Επισκέπτης
Θέλω ένα μασάζ για 45 λεπτά από ένα νορμαλ μουνάκι, (οχι μπαζο), χωρις γαμήσια κλπ. Πόσο θα μου κοστίσει; Μπορώ σε μασατζίδικα που γαμάς ή θα με πάρουν με τις πέτρες;
Θέλω ένα μασάζ για 45 λεπτά από ένα νορμαλ μουνάκι, (οχι μπαζο), χωρις γαμήσια κλπ. Πόσο θα μου κοστίσει; Μπορώ σε μασατζίδικα που γαμάς ή θα με πάρουν με τις πέτρες;
τύπε, μπορείς να πας σε οποιοδήποτε από τα μασατζίδικα που βλέπεις εδώ μέσα και να ζητήσεις σκέτο μασάζ, απλό είναι...
τιμές, υπολόγισε 60 με 50 Ευρώ μέσο όρο, αναλόγως το ίδρυμα.
από κει και πέρα, περί ορέξεως...διάβασε τα θρεντάκια και όπου σου κάνει κλικ χτύπα
απο τα ποιο ωραια μουνια στο χωρο η αλβανιδα(πρωην χριστινα σ147),στο δωματιο υποφερτω μασαζακι πολυ καλι πιπα αλλα ειναι με της μερες της ,για κωλο ζηταει +40Τί λές γιά Άντζελα άπό καλλιρόης 48 ??
απο τα ποιο ωραια μουνια στο χωρο η αλβανιδα(πρωην χριστινα σ147),στο δωματιο υποφερτω μασαζακι πολυ καλι πιπα αλλα ειναι με της μερες της ,για κωλο ζηταει +40
THANKS .... άγαπητέ :-*απο τα ποιο ωραια μουνια στο χωρο η αλβανιδα(πρωην χριστινα σ147),στο δωματιο υποφερτω μασαζακι πολυ καλι πιπα αλλα ειναι με της μερες της ,για κωλο ζηταει +40
Σαράντα να'ναι οι ώρες της...... +20 και πολλά της είναι, με τέτοια στενότητα χρήματος.
καλημερα επισκεψη χτες Πωσειδωνος 67 που καλη εξυπηρετηση και προγγραμα
Τί λές γιά Άντζελα άπό καλλιρόης 48 ??
...Δε γαμάω Αλβανά...Από Ρωσία και πάνω...
φαινεται θα εχει στενοτης κωλου γιαυτο.....Σαράντα να'ναι οι ώρες της...... +20 και πολλά της είναι, με τέτοια στενότητα χρήματος.
φαινεται θα εχει στενοτης κωλου γιαυτο.....
Αν το κανουμε Φ100, θα το δινει τσαμπα ???Αντιστρόφως ανάλογο είναι αυτό το ζήτημα κύριοι
Οσι πιο στενό τόσο πιο ακριβό
Δξλαδή ρε μεγάλε μόνο εσκιμώες ή φώκιες; Γιατί από Ρωσσία και πάνω είναι μόνο ο Βόρειος Πόλος.