athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
Φιλε μου υπαρχουν ακομα :Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα βόλτα στο Πειραιά και είπα να τσεκάρω δύο γνωστά από παλιά μαγαζιά. Λοιπόν τα νεότερα έχουν ως εξής(μαζί βέβαια με τις παλιές εμπειρίες):
1) Φίλωνος, 4 τεμάχια Τζένη μιλφ γνωστή για καλό μασάζ και όχι μόνο, Ελένη 30κάτι καλό μασάζ και καλύτερο πρόγραμμα, Στέλλα γύρω στα 25 γεματούλα βυζαρού το καλύτερο πακέτο και το μωρό Άννα μάλλον 20 Αλβανίδα αλλά πολύ θερμή μασάζ όμως τώρα μαθαίνει. Συστήνονται ανεπιφύλακτα συνδυασμοί Ελένης Στέλλας και Άννας ανά δύο πάντα.
2) Κ88, μεγάλη πικοιλία μια και κάνουν βόλτα τεμάχια και από το άλλο μαγαζί της Γιούλας. Θυμάμαι και ξεχωρίζω Αλίσια 19 ετών με κοτσίδες φοβερό πρόγραμμα αλλά από μασάζ λίγα πράγματα και μελαχροινό 35κάτι από Ρουμανία μάλλον με πολύ κοντό μαλλί που είχε όλο το πακέτο με φοβερή απόδοση και δίνει και λοκό. Δεν θυμάμαι τις άλλες αλλά με το ροτέϊσον που γίνεται όπως έμαθα κάθε φορά θα δεις κάτι νέο.
Και στα δύο τιμή 80 το μονό και διαπραγματεύσιμο το διπλό. Για χρόνο δεν ξέρω δεν τον κοιτάω ποτέ αλλά πρέπει να είναι 45'.
Δεν πήγα Ηρώων Πολυτεχνείου μια και δεν έχω παει ποτέ και δεν βλέπω και καλά σχόλια. Ξέρει κάποιος συναγωνιστής κάποιο άλλο μαγαζί στον Πειραιά για να δούμε την ποικιλία;
Ευχαριστώ.
1. Κουντουριωτου 144 5ος οροφος. Σεριφισσα η Λια απο την καραισκου 88. Δυστυχως αν εξαιρεσεις την Λια που δεν καθεται ολα τα αλλα κατω του μεσου ορου.
2. Γρ. Λαμπρακη 135 . Σεριφισσα η λετονη Κατερινα με τις βυζαρες (εχει αδυνατισει αρκετα) απο την πραξιτελους. Παιζει αυτη και εναλλαξ με μια μιλφαρα τατιανα και ενα αλλο ρωσακι αδιαφορο (μπαζακι).
3. Ηρωων Πολυτεχνειου 8..Αστο καλυτερα...δεν τα δινεις σε κανενα φτωχο να πιασουν και τοπο τα ευρω σου...
Γενικα ο Πειραιας ηταν και θα ειναι παρακμη στο θεμα αυτο.