Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
ρε εσείς τι γίνετε με το σολωμού 59 , πέρασα βόλτα πριν μερικές μέρες , και μονο που δεν έκανα εμετό όταν μπήκα μέσα , από σεβασμό στη Μελίνα δέχτηκα να δω τα κορίτσια , τι να δω άσε , δεν θέλω να σχολιάσω  , έφυγα και ακόμα τρέχω , το μαγαζί το παρατήσανε τελείως , δεν μπορώ να καταλάβω  :think:

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
Τυπικά έχεις δίκιο. Οπως λέει και ο φίλος leon παραπάνω, είναι πίσω από το γηροκομείο και ανήκει στα όρια του Δ. Αθήνας και όχι Ψυχικού, απλά είναι κοντά στα όρια και μάλλον γραψανε Ψυχικό για πιο γκλαμουριά  :grin:  :jerking:

Τώρα για το τηλεφωνο, δεν ξερω...  :think:

Foto από Bing maps (γαμάτοι ε??)

οπως παντα τυπικος και ενημερωτικοτατος φιλε kebaap, ευχαριστω πολυ. εφοσον υπαρξει επισκεψη γτ τελευταια χαλαρωνω στο Πανωπης στη γλυφαδα, θα ενημερωσω παραυτα.

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου,μιας και είμαι απο τους 15-20 που γράφουν...
Ολα όσα αναφέρθηκαν προηγουμένως είναι κατά βάση σωστά....Εκεί που πρέπει να εστιάσουμε είναι στο γεγονός ότι για να δόσεις πρέπει και να πάρεις κάτι...αυτό ισχύει σε όλα τα πράγματα...εντάξει,για κάποιο διάστημα γράφαμε τακτικά,είτε για να νοιώσουμε τη χαρά της συμμετοχής,είτε για να μας εμπιστευθούν οι υπόλοιποι και να αποκτήσουμε πρόσβαση σε "εμπιστευτικές" πληροφορίες...
Απο ένα σημείο και μετά όμως,το πράγμα στράβωσε λίγο...Η πληροφόρηση γίνεται με το σταγονόμετρο,δεν υπάρχει ελεγχος και οργιάζουν οι νταβατζήδες-προμότορες και επιπλέον υπάρχει και κάτι ακόμα που προσωπικά με ενοχλεί :
Πολύ μιζέρια βρε παιδί μου...εντάξει,υπάρχει κρίση,όλοι έχουμε οικονομικές δυσκολίες,αλλά ξέρετε τι μου έλεγε η γιαγιά μου? "όταν βγαίνεις εξω απο το σπίτι να διασκεδάσεις,να είσαι άρχοντας...αν δεν εχεις αρκετά λεφτά,βγες λιγότερες φορές...αν δεν εχεις καθόλου,κάτσε δες τηλεόραση.Αλλά να βγαίνεις για διασκέδαση και να μετράς τις δεκάρες,είναι μίζερο"....
Συνέχεια λοιπόν διαβάζω posts για το πως θα δόσουμε 60 αντι 80,για το αν κάτσαμε 40 λεπτά η μια ωρα,για το αν το "κουλούρι" χρεώνεται +20 η +30 και άλλα τέτοια....Δεν είναι για όλους αυτή η διασκέδαση ρε παιδιά...Δεν γίνεται να παω να φαω στο Βαρούλκο η στη Σπονδή,η στην Ιθάκη και να μετράω τα φραγκοδίφραγκα.Ούτε να σκέφτομαι ποιό είναι το πιο φτηνό γλυκό για να το πάρω...
Πάω στην ταβερνούλα μου,παίρνω οτι γουστάρω και περνάω καλά....Εδω πέρα,κάποιοι επιτίθενται σε συναγωνιστές επειδή πάνε σε καλά μαγαζιά και πληρώνουνε πολλά...Μα ρε παιδιά,και ωραίος χώρος,και χαμάμ και τζακούζια,και ωραίες γκόμενες και καλό μασαζ και ωραίο γαμήσι με 100 ευρώ δεν γίνεται....Με 80-100 ευρώ θα πάρεις ενα αξιοπρεπές πακέττο υπηρεσιών σε λογικό χρόνο.Αμα θες να δόσεις 60,η το δωμάτιο θα βρωμάει,η η γκόμενα δεν θα βλέπεται,η δεν θα ειναι καθαρό το μπάνιο,η κάτι τελος πάντων....
Φυσικά,το να πληρώνεις ακριβά κακές υπηρεσίες είναι το χειρότερο...γι' αυτό έχουμε το φορουμ για να καταγγέλονται τέτοιες περιπτώσεις.Υπάρχουν όμως,ευτυχώς,καλές λύσεις σε προσιτή τιμή.Υπάρχουν και καλύτερες λύσεις σε ακριβότερη τιμή....ότι πληρώνεις παίρνεις,πως να το κάνουμε?

Συμφωνώ & προσυπογράφω απόλυτα !!!!

Η  παροιμία λέει " το φτηνό κρέας το τρώνε τα σκυλιά"

Επισκέπτης
Μα ρε παιδιά,και ωραίος χώρος,και χαμάμ και τζακούζια,και ωραίες γκόμενες και καλό μασαζ και ωραίο γαμήσι με 100 ευρώ δεν γίνεται....Με 80-100 ευρώ θα πάρεις ενα αξιοπρεπές πακέττο υπηρεσιών σε λογικό χρόνο.Αμα θες να δόσεις 60,η το δωμάτιο θα βρωμάει,η η γκόμενα δεν θα βλέπεται,η δεν θα ειναι καθαρό το μπάνιο,η κάτι τελος πάντων....
Φυσικά,το να πληρώνεις ακριβά κακές υπηρεσίες είναι το χειρότερο...γι' αυτό έχουμε το φορουμ για να καταγγέλονται τέτοιες περιπτώσεις.Υπάρχουν όμως,ευτυχώς,καλές λύσεις σε προσιτή τιμή.Υπάρχουν και καλύτερες λύσεις σε ακριβότερη τιμή....ότι πληρώνεις παίρνεις,πως να το κάνουμε?

Αν ήταν όπως τα λες, τα ακριβά και τα πανάκριβα θα ήταν πάντα κορυφαίας ποιότητας.
Ξέρουμε όλοι όμως ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Υπάρχουν τελειωμένα πουρά cg που ζητάνε 400€ την ώρα.
Υπάρχουν μετριότατες cg που ζητάνε 160€ για ένα βόλι από τον κώλο
και θέλουν να τελειώσεις σε 5' το πολύ και στο 6ο λεπτό να έχουν φύγει.

Τα παραδείγματα κακών υπηρεσιών υπερχρεωμένων είναι άπειρα.
Και η ελλάδα γενικώς ο παραδεισος των κακών υπερχρεωμένων υπηρεσιών.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
μεσοβδομαδα μετα το πασχα, απογευματακι, περασμα απο Χευδεν 19 -> κλειστο....Ιουλιανου 51-53 -> κλειστο , Φερων 19 -> παρακμη , Ιουλιανου 39 -> μετριοτητα, λογω ελλειψης χρονου ομως, καταθεση με Ελενη (τι να πω...καλουτσικα)

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Αναγνωρίζει κανείς αυτό το ελαιοτριβείο; Τις θεραπεύτριες;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
επισκεψη σεμερα 1530 φερρων 19 για πρωτη φορα για να τσεκαρω αλεξανδρα...χειροπρακτικη στον 6ο τα δωματια μικρα κ παλια,ροστερ δευτερο τριτα και για λατρεις οχι τον μιλφ αλλα τον γκιλφ,μονη οαση σε συγκριση με αυτε που ειδα κ μονο η αλεξανδρα ειναι η ποιο μικρη με διαφορα αναμεσα 32-35 την εκανα λεπτη με ωραιο στηθος κ καλη ρογα αλλα με κοιλιτσα η φατσα της ειναι ολα τα λεφτα ,εχει πολλες φακιδες κ σε κανει να θες να την χυσεις
στη μουρη,περασμα στο δωματιο κ τα κλασσικα εχεις ξαναερθει που διαβασες για μας κ τετεια μου ειπε ακομα οτι δεν μιλαει καλα ελληνικα ,μασας μετριο προς καλο για κανα 15λεπτο μετασ γυρισμα κ  :pipa2: πολυ καλη υγρη γλειφει κ αρχιδια ενω κανει παιχνηδια κ στον πουτσο με το σκουλαρικι που εχει στην γλωσσα της,γαμησι δυνατο χωρις να περνει πρωτοβουλιες ,την γυρναω στα τεσσερα για να την παρω απο τον κωλο αλλα μου αρχισε τα δεν ειμα ετοιμη τον εχεις μεγαλο κ τετοια,μου το ελεγε με τοσο ναζι που τελικα δεν με χαλασε η απαντηση της , εναλλαγη 3 στασεων κ χυσιμο στο στομα οπου τα εγλυψε ολα , δεν πηγαν χαμενα τα λεφτα αλλα θα ηθελα κ το κωλαρακι της,παντος ειναο ευχαρηστη παρουσια χρονος 45 λεπτα

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
επισκεψη σεμερα 1530 φερρων 19 για πρωτη φορα για να τσεκαρω αλεξανδρα...χειροπρακτικη στον 6ο τα δωματια μικρα κ παλια,ροστερ δευτερο τριτα και για λατρεις οχι τον μιλφ αλλα τον γκιλφ,μονη οαση σε συγκριση με αυτε που ειδα κ μονο η αλεξανδρα ειναι η ποιο μικρη με διαφορα αναμεσα 32-35 την εκανα λεπτη με ωραιο στηθος κ καλη ρογα αλλα με κοιλιτσα η φατσα της ειναι ολα τα λεφτα ,εχει πολλες φακιδες κ σε κανει να θες να την χυσεις
στη μουρη,περασμα στο δωματιο κ τα κλασσικα εχεις ξαναερθει που διαβασες για μας κ τετεια μου ειπε ακομα οτι δεν μιλαει καλα ελληνικα ,μασας μετριο προς καλο για κανα 15λεπτο μετασ γυρισμα κ  :pipa2: πολυ καλη υγρη γλειφει κ αρχιδια ενω κανει παιχνηδια κ στον πουτσο με το σκουλαρικι που εχει στην γλωσσα της,γαμησι δυνατο χωρις να περνει πρωτοβουλιες ,την γυρναω στα τεσσερα για να την παρω απο τον κωλο αλλα μου αρχισε τα δεν ειμα ετοιμη τον εχεις μεγαλο κ τετοια,μου το ελεγε με τοσο ναζι που τελικα δεν με χαλασε η απαντηση της , εναλλαγη 3 στασεων κ χυσιμο στο στομα οπου τα εγλυψε ολα , δεν πηγαν χαμενα τα λεφτα αλλα θα ηθελα κ το κωλαρακι της,παντος ειναο ευχαρηστη παρουσια χρονος 45 λεπτα
to Δ.Ν.Τ.εχει περασει απο εκει?

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Άλλο εννοώ.
Τις αντεγκλήσεις στο thread...

...Σόδομα και Γόμμορα...  :hammer:

flyingdutchman

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
42
Like
147
Πόντοι
6.040
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου,μιας και είμαι απο τους 15-20 που γράφουν...
Ολα όσα αναφέρθηκαν προηγουμένως είναι κατά βάση σωστά....Εκεί που πρέπει να εστιάσουμε είναι στο γεγονός ότι για να δόσεις πρέπει και να πάρεις κάτι...αυτό ισχύει σε όλα τα πράγματα...εντάξει,για κάποιο διάστημα γράφαμε τακτικά,είτε για να νοιώσουμε τη χαρά της συμμετοχής,είτε για να μας εμπιστευθούν οι υπόλοιποι και να αποκτήσουμε πρόσβαση σε "εμπιστευτικές" πληροφορίες...
Απο ένα σημείο και μετά όμως,το πράγμα στράβωσε λίγο...Η πληροφόρηση γίνεται με το σταγονόμετρο,δεν υπάρχει ελεγχος και οργιάζουν οι νταβατζήδες-προμότορες και επιπλέον υπάρχει και κάτι ακόμα που προσωπικά με ενοχλεί :
Πολύ μιζέρια βρε παιδί μου...εντάξει,υπάρχει κρίση,όλοι έχουμε οικονομικές δυσκολίες,αλλά ξέρετε τι μου έλεγε η γιαγιά μου? "όταν βγαίνεις εξω απο το σπίτι να διασκεδάσεις,να είσαι άρχοντας...αν δεν εχεις αρκετά λεφτά,βγες λιγότερες φορές...αν δεν εχεις καθόλου,κάτσε δες τηλεόραση.Αλλά να βγαίνεις για διασκέδαση και να μετράς τις δεκάρες,είναι μίζερο"....
Συνέχεια λοιπόν διαβάζω posts για το πως θα δόσουμε 60 αντι 80,για το αν κάτσαμε 40 λεπτά η μια ωρα,για το αν το "κουλούρι" χρεώνεται +20 η +30 και άλλα τέτοια....Δεν είναι για όλους αυτή η διασκέδαση ρε παιδιά...Δεν γίνεται να παω να φαω στο Βαρούλκο η στη Σπονδή,η στην Ιθάκη και να μετράω τα φραγκοδίφραγκα.Ούτε να σκέφτομαι ποιό είναι το πιο φτηνό γλυκό για να το πάρω...
Πάω στην ταβερνούλα μου,παίρνω οτι γουστάρω και περνάω καλά....Εδω πέρα,κάποιοι επιτίθενται σε συναγωνιστές επειδή πάνε σε καλά μαγαζιά και πληρώνουνε πολλά...Μα ρε παιδιά,και ωραίος χώρος,και χαμάμ και τζακούζια,και ωραίες γκόμενες και καλό μασαζ και ωραίο γαμήσι με 100 ευρώ δεν γίνεται....Με 80-100 ευρώ θα πάρεις ενα αξιοπρεπές πακέττο υπηρεσιών σε λογικό χρόνο.Αμα θες να δόσεις 60,η το δωμάτιο θα βρωμάει,η η γκόμενα δεν θα βλέπεται,η δεν θα ειναι καθαρό το μπάνιο,η κάτι τελος πάντων....

Θα συμφωνήσω κατ' αρχήν, αλλά έχω τις εξής παρατηρήσεις:

Κατ' αρχήν υπάρχουν με "λίγα" λεφτά κάποιες καλές περιπτώσεις. Όταν λέμε "λίγα", εννοούμε λογική τιμή, π.χ. ένα κατοστάρικο (μιλάμε όχι για μαζάζ ή στούντιο τώρα, αλλά για cg). Αρκεί να μην έχεις παράλογες απαιτήσεις, δηλαδή να θέλεις ας πούμε να είναι 22 χρόνων, τόπ μόντελ, να τα δίνει όλα και να κάθεται μαζί σου πέντε ώρες! Αν όμως ζητάμε γυναίκα της διπλανής πόρτας εμφανίσιμη, με όρεξη για σεξ, με διάθεση να μας κάνει να περάσουμε καλά και χωρίς "μη αυτό" και "έξτρα το άλλο", δόξα τω Θεώ υπάρχουν κάποιες. Λίγες αλλά υπάρχουν.

Επομένως δεν είναι ανάγκη σώνει και καλά να πληρώνεις διακοσάρια και τριακοσάρια για να περάσεις καλά!

Ακόμα, πάρα πολλές κριτικές που δεν είναι καλές, αφορούν κοπέλες με υψηλές τιμές, που όμως έχουν την ξεπέτα μέσα τους! Και που προσπαθούν να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερα αρπάζοντας όσο το δυνατόν περισσότερα! Που σημαίνει ότι ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ!

Επίσης, στα "ιδρύματα" που οι τιμές είναι στάνταρ, όπως μαζάζ και στούντιο ή και μπουρδέλα ακόμα, οι υπηρεσίες μπορεί να είναι από άριστες έως άθλιες! Δεν είναι δηλαδή η τιμή που τις καθορίζει, αλλά η προσωπικότητα και η διάθεση της κοπέλας. Και φυσικά και η χημεία μαζί της.

Συνεπώς το "ό,τι πληρώνεις παίρνεις", μόνο εν μέρει ισχύει! Όχι πάντα! Εγώ έχω περάσει καλύτερα με κοπέλα των 100 ευρώ απ' ό,τι με άλλη των 150 - και δεν έφταιγε κάποια από τις δυο, απλά με την πρώτη ταιριάζουμε πιο πολύ!

Αυτό που είναι σωστό είναι ότι "για να πάρεις πρέπει να δώσεις", που σημαίνει ότι πρέπει τουλάχιστον να είσαι ευγενής, καθαρός και να ψυχολογείς κατά το δυνατόν σωστά την κοπέλα! Και όταν παίρνεις πληροφορίες από δω, να αξιολογείς σωστά τι σου ταιριάζει, γιατί δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα.

Επίσης συμφωνώ ότι όσοι έχουν κάνει σκοπό της ζωής τους να...ρίξουν τις τιμές, δεν θα περάσουν καλά έτσι κι αλλιώς, γιατί η μιζέρια τους θα τους εμποδίζει. Και εννοείται ότι αυτή η μιζέρια μεταδίδεται και στις κοπέλες - και όταν αυτό συμβαίνει, μόνο η καταστροφή μπορεί να επέλθει...

Άλλο είναι όμως η μιζέρια και άλλο το να μη μας κοροϊδεύουν - και σε αυτό έχω βρει τις πληροφορίες από δω μέσα πάρα πολύ χρήσιμες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom