Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
:think: Δεν μου τα εχουν πει αυτα τα πακετα.... :cheesy:
Ρωταω για να δω αν του χρεωσαν 40 για κουλουρι :idiot:
  το τσιμπησε το χριστινακι το 40ευρο για το κουλουρι.    ετσι κανει. οπου βρει.  σε λιγο καιρο οπωs παει,  θα  αναγκαστει  να φοραει παμπερs για την ακρατεια. 

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
  το τσιμπησε το χριστινακι το 40ευρο για το κουλουρι.    ετσι κανει. οπου βρει.  σε λιγο καιρο οπωs παει,  θα  αναγκαστει  να φοραει παμπερs για την ακρατεια. 
Αυτη ας φορεσει οτι θελει....προβλημα της...
Το θεμα ειναι να μην εχουμε και εμεις ακρατεια με την τσεπη.Εδω με τα χιλια ζορια κατεβασαν δυο-τρια ιδρυματα τις τιμες.
Και για να εξηγουμαι  επειδη ημουνα ο πρωτος που ανεφερα  περιστατικο με  πληρωμη μπροστα σ'αυτο το ιδρυμα,την ωρα που μου ζητηθηκαν τα χρηματα ημουνα τσιτσιδος,ψαπλωμενος και χαλαρος και παρολο τον εκνευρισμο μου,εκεινη την ωρα ειπα γαμησε το,και δωστα.Αν ειχε συμβει πεντε λεπτα νωριτερα θα την εκανα

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Αυτη ας φορεσει οτι θελει....προβλημα της...
Το θεμα ειναι να μην εχουμε και εμεις ακρατεια με την τσεπη.Εδω με τα χιλια ζορια κατεβασαν δυο-τρια ιδρυματα τις τιμες.
Και για να εξηγουμαι  επειδη ημουνα ο πρωτος που ανεφερα  περιστατικο με  πληρωμη μπροστα σ'αυτο το ιδρυμα,την ωρα που μου ζητηθηκαν τα χρηματα ημουνα τσιτσιδος,ψαπλωμενος και χαλαρος και παρολο τον εκνευρισμο μου,εκεινη την ωρα ειπα γαμησε το,και δωστα.Αν ειχε συμβει πεντε λεπτα νωριτερα θα την εκανα
Γι' αυτό αγαπητέ, τα ζήτησαν τα λεφτά τη συγκεκριμένη εκείνη στιγμή. Ξέρουν τι κάνουν.

Stef13

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες,ειμαι καινουργιος στο σαιτ.ενδιαφερομαι για μασατζιδικο με κινεζουλες τιμες 60-80 ευρω.ποια μου προτεινετε?

spetses7

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, ενημέρωση από χθεσινή βόλτα,
Ομήρου το ένα μαγαζί ανακαινίζεται , στο άλλο μέτρια πράγματα, δύο μαυρούλες βραζιλιάνες με θλιβερό ύφος και τα γνωστά τεμάχια, γνώμη μου το μαγαζι έχει πέσει πολύ το τελευταίο διάστημα, η κα Ελενη το έχει παρατήσει και ασχολείται με το άλλο στη Λυκαβητού που όμως από ότι έχω καταλάβει δεν παίζει τίποτα πέραν του φραπέ..
Πατησίων 133 μετακόμισαν από τον 3ο στον 1ο όροφο... ψιλομπάζα  ( τιμές στα 60 φουλ )
Ιπποκράτους 9 Η Ρούλα μαλλον μας δουλεύει με τα κορίτσια ο θεός να τα κάνει που παρουσίασε
Ιμβρου 3 γιαγιάδες και μια ΜΙΛΦ ρωσίδα με τεράστιους βύζους... ΟΚ αλλά με το μάτι στο ρολόι...και τίποτα το φοβερό...
Τί γίνεται ρε παιδιά? τα καλά τεμάχια που πήγαν? επίσης γιατί πάντα το καπάκι στο οινόπνευμα είναι ανοιχτό σε όλα τα ιδρύματα με αποτέλεσμα να εξατμίζεται?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Επειδή κάποιοι είχαν αναρωτηθεί τι είναι αυτό το μαγαζί που άνοιξε στο Μεσογείων 208, στον 3ο όροφο, πάνω από το γνωστό μασατζίδικο "Ανάπλαση", έκανα επίσκεψη.

Το επισκέφθηκα σήμερα το απόγευμα και μου άνοιξε Ελληνίδα, ψηλή, όμορφη, γύρω στα 30, με πολύ ωραίο σώμα. Με υποδέχθηκε με ιατρική μπλούζα και εκείνη την ώρα που πήγα έφευγε πελάτισα (!). 60 ευρώ η ώρα, το μασάζ το κάνει η ίδια και έχει αρκετά είδη μασάζ.

Συμπέρασμα : το μαγάζι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ψάχνουμε εδώ. Αν μελλοντικά κάποιος συναγωνιστής διαπιστώσει κάτι διαφορετικό, παρακαλώ ας ενημερώσει.

Εφόσον ήμουν στο κτίριο, πέρασα και από τον 1ο όροφο, όπου η Ελληνίδα σερίφησα μου παρουσίασε τη Στέλλα (Ρωσικό άλογο, κοντά μαλλιά, περίπου στο 1.7, με συμπαθητικό σώμα και πρόσωπο) και την Κιμ (μιλφ με ανατολίτικα χαρακτηριστικά, πιθανόν από το πρώην Ρωσική δημοκρατία της Άπω Ανατολής). Καμία από τις δυο δεν με τράβηξε και αποχώρησα.

Και κάτι τελευταίο: η σερίφησα με ρώτησε για το μαγαζί στον 3ο και όταν την ενημέρωσα ότι είναι κανονικό μασάζ, χαμογέλασε με ανακούφιση.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
επίσης γιατί πάντα το καπάκι στο οινόπνευμα είναι ανοιχτό σε όλα τα ιδρύματα με αποτέλεσμα να εξατμίζεται?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να'σαι καλα ρε μεγαλε!!!! κατουρηθηκα στα γελια...

Η ερώτηση του 1.000.000 $  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Και κάτι τελευταίο: η σερίφησα με ρώτησε για το μαγαζί στον 3ο και όταν την ενημέρωσα ότι είναι κανονικό μασάζ, χαμογέλασε με ανακούφιση.

Φοβήθηκε μήπως την ξεπεράσει ο ανταγωνισμός μέσα στο ίδιο της το γήπεδο ε? :cheesy:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Και κάτι τελευταίο: η σερίφησα με ρώτησε για το μαγαζί στον 3ο και όταν την ενημέρωσα ότι είναι κανονικό μασάζ, χαμογέλασε με ανακούφιση.  :think: :think: :think:
Kαλά ρε φίλε μοιάζεις σε  :police: και ρώτησε εσένα;
Δεν μπορούσε να βάλει ένα κολλητό της να πάει να τσεκάρει τί παίζει;
Μιλάμε η γκόμενα εντελώς κουκουρουκου!!!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Επειδή κάποιοι είχαν αναρωτηθεί τι είναι αυτό το μαγαζί που άνοιξε στο Μεσογείων 208, στον 3ο όροφο, πάνω από το γνωστό μασατζίδικο "Ανάπλαση", έκανα επίσκεψη.

Το επισκέφθηκα σήμερα το απόγευμα και μου άνοιξε Ελληνίδα, ψηλή, όμορφη, γύρω στα 30, με πολύ ωραίο σώμα. Με υποδέχθηκε με ιατρική μπλούζα και εκείνη την ώρα που πήγα έφευγε πελάτισα (!). 60 ευρώ η ώρα, το μασάζ το κάνει η ίδια και έχει αρκετά είδη μασάζ.

Συμπέρασμα : το μαγάζι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ψάχνουμε εδώ. Αν μελλοντικά κάποιος συναγωνιστής διαπιστώσει κάτι διαφορετικό, παρακαλώ ας ενημερώσει.

Εφόσον ήμουν στο κτίριο, πέρασα και από τον 1ο όροφο, όπου η Ελληνίδα σερίφησα μου παρουσίασε τη Στέλλα (Ρωσικό άλογο, κοντά μαλλιά, περίπου στο 1.7, με συμπαθητικό σώμα και πρόσωπο) και την Κιμ (μιλφ με ανατολίτικα χαρακτηριστικά, πιθανόν από το πρώην Ρωσική δημοκρατία της Άπω Ανατολής). Καμία από τις δυο δεν με τράβηξε και αποχώρησα.

thks για την άμεση ενημέρωση

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Ηταν καλη γκομενα αυτη στον τριτο στη Μεσογειων 208 !
Ηθελε ραντεβου ; Εχω ενα πιασιμο στο σβερκο

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Kαλά ρε φίλε μοιάζεις σε  :police: και ρώτησε εσένα;
Δεν μπορούσε να βάλει ένα κολλητό της να πάει να τσεκάρει τί παίζει;
Μιλάμε η γκόμενα εντελώς κουκουρουκου!!!

αυτή απ'ότι κατάλαβα ρωτούσε όλους τους πελάτες για να μαζέψει πληροφορίες και να δει αν "απειλείται", οπότε εγώ μάλλον της επιβεβαίωσα όσα της είχαν πει και οι προηγούμενοι.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Ηταν καλη γκομενα αυτη στον τριτο στη Μεσογειων 208 !
Ηθελε ραντεβου ; Εχω ενα πιασιμο στο σβερκο

εμένα μου άρεσε και φαινόταν να έχει πολύ καλό σώμα, αλλά επαναλαμβάνω, μάλλον μόνο μασάζ. Ψηλή, με όμορφο πρόσωπο και καλό σώμα, απ'όσο κατάλαβα, αν και φορούσε την ιατρική ποδιά. Όποιος θέλει κάτι τέτοιο, πιθανόν να το βρεί σε αυτό το μαγαζί, αλλιώς κατεβαίνει στον πρώτο και "τρώει" τη μπριζολίτσα του.

Μάλλον δεν ήθελε ραντεβού, γιατί την ώρα που έφευγε η πελάτισα δεν είχε άλλον μέσα. Μου έδωσε και καρτούλα  :P

Αν πάντως πάει κάποιος και διαπιστώσει κάτι άλλο από αυτό που είδα εγώ στον 3ο, ας ενημερώσει.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
ψηλή, όμορφη, γύρω στα 30, με πολύ ωραίο σώμα. Με υποδέχθηκε με ιατρική μπλούζα και εκείνη την ώρα που πήγα έφευγε πελάτισα (!). 60 ευρώ η ώρα, το μασάζ το κάνει η ίδια και έχει αρκετά είδη μασάζ.
===
αλλά επαναλαμβάνω, μάλλον μόνο μασάζ
=====
>>>>  Eκτός αν δεν είναι μαλλον  ( μ' άλλον) αλλά .. μ 'αλλην  !  :sunglasses: :cheesy: :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom