Επισκέπτης
Και 10 πακια να περιμενουν στο σαλονι
Οι δημοκράτες-αντιρατσιστές έχουν πρόβλημα με αυτό;
Και 10 πακια να περιμενουν στο σαλονι
Ας συνεκτιμηθεί δε, ότι στην οδό Ιάσωνος παρέχονται γενετήσιες υπηρεσίες με τιμή εκκίνησης τα 10 ευρώ.
παιζει δλδ gang-bang?Και 10 πακια να περιμενουν στο σαλονι
μεχρι τωρα ειχεs ανοδικη πορεια. απο εδω και περα .............Όσο για το σχόλιο σου περί στόκων καλύτερα να μη το σχολιάσω. Ελπίζω να ανακαλέσεις μια και η μέχρι τώρα πορεία μου στο φόρουμ δεν νομίζω ότι εχει δώσει αφορμή για τέτοιου είδους σχόλια.
Να είσαι καλά.
Νατος ο Τζων Τικης ο μερακλης!!!!Με 40 ευρω κανεις απλα ενα υδρομασαζ και λιγο μασαζ οσο εισαι μεσα στη μπανιερα με την κοπελα απ εξω, αν θες να το συνεχισεις δινεις αλλα 30 μου ειπε αρα συνολο 70, αρα δε μας προσφερει κατι καινουριο
ξεκίνα με τα ιδρύματα της στουρνάρη για σίγουρη εξυπηρέτησηΕίμαι τελείως αρχάριος από μασατζίδικα. Έχει κάνας παλιός να μου προτείνει κάτι καλό για αρχή;
και καλά θα κάνεις....Copy/paste από ποστ μου στο θρεντ "Συγγρού 147". Καλό είναι να υπάρχει και εδώ
-------------------------------------------------------------------------------------------
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες στο ίδρυμα της Συγγρού 147. Λόγω άλλων ενασχολήσεων φτάνω καθυστερημένος, η ώρα ήταν 8:55 μ.μ. Επειδή τέτοια ώρα το πιο πιθανό είναι να πάρεις υπηρεσίες ξεπέτας, δεν είχα σκοπό να περάσω με κάποια μασατζού (εκτός αν έβλεπα κάτι πολύ καβλωτικό) αλλά κυρίως να κόψω κίνηση.
Μπαίνω στο διαμέρισμα και η πρώτη δυσάρεστη έκπληξη ήταν ότι ακουγόταν στη διαπασών μουσική σκυλάδικη. Αυτό με χάλασε πολύ. Η σερίφισα ήταν καλοστεκούμενη μιλφ που φορούσε μαύρη μπλούζα με αρκετό "άνοιγμα" και μαύρη φούστα λίγο πάνω από το γόνατο. Πολύ καλά μακιγιαρισμένη και με αέρα. Εξ αρχής μού είπε ότι είναι αργα επομένως αν περάσω οι υπηρεσίες ίσως να μην είναι πλήρεις (εγώ το μετέφρασα ότι η συνεδρια θα έχει μόνο γαμήσι και όχι μασάζ). Της λέω "ΟΚ, το καταλαβαίνω αυτό, αλλά μια και ήρθα ας δω τις κοπέλες". Την αλήθεια είπα δηλαδή. Αρχίζει η παρέλαση από 5-6 κοπέλες. Όλες ήταν με τα "πολιτικά" τους, ένδειξη ότι το μαγαζί έκλεινε. Ενα κοινο χαρακτηριστικό τους: ΧΑΛΙΑ, ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ μιλάμε. Σε ορισμένες από αυτές τα στομάχια και οι κοιλιές ήταν τόσο φανερά που αναρωτήθηκα πώς "στέκονται" στη δουλειά (αν το στομάχι δεν κρύβεται όταν φοράς τα "πολιτικά" σου, πόσο μάλλον όταν γδυθείς). Η μόνη που έσωζε τη κατάσταση ήταν μια ψηλη, ξανθιά με μπουκλες. Από τη σύγχυση μου δεν συγκράτησα όνομα. Τελικά η σερίφισα ίσως ήταν η πιο σέξυ παρουσία εκεί μέσα.
Όταν είδα τις επιλογές που μού προσφέρονταν, όσο πιο ευγενικά μπορούσα ευχαρίστησα τη σερίφισα και της είπα ότι επειδή η ώρα είναι περασμενη ίσως το καλύτερο θα ήταν να περάσω την επόμενη. Η σερίφισα συμωνησε, καληνυχτιστήκαμε και έφυγα. Φυσικά ούτε την επόμενη μέρα πέρασα, ούτε σκέφτομαι να περάσω στο προσεχές μέλλον.
..και θάχει και κρεββάτι...
Ευχης εργον θα ητανε να κατεβαινε η τιμη στα 60 απο 80 οσον αφορα τα 40 με 45 λεπτα.Οφειλουμε να το τονιζουμε εδω (μιας και διαβαζουν) και να το λεμε και απο κοντα διακριτικα.
Απο 'κει και περα νομιζω πως τα 60 για ενα πραγματικο μισαωρο και τα 80 για 40 με 45 λεπτα ειναι οκ,αν σκεφτεις οτι στο στουντιο πληρωνεις 50 για 15' ή 20' στην καλυτερη,και γαμας και μουναρα(πολυ σημαντικο).Μεγα λαθος θεωρω το να πληρωσεις 60 και 80 ευρω και να στο 15λεπτο και 20λεπτο χωρις προσπαθεια εκμεταλευσης του υπαρχοντος χρονου.Επομενως πολυ σωστα λεει και ο moican οτι οποιος θελει απλα γα μπριζολιαστει γιατι να μην παει σε studio οπου και φραγκα θα γλιτωσει και δεν θα "κακομαθει"και τα λαδοτριβεια.
ξεκίνα με τα ιδρύματα της στουρνάρη για σίγουρη εξυπηρέτηση
Νατος ο Τζων Τικης ο μερακλης!!!!
τα περι διπλου ειναι (η αναμενομενη) μουφα δηλ??
Κατά που πέφτει το μαγαζί ρωτησες?