Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Νέα ενδιαφέρουσα αγγελία εμφανίστηκε. Μάλλον νέο μαγαζί, εγώ δεν το έχω ξανακούσει
ΑΝΟΙΞΑΜΕ Νέος χώρο χαλάρωσης, ευχάριστο περιβάλλον, με πολύ εξυπηρετικές δεσποινιδες. Καψαμπέλη 7, Νέο Ψυχικό 6938-****99
Καλή βδομάδα
Γιατί ρε?? Δε γαμάνε οι Ψυχικαίοι??...Νέο Ψυχικό?? Μάλλον στα ΔΕΝ...
Γιατί ρε?? Δε γαμάνε οι Ψυχικαίοι??
αμα σε γουσταρει η γκομενα σου κανει παπαδες... ποτε δεν εδωσα τιπ μονο μια δυο φορες στη ζανα και μετα το σταματησα γιατι αμα υπαρχει ταριφα 80 η 60 το θεωρω υπερβολη να δωσω παραπανω αλλιως να λεγανε ταριφα 60 και οτι προερισθε αν ειναι να χρυσωνω για να χω καλο σερβις το χω χασει το παιχνιδι τωρα αν καποιοι πληρωνουν παραπανω για να χουν καλο σερβισ οκ παω πασο αλλα εγω δεν.
Για τους υπόλοιπους που μοιράζεται τα 100στάρια για τις γνωστές μασαζουπηρεσίες δικαίωμα σας μεν, αλλά αν νομίζεται ότι είστε μάγκες είστε βαθιά νυχτωμένοι..
Νέα ενδιαφέρουσα αγγελία εμφανίστηκε. Μάλλον νέο μαγαζί, εγώ δεν το έχω ξανακούσει
ΑΝΟΙΞΑΜΕ Νέος χώρο χαλάρωσης, ευχάριστο περιβάλλον, με πολύ εξυπηρετικές δεσποινιδες. Καψαμπέλη 7, Νέο Ψυχικό 6938-****99
Καλή βδομάδα
Αυτό δεν έχεις καταλάβει ακόμα,και εσύ και καποιοι άλλοι εδω μέσα....τα 100ρια και τα 200αρια μοιράζονται μεν,αλλά οχι για τις γνωστές υπηρεσίες......το τι γίνεται μέσα στο δωμάτιο,το ξέρει ο συναγωνιστής και η κοπέλα....και δεν είναι απαραίτητο ο συναγωνιστής να ενημερώνει πλήρως μετά το φόρουμ....
Κατάλαβες τώρα?
Θα συμφωνήσω μαζί σου , το έχουμε παραχεσει λίγο , καμια φορα το ρίχνουμε και στη πλακα έτσι , για τις λεπτομέρειες αναφέρομαιΑυτό δεν έχεις καταλάβει ακόμα,και εσύ και καποιοι άλλοι εδω μέσα....τα 100ρια και τα 200αρια μοιράζονται μεν,αλλά οχι για τις γνωστές υπηρεσίες......το τι γίνεται μέσα στο δωμάτιο,το ξέρει ο συναγωνιστής και η κοπέλα....και δεν είναι απαραίτητο ο συναγωνιστής να ενημερώνει πλήρως μετά το φόρουμ....
Κατάλαβες τώρα?
Ποιο πατησίων 54 , εγώ δεν ξέρω κάνα μαγαζί στη διεύθυνση αυτή , η το λες για να το λες , και ποια ζανετ , σαν να μας λες Πόπη και οι πουτάνες τηςγεια σας παιδια μηπως καποιος μπορει να μου πει μια πιτσιρικα η ζανετ πολωνεζα που ηταν πατησιων 54 που πηγε?ευχαριστω
Τυπικά έχεις δίκιο. Οπως λέει και ο φίλος leon παραπάνω, είναι πίσω από το γηροκομείο και ανήκει στα όρια του Δ. Αθήνας και όχι Ψυχικού, απλά είναι κοντά στα όρια και μάλλον γραψανε Ψυχικό για πιο γκλαμουριάΚαψαμπελη στο νεο ψυχικο δεν υπαρχει και το πρωι που πηρα τηλ. ηταν κλειστο... μαλλον κατι περιεργο γινεται...
υπαρχει πατησιων 54 στον 4ο οροφο η 2ο δεν θυμαμαι επισης εκει ειναι και η πολωνεζα η κατερινα η ποληλογου.
η πιτσιρικα ειναι ξανθια αδυνατη με τατουαζ.
εχεις δικιο αγαπηπτε με προλαβες παντως ψαχνω την μικρη ,ισως καποιος βοηθησει.
Eμμ μας κάνανε πουτάνα , λέω κι εγώ ποιο πατησίων 54εχεις μπερδευτει
αυτο που λες ειναι 3ης Σεπτεμβριου 54 , 2ος οροφος. Εκει ειναι το μπαζο η Πολωνεζα πολυλογου