Σκοπός μου ήταν σήμερα το πρωί (14/06) να επισκεφθώ το κοντινό "Ίδρυμα" της οδού Φραντζή 4, λόγω της κυρίας Βέτα διότι έχει βγάλει καλό όνομα, αλλά είτε γιατί έίχε πελάτη η Αλεξάνδρα που είχα διαβάσει γι' αυτή είτε γιατί ήθελα να δω την περιβόητη Μαριάνα για την οποία γράφουν πολλοί τα καλύτερα επισκέφθηκα το "Ίδρυμα" της Καλλιρόης 48. Πήγα λοιπόν εκεί αλλά βρε ''συνάδελδοι'' δεν μου άρεσε η Μαριάνα η οποία ήταν πόρτα αντί αυτής έτσι όπως ήμουνα καβλωμένος ζήτησα την Αλίσια που μου άρεσε. Μετά το μπάνιο έρχεται και καταλαβαίνω από τις κινήσεις της μια τάση ξεπέτας. Από το πρώτο 5λεπτο έλα μωρό γαμη...ε με (σημειώνω ότι συνήθως εγώ στα μαγαζιά αυτά πρώτα ζητώ το ... πρόγραμμα και μετά Μασάζ ). Φιλιά πολύ πεταχτά χωρίς γλώσσα στήθος ....μη μου το γλύφεις δυνατά , ....μη βάζεις τα δόντια σου, από κάτω που πήγα να γλύψω ..... μη μου το γλύφεις πολύ φτάνει. Ε δεν άντεξα σηκώθηκα και της λέω φύγε δεν είναι πράγματα αυτά , φύγε της λέω και φέρε μου την Μαριάνα να συνεχίσω και θα σου δώσω ένα εικοσάρικο και πολύ είναι. Όταν με είδε έτσι παιδιά έγινε άλλος άνθρωπος μου ζήτησε συγνώμη, τι αγκαλίες και φιλιά τι γλωσσόφυλα τι 69 ότι ήθελα. Σιγά σιγά κι εγώ επανήλθα και ολοκληρώθηκε η μπριζόλα ικανοποιητικά. Το μασάζ που ακολούθησε μέτριο. Γενικά η όλη κατάσταση ήταν ΔΕΝ. Στο φινάλε καλύτερα να έπαιρνα την Μαριάνα το μετάνοιωσα που προτίμησα την Αλίσια. Α εκεί είδα σήμερα και την Κλαούντια από Στουρνάρη 29 (την έδιωξε φαίνεται η Ζάνα).
Δεν πήγαινα ρε γαμώτο στο μαγαζί της Ζάνας που πάντοτε παιρνώ καλά.