Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εδώ δεν αναφερόμαστε γενικά στην καθημερινότητα και τη ζωή, αναφερόμαστε ειδικά στις υπηρεσίες που παρέχονται στα μασατζίδικα.

Επομένως και πάλι δεν παραθέτεις κάποιο επιχείρημα. Μιλάς γενικά.

υ.γ. χαίρομαι που έμαθες ορθογραφία και σταμάτησες να θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο από τους υπόλοιπους
ολα καλά αλλά η έκφραση ΔΕΝ ισχύει στα μασατζίδικα για πολλούς λόγους
1. δεν θέλουνε όλοι το ίδιο πράγμα
2. δεν παίρνουνε όλοι το ίδιο πράγμα παρότι πληρώνουνε τον ίδιο μποναμά
3. μπορεί να παίρνουνε και λιγότερα πληρώνοντας περισσότερα (είμαι απόλυτα σίγουρος πως υπάρχουνε κάποιοι που σκάνε τσάμπα λεφτά και τα ματσαλάνε για γούστο οι τύπισσες)
4. σε μπριζολάδικα που είναι στάνταρ το 60-80 ή 100 το παραπάνω έχει να κάνει περισσότερο με τη διάθεση της κοπέλας (και απέναντί σου) παρά με το χαρτζηλίκι

γενικώς η έκφραση "ό,τι πληρώνεις παίρνεις" έχει γει από τους πωλητές που δεν μπορούνε να δικαιολογήσουνε με άλλο τρόπο τη διαφορά τιμής του προϊόντος τους (και το παίζουνε πως είναι θέμα ποιότητας αδιευκρίνιστα). Το να το χάφτει ο πελάτης και πολύ περισσότερο να το κάνει σημαία είναι μάλλον προς ζημία του

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Aσε με ρε μοικανέ ότι <το ότι πληρώνεις παίρνεις> δεν ισχύει παντού;
Θα με τρελάνεις τώρα

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ hsdpa2004 λυπάμαι πολύ. Για το αν είμαι ιδιοκτήτης κοίταξε τα προηγούμενα ποστ μου.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Σέριφ η γνωστή Ρίτα από Χέϋδεν.
αρα  λοιπον  μιλαμε για  μεταφορά  του Χευδεν 19...... Χειροπρακτική  ! :cheesy:
εκει  ομως ειχε  το απλο 50Ε και τα θέλανε και μπροστά  (....  μπροστά  στον ... ορθιο ανεμιστήρα ....)  :2funny: :2funny:
λεγανε και για 70 Ε , αλλά δεν το πολυπίστευαν ουτε οι ίδιες
εδω εχουν  καθιερώσει το 70 Ε ακατέβατα ? ... :think:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
πως και εμφανίστηκες τώρα, αφού βλέπω ότι είσαι γραμμένος από τις 03/08/10.

Αναμένω απαντήσεις...

Δεν του έφθαναν τα χρήματα ΚΑΙ για πληκτρολόγιο! Τώρα που το αγόρασε, postάρει. :grin:

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητέ hsdpa2004 λυπάμαι πολύ. Για το αν είμαι ιδιοκτήτης κοίταξε τα προηγούμενα ποστ μου.

Μην τσαντίζεσαι φιλαράκο
Πλάκα κάνουμε όπως σε όλα τα post.
Αν δεν την σηκώνεις τότε να πάρω πίσω το χιούμορ μου

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ο.Κ. Δεν κατάλαβα ότι είναι χιούμορ. Με πήραν στο λαιμό τους οι διάφοροι "ιδιοκτήτες" που γράφουμε εδώ μέσα.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Που "γράφουνε" ήθελα να γράψω και όχι "που γράφουμε"

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
παιδια σημερα ειχα 0/4 κ εμεινα με το πουλι στο χερι.....απογευματινη επισκεψη κ48 για να βρω το χριστινακι,μπαινω στο μαγαζι η κυρια με κοβει απο πανω μεχρι κατω κ μου λεει εδω εχει μονο μασαζ 60 ευρω  :idiot:
πασαρελα μονο για λατρεις τον μιλφ η "τυφλους", τηνρωταω η χριστινα δεν δουλευει? τοτε αλλαγη συμπεριφορας κ γελακια οπου μου λεει η χριστινα απο δευτερα μετα της 12.00 γιατι εχει περιοδο, δευτερη επισκεψη διαγωνια απεναντι κ48, την ωρα που ανεβαινα ηταν στην εισοδο του μαγαζιου μια παρεα με 3 ατομα σαραντα-σαραντα φευγα που ειχαν ξεσικωσει τον διαδρομο με τα χαζογελακια τους....η κυρια με ρωταει αν ειμαστε μαζι κ της λεω φυσικα οχι ,περασμα στο σαλονι αυτοι περασμα στο δωματιακι αριστερα εγω,τα γελια κ τα επιφωνηματα συνεχιζονταν απο το σαλονι,μετα απο κανα 5λεπτο ερχεται κ μου λεει εσυ βιαζεσαι γιατι μου λεει εχω μια παρεα κ δεν εχουν αποφασισει ακομα με ποιες θα περασουν κ θα αργυσω,της λεω ευχαριστω παω αλλου μου πιανει το χερι κ μου λεει στασου κατι θα γινει....εγω ομως ειχα στραυωσει κ αποχωρω για σ29, ανοιγει μια ξανθια με το μισο βυζι απεξω τη ειχα ξαναδει κ αυτη με θυμοταν, μου λεει τα ξερεις τα προγραμματα της λςω ναι στειλε να δω τα κοριτσια ,λολα αννα μια κινεζα κ τζενη επιλεγω τζενη,μου λεει η κυρια τι θες το προγραμμα τον 60 η τον 80 ευρω της λεω τη εννοεις μου λεει 60 το μισαωρω φουλ 80 το 45λεπτο φουλ,της λεω τον 45 κ μου λεει οκ πληρωσεμε.....της λεω δεν καταλαβα,μου λεει ετσι τους εχει πει το αφεντικο τα λεφτα μπροστα,της λεω γι αυτο χανεταΙ ολους τος πελατες κ εδω κστο μαρνης κ αποχωρω,,μετα απο το 0/3 λες κ το ζητουσε ο οργανισμος μου επισκεψη σ318 που εχω να περασω πανω απο εναμιση μηνα,στην πορτα ηταν ενα καλο στη θεση της γερμανιδας μπαζοσεριφησας που ηταν στο δωματιο ,πασαρελα ολα κατω του μετριου κ μου εκανε κλικ δεν ξερω γιατι η τινα μια κοπελιτσα με γιαλακια,η κοπελα μου λεει τι προγραμμα θελετε της λεω φουλ,μου ξαναλεει φουλ με 80 η φουλ με 100....εγω μενω μαλακας τηνρωταω τη εννοεις κ μου λεει 80 ειναι φουλ με πιπα με προφυλαξη ενω με 100 ειναο φουλ με πιπα χωρις προφυλαξη  :idiot: της λεω δεν πατε καλα ολες σημερα κ αποχωρω να δω το μπασκετακι,ελα ρε ζηση γερα...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
παιδια σημερα ειχα 0/4 κ εμεινα με το πουλι στο χερι.....απογευματινη επισκεψη κ48 για να βρω το χριστινακι,μπαινω στο μαγαζι η κυρια με κοβει απο πανω μεχρι κατω κ μου λεει εδω εχει μονο μασαζ 60 ευρω  :idiot:
πασαρελα μονο για λατρεις τον μιλφ η "τυφλους", τηνρωταω η χριστινα δεν δουλευει? τοτε αλλαγη συμπεριφορας κ γελακια οπου μου λεει η χριστινα απο δευτερα μετα της 12.00 γιατι εχει περιοδο, δευτερη επισκεψη διαγωνια απεναντι κ48, την ωρα που ανεβαινα ηταν στην εισοδο του μαγαζιου μια παρεα με 3 ατομα σαραντα-σαραντα φευγα που ειχαν ξεσικωσει τον διαδρομο με τα χαζογελακια τους....η κυρια με ρωταει αν ειμαστε μαζι κ της λεω φυσικα οχι ,περασμα στο σαλονι αυτοι περασμα στο δωματιακι αριστερα εγω,τα γελια κ τα επιφωνηματα συνεχιζονταν απο το σαλονι,μετα απο κανα 5λεπτο ερχεται κ μου λεει εσυ βιαζεσαι γιατι μου λεει εχω μια παρεα κ δεν εχουν αποφασισει ακομα με ποιες θα περασουν κ θα αργυσω,της λεω ευχαριστω παω αλλου μου πιανει το χερι κ μου λεει στασου κατι θα γινει....εγω ομως ειχα στραυωσει κ αποχωρω για σ29, ανοιγει μια ξανθια με το μισο βυζι απεξω τη ειχα ξαναδει κ αυτη με θυμοταν, μου λεει τα ξερεις τα προγραμματα της λςω ναι στειλε να δω τα κοριτσια ,λολα αννα μια κινεζα κ τζενη επιλεγω τζενη,μου λεει η κυρια τι θες το προγραμμα τον 60 η τον 80 ευρω της λεω τη εννοεις μου λεει 60 το μισαωρω φουλ 80 το 45λεπτο φουλ,της λεω τον 45 κ μου λεει οκ πληρωσεμε.....της λεω δεν καταλαβα,μου λεει ετσι τους εχει πει το αφεντικο τα λεφτα μπροστα,της λεω γι αυτο χανεταΙ ολους τος πελατες κ εδω κστο μαρνης κ αποχωρω,,μετα απο το 0/3 λες κ το ζητουσε ο οργανισμος μου επισκεψη σ318 που εχω να περασω πανω απο εναμιση μηνα,στην πορτα ηταν ενα καλο στη θεση της γερμανιδας μπαζοσεριφησας που ηταν στο δωματιο ,πασαρελα ολα κατω του μετριου κ μου εκανε κλικ δεν ξερω γιατι η τινα μια κοπελιτσα με γιαλακια,η κοπελα μου λεει τι προγραμμα θελετε της λεω φουλ,μου ξαναλεει φουλ με 80 η φουλ με 100....εγω μενω μαλακας τηνρωταω τη εννοεις κ μου λεει 80 ειναι φουλ με πιπα με προφυλαξη ενω με 100 ειναο φουλ με πιπα χωρις προφυλαξη   :idiot: της λεω δεν πατε καλα ολες σημερα κ αποχωρω να δω το μπασκετακι,ελα ρε ζηση γερα...
Ευστοχες, οι αστοχιες σου !!!  :) :) :)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
πασαρελα μονο για λατρεις τον μιλφ η "τυφλους", τηνρωταω η χριστινα δεν δουλευει? τοτε αλλαγη συμπεριφορας κ γελακια οπου μου λεει η χριστινα απο δευτερα μετα της 12.00 γιατι εχει περιοδο, δευτερη επισκεψη διαγωνια απεναντι κ48, την ωρα που ανεβαινα ηταν στην εισοδο του μαγαζιου μια παρεα με 3 ατομα σαραντα-σαραντα φευγα που ειχαν ξεσικωσει τον διαδρομο με τα χαζογελακια τους....η κυρια με ρωταει αν ειμαστε μαζι κ της λεω φυσικα οχι ,περασμα στο σαλονι αυτοι περασμα στο δωματιακι αριστερα εγω,τα γελια κ τα επιφωνηματα συνεχιζονταν απο το σαλονι,μετα απο κανα 5λεπτο ερχεται κ μου λεει εσυ βιαζεσαι γιατι μου λεει εχω μια παρεα κ δεν εχουν αποφασισει ακομα με ποιες θα περασουν κ θα αργυσω,της λεω ευχαριστω παω αλλου μου πιανει το χερι κ μου λεει στασου κατι θα γινει....εγω ομως ειχα στραυωσει κ αποχωρω για σ29, ανοιγει μια ξανθια με το μισο βυζι απεξω τη ειχα ξαναδει κ αυτη με θυμοταν, μου λεει τα ξερεις τα προγραμματα της λςω ναι στειλε να δω τα κοριτσια ,λολα αννα μια κινεζα κ τζενη επιλεγω τζενη,μου λεει η κυρια τι θες το προγραμμα τον 60 η τον 80 ευρω της λεω τη εννοεις μου λεει 60 το μισαωρω φουλ 80 το 45λεπτο φουλ,της λεω τον 45 κ μου λεει οκ πληρωσεμε.....της λεω δεν καταλαβα,μου λεει ετσι τους εχει πει το αφεντικο τα λεφτα μπροστα,της λεω γι αυτο χανεταΙ ολους τος πελατες κ εδω κστο μαρνης κ αποχωρω,,μετα απο το 0/3 λες κ το ζητουσε ο οργανισμος μου επισκεψη σ318 που εχω να περασω πανω απο εναμιση μηνα,στην πορτα ηταν ενα καλο στη θεση της γερμανιδας μπαζοσεριφησας που ηταν στο δωματιο ,πασαρελα ολα κατω του μετριου κ μου εκανε κλικ δεν ξερω γιατι η τινα μια κοπελιτσα με γιαλακια,η κοπελα μου λεει τι προγραμμα θελετε της λεω φουλ,μου ξαναλεει φουλ με 80 η φουλ με 100....εγω μενω μαλακας τηνρωταω τη εννοεις κ μου λεει 80 ειναι φουλ με πιπα με προφυλαξη ενω με 100 ειναο φουλ με πιπα χωρις προφυλαξη   :idiot: της λεω δεν πατε καλα ολες σημερα κ αποχωρω να δω το μπασκετακι,ελα ρε ζηση γερα...

:o :o :o :o :o

Τι να πούμε?
Περαστικά!!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Αυτά τα ξέρει κανείς:

"ΑΑΑΒΑ Λεωφ. Αλεξάνδρας μασάζ από 24χρονη μασέζ body shower, αιθέρια έλαια αγάπης   210-360.....50, 693......55, 11.00 πρωϊ-19.30 απόγευμα."

"ΑΘΛΗΤΙΚΟ αισθητικό θεραπευτικό μασάζ και ενεργειακές θεραπείες. Ανοικτά & Κυριακές 25 ευρώ + ΦΠΑ  697.....30, 698......47"

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτά τα ξέρει κανείς:

"ΑΑΑΒΑ Λεωφ. Αλεξάνδρας μασάζ από 24χρονη μασέζ body shower, αιθέρια έλαια αγάπης  210-360.....50, 693......55, 11.00 πρωϊ-19.30 απόγευμα."

"ΑΘΛΗΤΙΚΟ αισθητικό θεραπευτικό μασάζ και ενεργειακές θεραπείες. Ανοικτά & Κυριακές 25 ευρώ + ΦΠΑ  697.....30, 698......47"
το δευτερο πάντως φαίνεται κανονικό και όχι γιαλατζί μασατζίδικο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Aσε με ρε μοικανέ ότι <το ότι πληρώνεις παίρνεις> δεν ισχύει παντού;
Θα με τρελάνεις τώρα
αν ήταν έτσι ο Όσκαρ θα ήταν καλύτερος από τον Μπλάνκο, αλλά τελικά ο πρώτος ήταν φρου φρου και ο δεύτερος το άρωμα...
ΔΕΝ ισχύει

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Ορίστε και μια προσφορά:

"ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ μασάζ με τέσσερα χέρια από αισθησιακές μασέζ για την προσωπική σας χαλάρωση και εκτόνωση. Ειδική προσφορά 100 ευρώ  210-723.....6, 699........61. Καθημερινά 11πμ-9μμ, Σάββατο 11πμ-6μμ 699......61"

Είδατε τι κάνει το ΔΝΤ?

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ορίστε και μια προσφορά:

"ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ μασάζ με τέσσερα χέρια από αισθησιακές μασέζ για την προσωπική σας χαλάρωση και εκτόνωση. Ειδική προσφορά 100 ευρώ  210-723.....6, 699........61. Καθημερινά 11πμ-9μμ, Σάββατο 11πμ-6μμ 699......61"

Είδατε τι κάνει το ΔΝΤ?

Η αγγελία δίνει διεύθυνση;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom