Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.054
Πόντοι
22.785
Δεν ξάρω πως ανοίγει θρέντ αλλά νομίζω ότι κάποιος πρέπει να το ανοίξει. Από μιά ματιά που έριξα από το σαλόνι μου φάνηκε πολύ κυριλέ και καλοφτιαγμένο το μαγαζί. Α και η τιμή 80 ακατέβατα όπως είπε η βυζοευτραφής Πολωνέζα

Παίζη κάτι σέ άδύνατο κορμάκι ????

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.177
Πόντοι
506
Σε κάποιους αρέσουν τα παιγνιδάκια. Και δεν ξέρω και πόσο χρονών είναι. Όταν έχουμε κάτι να πούμε να το λένε. Λοιπόν. Η Βίκυ - Ρομίνα είναι σέριφ και εργαζόμενη μαζί στο νέο μασαζομαγαζί στην Κηφισίας 38 Α συγκρότημα. Λίγο αδυνατισμένη την είδα. Μαζί μία ψηλή ονόματο Πάολα, πολύ ψηλή μελαχροινή με ωραίο σώμα. Επίσης και μία άλλη επίσης ψηλή αλλά πολύ αδύνατη της οποίας δεν θυμάμαι το όνομα. Μόνο απλή επίσκεψη έγινα λόγω χρόνου.

...Άμα είναι η ΒΙΚΑΡΑ εκεί, είναι ΜΠΡΙΖΟΛΑΔΙΚΟ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
zero, δεν ξερω που τα ειδες ολα αυτα.....εγω ειδα ενα συμπαθητικο μασαζακι και ενα τελειως βαριεστημενο γαμησι! το τσιμπουκι της δεν αξιζει μια...δεν το εχει!! μου ηρθε απλυτη (μυριζε..)και εφυγε απλυτη,αν και την ειχα χυσει στο στηθος! το μονο που εκανε ηταν να σκουπιστει με λιγο οινοπνευμα!! δεν ξαναπαταω εκει μεσα με τιποτα!!

φιλε την εχω παρει 4 φορες και παντα ηταν καθαρη και περιποιημενη, παντα εξαντλει το 45 λεπτο.
για εμενα ειναι απο τις καλυτερες επιλογες.
τωρα με εσενα τι πηγε στραβα δεν ξερω...για να το λες ομως μαλλον έτσι θα ειναι....
τελικα ισως ειναι γλυκοτσουτσουνος  :think: :P...τι να πω....

ας μας πει τις εμπειριες του απο την εν λογω και καποιος άλλος να έχουμε πιο σφαιρικη αποψη :rolleyes:

vasilis4

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
απο θεσσαλονικη γνωριζει κανεις μασατζιδικα μπουρδελα??να παω (μετα την ανασταση φυσικα! :grin:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ποια ειναι τοπ αυτη τη περιοδο μαγκες? :cheesy:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Αν πω ότι έχω δυσκολια να παρακολουθήσω το "διάλογο" που γίνεται θα με πιστέψετε;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Συνημμένα

• ghost.jpg
    ghost.jpg
    7,1 KB · Εμφανίσεις: 24

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
φιλε την εχω παρει 4 φορες και παντα ηταν καθαρη και περιποιημενη, παντα εξαντλει το 45 λεπτο.
για εμενα ειναι απο τις καλυτερες επιλογες.
τωρα με εσενα τι πηγε στραβα δεν ξερω...για να το λες ομως μαλλον έτσι θα ειναι....
τελικα ισως ειναι γλυκοτσουτσουνος  :think: :P...τι να πω....

ας μας πει τις εμπειριες του απο την εν λογω και καποιος άλλος να έχουμε πιο σφαιρικη αποψη :rolleyes:
εγώ έχω 2/2 πολυ αξιολογες συνεδριες με την Αλεξανδρα (Σάσα  :grin:) - η τελευταια ομως ειναι τουλαχιστον πριν 6 μηνες

Δεν ξερω αν ειμαι γλυκοτσουτσουνος - δεν τον εχω δοκιμασει  :tooth: :tooth:

Ευχες σε όλους  :-* :-* :-* :-*

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αδέλφια καλημέρα, υπάρχει καμία αξιόλογη πρόταση για τώρα?  :think:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

προηγμένες κοινωνίες

και μεις με τα αρνιά,τα κοψίδια,τις φακλάνες να τσιρίζουν "γιαννάκη φάε το φαγητό σου",ανάσταση δήθεν ένα λεπτό πριν και ΄φεύγουμε ένα λεπτό μετά,λυπητερά τραγούδια σε ράδιο και τιβί(!) κλπ

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ποια ειναι ανοιχτα σημερα??? στουρναρη 29?
σολωμου 56? ξερουμε??
To stournari29 nai solomou den piga. S29 paizei joanna kai 2 adiafores. Pira tin dardanojoanna. Eipe oti apo triti ksikinaei diko tis magazi epenanti apo to president l.alexandras 160. Sorry gia ta greeklish grafo apo mob.

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
To stournari29 nai solomou den piga. S29 paizei joanna kai 2 adiafores. Pira tin dardanojoanna. Eipe oti apo triti ksikinaei diko tis magazi epenanti apo to president l.alexandras 160. Sorry gia ta greeklish grafo apo mob.
μια ακομη ερωτηση εαν μπορεισ......
ηταν καποια απο τισ σονια,ζανα,κλαουντια??

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom