Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ιπτάμενε Ολλανδέ,θα μπορούσα απλά να σου πώ οτι συμφωνώ απολύτως με οσα λές....Αλλά,για να γίνει συζήτηση,θα προχωρήσω λίγο...
Το φόρουμ αυτό,όπως και κάθε ανοιχτό φόρουμ,είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας....Υπάρχουν όλων των ειδών οι άνθρωποι,διαφόρων κοινωνικών τάξεων,επιπέδων μόρφωσης,οικονομικών δυνατοτήτων.Υπάρχει βλέπεις και η ανωνυμία του πληκτρολογίου,οπότε μπορούν να εισχωρήσουν και "ιδιόρυθμοι" ανθρωποι με κάθε λογής βίωμα,απωθημένο και κόμπλεξ.
Η λογική του οτι πληρώνεις παίρνεις,ισχύει στα πάντα.....στο αυτοκίνητο,στο σπίτι,στο ρούχο,στο φαγητό και φυσικά και στο πληρωμένο σεξ.Φυσικά πάντοτε υπάρχουν οι "ευκαιρίες",όπως και οι "μούφες" ,δηλαδή ακριβοπληρωμένα προιόντα που δεν αξιζουν....
Απο την άλλη,συμφωνώ οτι με 100 ευρώ μπορείς να περάσεις θαυμάσια με μια αξιόλογη κοπέλλα.Κλασσικό παράδειγμα η Ευα,η Τζένη,η Μαρίναι παλαιότερα,κλπ.Και αν αυτό σε καλύπτει,ανεξάρτητα απο το κόστος,κανένα πρόβλημα....Αν εγώ γουστάρω σήμερα να φαω μπιφτεκάκια,εχω κανένα λόγο να πάω σε κυριλέ ρεστοραν να τα πληρώσω 50 ευρώ? δεν λέω να πάω στο μαγειρείο της γειτονιάς με 10 ευρώ και κακό περιβάλλον,υπάρχει η ομορφη και καθαρή ταβερνούλα με 20 ευρώ....
Στα μασαζ λοιπόν....οταν εγω και αρκετοί άλλοι,έχουμε βρει καλούς και καθαρούς χώρους όπου θα κάτσουμε 1 ωρίτσα θα μας κάνει ενα καλό μασαζ μια αντικειμενικά ομορφη κοπέλλα και θα έχουμε και τα υπόλοιπα με 80 ευρώ,είμαστε οκ ναι η οχι? τώρα,με τη μια θα ταιριάξουμε περισσότερο,με την άλλη λιγότερο....ετσι είναι.
Αν τώρα έχω το βίτσιο,η την επιθυμία βρε αδερφέ,να παω σε ενα χώρο επιπέδου SPA ξενοδοχείου και να μου κάνει μασαζ μια διμετρη καλλονή,αυτό πληρώνεται παραπάνω....και οι υπηρεσίες μπορεί να μην ειναι και καλές....το περιβάλλον πληρώνεις.....αλλά να έρχεται ο άλλος ο λίγδας και να θέλει με κουπόνι 35 ευρώ να κάτσει μια ωρα στα χαμαμ και στα τζακούζια ,να του κάνει μασαζ το μοντέλλο και στο τέλος να την πηδηξει και τσάμπα,ε.....το ξεφτιλίσαμε!!!!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου για το συγκεκριμένο ζήτημα των τιμών, από μια άλλη "πλευρά".

Τους τελευταίους μήνες, στην περιοχή μου, ανακάλυψα πάλι τη "χαρά" του μασάζ και των λοιπών υπηρεσιών που προσφέρουν τα κορίτσια που εργάζονται σε αυτά. Στην περιδιάβαση μου, βρήκα καλές περιπτώσεις, μου άρεσαν και με το αντίστοιχο αντίτιμο προσέφεραν και καλές υπηρεσίες.

Αυτές τις υπηρεσίες τις τίμησα 2-3 φορές και μετά σταμάτησα. Γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν μπορούσα να ανταποκριθώ οικονομικά (αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζω οικονομική δυσχέρια).

Που θέλω να καταλήξω : όπως είπε και ο andy51, πολύ απλά ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Αν δεν μπορείς, μένεις σπίτι ή αναζητάς κατωτέρου επιπέδου υπηρεσίες. Αν θέλεις όμως να έχεις καλές υπηρεσίες πρέπει να πληρώσεις. Έτσι είναι και αυτό δεν αλλάζει.

Τέλος να πω, ότι επειδή το συγκεκριμένο άθλημα απαιτεί μια βασική οικονομική άνεση, όσοι δεν μπορούν να μην ασχολούνται. Το να ζητάνε στο φόρουμ πολλές φορές μαγαζιά με μειωμένες τιμές δεν βγάζει πουθενά.

Από την πλευρά μου, όταν πάλι θα μπορώ να "ξανατρέξω" στο στίβο των μασατζίδικών, θα επανέρθω με εντυπώσεις.

Με ταπεινότητα τα σέβη μου.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Με τον dimit31 έχουμε ξανασυναντηθεί σε άλλο,πιο ακριβό σπόρ..... :2funny: όπως πάντα,οι απόψεις του ειναι λογικά τεκμηριωμένες και συμφωνώ απολύτως....

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Με τον dimit31 έχουμε ξανασυναντηθεί σε άλλο,πιο ακριβό σπόρ..... :2funny: όπως πάντα,οι απόψεις του ειναι λογικά τεκμηριωμένες και συμφωνώ απολύτως....

;)

και αν δεις από τις τελευταίες κριτικές, το έχω εγκαταλείψει κι εκείνο προσωρινά.

Όπως είπες, όποιος δεν μπορεί κάτι, δεν το κάνει. Απλά και κατανοητά.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Οποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται το ίδιο ακριβώς ισχύει και για όποιον δεν έχει την μονέδα  :rolleyes:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου για το συγκεκριμένο ζήτημα των τιμών, από μια άλλη "πλευρά".

Τους τελευταίους μήνες, στην περιοχή μου, ανακάλυψα πάλι τη "χαρά" του μασάζ και των λοιπών υπηρεσιών που προσφέρουν τα κορίτσια που εργάζονται σε αυτά. Στην περιδιάβαση μου, βρήκα καλές περιπτώσεις, μου άρεσαν και με το αντίστοιχο αντίτιμο προσέφεραν και καλές υπηρεσίες.

Αυτές τις υπηρεσίες τις τίμησα 2-3 φορές και μετά σταμάτησα. Γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν μπορούσα να ανταποκριθώ οικονομικά (αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζω οικονομική δυσχέρια).

Που θέλω να καταλήξω : όπως είπε και ο andy51, πολύ απλά ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Αν δεν μπορείς, μένεις σπίτι ή αναζητάς κατωτέρου επιπέδου υπηρεσίες. Αν θέλεις όμως να έχεις καλές υπηρεσίες πρέπει να πληρώσεις. Έτσι είναι και αυτό δεν αλλάζει.

Τέλος να πω, ότι επειδή το συγκεκριμένο άθλημα απαιτεί μια βασική οικονομική άνεση, όσοι δεν μπορούν να μην ασχολούνται. Το να ζητάνε στο φόρουμ πολλές φορές μαγαζιά με μειωμένες τιμές δεν βγάζει πουθενά.

Από την πλευρά μου, όταν πάλι θα μπορώ να "ξανατρέξω" στο στίβο των μασατζίδικών, θα επανέρθω με εντυπώσεις.

Με ταπεινότητα τα σέβη μου.

σωστός!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες στο Δεριγνύ 24. Σέριφ η γνωστή Ρίτα από Χέϋδεν. Μίλφ με καλό σώμα. Παρούσες μία μίλφ επίσης ονόματι Σοφία. Γεμάτη αρκετά στο σώμα και από προηγούμενη εμπειρία λίγα πράγματα στο φούλ και ξεπέτα. Μία  άλλη επίσης μιλφ  που  δεν  θυμάμαι  όνομα  και μία  καινούργια ονόματι Αναστασία.  Κοντούλα με 5άρια  βυζιά  χοντρούλα ηλικίας περίπου 30+. Χαλαρό σώμα.  Την  επέλεξα και  προσέφερε  καλό  αισθησιακό  μασάζ  και  πολύ  καλό  πρόγραμμα. Υπάκουη σε  ότι  ζητήσεις  (εκτός  κουλούρι)  με  άνεση  χρόνου  (τουλάχιστον  45  λεπτά)  ανοιχτός  χαρακτήρας  έφυγα  με  την  αίσθηση  ότι  άξιζε  το  70άρι.  Δεν  συνιστάται  για  τους  κυνηγούς  μοντέλων. 

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.187
Πόντοι
506
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες στο Δεριγνύ 24. Σέριφ η γνωστή Ρίτα από Χέϋδεν. Μίλφ με καλό σώμα. Παρούσες μία μίλφ επίσης ονόματι Σοφία. Γεμάτη αρκετά στο σώμα και από προηγούμενη εμπειρία λίγα πράγματα στο φούλ και ξεπέτα. Μία  άλλη επίσης μιλφ  που  δεν  θυμάμαι  όνομα  και μία  καινούργια ονόματι Αναστασία.  Κοντούλα με 5άρια  βυζιά  χοντρούλα ηλικίας περίπου 30+. Χαλαρό σώμα.  Την  επέλεξα και  προσέφερε  καλό  αισθησιακό  μασάζ  και  πολύ  καλό  πρόγραμμα. Υπάκουη σε  ότι  ζητήσεις  (εκτός  κουλούρι)  με  άνεση  χρόνου  (τουλάχιστον  45  λεπτά)  ανοιχτός  χαρακτήρας  έφυγα  με  την  αίσθηση  ότι  άξιζε  το  70άρι.  Δεν  συνιστάται  για  τους  κυνηγούς  μοντέλων. 

...Υπάρχει μασατζίδικο στο Δεριγνύ 24??

makis954

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η λογική και τον δυό σας είναι η της κοινής γνώμης (του μέσου όρου) δηλ της απόλυτης ανοησίας που δυστυχώς κυριαρχεί στον ηλίθιο τούτο κόσμο που ζούμε και υπομένουμε.  Άλλωστε πως θα ήταν τόσο ηλίθιος; Και πόσο ποιο ανόητος θα γίνει!!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Η λογική και τον δυό σας είναι η της κοινής γνώμης (του μέσου όρου) δηλ της απόλυτης ανοησίας που δυστυχώς κυριαρχεί στον ηλίθιο τούτο κόσμο που ζούμε και υπομένουμε.  Άλλωστε πως θα ήταν τόσο ηλίθιος; Και πόσο ποιο ανόητος θα γίνει!!

αντί να βρίζεις, πες την άποψη σου τεκμηριωμένα

και μια ερώτηση :

πως και εμφανίστηκες τώρα, αφού βλέπω ότι είσαι γραμμένος από τις 03/08/10.

Αναμένω απαντήσεις...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

Ενώ εσύ λεβέντη μου,είσαι εκτός και πάνω απο τον μέσο όρο ναι? και ο κόσμος που ζούμε σου είναι ανυπόφορος? γιατί λοιπόν δεν μας αδειάζεις τη γωνιά να ησυχάσουμε κι εμείς κι εσυ?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Με απλα λογια, γραφεις  :jerking: :jerking: :jerking: και οχι,του μεσου ορου, αλλα του ανωτατου ορου !!!
Ελπιζω, να εγινα κατανοητος !!!
Εκτος και αν το αβαταρ σου, ειναι το ιδιο μοντελο, με το μυαλο σου !!!
Στο 954 απευθυνομαι,αν καταλαβες !!!

makis954

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η έκφραση «ό,τι πληρώνεις παίρνεις» είναι απολύτως ψευδής, ο καθένας μπορεί να ανακαλέσει άπειρα παραδείγματα της καθημερινότητάς μας που αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο.
Γιατί εξακολουθεί να αναφέρεται η ανωτέρω έκφραση λοιπόν;
Εγώ θα έλεγα
ή (επιεικώς) λόγω άγνοιας άρα ανοησίας ή (χυδαία) λόγω αναγωγής το χρήματος σε αξία ισότιμη των ζωτικών αγαθών.
Και οι δύο περιπτώσεις δεν απέχουν πολύ από το να είναι οι βάσεις της κοινωνικής κακοδαιμονίας μας.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Η έκφραση «ό,τι πληρώνεις παίρνεις» είναι απολύτως ψευδής, ο καθένας μπορεί να ανακαλέσει άπειρα παραδείγματα της καθημερινότητάς μας που αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο.
Γιατί εξακολουθεί να αναφέρεται η ανωτέρω έκφραση λοιπόν;
Εγώ θα έλεγα
ή (επιεικώς) λόγω άγνοιας άρα ανοησίας ή (χυδαία) λόγω αναγωγής το χρήματος σε αξία ισότιμη των ζωτικών αγαθών.
Και οι δύο περιπτώσεις δεν απέχουν πολύ από το να είναι οι βάσεις της κοινωνικής κακοδαιμονίας μας.

Εδώ δεν αναφερόμαστε γενικά στην καθημερινότητα και τη ζωή, αναφερόμαστε ειδικά στις υπηρεσίες που παρέχονται στα μασατζίδικα.

Επομένως και πάλι δεν παραθέτεις κάποιο επιχείρημα. Μιλάς γενικά.

υ.γ. χαίρομαι που έμαθες ορθογραφία και σταμάτησες να θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο από τους υπόλοιπους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom