με 80 τρως και το τραγανο κουλουρι της Αλεξανδρας ;)Παρακαλείται όποιος γνωρίζει τις χρεώσεις του Φερών 19 να ενημερώσει
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
με 80 τρως και το τραγανο κουλουρι της Αλεξανδρας ;)Παρακαλείται όποιος γνωρίζει τις χρεώσεις του Φερών 19 να ενημερώσει
je ne sais pas, δεν ρώτησα
o zero θα μας διαφωτίσει; Παρέχεται και ανάλ;
έχετε κανένα update για Μονής Προδρόμου.
κάποτε ήρταν από τα πολύ καλά με πολύ ωραίες κυρίες.
τώρα έχει πάει κανείς τελευταία
Συμφωνώ με τις παραπάνω θέσεις τόσο στην καθαριότητα αλλά και στην επαφή γενικά
με 80 τρως και το τραγανο κουλουρι της Αλεξανδρας ;)
Αλεξάνδρα, ρωσιδα 30αρα. Πονηρη φατσουλα. φερων 19
Πολυ καλο μασαζ , απιστευτο κλαρινο (εχει piercing στην γλωσσα), πολυ φιλοτιμη και ναζιαρα.
Τα πάντα όλα. Απο τις καλυτερες του χωρου. Δεν κοροιδευει
και οπως λεει και ο Κεμπαπ στην τιμη περιλαμβανεται και το κουλουρι...
Αλεξάνδρα, ρωσιδα 30αρα. Πονηρη φατσουλα. φερων 19
Πολυ καλο μασαζ , απιστευτο κλαρινο (εχει piercing στην γλωσσα), πολυ φιλοτιμη και ναζιαρα.
Η ποιότητα δεν μετριέται μόνο στο αν θα γαμήσεις
Υπάρχει η ποιότητα στο μασάζ στην καθαριότητα, στην εξυπηρέτηση και πολλές φορές ένα καλό μασάζ με φραπέ βάζει κάτω πολλά διεκπεραιωτικά γαμήσια με μέτριες ξεπεσμένες
με 80 τρως και το τραγανο κουλουρι της Αλεξανδρας ;)
Την ΤΕΤΑΡΤΗ θα ειμαι εκει !!!Αλεξάνδρα, ρωσιδα 30αρα. Πονηρη φατσουλα. φερων 19
Γλυκο ειναι ρε φιλε, αμα εχεις διαβητη, μην το τρως !!!δηλαδή αν δε θέλεις κουλούρι πέφτει στα 60 ή είναι double dot ?
δηλαδή αν δε θέλεις κουλούρι πέφτει στα 60 ή είναι double dot ?
οχι και χωρις κουλουρι 80 είναι..
Αγαπητε Zero, ηθελε και απαντηση ???οχι και χωρις κουλουρι 80 είναι..
Με μουστουκούλουρου??
Εγώ πάλι,αν έχω πίεση χρόνου δεν μπαίνω σε μαγαζί,ακριβως για να αποφύγω αυτό που σου συνέβη εσένα.....η πλάκα είναι ότι μια φορά,σε μασατζίδικο της Καλλιρόης,έχω επιλέξει θεραπεύτρια,εχω κάνει μπάνιο,είμαι με την πετσέττα και περιμένω....ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ένας θεοκόμματος (που δεν ήταν στην παρέλαση διότι δούλευε...) και μου λέει "εμένα με είδες?" απο την ταραχή μου,πέφτει η πετσέττα,προσπαθώ να την μαζέψω,αυτή βάζει τα γέλια,κλείνει πίσω την πόρτα,και αρχίζει κατ' ευθείαν πίπα.....
Σε 2 λεπτά,έρχεται αυτή που είχα διαλέξει,ανοίγει την πόρτα,που είχε μείνει ξεκλείδωτη,βλέπει το σκηνικό,μπερδεύεται,τα χάνει,με κοιτάζει με απορία και φεύγει.....τώρα,μετά,αν πλακωθήκανε μεταξύ τους που της έφαγε τον πελάτη,δεν έμαθα ποτέ,άλλωστε στο συγκεκριμένο δεν ξαναπήγα.....
εσεις κανονικα επρεπε να κανετε το διαλογο που εκανε και ο φιλος μας ο τεληςΕγώ πάλι,αν έχω πίεση χρόνου δεν μπαίνω σε μαγαζί,ακριβως για να αποφύγω αυτό που σου συνέβη εσένα.....η πλάκα είναι ότι μια φορά,σε μασατζίδικο της Καλλιρόης,έχω επιλέξει θεραπεύτρια,εχω κάνει μπάνιο,είμαι με την πετσέττα και περιμένω....ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ένας θεοκόμματος (που δεν ήταν στην παρέλαση διότι δούλευε...) και μου λέει "εμένα με είδες?" απο την ταραχή μου,πέφτει η πετσέττα,προσπαθώ να την μαζέψω,αυτή βάζει τα γέλια,κλείνει πίσω την πόρτα,και αρχίζει κατ' ευθείαν πίπα.....
Σε 2 λεπτά,έρχεται αυτή που είχα διαλέξει,ανοίγει την πόρτα,που είχε μείνει ξεκλείδωτη,βλέπει το σκηνικό,μπερδεύεται,τα χάνει,με κοιτάζει με απορία και φεύγει.....τώρα,μετά,αν πλακωθήκανε μεταξύ τους που της έφαγε τον πελάτη,δεν έμαθα ποτέ,άλλωστε στο συγκεκριμένο δεν ξαναπήγα.....
Το ψαρι, κοστιζει ομως !!!Επισκεψη προσφατα στο ΓΚΛΑΜΟΥΡ ΣΠΑ Ηλιουπολεως 112 , γραφω εδω γιατι δεν ειδα σχετικο θρεντακι (παιζει να εχω και στραβωμαρα...)
Υποδοχη απο το "ζουμπουρλουδικο" Κατερινακι της ρεσεψιον...
Οι θεραπευτριες ολες απασχολημενες εκτος απο δυο μπαζακια, ολες ομως ελληνιδες συμφωνα με την ενημερωση της Κατερινουλας.
Μετα απο υπομονετικο "ψαρεμα" τους ξεφυγε οτι το προγραμμα προχωραει...
Σιγα το νεο θα μου πειτε...
...για να ειναι στα δεν...μονο φραπέ....Σολωμού 33, νομίζω είναι στα ΔΕΝ, μπορείτε να μοιραστήτε τις εμπειρίες σας μέχρι που φθάσατε? Διότι για φραπές ήταν πολύ καλός με κανονικό επαγγελματικό μασάζ. Μεχρι που φθάσατε εκεί μέσα συναγωνιστές?
Zero στειλε με Π/Μ ΤΟ Τ/Φ , εαν ξερεις !!!Αλεξάνδρα, ρωσιδα 30αρα. Πονηρη φατσουλα. φερων 19