Η αγγελία δίνει διεύθυνση;
Ραβινε 22 στο ΝΙΜΤΣ.
Η αγγελία δίνει διεύθυνση;
Ραβινε 22 στο ΝΙΜΤΣ.
Α,χμμμ, το "Ντανιελομάγαζο" δηλαδη...
Τι προσφορά ? Μην παραμυθιάζεσαι. Τόσα χρεώνουν για δυό κοπέλες το απλό μασσάζ.. Κόβουν ένα δεκαρικάκι από την κάθε μία... Μετά αρχίζουν οι χρεώσεις.... οπότε μάλλον το βλέπω αντί για 160 στα 150.. Εμένα τα διπλά τόσο μου στοιχίζουνΟρίστε και μια προσφορά:
"ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ μασάζ με τέσσερα χέρια από αισθησιακές μασέζ για την προσωπική σας χαλάρωση και εκτόνωση. Ειδική προσφορά 100 ευρώ 210-723.....6, 699........61. Καθημερινά 11πμ-9μμ, Σάββατο 11πμ-6μμ 699......61"
Είδατε τι κάνει το ΔΝΤ?
αγαπητε μου, εδω μεσα ισχυει το εξηs, πεs μου ψεμματα για να σε πιστεψω. φαινεται οτι οταν λεγονται καποιεs αληθειεs, δυστυχωs δεν γινονται πιστευτεs. δεν πειραζει. αντε να επιβεβαιωσω και εγω οτι υπαρχει μαγαζι στο δεριγνυ 24.Αγαπητέ hsdpa2004 λυπάμαι πολύ. Για το αν είμαι ιδιοκτήτης κοίταξε τα προηγούμενα ποστ μου.
με την τζενη την μαυρουλα? ευτυχωs που δεν περασεs. γλυτωσεs τα λεφτα σου.κ αποχωρω για σ29, ανοιγει μια ξανθια με το μισο βυζι απεξω τη ειχα ξαναδει κ αυτη με θυμοταν, μου λεει τα ξερεις τα προγραμματα της λςω ναι στειλε να δω τα κοριτσια ,λολα αννα μια κινεζα κ τζενη επιλεγω τζενη,μου λεει η κυρια τι θες το προγραμμα τον 60 η τον 80 ευρω της λεω τη εννοεις μου λεει 60 το μισαωρω φουλ 80 το 45λεπτο φουλ,της λεω τον 45 κ μου λεει οκ πληρωσεμε.....της λεω δεν καταλαβα,μου λεει ετσι τους εχει πει το αφεντικο τα λεφτα μπροστα,της λεω γι αυτο χανεταΙ ολους τος πελατες κ εδω κστο μαρνης κ αποχωρω
με την τζενη την μαυρουλα? ευτυχωs που δεν περασεs. γλυτωσεs τα λεφτα σου.
ξερω εγω ρε σοττε? πηγαινε στο στουρναρη 29 να κανουμε λιγο διαλογο, τωρα που εχω λιγο χρονο. να ανεβασουμε και την ακροαματικοτητα για να μαs διαβαζουν και οι πονηροι.μαυρούλα ή μελαψή από Αγιο Δομήνικο?
ξερω εγω ρε σοττε? πηγαινε στο στουρναρη 29 να κανουμε λιγο διαλογο, τωρα που εχω λιγο χρονο. να ανεβασουμε και την ακροαματικοτητα για να μαs διαβαζουν και οι πονηροι.
μα φυσικα αγαπητε επαρχιωτη , αυτοι που μονο διαβαζουν, μονο ενημερωνονται, δεν γραφουν ποτε η πολυ σπανια, και προσπαθουν να ανακαλυπτουν σιγουρακια απο τουs αλλουs. μαλλον θα τιs εχουν γκομενεs και θα τιs πηδανε μονο αυτοι.Ποιοι είναι οι πονηροι;
;) ;)μα φυσικα αγαπητε επαρχιωτη , αυτοι που μονο διαβαζουν, μονο ενημερωνονται, δεν γραφουν ποτε η πολυ σπανια, και προσπαθουν να ανακαλυπτουν σιγουρακια απο τουs αλλουs. μαλλον θα τιs εχουν γκομενεs και θα τιs πηδανε μονο αυτοι.
Καλα...προχθες το απογευμα μπηκα απο το forum στο thread "μασατζιδικα αθηνα" και ειχε 18 μελη και 74 επισκεπτες!!!μα φυσικα αγαπητε επαρχιωτη , αυτοι που μονο διαβαζουν, μονο ενημερωνονται, δεν γραφουν ποτε η πολυ σπανια, και προσπαθουν να ανακαλυπτουν σιγουρακια απο τουs αλλουs. μαλλον θα τιs εχουν γκομενεs και θα τιs πηδανε μονο αυτοι.
Καλα...προχθες το απογευμα μπηκα απο το forum στο thread "μασατζιδικα αθηνα" και ειχε 18 μελη και 74 επισκεπτες!!!
πιο παλια ρε loop τα μασατζιδικα και καποια αλλα, μπορουσαν να διαβαζουν μονο τα μελη και οχι οι επισκεπτεs. μαλλον κατι εχει αλλαξει και εχουν και οι επισκεπτεs πια αυτην την δυνατοτητα.Καλα...προχθες το απογευμα μπηκα απο το forum στο thread "μασατζιδικα αθηνα" και ειχε 18 μελη και 74 επισκεπτες!!!
Πέρασα από εδώ και δεν είδα κάποιο σχετικό κουδούνιΕπίσκεψη πριν λίγες μέρες στο Δεριγνύ 24. Σέριφ η γνωστή Ρίτα από Χέϋδεν....
Είναι το τελευταίο κουδούνι κάτω αριστερά. Νομίζω γράφει blou ... ή κάτι τέτοιο. Στον πρώτο όροφο. Εκεί έχει μεταφερθεί το μαγαζί από τη Χέϋδεν.
το ειδα, ηταν το μονο που ψιλοταιριαζε, με ενα μπλε αυτοκολλητο σηματακι... αλλα ειπα να μην ενοχλησω καναν ασχετο μεσημεριατικα.Είναι το τελευταίο κουδούνι κάτω αριστερά. Νομίζω γράφει blou ... ή κάτι τέτοιο. Στον πρώτο όροφο. Εκεί έχει μεταφερθεί το μαγαζί από τη Χέϋδεν.