαν εντελως χαμένα τα 60.

Μου τόνισε ότι το μιλφ εργαζόταν με γοβες, λευκό κολαν χωρίς να φαινεται στριγκος από μεσα και κολητό ραντάκι που αναδύκνειε τους σιλινονόβυζους. Λογικά θα έχουμε εξελίξεις εδω...  ;)

Αργοτερα μπορει να μας τα πει και ο ιδιος  :grin:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Συναγωνιστής που επέδραμε στο Ιπποκρατους 144, απόλαυσε πολύ καλό επαγγελματικό μασαζακι 1 ωρας και τιποτα παραπάνω... αλλά έστρωσε το κορμάκι του, δεν πηγαν εντελως χαμένα τα 60.

Μου τόνισε ότι το μιλφ εργαζόταν με γοβες, λευκό κολαν χωρίς να φαινεται στριγκος από μεσα και κολητό ραντάκι που αναδύκνειε τους σιλινονόβυζους. Λογικά θα έχουμε εξελίξεις εδω...  ;)

Αργοτερα μπορει να μας τα πει και ο ιδιος  :grin:

Από την περιγραφή σου βγάζω το συμπέρασμα ότι είναι θέμα χρόνου η παροχή και "άλλων" υπηρεσιών πέραν του μασάζ. Για να δούμε...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Ίσως λίγο άσχετο αλλά τώρα τελευταία έχουν κάνει μπαμ στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ οι προσφορές για μασάζ σε διάφορα μασατζίδικα γνωστά και μη.

Βλέποντας όλες αυτές τις προσφορές και τα κουπόνια ξαναθυμήθηκα τους στίχους (παράφραση ξακουστού τραγουδιού) που τραγουδάγαμε πιτσιρικάδες στη δεκαετία του 70:
"σιώπα όπου νά ναι θα σημάνουν οι καμπάνες
σιώπα όπου να ναι θα γεμίσουμε πουτάνες
σε λίγα χρόνια θα γα@@@@@με με κουπόνια!"

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ίσως λίγο άσχετο αλλά τώρα τελευταία έχουν κάνει μπαμ στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ οι προσφορές για μασάζ σε διάφορα μασατζίδικα γνωστά και μη.

Βλέποντας όλες αυτές τις προσφορές και τα κουπόνια ξαναθυμήθηκα τους στίχους (παράφραση ξακουστού τραγουδιού) που τραγουδάγαμε πιτσιρικάδες στη δεκαετία του 70:
"σιώπα όπου νά ναι θα σημάνουν οι καμπάνες
σιώπα όπου να ναι θα γεμίσουμε πουτάνες
σε λίγα χρόνια θα γα@@@@@με με κουπόνια!"

Τη φάση με τα κουπόνια την πληροφορήθηκα από τα γραφόμενα μελών του σάιτ. Αυτα τα μέλη έχουν γράψει ότι πράγματι το discount είναι σημαντικό αλλά δεν πρόκειται να γαμήσεις.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Τη φάση με τα κουπόνια την πληροφορήθηκα από τα γραφόμενα μελών του σάιτ. Αυτα τα μέλη έχουν γράψει ότι πράγματι το discount είναι σημαντικό αλλά δεν πρόκειται να γαμήσεις.

Ναι δεν ειναι απο τα μασατζηδικα του ειδους μας

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ναι δεν ειναι απο τα μασατζηδικα του ειδους μας

Από τα μασατζίδικα για τα οποία υπάρχει θρεντ στο σάιτ, νομίζω ότι είχε αναφερθεί κάτι για το Λυκαβηττού 10. Και ότι μόλις ο συνάδελφος που πήγε με το κουπόνι, πέρασε για το μασάζ τού έδωσαν να φορέσει κάτι σαν μαγιώ (κατά τη διάρκεια του μασάζ). Πίκρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom