Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Και κάτι που ξέχασα να γράψω...

Την ώρα που ήμουν στο δωμάτιο, άλλοι δυο συναγωνιστές πέρασαν σε δωμάτια. Αναρωτιέμαι, λοιπόν, γι άλλη μια φορά, που είναι όλοι αυτοί και γιατί δεν κάνουν έναν κόπο να ενημερώσουν.
δυσστυχος οι περισσοτεροι δεν γραφουν λεπτομεριες κ δεν ενημερωνουν..εφυγε η μπαζολα η γερμανιδα η σεριφισα? καποιος ειχε γραψει για αναννεωση....απο την αναφορα σου οι ιδιες ειναι....

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
δυσστυχος οι περισσοτεροι δεν γραφουν λεπτομεριες κ δεν ενημερωνουν..εφυγε η μπαζολα η γερμανιδα η σεριφισα? καποιος ειχε γραψει για αναννεωση....απο την αναφορα σου οι ιδιες ειναι....

Η σερίφισα ήταν μια Βίκυ, κοντούλα. Λογικά αυτή η Γερμανίδα που αναφέρεις πρέπει να έχει φύγει.

rdeliaris

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
29
Like
1.218
Πόντοι
3.910
Σκοπός μου ήταν σήμερα το πρωί (14/06) να επισκεφθώ το κοντινό "Ίδρυμα" της οδού Φραντζή 4, λόγω της κυρίας Βέτα διότι έχει βγάλει καλό όνομα, αλλά είτε γιατί έίχε πελάτη η Αλεξάνδρα που είχα διαβάσει γι' αυτή είτε γιατί ήθελα να δω την περιβόητη Μαριάνα για την οποία γράφουν πολλοί τα καλύτερα επισκέφθηκα το  "Ίδρυμα"  της Καλλιρόης 48. Πήγα λοιπόν εκεί αλλά βρε ''συνάδελδοι'' δεν μου άρεσε η Μαριάνα η οποία ήταν πόρτα αντί αυτής έτσι όπως ήμουνα καβλωμένος ζήτησα την Αλίσια που μου άρεσε. Μετά το μπάνιο έρχεται και καταλαβαίνω από τις κινήσεις της μια τάση ξεπέτας. Από το πρώτο 5λεπτο έλα μωρό γαμη...ε με (σημειώνω ότι συνήθως εγώ στα μαγαζιά αυτά πρώτα ζητώ το ... πρόγραμμα και μετά Μασάζ ). Φιλιά πολύ πεταχτά χωρίς γλώσσα στήθος ....μη μου το γλύφεις δυνατά , ....μη βάζεις τα δόντια σου,  από κάτω που πήγα να γλύψω ..... μη μου το γλύφεις πολύ φτάνει. Ε δεν άντεξα σηκώθηκα και της λέω φύγε δεν είναι πράγματα αυτά , φύγε της λέω και φέρε μου την Μαριάνα να συνεχίσω και θα σου δώσω ένα εικοσάρικο και πολύ είναι.  Όταν με είδε έτσι παιδιά έγινε άλλος άνθρωπος μου ζήτησε συγνώμη, τι αγκαλίες και φιλιά τι γλωσσόφυλα τι 69 ότι ήθελα. Σιγά σιγά κι εγώ επανήλθα και ολοκληρώθηκε η μπριζόλα ικανοποιητικά. Το μασάζ που ακολούθησε μέτριο. Γενικά η όλη κατάσταση ήταν ΔΕΝ. Στο φινάλε καλύτερα να έπαιρνα την Μαριάνα το μετάνοιωσα που προτίμησα την Αλίσια. Α εκεί είδα σήμερα και την Κλαούντια από Στουρνάρη 29 (την έδιωξε φαίνεται η Ζάνα).
Δεν πήγαινα ρε γαμώτο στο μαγαζί της Ζάνας που πάντοτε παιρνώ καλά.

thanos685490

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
χθεσινη επισκεψη πωσειδονος 67 σκετη τρελα το πορνιδιο φοραει συνεχεια κομπινεζον διαφανο ονομα νομιζω σοφια εχω τιμηση και την ευα και την ολγα αλλα η τελευταια δεν παιζετε στα θετικα πολυ πολυ καλο μασαζ μπριζολα δεν προλαβα γιατι ο πεοθιλασμος δεν ηταν απλα ολα τα λεφτα ηταν τα λεφτα που υπαρχουν του Παπανδρεου και τριτων ΕΛΛΗΝΙΔΑ οταν λεω σπεσιαλ περιποιηση το ενωο  :fuck2: :fuck2:

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
χθεσινη επισκεψη πωσειδονος 67 σκετη τρελα το πορνιδιο φοραει συνεχεια κομπινεζον διαφανο ονομα νομιζω σοφια εχω τιμηση και την ευα και την ολγα αλλα η τελευταια δεν παιζετε στα θετικα πολυ πολυ καλο μασαζ μπριζολα δεν προλαβα γιατι ο πεοθιλασμος δεν ηταν απλα ολα τα λεφτα ηταν τα λεφτα που υπαρχουν του Παπανδρεου και τριτων ΕΛΛΗΝΙΔΑ οταν λεω σπεσιαλ περιποιηση το ενωο  :fuck2: :fuck2:
βαλε που και που κομμα(,) και τελεια (.) ... μας λαχανιασες !!

thanos685490

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι απο επαρχεια ερχομαι αθηνα πεμπτη θελω καποιο μασατζιδικο με κινεζα ειναι το ποθημενο μου ευχαριστο
στη Ποσειδωνος εχει μια ταυλανδη αλλα απο οτι μου ειπα η σεριφισα κανη μονο πεοθιλασμο

asterix36

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
4 ΠΑΙΔΙΑ.8ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ.   

Ξέρει κανείς τι παίζετε στα μασσατζιδικα τις 3ης Σεπτεμβρίου 25 (νομίζω) και στην παροδο επί της Λεωφ. Αλεξάνδρας (Γκύζη); Στην 3η Σεπτεμβρίου με εξυπηρέτησε η Κορίνα (Ρωσσίδα). Περίπου σαράντα χρόνών. Αν και ψαρωμένος μου έδωσε φραπεδία χωρίς καν να τις το ζητήσω. 70€ Νομίζω ότι μπορείς και να πηδήξεις αν είσαι πίο μάγκας.
Στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας πάροδος Γκύζη τι παίζετε; Πήγα και είχε τέσσερις γκομενάρες. Απο την Ρωσία πρέπει να ήταν και αυτές εκτός από μία που ήτα ελληνίδα. Κάνανε μόνο μασαζ.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Πάτημα με τα γόνατα και καλό στοματικό προσφάρει η Ταυλανδή που λες (Έρικα). Οι λοιπές και να προσφέρουν πάτημα δεν το εμπιστεύομαι. Κάποιοι λένε ότι η Έρικα δίνει και παραπάνω αλλά δεν το έχω δει τουλάχιστον στο στάνταρ πρόγραμμα των 80 ευρώ (τέλειο μασάζ + πάρα πολύ πίπα).

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
στη στουρναρη 63 6 οροφος
=====
μήπως  .. 3ος  οροφος ?  :think:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ε δεν άντεξα σηκώθηκα και της λέω φύγε δεν είναι πράγματα αυτά , φύγε της λέω και φέρε μου την Μαριάνα να συνεχίσω και θα σου δώσω ένα εικοσάρικο και πολύ είναι.  Όταν με είδε έτσι παιδιά έγινε άλλος άνθρωπος μου ζήτησε συγνώμη, τι αγκαλίες και φιλιά τι γλωσσόφυλα τι 69 ότι ήθελα.
    :tickedoff:  και ολα αυτα για ενα επιπλεον 20 ευρο που θα εχανε.    ξεφτιλα.  μονο  και  μονο  που φερθηκε  ετσι η συγκεκριμενη , αποδεικνυει τι κακιστη πουτανα ειναι και στην ψυχη.      δεν εχουν ιερο και οσιο.    τα  παντα για το χρημα  και υποκρισια, πουστια, ψεμα και απατη.  ευτυχωs που  υπαρχουν και οι εξαιρεσειs και δεν ειναι ολεs, σαν αυτην.                   

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δξλαδή ρε μεγάλε μόνο εσκιμώες ή φώκιες; Γιατί από Ρωσσία και πάνω είναι μόνο ο Βόρειος Πόλος.
ο ανατολδενγαμι ειναι γνωστος στην πιατσα μονο πιγκουινες μπορει να γαμησει  :grin:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ο ανατολδενγαμι ειναι γνωστος στην πιατσα μονο πιγκουινες μπορει να γαμησει  :grin:
 υπαρχουν και χειροτερα.  αλλοι δεν γαμανε τιποτα.  μονο λεγειν, κουτσομπολιο, παραμυθακια, φουντουκια  και  πολυ μπλα-μπλα.  

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
    :tickedoff:  και ολα αυτα για ενα επιπλεον 20 ευρο που θα εχανε.    ξεφτιλα.  μονο  και  μονο  που φερθηκε  ετσι η συγκεκριμενη , αποδεικνυει τι κακιστη πουτανα ειναι και στην ψυχη.      δεν εχουν ιερο και οσιο.    τα  παντα για το χρημα  και υποκρισια, πουστια, ψεμα και απατη.  ευτυχωs που  υπαρχουν και οι εξαιρεσειs και δεν ειναι ολεs, σαν αυτην.                   

Της αρέσουν οι σκληράδες της ρουμάνας δεν είναι για πολλές ευγένειες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom