Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
πω πω αγαπες..

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Νέα ενδιαφέρουσα αγγελία εμφανίστηκε. Μάλλον νέο μαγαζί, εγώ δεν το έχω ξανακούσει

ΑΝΟΙΞΑΜΕ Νέος χώρο χαλάρωσης, ευχάριστο περιβάλλον, με πολύ εξυπηρετικές δεσποινιδες. Καψαμπέλη 7, Νέο Ψυχικό  6938-****99

Καλή βδομάδα  :cool2:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.177
Πόντοι
506
Νέα ενδιαφέρουσα αγγελία εμφανίστηκε. Μάλλον νέο μαγαζί, εγώ δεν το έχω ξανακούσει

ΑΝΟΙΞΑΜΕ Νέος χώρο χαλάρωσης, ευχάριστο περιβάλλον, με πολύ εξυπηρετικές δεσποινιδες. Καψαμπέλη 7, Νέο Ψυχικό  6938-****99

...Νέο Ψυχικό?? Μάλλον στα ΔΕΝ...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
...Νέο Ψυχικό?? Μάλλον στα ΔΕΝ...
Γιατί ρε?? Δε γαμάνε οι Ψυχικαίοι??  :grin:

Εγώ πάντως έκανα το καθήκον μου σα ληξίαρχος και ενημέρωσα... όποιος καβλιάρης περίοικος ενδιαφέρεται, μπορεί να πάει να τσεκάρει τις "εξυπηρετικές δεσποινίδες"  :grin: :grin: :grin:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.189
Πόντοι
4.365
αμα σε γουσταρει η γκομενα σου κανει παπαδες... ποτε δεν εδωσα τιπ μονο μια δυο φορες στη ζανα και μετα το σταματησα γιατι αμα υπαρχει ταριφα 80 η 60 το θεωρω υπερβολη να δωσω παραπανω αλλιως να λεγανε ταριφα 60 και οτι προερισθε αν ειναι να χρυσωνω για να χω καλο σερβις το χω χασει το παιχνιδι τωρα αν καποιοι πληρωνουν παραπανω για να χουν καλο σερβισ οκ παω πασο αλλα εγω δεν.

:thumbsup:
Για τους υπόλοιπους που μοιράζεται τα 100στάρια για τις γνωστές μασαζουπηρεσίες δικαίωμα σας μεν, αλλά αν νομίζεται ότι είστε μάγκες είστε βαθιά νυχτωμένοι..

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
:thumbsup:
Για τους υπόλοιπους που μοιράζεται τα 100στάρια για τις γνωστές μασαζουπηρεσίες δικαίωμα σας μεν, αλλά αν νομίζεται ότι είστε μάγκες είστε βαθιά νυχτωμένοι..

Αυτό δεν έχεις καταλάβει ακόμα,και εσύ και καποιοι άλλοι εδω μέσα....τα 100ρια και τα 200αρια μοιράζονται μεν,αλλά οχι για τις γνωστές υπηρεσίες......το τι γίνεται μέσα στο δωμάτιο,το ξέρει ο συναγωνιστής και η κοπέλα....και δεν είναι απαραίτητο ο συναγωνιστής να ενημερώνει πλήρως μετά το φόρουμ....
Κατάλαβες τώρα?

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21

ΑΝΟΙΞΑΜΕ Νέος χώρο χαλάρωσης, ευχάριστο περιβάλλον, με πολύ εξυπηρετικές δεσποινιδες. Καψαμπέλη 7, Νέο Ψυχικό   6938-****99

αγαπητε kebbap, Καψαμπελη στο νεο ψυχικο δεν υπαρχει και το πρωι που πηρα τηλ. ηταν κλειστο... μαλλον κατι περιεργο γινεται...
θα επανελθω ομως προς ενημερωση και για τους υπολοιπους "πεοπιασμενους" συναγωνιστες...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Αν δεν κάνω λάθος η Καψαμπέλη είναι κοντά στο Γηροκομείο και σχετικά κοντά στη διασταύρωση Κηφισίας και Κατεχακη.

saikgr

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό δεν έχεις καταλάβει ακόμα,και εσύ και καποιοι άλλοι εδω μέσα....τα 100ρια και τα 200αρια μοιράζονται μεν,αλλά οχι για τις γνωστές υπηρεσίες......το τι γίνεται μέσα στο δωμάτιο,το ξέρει ο συναγωνιστής και η κοπέλα....και δεν είναι απαραίτητο ο συναγωνιστής να ενημερώνει πλήρως μετά το φόρουμ....
Κατάλαβες τώρα?

Πες τα γ…… τα ευρώ μου μέσα !!!!!!(excuse me)
Όχι απλά απαραίτητο δεν είναι αλλά ούτε και υποχρεωμένος να αναφέρει τίποτα βλέποντας την αποδοχή ορισμένων για τα λεγόμενα τα δικά του αλλά και άλλων και γενικές συμπεριφορές. Για μένα τουλάχιστον υπάρχει ένα επίπεδο και αυτό ΔΕΝ είναι το πάτωμα. Έτσι τελικά μένει η πληροφόρηση underground και όσοι «γνώστες» την γνώση μοιράζουν επιλεκτικά.
Στα benefits των παραπάνω να αναφέρω για στατιστικούς λόγους κάποιες αυξημένες υπηρεσίες όπως no time limits, extra girl, unlimited ποτά, όχι πόρτα όταν για άλλους «είμαστε full» και γενικά για τον καθένα επί προσωπικού κολοκυθόπιτα.

«Λεφτά Υπάρχουν … Yes indeed»  

spark56

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδια μηπως καποιος μπορει να μου πει μια πιτσιρικα η ζανετ πολωνεζα που ηταν πατησιων 54 που πηγε?ευχαριστω

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Κατάλαβες τώρα?
Θα συμφωνήσω μαζί σου , το έχουμε παραχεσει λίγο , καμια φορα το ρίχνουμε και στη πλακα έτσι , για τις λεπτομέρειες αναφέρομαι  :fuck1:

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
γεια σας παιδια μηπως καποιος μπορει να μου πει μια πιτσιρικα η ζανετ πολωνεζα που ηταν πατησιων 54 που πηγε?ευχαριστω
Ποιο πατησίων 54 , εγώ δεν ξέρω κάνα μαγαζί στη διεύθυνση αυτή , η το λες για να το λες , και ποια ζανετ , σαν να μας λες Πόπη και οι πουτάνες της

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Καψαμπελη στο νεο ψυχικο δεν υπαρχει και το πρωι που πηρα τηλ. ηταν κλειστο... μαλλον κατι περιεργο γινεται...
Τυπικά έχεις δίκιο. Οπως λέει και ο φίλος leon παραπάνω, είναι πίσω από το γηροκομείο και ανήκει στα όρια του Δ. Αθήνας και όχι Ψυχικού, απλά είναι κοντά στα όρια και μάλλον γραψανε Ψυχικό για πιο γκλαμουριά  :grin:  :jerking:

Τώρα για το τηλεφωνο, δεν ξερω...  :think:

Foto από Bing maps (γαμάτοι ε??)

Συνημμένα

• kapsampeli.jpg
    kapsampeli.jpg
    157,9 KB · Εμφανίσεις: 20

spark56

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχει πατησιων 54 στον 4ο οροφο η 2ο δεν θυμαμαι  επισης εκει ειναι και η πολωνεζα η κατερινα η ποληλογου.
η πιτσιρικα ειναι ξανθια αδυνατη με τατουαζ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
υπαρχει πατησιων 54 στον 4ο οροφο η 2ο δεν θυμαμαι  επισης εκει ειναι και η πολωνεζα η κατερινα η ποληλογου.
η πιτσιρικα ειναι ξανθια αδυνατη με τατουαζ.

εχεις μπερδευτει
αυτο που λες ειναι 3ης Σεπτεμβριου 54 , 2ος οροφος. Εκει ειναι το μπαζο η Πολωνεζα πολυλογου

spark56

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
sorry το μαγαζι που λεω ειναι 3ης σεπτεμβριου και οχι πατησιων και παλι sorry παντως εαν καποιος γνωριζει κατι
θα με βοηθουσε πολυ και παλι ευχαριστω

spark56

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχεις δικιο αγαπηπτε  με προλαβες παντως ψαχνω την μικρη ,ισως καποιος βοηθησει.

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
εχεις δικιο αγαπηπτε  με προλαβες παντως ψαχνω την μικρη ,ισως καποιος βοηθησει.

Είχα δει μια Ζανέτ νεαρή ψηλή με τατουάζ πλάτη-πλευρό (κάπως έτσι) στο Πατησίων 105 και Πελήνης, κάπου τον Ιανουάριο. Φορούσε μια περίεργη μπλούζα με ανοίγματα και πρόσεξα τα τατού... Επειδή έχω να πάω από τότε εκεί δεν σου εγγυώμαι ότι δουλέυει ακόμα εκεί.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom