peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μην κάνεις το έξυπνο. Δε είναι έτσι.
Δεν κάνει τον έξυπνο την αλήθεια λέει.. η μήπως ξέρει το 90% να κάνει μασάζ ? μην τρελαθούμε κι όλας
Μην κάνεις το έξυπνο. Δε είναι έτσι.
κολωνακι που;;;δημοκριτου μηπως;;επιστοφη στα μερη μου και περασμα απο σ147 να δω τι παιζει αν και μετα την φυγη της χριστινας (λογο σωματος και ομορφιας) και της λολας(λογο κρεβατιου)
πληρης απογοητευση,μονο η σεριφισα αξιζει που ειναι μιλφακι αρα εκτος γουστον μου,ειδα νεα κοπελα ονοματι ευα εκ ρωσιας ξανθια με λαγνο βλεμμα
και με πιασηματακια,μασαζ πολυ καλο και δυνατο για κανα 15λεπτο,μετα πιπα με προφυλακτικο αρκετα καλη ,69 και δαχτυλο στο μουνι δεν αφηνει,την παω
στον καναπε στα τεσσερα οπου μου παρουσιαζεται η δουλεμενη κωλοτρυπιδα της , την ρωταω για κωλο και μουλεει αλλα 20, οκ λεω εκανα αρκετη ωρα μεχρι να καταφερω
να μπω μεσα της αλλα μετα αρχισα να την σκιζω και αυτη φωναζε ποιο δυνατα λυθηκε και εβγαζε μικρες κραυγες ,τελειωμα με ισπανικη στα βυζια της,στο στομα δεν
δεχεται ,διαρκεια 35λεπτα χωρις το μπανιο τιμη 60+20 για τον κωλο της,στα συν το καλο μασαζ και οτι ενδιαφερεται αρκετα για την καθαριοτητα της,πριν ερθει εδω δουλευε
κολωνακι....
φιλε δεν ξερω,ετσι μου ειπε εγω παντος δεν την θυμαμαι απο καπου.....κολωνακι που;;;δημοκριτου μηπως;;
οχι μόνο στο τόπικ...
άσχετοι έχουνε μαζευτοί στα μασατζίδικα σαν πελάτες (τα βλέπουνε σαν στούντιο)
άσχετες έχουνε μαζευτεί στα μασατζίδικα (τα βλέπουνε σαν στούντιο)
έχουνε γίνει πια τα μασατζίδικα χειρότερα από μπουρδελάκια της Φυλής ....
Ενημέρωση για Φρατζή 4 27/4/2011
Σερίφισα ( ολίγον τι ζουμπουρλούδικη) είπε γιοκ. οπότε αφού πέρασαν διάφορα μέτρια, άθλια τρίτης κατηγορίας τεμάχια που θύμιζαν ερείπια καμπαρετζούδες σε επαρχιακό κωλόμπαρο του Εβρου για χαρμανιασμένα φανταράκια. Ευτυχώς ότανείπα να φύγω εμφανίστηκε πολωνεζάκι ονόματι Βερόνικα, με γιαλάκια, ωραίο σωματάκι και γλυκό προσωπάκι, ( που θύμιζε "πρωί μαθήτρια το βράδυ καθηγήτρια) και αφού αποσυρθήκαμε στα ενδότερα καταφέραμε να το σώσουμε σε υποφερτά επίπεδα, γιατί η μεν νεαρά θεραπενίς παρά τις φιλότιμες προσπάθειες είναι άγουρη και άψητη, εγώ πάλι από ένα σημείο και μετά βαριόμουνα αφόρητα καθότι άλλο να ψήνεις μπριζόλα στα κάρβουνα και άλλο να την ξεπαγώνεις στα μικροκύματα. Δεν την αδικώ όμως. Όσο για την προσωπική μου γνώμη για το κατάστημα... μακριά. Τόσα μπάζα μαζεμένα δεν είδα ούτε στο σεισμό της Φουκουσίμα.. Με το συμπάθειο δηλαδή, γιατί διάβαζα το θρέντ και διάφορα εγκώμια που με προβληματίζουν α) για την αισθητική κάποιων συντρόφων ( στην καλύτερη περίπτωση), β) για το πόσο λιγούρα έχει πέσει ( στην δεύτερη καλύτερη περίπτωση) γ) αν δεν συμβαίνει το α) και β) ότι πρόκειται για κράχτες του μαγαζιού. Όσο για την Θεοδώρα η Ελένη ή όπως αλλιώς λέγόταν η σημερινή σερίφισα υπάρχουν κλάσεις ανώτερα MILF στην αγορά της χειροπεομαλακτικής εργασίας.
ΥΓ: Λίγο ξεχώριζε η Αντριάννα αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη τιμολογείται στα 20 ευρώ στην Φυλής.
ΥΓ: Για τους παλαιότερους είμαι ο Wind 11
Εγω παλι νομιζω οτι απ'τους 15-20 που γραφουμε εδω δεν γραφει πλεον κανεις γιατι:Xμ.... Μόνο σήμερα εχει ? 4 προς 5 ολοκληρες μερες και να μη έχει αλλάξει η σελιδα.. δεν θυμαμαι ποτέ άλλοτε
επειδη τα μασαζ εγιναν σαν στουντιο -- αλλά με μπαζοκατάστασεις , θειτσες , και αμφιβολου ποιότητος και υγιεινης - συν τα 80αρια
μαλλον οι συναθλητες στρεφονται στα κανονικα στουντιο..
Εγω παλι νομιζω οτι απ'τους 15-20 που γραφουμε εδω δεν γραφει πλεον κανεις γιατι:
1)Αρχιζουμε και γινομαστε "γνωστοι"στα ιδρυματα με ολα τα κακα που συνεπαγονται απο αυτο
2)Πολλοι επενδυουν πλεον μονο σε "σιγουρακια" τα οποια τα εχουν ηδη αναλυσει
3)Οι επισκεψεις εχουν μειωθει λογω κρισης(των γνωστων εννοω,γιατι τα ιδρυματα πολλες φορες ειναι γεματα)
4)ακομα και αν πηγαινουν δεν βρισκουν το λογο να γραψουν,αφου δεν ποσταρει και κανεις
Xμ.... Μόνο σήμερα εχει ? 4 προς 5 ολοκληρες μερες και να μη έχει αλλάξει η σελιδα.. δεν θυμαμαι ποτέ άλλοτε
επειδη τα μασαζ εγιναν σαν στουντιο -- αλλά με μπαζοκατάστασεις , θειτσες , και αμφιβολου ποιότητος και υγιεινης - συν τα 80αρια
μαλλον οι συναθλητες στρεφονται στα κανονικα στουντιο..
Εγω παλι νομιζω οτι απ'τους 15-20 που γραφουμε εδω δεν γραφει πλεον κανεις γιατι:
1)Αρχιζουμε και γινομαστε "γνωστοι"στα ιδρυματα με ολα τα κακα που συνεπαγονται απο αυτο
2)Πολλοι επενδυουν πλεον μονο σε "σιγουρακια" τα οποια τα εχουν ηδη αναλυσει
3)Οι επισκεψεις εχουν μειωθει λογω κρισης(των γνωστων εννοω,γιατι τα ιδρυματα πολλες φορες ειναι γεματα)
4)ακομα και αν πηγαινουν δεν βρισκουν το λογο να γραψουν,αφου δεν ποσταρει και κανεις
Κυρίως λόγω του 2 και του 3 νομιζω εγω...
οσο αφορά το 1 μπορει κάποιος να γραψει τις εμπειριες τυ αφου περάσουν καμποσες ημερες απο την επισκεψη του στο μαγαζι και φυσικα να ΜΗΝ αναφερει τι μερα και ωρα πηγε καθώς και λεπτομέριες που θα τον κανουν ευκολα αναγνωρίσιμο.
Τα κανονικά στούντιο φίλε observer υπήρχαν και παλιότερα και πάντα ήταν (την τελευταία τριετία τουλάχιστον) λιγότερα σε αριθμό από τα μασατζίδικα γεγονός που δείχνει και την προτίμηση της πελατείας. Μια ματιά στους αντίστοιχους καταλόγους εδώ στο site θα σου δώσει μια καλή εικόνα.
Φίλε loop15 όλοι λίγο πολύ οι λόγοι που αναφέρεις ίσχυαν και στο παρελθόν με μια μικρή εξαίρεση στον τρίτο.
Φίλε ZeroTolerance ομοίως αυτά που γράφεις κι εσύ μπορούσαν και είχαν εφαρμογή και στο παρελθόν. Η διαφορά τώρα είναι πως το site είναι σε ελεύθερη πτώση από πλευράς traffic ακόμη και χωρίς chat για παράδειγμα , με πάνω από μισό εκατομμύριο χτυπήματα. Τυχαίο είναι εξάλλου το 'άνοιγμα' ολόκληρου σχεδόν του forum ακόμη και σε μη εγεγγραμένα μέλη ;;; ;)
Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι , διάφοροι , αλλά δεν είναι της παρούσης κουβέντας και πλατιάσουμε.
Ένας άλλος λόγος για παράδειγμα είναι το ότι έχετε αφήσει σε κάθε στίβο έναν δυό νταβατζοπρομότορες-παράγοντες του κώλου να αλωνίζουν για να χαίρεστε τα κολλητηλίκια σας.
Έτσι όπως κατάντησε/το καταντήσατε (δεν παίζει ρόλο) το portal , τώρα μαζέψτε το.