Να πω κι εγώ τη γνώμη μου,μιας και είμαι απο τους 15-20 που γράφουν...
Ολα όσα αναφέρθηκαν προηγουμένως είναι κατά βάση σωστά....Εκεί που πρέπει να εστιάσουμε είναι στο γεγονός ότι για να δόσεις πρέπει και να πάρεις κάτι...αυτό ισχύει σε όλα τα πράγματα...εντάξει,για κάποιο διάστημα γράφαμε τακτικά,είτε για να νοιώσουμε τη χαρά της συμμετοχής,είτε για να μας εμπιστευθούν οι υπόλοιποι και να αποκτήσουμε πρόσβαση σε "εμπιστευτικές" πληροφορίες...
Απο ένα σημείο και μετά όμως,το πράγμα στράβωσε λίγο...Η πληροφόρηση γίνεται με το σταγονόμετρο,δεν υπάρχει ελεγχος και οργιάζουν οι νταβατζήδες-προμότορες και επιπλέον υπάρχει και κάτι ακόμα που προσωπικά με ενοχλεί :
Πολύ μιζέρια βρε παιδί μου...εντάξει,υπάρχει κρίση,όλοι έχουμε οικονομικές δυσκολίες,αλλά ξέρετε τι μου έλεγε η γιαγιά μου? "όταν βγαίνεις εξω απο το σπίτι να διασκεδάσεις,να είσαι άρχοντας...αν δεν εχεις αρκετά λεφτά,βγες λιγότερες φορές...αν δεν εχεις καθόλου,κάτσε δες τηλεόραση.Αλλά να βγαίνεις για διασκέδαση και να μετράς τις δεκάρες,είναι μίζερο"....
Συνέχεια λοιπόν διαβάζω posts για το πως θα δόσουμε 60 αντι 80,για το αν κάτσαμε 40 λεπτά η μια ωρα,για το αν το "κουλούρι" χρεώνεται +20 η +30 και άλλα τέτοια....Δεν είναι για όλους αυτή η διασκέδαση ρε παιδιά...Δεν γίνεται να παω να φαω στο Βαρούλκο η στη Σπονδή,η στην Ιθάκη και να μετράω τα φραγκοδίφραγκα.Ούτε να σκέφτομαι ποιό είναι το πιο φτηνό γλυκό για να το πάρω...
Πάω στην ταβερνούλα μου,παίρνω οτι γουστάρω και περνάω καλά....Εδω πέρα,κάποιοι επιτίθενται σε συναγωνιστές επειδή πάνε σε καλά μαγαζιά και πληρώνουνε πολλά...Μα ρε παιδιά,και ωραίος χώρος,και χαμάμ και τζακούζια,και ωραίες γκόμενες και καλό μασαζ και ωραίο γαμήσι με 100 ευρώ δεν γίνεται....Με 80-100 ευρώ θα πάρεις ενα αξιοπρεπές πακέττο υπηρεσιών σε λογικό χρόνο.Αμα θες να δόσεις 60,η το δωμάτιο θα βρωμάει,η η γκόμενα δεν θα βλέπεται,η δεν θα ειναι καθαρό το μπάνιο,η κάτι τελος πάντων....
Φυσικά,το να πληρώνεις ακριβά κακές υπηρεσίες είναι το χειρότερο...γι' αυτό έχουμε το φορουμ για να καταγγέλονται τέτοιες περιπτώσεις.Υπάρχουν όμως,ευτυχώς,καλές λύσεις σε προσιτή τιμή.Υπάρχουν και καλύτερες λύσεις σε ακριβότερη τιμή....ότι πληρώνεις παίρνεις,πως να το κάνουμε?