Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ορίστε και μια προσφορά:

"ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ μασάζ με τέσσερα χέρια από αισθησιακές μασέζ για την προσωπική σας χαλάρωση και εκτόνωση. Ειδική προσφορά 100 ευρώ   210-723.....6, 699........61. Καθημερινά 11πμ-9μμ, Σάββατο 11πμ-6μμ 699......61"

Είδατε τι κάνει το ΔΝΤ?
Τι προσφορά ? Μην παραμυθιάζεσαι. Τόσα χρεώνουν για δυό κοπέλες το απλό μασσάζ.. Κόβουν ένα δεκαρικάκι από την κάθε μία... Μετά αρχίζουν οι χρεώσεις.... οπότε μάλλον το βλέπω αντί για 160 στα 150.. Εμένα τα διπλά τόσο μου στοιχίζουν

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Αγαπητέ hsdpa2004 λυπάμαι πολύ. Για το αν είμαι ιδιοκτήτης κοίταξε τα προηγούμενα ποστ μου.
αγαπητε μου, εδω μεσα ισχυει το εξηs,  πεs μου ψεμματα για να σε πιστεψω.  φαινεται οτι οταν λεγονται καποιεs αληθειεs, δυστυχωs δεν γινονται πιστευτεs.  :2funny: δεν πειραζει.    αντε να επιβεβαιωσω και εγω οτι υπαρχει μαγαζι στο δεριγνυ 24. 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
κ αποχωρω για σ29, ανοιγει μια ξανθια με το μισο βυζι απεξω τη ειχα ξαναδει κ αυτη με θυμοταν, μου λεει τα ξερεις τα προγραμματα της λςω ναι στειλε να δω τα κοριτσια ,λολα αννα μια κινεζα κ τζενη επιλεγω τζενη,μου λεει η κυρια τι θες το προγραμμα τον 60 η τον 80 ευρω της λεω τη εννοεις μου λεει 60 το μισαωρω φουλ 80 το 45λεπτο φουλ,της λεω τον 45 κ μου λεει οκ πληρωσεμε.....της λεω δεν καταλαβα,μου λεει ετσι τους εχει πει το αφεντικο τα λεφτα μπροστα,της λεω γι αυτο χανεταΙ ολους τος πελατες κ εδω κστο μαρνης κ αποχωρω
      με την τζενη την μαυρουλα?  ευτυχωs που δεν περασεs.  γλυτωσεs τα λεφτα σου. 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
μαυρούλα ή μελαψή από Αγιο Δομήνικο?
ξερω εγω ρε σοττε?    πηγαινε στο στουρναρη 29 να κανουμε λιγο διαλογο, τωρα που εχω λιγο χρονο.  να ανεβασουμε και την ακροαματικοτητα για να μαs διαβαζουν και οι πονηροι. :2funny: 

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ξερω εγω ρε σοττε?    πηγαινε στο στουρναρη 29 να κανουμε λιγο διαλογο, τωρα που εχω λιγο χρονο.  να ανεβασουμε και την ακροαματικοτητα για να μαs διαβαζουν και οι πονηροι. :2funny: 

Ποιοι είναι οι πονηροι;

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ποιοι είναι οι πονηροι;
μα φυσικα αγαπητε επαρχιωτη ,    αυτοι που μονο διαβαζουν,  μονο ενημερωνονται, δεν γραφουν ποτε η πολυ σπανια, και προσπαθουν να ανακαλυπτουν σιγουρακια απο τουs αλλουs.    μαλλον θα τιs εχουν  γκομενεs  και  θα  τιs πηδανε μονο αυτοι. 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
μα φυσικα αγαπητε επαρχιωτη ,    αυτοι που μονο διαβαζουν,   μονο ενημερωνονται, δεν γραφουν ποτε η πολυ σπανια, και προσπαθουν να ανακαλυπτουν σιγουρακια απο τουs αλλουs.     μαλλον θα τιs εχουν  γκομενεs  και  θα  τιs πηδανε μονο αυτοι. 
;) :cheesy: ;)

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
μα φυσικα αγαπητε επαρχιωτη ,    αυτοι που μονο διαβαζουν,  μονο ενημερωνονται, δεν γραφουν ποτε η πολυ σπανια, και προσπαθουν να ανακαλυπτουν σιγουρακια απο τουs αλλουs.    μαλλον θα τιs εχουν  γκομενεs  και  θα  τιs πηδανε μονο αυτοι. 
Καλα...προχθες το απογευμα μπηκα απο το forum στο thread "μασατζιδικα αθηνα" και ειχε 18 μελη και 74 επισκεπτες!!! :zombie: :zombie:

spetses7

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Aυτό στη Λ. Αλεξάνδας που είναι ξέρει κανείς διεύθυνση?
ευχαριστώ

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Καλα...προχθες το απογευμα μπηκα απο το forum στο thread "μασατζιδικα αθηνα" και ειχε 18 μελη και 74 επισκεπτες!!! :zombie: :zombie:

Την Παρασκευή το βράδυ τη σελίδα όπου είναι συγκεντρωμένα τα θρεντ των μασατζίδικων την έβλεπαν 35 μέλη (δεν θυμάμαι και πόσοι επισκέπτες).

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
πιο παλια ρε loop  τα μασατζιδικα και καποια αλλα,  μπορουσαν να διαβαζουν μονο τα μελη και οχι οι επισκεπτεs.  μαλλον κατι  εχει αλλαξει και εχουν και οι επισκεπτεs πια αυτην την δυνατοτητα. 

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Χθες εθεάθη κινέζα στο Καλλιροης 48, μέτρια από εμφάνιση πάντως.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες στο Δεριγνύ 24. Σέριφ η γνωστή Ρίτα από Χέϋδεν....
Πέρασα από εδώ και δεν είδα κάποιο σχετικό κουδούνι  :think:
Μπορείς να μας διαφωτίσεις πληζ?

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Είναι το τελευταίο κουδούνι κάτω αριστερά. Νομίζω γράφει blou ... ή κάτι τέτοιο. Στον πρώτο όροφο. Εκεί έχει μεταφερθεί το μαγαζί από τη Χέϋδεν.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Είναι το τελευταίο κουδούνι κάτω αριστερά. Νομίζω γράφει blou ... ή κάτι τέτοιο. Στον πρώτο όροφο. Εκεί έχει μεταφερθεί το μαγαζί από τη Χέϋδεν.
το ειδα, ηταν το μονο που ψιλοταιριαζε, με ενα μπλε αυτοκολλητο σηματακι... αλλα ειπα να μην ενοχλησω καναν ασχετο μεσημεριατικα.

πουτσες blou  :tooth: :tooth: :tooth:

thanks Olym  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom