Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Σε αρκετα συμφωνουμε
Ενστασεις/
Θεωρεις οτι το επιπεδο των μασατζιδικων στην ελλαδα αξιζει πανω απο 80 ευρα?
Δηλαδη,χωροι,κοπελες,υπηρεσιες κλπ κλπ?
Νομιζω οτι τουλαχιστον 1-2 ιδρυματα ξεπερνουν τα υπολοιπα,και αυτα οχι δε ολο το ευρος.Δηλαδη δεν νομιζω οτι το επιπεδο των κοριτσιων συγκεκριμενου ιδρυματος(στο οποιο γινονται και οι περισσοτερες προστριβες)να ειναι και City tour level(υπαρχει και φωτο στο αναλογο thread)
Βαρουλκο εγω θεωρω κατι σαν το fkk της γερμανιας παραδειγμα.Και εκει οι τιμες δεν ειναι μεγαλυτερες απο τις δικες μας.
Επισης να πω οτι οι δικες μου επισκεψεις εχουν μειωθει,και ισως μειωθουνε κι'αλλο.
Δηλ.δεν προσπαθω να παω τις ιδιες φορες με λιγοτερα λεφτα.Απλα τα περισσοτερα τα θεωρω υπερτιμημενα

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Να πω κι εγώ τη γνώμη μου,μιας και είμαι απο τους 15-20 που γράφουν...
Ολα όσα αναφέρθηκαν προηγουμένως είναι κατά βάση σωστά....Εκεί που πρέπει να εστιάσουμε είναι στο γεγονός ότι για να δόσεις πρέπει και να πάρεις κάτι...αυτό ισχύει σε όλα τα πράγματα...εντάξει,για κάποιο διάστημα γράφαμε τακτικά,είτε για να νοιώσουμε τη χαρά της συμμετοχής,είτε για να μας εμπιστευθούν οι υπόλοιποι και να αποκτήσουμε πρόσβαση σε "εμπιστευτικές" πληροφορίες...
Απο ένα σημείο και μετά όμως,το πράγμα στράβωσε λίγο...Η πληροφόρηση γίνεται με το σταγονόμετρο,δεν υπάρχει ελεγχος και οργιάζουν οι νταβατζήδες-προμότορες και επιπλέον υπάρχει και κάτι ακόμα που προσωπικά με ενοχλεί :
Πολύ μιζέρια βρε παιδί μου...εντάξει,υπάρχει κρίση,όλοι έχουμε οικονομικές δυσκολίες,αλλά ξέρετε τι μου έλεγε η γιαγιά μου? "όταν βγαίνεις εξω απο το σπίτι να διασκεδάσεις,να είσαι άρχοντας...αν δεν εχεις αρκετά λεφτά,βγες λιγότερες φορές...αν δεν εχεις καθόλου,κάτσε δες τηλεόραση.Αλλά να βγαίνεις για διασκέδαση και να μετράς τις δεκάρες,είναι μίζερο"....
Συνέχεια λοιπόν διαβάζω posts για το πως θα δόσουμε 60 αντι 80,για το αν κάτσαμε 40 λεπτά η μια ωρα,για το αν το "κουλούρι" χρεώνεται +20 η +30 και άλλα τέτοια....Δεν είναι για όλους αυτή η διασκέδαση ρε παιδιά...Δεν γίνεται να παω να φαω στο Βαρούλκο η στη Σπονδή,η στην Ιθάκη και να μετράω τα φραγκοδίφραγκα.Ούτε να σκέφτομαι ποιό είναι το πιο φτηνό γλυκό για να το πάρω...
Πάω στην ταβερνούλα μου,παίρνω οτι γουστάρω και περνάω καλά....Εδω πέρα,κάποιοι επιτίθενται σε συναγωνιστές επειδή πάνε σε καλά μαγαζιά και πληρώνουνε πολλά...Μα ρε παιδιά,και ωραίος χώρος,και χαμάμ και τζακούζια,και ωραίες γκόμενες και καλό μασαζ και ωραίο γαμήσι με 100 ευρώ δεν γίνεται....Με 80-100 ευρώ θα πάρεις ενα αξιοπρεπές πακέττο υπηρεσιών σε λογικό χρόνο.Αμα θες να δόσεις 60,η το δωμάτιο θα βρωμάει,η η γκόμενα δεν θα βλέπεται,η δεν θα ειναι καθαρό το μπάνιο,η κάτι τελος πάντων....
Φυσικά,το να πληρώνεις ακριβά κακές υπηρεσίες είναι το χειρότερο...γι' αυτό έχουμε το φορουμ για να καταγγέλονται τέτοιες περιπτώσεις.Υπάρχουν όμως,ευτυχώς,καλές λύσεις σε προσιτή τιμή.Υπάρχουν και καλύτερες λύσεις σε ακριβότερη τιμή....ότι πληρώνεις παίρνεις,πως να το κάνουμε?
Αυτα που γραφεις,στο συνολο τους,ειναι σωστα.Το προβλημα ειναι οτι τις περισσοτερες φορες ,πληρωνουμε πανακριβα,κακες υπηρεσιες.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Σήμερον ημέρα μνήμης δια τους εργάτες του Σικάγο επίσκεψη σε διάφορα μπριζολάδικα της επικράτειας.

Φερρών η γνωστή Αλεξάνδρα με τα ακάποτα και τα αναλ στα 80 ευρώ και άλλες τρεις κοπέλες

Πατησίων 160 η Κικί (η Λίλι από Μάρνη με το σπαίσιο βυζί και όχι η κανονική Κικι του 160) και άλλες τρεις αδιάφορες.

Γαλατσίου 1 Μάλλαξη,  μαυρούλα Σάρα με χρυσό δόντι, μιλφ Φωτεινή, μιλφ Τερέζα και μιλφ σερίφισα, 60 ευρώ μασαζ και εκτόνωση, 80 ευρώ μασαζ και σεξ, 60 ευρώ σεξ σκέτο μετά από απαίτηση πολλών πελατών. Η κινεζούλα επιστρέφει την Τρίτη.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
οσο αφορά το 1 μπορει κάποιος να γραψει τις εμπειριες τυ αφου περάσουν καμποσες ημερες απο την επισκεψη του στο μαγαζι και φυσικα να ΜΗΝ αναφερει τι μερα και ωρα πηγε καθώς και λεπτομέριες που θα τον κανουν ευκολα αναγνωρίσιμο.
αφου το ξερειs οτι δεν  ισχυει αυτο, γιατι θυμουνται παρα πολυ καλα.  ειναι μεροs τηs δουλειαs τουs.  εδω θυμουνται και ποσα ραντεβου εκαναν καποια μερα, εστω και αν εχουν περασει και 2-3 βδομαδεs απο εκεινη την μερα. 

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ολα όσα αναφέρθηκαν προηγουμένως είναι κατά βάση σωστά....Εκεί που πρέπει να εστιάσουμε είναι στο γεγονός ότι για να δόσεις πρέπει και να πάρεις κάτι...αυτό ισχύει σε όλα τα πράγματα...εντάξει,για κάποιο διάστημα γράφαμε τακτικά,είτε για να νοιώσουμε τη χαρά της συμμετοχής,είτε για να μας εμπιστευθούν οι υπόλοιποι και να αποκτήσουμε πρόσβαση σε "εμπιστευτικές" πληροφορίες...
Απο ένα σημείο και μετά όμως,το πράγμα στράβωσε λίγο...Η πληροφόρηση γίνεται με το σταγονόμετρο,δεν υπάρχει ελεγχος και οργιάζουν οι νταβατζήδες-προμότορες και επιπλέον υπάρχει και κάτι ακόμα που προσωπικά με ενοχλεί :
Πολύ μιζέρια βρε παιδί μου...εντάξει,υπάρχει κρίση,όλοι έχουμε οικονομικές δυσκολίες,αλλά ξέρετε τι μου έλεγε η γιαγιά μου? "όταν βγαίνεις εξω απο το σπίτι να διασκεδάσεις,να είσαι άρχοντας...αν δεν εχεις αρκετά λεφτά,βγες λιγότερες φορές...αν δεν εχεις καθόλου,κάτσε δες τηλεόραση.Αλλά να βγαίνεις για διασκέδαση και να μετράς τις δεκάρες,είναι μίζερο"....
Συνέχεια λοιπόν διαβάζω posts για το πως θα δόσουμε 60 αντι 80,για το αν κάτσαμε 40 λεπτά η μια ωρα,για το αν το "κουλούρι" χρεώνεται +20 η +30 και άλλα τέτοια....Δεν είναι για όλους αυτή η διασκέδαση ρε παιδιά...Δεν γίνεται να παω να φαω στο Βαρούλκο η στη Σπονδή,η στην Ιθάκη και να μετράω τα φραγκοδίφραγκα.Ούτε να σκέφτομαι ποιό είναι το πιο φτηνό γλυκό για να το πάρω...
Πάω στην ταβερνούλα μου,παίρνω οτι γουστάρω και περνάω καλά....Εδω πέρα,κάποιοι επιτίθενται σε συναγωνιστές επειδή πάνε σε καλά μαγαζιά και πληρώνουνε πολλά...Μα ρε παιδιά,και ωραίος χώρος,και χαμάμ και τζακούζια,και ωραίες γκόμενες και καλό μασαζ και ωραίο γαμήσι με 100 ευρώ δεν γίνεται....Με 80-100 ευρώ θα πάρεις ενα αξιοπρεπές πακέττο υπηρεσιών σε λογικό χρόνο.Αμα θες να δόσεις 60,η το δωμάτιο θα βρωμάει,η η γκόμενα δεν θα βλέπεται,η δεν θα ειναι καθαρό το μπάνιο,η κάτι τελος πάντων....
Φυσικά,το να πληρώνεις ακριβά κακές υπηρεσίες είναι το χειρότερο...γι' αυτό έχουμε το φορουμ για να καταγγέλονται τέτοιες περιπτώσεις.Υπάρχουν όμως,ευτυχώς,καλές λύσεις σε προσιτή τιμή.Υπάρχουν και καλύτερες λύσεις σε ακριβότερη τιμή....ότι πληρώνεις παίρνεις,πως να το κάνουμε?

φίλε θεωρητικά καλά τα λες...στν Ελλάδα όμως το κακό έχει παραγίνει...στο εξωτερικό γιατί δεν είναι έτσι?

kiriakosssss

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Σε κάνα Γερμανό να πας να τα πεις αυτά να σου εξηγήσει τ όνειρο...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Εγω παλι νομιζω οτι απ'τους 15-20 που γραφουμε εδω δεν γραφει πλεον κανεις γιατι:
1)Αρχιζουμε και γινομαστε "γνωστοι"στα ιδρυματα με ολα τα κακα που συνεπαγονται απο αυτο
2)Πολλοι επενδυουν πλεον μονο σε "σιγουρακια" τα οποια τα εχουν ηδη αναλυσει
3)Οι επισκεψεις εχουν μειωθει λογω κρισης(των γνωστων εννοω,γιατι τα ιδρυματα πολλες φορες ειναι γεματα)
4)ακομα και αν πηγαινουν δεν βρισκουν το λογο να γραψουν,αφου δεν ποσταρει και κανεις
 καπωs ετσι ειναι τα πραγματα οπωs τα λεs.    :2funny:   επισηs  μου αρεσε πολυ το 1ο που ειπεs.     να θυμασαι οτι οταν καποιοs( και εξαρταται ποιοs ειναι αυτοs ) ,  λεει κατι  kai ειναι αληθινο ,   δεν χρειαζεται να το ξερουν και να το επιβεβαιωνουν  ενα σωρο ατομα.     γιατι οταν το ξερουν παρα πολλοι, παυει να ειναι μυστικο πλεον.  το εχω ξαναπει οτι εδω μεσα οι περισσοτεροι θελουν μονο να αγοραζουν σιγουρακια ( νομιζουν οτι με αυτο κατι κανουν).       βλεπειs να διαβαζουν τιs συγκεκριμενεs σελιδεs 40-50 kai να γραφουν παρα πολλοι λιγοι.    και αυτοι που εγραφαν καποτε, εχουν σταματησει και σιγα-σιγα θα σταματησουν και αλλοι.   δεν ειναι ενωμενοι στα μασατζιδικα. οι περισσοτεροι ειναι παρτακηδεs.   δεν παιζεται ομορφα το παιχνιδι ,  του να παιρνειs και να δινειs.  αν δειs σε αλλεs σελιδεs του forum( πχ. στα studio), δεν γινονται αυτα τα πραγματα.  

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16
 καπωs ετσι ειναι τα πραγματα οπωs τα λεs.    :2funny:   επισηs  μου αρεσε πολυ το 1ο που ειπεs.     να θυμασαι οτι οταν καποιοs( και εξαρταται ποιοs ειναι αυτοs ) ,  λεει κατι  kai ειναι αληθινο ,   δεν χρειαζεται να το ξερουν και να το επιβεβαιωνουν  ενα σωρο ατομα.     γιατι οταν το ξερουν παρα πολλοι, παυει να ειναι μυστικο πλεον.  το εχω ξαναπει οτι εδω μεσα οι περισσοτεροι θελουν μονο να αγοραζουν σιγουρακια ( νομιζουν οτι με αυτο κατι κανουν).       βλεπειs να διαβαζουν τιs συγκεκριμενεs σελιδεs 40-50 kai να γραφουν παρα πολλοι λιγοι.    και αυτοι που εγραφαν καποτε, εχουν σταματησει και σιγα-σιγα θα σταματησουν και αλλοι.   δεν ειναι ενωμενοι στα μασατζιδικα. οι περισσοτεροι ειναι παρτακηδεs.   δεν παιζεται ομορφα το παιχνιδι ,  του να παιρνειs και να δινειs.  αν δειs σε αλλεs σελιδεs του forum( πχ. στα studio), δεν γινονται αυτα τα πραγματα.  

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οι περισσοτεροι ειναι παρτακηδεs.   δεν παιζεται ομορφα το παιχνιδι ,  του να παιρνειs και να δινειs.  αν δειs σε αλλεs σελιδεs του forum( πχ. στα studio), δεν γινονται αυτα τα πραγματα.  
Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και θέμα γούστου αλλά και εμπειρίας. Εγώ πήγα κάπου και ήταν άθλια Από τις 10 μόνο μία κοπέλα άξιζε εμφανισιακά και από μπριζόλα γάμησε τα. Ουσιατικά την πάτησα και κακώς δεν έφυγα. Κάθησα όμως και τό γραψα. και ενδεχομένως κάποιοι είτε να με πάρουν για ψυλομύτη είτε για μαλάκα είτε δεν ξέρω για τί άλλο. Υποτέυομαι πως πολλοί την πατάνε έτσι και μάλλον δεν γράφουν γιατί θέλουν να το ξεχάσουν.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Σήμερον ημέρα μνήμης δια τους εργάτες του Σικάγο επίσκεψη σε διάφορα μπριζολάδικα της επικράτειας.

Φερρών η γνωστή Αλεξάνδρα με τα ακάποτα και τα αναλ στα 80 ευρώ και άλλες τρεις κοπέλες

Πατησίων 160 η Κικί (η Λίλι από Μάρνη με το σπαίσιο βυζί και όχι η κανονική Κικι του 160) και άλλες τρεις αδιάφορες.

Γαλατσίου 1 Μάλλαξη,  μαυρούλα Σάρα με χρυσό δόντι, μιλφ Φωτεινή, μιλφ Τερέζα και μιλφ σερίφισα, 60 ευρώ μασαζ και εκτόνωση, 80 ευρώ μασαζ και σεξ, 60 ευρώ σεξ σκέτο μετά από απαίτηση πολλών πελατών. Η κινεζούλα επιστρέφει την Τρίτη.
Επίσης στο πατησίων 131 αρκετά τεμάχια, μου γυάλισε μια Ηρώ, μήπως την έχει τιμήσει κανείς;
Στο Φωκιωνος 9-13 δύο τεμάχια, κάτω του μετρίου

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Τείνω να συμφωνήσω με τους zero, sex-commando και andy51 (post 30147, 30150 και 30151 αντίστοιχα).

Βέβαια ακόμα έχω την απορία γιατί κάποιοι που παλιά συμμετείχαν πάρα πολύ (πχ περίεργος, παπαγιώργης) έχουν σταματήσει πλέον να συμμετέχουν.

saikgr

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου, μιας και είμαι από αυτούς που ΔΕΝ γράφουν ...
Αν και είμαι από το 2006 μόλις έγραψα «την άκουσα» για την νεότητά μου.
Ακόμα και τώρα που γράφω σκέφτομαι τι κράξιμο θα φάω …… για το πόσα post έχω και ποίος είμαι και τα σχετικά. Έτσι αποθαρρύνεις τον άλλο και δεν τον βοηθάς να καταθέσει την άποψή του.

Λοιπόν φίλε μου συμφωνώ απολύτως με τα παραπάνω. Ότι πληρώνεις παίρνεις.
Πρώτη φορά πήγα σε τέτοιο μαγαζί όταν «μελέτησα» τις προηγούμενες σελίδες πριν καιρό. Επειδή έχω δώσει πολλά μα πάρα πολλά πίστεψε με σε cg σε πανάκριβα ξενοδοχεία και επειδή είμαστε τρείς στην παρέα που το κάνουμε αρκετά χρόνια είπαμε να δοκιμάσουμε στις δικές σας εμπειρίες και σας ευχαριστώ για αυτό.
Και εκεί έχουμε φάει μούφα αλλά με αυτές τις κοπέλες (μασάζ) έχεις άλλη «επαφή».
Αλλά βαρέθηκα εδώ μέσα την συνεχόμενη συζήτηση για τα 60 ή 70 ή 80. Να είσαι large για να το ευχαριστηθείς, να μπορείς να αφήσεις και κάτι παραπάνω. Να αναφέρω μόνο πώς ένα μαγαζί που μας άρεσε το κλείσαμε prive γιατί δεν γουστάραμε τα κουδούνια.  Εγώ πάντως έτσι κάνω και ας μην αρέσει σε κάποιους ή πώς έτσι καλομαθαίνουν και θα αυξήσουν τις τιμές. Να δείς τι διαφορά κάνει ενα επιπλέον 10€ μετά απο κάποιο διάστημα...
No Money No Honey
Εάν δεν έχεις, βρίσκεις άλλον τρόπο εκτόνωσης ή σπόνσορα

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Να αναφέρω μόνο πώς ένα μαγαζί που μας άρεσε το κλείσαμε prive γιατί δεν γουστάραμε τα κουδούνια.
Χαχαχα Τι σύμπτωση... Και εμείς ( η καυλοπαρέα) είχαμε οργανώσει παρτάκι αν θυμάμαι καλά παραμονή μιας πρωτοχρονιάς.. για δυό ωρίτσες. Άσε που η σερίφισσα είχε φέρει αξιολάτρευτες εφεδρείες έχοντας δώσει ρεπό σε κάτι μπαζάκια που είχε

saikgr

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χαχαχα Τι σύμπτωση... Και εμείς ( η καυλοπαρέα) είχαμε οργανώσει παρτάκι αν θυμάμαι καλά παραμονή μιας πρωτοχρονιάς.. για δυό ωρίτσες. Άσε που η σερίφισσα είχε φέρει αξιολάτρευτες εφεδρείες έχοντας δώσει ρεπό σε κάτι μπαζάκια που είχε

Νομίζω πώς με καταλαβαίνεις πλήρως

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Νομίζω πώς με καταλαβαίνεις πλήρως
Φυσικά και σε καταλαβαίνω πλήρως. Αυτό έλειπε. ϊδια τακτική ακολουθούμε και σε πληροφορώ πως στον τελικό λογαριασμό είναι πλεονασματικός γιατί απλούστατα ( και αυτό ας το αναλογιστούν κυρίως οι νεώτεροι) άμα σιγουρέψεις γκανιάν , καταλήγεις να μην πετάς λεφτά δεξία κι αριστερά χτυπώντας το κεφάλι σου μετά.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Χαίρομαι,που επιτέλους κάνουμε μια σοβαρή και πολιτισμένη συζήτηση...χωρίς βρισιές,χωρίς αντεγκλήσεις,χωρίς χαρακτηρισμούς....
Επιτρέψτε μου να πώ και κάτι ακόμα....οι κοπέλλες στα μασατζίδικα πρώτα και πάνω απ' όλα είναι ανθρωποι....κάνουν αυτή τη δουλειά για κάποιους λόγους,αλλά το οτι πληρώνουμε 80,100,150 200 ευρώ δεν μας δίνει το δικαίωμα ούτε να τις εξευτελίζουμε,ούτε να βγάζουμε πάνω τους τα βίτσια η τα απωθημένα μας.....
Ολα τα πράγματα θέλουν τον τρόπο τους....προσωπικά μου έχει τυχει κοπέλλα που με τον τρόπο της με παρότρυνε να κάνουμε πιο extreme πράγματα....είτε γιατι της άρεσα,είτε γιατί αναπτύχθηκε "χημεία" μεταξύ μας,δεν ξέρω.Για την ίδια κοπέλλα εχω διαβάσει εδω μέσα οτι αρνήθηκε ακόμα και φιλιά σε κάποιους....και φυσικά,έχει συμβεί και το αντίστροφο....

Να ξέρετε και κάτι ακόμα....κάποιοι παραπονιούνται οτι στην παρέλαση δεν βλέπουν όλο το ρόστερ....νομίζουν οτι η τσατσά θέλει να προωθήσει κάποιες κοπέλλες....συνήθως,αλλη είναι η αιτία....Ας αναλογισθούν την συμπεριφορά τους προς κάποια κοπέλλα την προηγούμενη φορά που πήγαν στο ίδιο μαγαζί...και κάτι ακόμα: όσοι έχουν την συνήθεια να κάνουν απλά βόλτα για να περάσουν την ωρα τους και μπαίνουν μέσα σε μαγαζιά κοιτάζουν και φεύγουν,να ξέρουν οτι "σταμπάρονται"....και όταν ξαναπάνε,η σερίφισσα τους θυμάται...και είτε τους λέει "δεν έχω δωμάτιο",είτε τους παρουσιάζει 1-2 κοπέλλες,αφού είναι σίγουρη οτι ο πελάτης δεν θα καθίσει,απλά πέρασε για να ενημερωθεί.....

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Επιτρέψτε μου να πώ και κάτι ακόμα....οι κοπέλλες στα μασατζίδικα πρώτα και πάνω απ' όλα είναι ανθρωποι....κάνουν αυτή τη δουλειά για κάποιους λόγους,αλλά το οτι πληρώνουμε 80,100,150 200 ευρώ δεν μας δίνει το δικαίωμα ούτε να τις εξευτελίζουμε,ούτε να βγάζουμε πάνω τους τα βίτσια η τα απωθημένα μας.....Ολα τα πράγματα θέλουν τον τρόπο τους....προσωπικά μου έχει τυχει κοπέλλα που με τον τρόπο της με παρότρυνε να κάνουμε πιο extreme πράγματα....είτε γιατι της άρεσα,είτε γιατί αναπτύχθηκε "χημεία" μεταξύ μας,δεν ξέρω.Για την ίδια κοπέλλα εχω διαβάσει εδω μέσα οτι αρνήθηκε ακόμα και φιλιά σε κάποιους....και φυσικά,έχει συμβεί και το αντίστροφο....

Ακριβώς όπως τα λές είναι

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
αμα σε γουσταρει η γκομενα σου κανει παπαδες... ποτε δεν εδωσα τιπ μονο μια δυο φορες στη ζανα και μετα το σταματησα γιατι αμα υπαρχει ταριφα 80 η 60 το θεωρω υπερβολη να δωσω παραπανω αλλιως να λεγανε ταριφα 60 και οτι προερισθε αν ειναι να χρυσωνω για να χω καλο σερβις το χω χασει το παιχνιδι τωρα αν καποιοι πληρωνουν παραπανω για να χουν καλο σερβισ οκ παω πασο αλλα εγω δεν.

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
αμα σε γουσταρει η γκομενα σου κανει παπαδες... ποτε δεν εδωσα τιπ μονο μια δυο φορες στη ζανα και μετα το σταματησα γιατι αμα υπαρχει ταριφα 80 η 60 το θεωρω υπερβολη να δωσω παραπανω αλλιως να λεγανε ταριφα 60 και οτι προερισθε αν ειναι να χρυσωνω για να χω καλο σερβις το χω χασει το παιχνιδι τωρα αν καποιοι πληρωνουν παραπανω για να χουν καλο σερβισ οκ παω πασο αλλα εγω δεν.
Η Βίκη τις σολωμού 54 6oς είναι φιλότιμο παιδί και τρελή κωλαρά , εγώ την τρώω στο κώλο με 80 , βεβαια μου ψιλόγκρινιάζει γιατί την έχω μεγαλούτσικη  :pipa3: όμως στα τέσσερα  :fuck1: τι βολεύει το κοριτσάκι μου .
Τώρα χωρίς πλακα και συν 20 για το κώλο είναι καλά , σε ορισμένα καταστήματα ζητάνε παπάδες 150 , εγώ δεν θα τα έδινα ποτε πάντως .

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom