καλησπερα,μπορει καποιος να μου πει που δουλευειη εν λογω κοπελα (ναταλι) για να διαβασω να δω αν αξιζει να την επισκεφθω γιατι απο τις φωτο φαινεται πολυ καυλα???
ευχαριστω προκαταβολικα
ευχαριστω προκαταβολικα
καλησπερα,μπορει καποιος να μου πει που δουλευειη εν λογω κοπελα (ναταλι) για να διαβασω να δω αν αξιζει να την επισκεφθω γιατι απο τις φωτο φαινεται πολυ καυλα???
ευχαριστω προκαταβολικα
κανεις καμια βοηθεια για κανενα καλο??
Αθλιο μέρος. Και η τύπα το μόνο ωραίο πάνω της είναι τα μάτια της. Μην μπεις καν στον κόπο να τηλεφωνήσεις. Θα πάρεις δρόμο. Στην Καλλιθέα είναικαλησπερα,μπορει καποιος να μου πει που δουλευειη εν λογω κοπελα (ναταλι) για να διαβασω να δω αν αξιζει να την επισκεφθω γιατι απο τις φωτο φαινεται πολυ καυλα???
ευχαριστω προκαταβολικα
Η πληροφορίες μου λένε πως ούτε το 63 ανοίγει τις κυριακέςΘα επαναλάβω αυτό που έγραψα τις προάλλες σε παρόμοια ερώτηση. Πήγαινε στη Στουρνάρη και τσέκαρε τις κοπέλες των εκεί μαγαζιών. Στη Στουρνάρη υπάρχουν μασατζίδικα στους αριθμούς 63, 47, και 29. Ο λόγος που σού προτείνω να πας εκεί είναι 1) γιατί και στα τρία συνήθως γαμάς με την πρώτη και 2) μπορείς να δεις πολλές κοπέλες συγκεντρωμένες μέσα σε λίγα οικοδομικά τετράγωνα. Αν θέλεις να κάνεις τη βόλτα σου αύριο Κυριακή (για σημερα είναι αργά -έχουν κλείσει), έχε υπόψιν σου ότι το Στουρνάρη 29 δεν ανοίγει τις Κυριακές, ενώ το Στουρνάρη 63 ανοίγει. Δεν ξέρω αν ανοίγει το 47.
Η Σόνια δουλεύει ακόμα εκεί;
και ένα ξανθό μιλφ με πιασιματάκια και λευκό μίνι φόρεμα
χμ......ενδιαφέρον ακούγεται..
ήταν γλυκούλα στο πρόσωπο, αλλά θυμίζει λίγο στο στυλ τις κυρίες που διαβάζουν ποιήματα στο Τηλεφώς. Δεν νομίζω να σου αρέσει.
η αλεξανδρα ειναι. με αυτο το ονομα δουλευει τωρα. πιο παλια ηταν στο φρατζη 4 και στο 3ηs σεπτεμβριου 25. απο albanian.
χμ......ενδιαφέρον ακούγεται..
Μάρνη 28 Λουλού, Ρουσλάνα, Στεφανία, ένα νεαρό λυγερόκορμο πιπινάκι, και Μόνικα