anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.177
- Πόντοι
- 506
τι γνωριζουμε συναδελφοι για αυτην...
...ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ...
τι γνωριζουμε συναδελφοι για αυτην...
Φιλε μου με βρισκεις συμφωνο σε ολα. Αυτες ακριβως τις αποριες ειχα και εγω. Προσπαθουν με μειωση των υλικων παραγωγης και του χρονου των παρεχομενων υπηρεσιων να αντισταθμιοσυν την χασουρα?(αναφερομαι και σε μερικα μαγαζια που το εχουν παει 60).Τοσο κοστος εχει ενα μπουκαλακι οινοπνευμα και οχι η αλκοολουχος λοσιον που μας πασαρουν για οινοπνευμα, τοσο κοστος εχει ενα original baby oil , η στην πολυτελεια του θεματος ενα λαδακι με αιθερια ελαια?. Για να μην αναφερθω στην υπερμεγεθη χαρτοπετσετα που μας βαζουν και ξαπλωνουμε. Μονο σε ενα μασαζιδικο-δεν λεω ποιο για να μη θεωρηθω προμοτορας- ειχε ως εκ του θαυματος και λαδακι με αιθερια ελαια, και οινοπνευμα-οινοπνευμα και ξαπλωνες πανω σε αποστειρωμενη(?) πετσετα (την εβγαζαν απο το ναυλον). Το μονο που δεν ειχε ηταν ωραια και νεα κοριτσια,,,ολες μιλφαρες και ψιλομπαζα. Αλλα ας μη τα θελουμε ολα δικα μας..Που ειμαστε στην Γερμανια ειμαστε?..ΑυταΠοσο δύσκολο ειναι για τα 100 ευρώ που μας παίρνουν να χρησιμοποιούν ένα λάδι της προκοπής και όχι αυτά τα σκατολάδια? πόσο θα τους κόστιζε να είχε το κάθε δωμάτι οινόπνευμα και να μην τρέχουν αμέσως μετά να σου φέρουν ένα μισοτελειωμένο από δίπλα? πόσο μέσα θα έμπαιναν αν είχε θερμανση το δωμάτιο και δεν έτρεχε η σερίφισα να ανοίξει το αιρκοντίσιον την ώρα που εσύ αλλάζεις; για να μην μιλήσω για το γεγονός ότι σε πολύ λίγα μαγαζιά μέσα στο μπάνιο υπάρχει ένα σαπούνι της προκοπής ...αυτές δεν τους νοιάζει να πλυθούν μετά από τον κάθε μπίχλα σαν εμάς? για λιστεριν ή κάτι άλλο για το στόμα δεν το συζητάμε...
Ποσο δύσκολο ειναι για τα 100 ευρώ που μας παίρνουν να χρησιμοποιούν ένα λάδι της προκοπής και όχι αυτά τα σκατολάδια? πόσο θα τους κόστιζε να είχε το κάθε δωμάτι οινόπνευμα και να μην τρέχουν αμέσως μετά να σου φέρουν ένα μισοτελειωμένο από δίπλα? πόσο μέσα θα έμπαιναν αν είχε θερμανση το δωμάτιο και δεν έτρεχε η σερίφισα να ανοίξει το αιρκοντίσιον την ώρα που εσύ αλλάζεις; για να μην μιλήσω για το γεγονός ότι σε πολύ λίγα μαγαζιά μέσα στο μπάνιο υπάρχει ένα σαπούνι της προκοπής ...αυτές δεν τους νοιάζει να πλυθούν μετά από τον κάθε μπίχλα σαν εμάς? για λιστεριν ή κάτι άλλο για το στόμα δεν το συζητάμε...
Φιλε μου με βρισκεις συμφωνο σε ολα. Αυτες ακριβως τις αποριες ειχα και εγω. Προσπαθουν με μειωση των υλικων παραγωγης και του χρονου των παρεχομενων υπηρεσιων να αντισταθμιοσυν την χασουρα?(αναφερομαι και σε μερικα μαγαζια που το εχουν παει 60).Τοσο κοστος εχει ενα μπουκαλακι οινοπνευμα και οχι η αλκοολουχος λοσιον που μας πασαρουν για οινοπνευμα, τοσο κοστος εχει ενα original baby oil , η στην πολυτελεια του θεματος ενα λαδακι με αιθερια ελαια?. Για να μην αναφερθω στην υπερμεγεθη χαρτοπετσετα που μας βαζουν και ξαπλωνουμε. Μονο σε ενα μασαζιδικο-δεν λεω ποιο για να μη θεωρηθω προμοτορας- ειχε ως εκ του θαυματος και λαδακι με αιθερια ελαια, και οινοπνευμα-οινοπνευμα και ξαπλωνες πανω σε αποστειρωμενη(?) πετσετα (την εβγαζαν απο το ναυλον). Το μονο που δεν ειχε ηταν ωραια και νεα κοριτσια,,,ολες μιλφαρες και ψιλομπαζα. Αλλα ας μη τα θελουμε ολα δικα μας..Που ειμαστε στην Γερμανια ειμαστε?..Αυτα
Για κάποιον ανεξήγητο λόγο σε μας, όλες οταν ξεκινάνε το τριβείο, βαπτίζονται με το ίδιο όνομαεχω μπερδευτεί με τις Ρωξάνες.. η μία είναι στην Κ12, υπήρχε μια στη Μονή Προδρ με μεγάλους βύζους ΜΙΛΦ η οποία έφυγε εδώ και καιρό και ήταν παλιά στην Κ12 και αυτή ενώ φαίνεται πως υπάρχει άλλη μια στη Μονή Πρ η οποία λέτε πως πήγε στη Δερ 24?????
+100000000000000000Ποσο δύσκολο ειναι για τα 100 ευρώ που μας παίρνουν να χρησιμοποιούν ένα λάδι της προκοπής και όχι αυτά τα σκατολάδια? πόσο θα τους κόστιζε να είχε το κάθε δωμάτι οινόπνευμα και να μην τρέχουν αμέσως μετά να σου φέρουν ένα μισοτελειωμένο από δίπλα? πόσο μέσα θα έμπαιναν αν είχε θερμανση το δωμάτιο και δεν έτρεχε η σερίφισα να ανοίξει το αιρκοντίσιον την ώρα που εσύ αλλάζεις; για να μην μιλήσω για το γεγονός ότι σε πολύ λίγα μαγαζιά μέσα στο μπάνιο υπάρχει ένα σαπούνι της προκοπής ...αυτές δεν τους νοιάζει να πλυθούν μετά από τον κάθε μπίχλα σαν εμάς? για λιστεριν ή κάτι άλλο για το στόμα δεν το συζητάμε...
Αποζητάτε πρακτικές Εσπερίας, ενώ ευρίσκεσθε στη Γραικυλία, που είναι μια Αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους...
Αρχίδια μιας χρήσεως είναι.Οχι να τίς πάρεις στο σπίτι σου!!! ούτε να τις φορέσεις δεν σου το συνιστώΑυτο με την υπερμεγεθη χαρτοπετσετα πολυ μου αρεσε. Να ρωτηση κι εγω κατι. Οι παντοφλες στη ζαλατινα ειναι μιας χρησεως, μπορουμε να τις παρουμε φευγοντας ή τις ξαναπλενουν?
...κάθε φορά που σε διαβάζω,ανοίγει η καρδιά μου....
...
Αρχίδια μιας χρήσεως είναι.Οχι να τίς πάρεις στο σπίτι σου!!! ούτε να τις φορέσεις δεν σου το συνιστώ
και μετά λέτε εμένα Ληξίαρχο...άλλη είναι η Ρωξάνη του Μονης Προδρόμου (Ουκρανεζα μιλφ μελαχρινη νταρντανα με πιασιματακια λαι μπουταρες-κωλαρα ) και άλλη η Ρωξανη του Κηφισιας 12 (Ρωσιδα νταρντανα μιλφ, άβυζη, με κωλάρα, ξανθιά, πρωην Λεκκα, Πρωην Σκρα , κτλ)
Eσύ είσαι επί του προχείρου ερασιτέχνης παιδί μουκαι μετά λέτε εμένα Ληξίαρχο...
Εδώ μιλάμε για Ληξιαρχείο και Υποθηκοφυλακείο μαζί
άλλη είναι η Ρωξάνη του Μονης Προδρόμου (Ουκρανεζα μιλφ μελαχρινη νταρντανα με πιασιματακια λαι μπουταρες-κωλαρα ) και άλλη η Ρωξανη του Κηφισιας 12 (Ρωσιδα νταρντανα μιλφ, άβυζη, με κωλάρα, ξανθιά, πρωην Λεκκα, Πρωην Σκρα , κτλ)
και μετά λέτε εμένα Ληξίαρχο...
Εδώ μιλάμε για Ληξιαρχείο και Υποθηκοφυλακείο μαζί
Αυτο με την υπερμεγεθη χαρτοπετσετα πολυ μου αρεσε. Να ρωτηση κι εγω κατι. Οι παντοφλες στη ζαλατινα ειναι μιας χρησεως, μπορουμε να τις παρουμε φευγοντας ή τις ξαναπλενουν?
ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ διπλωματούχος μασέζ μόνο με 40 ευρώ σάς κάνει να νιώθετε όμορφα για πολλές μέρες 69ΧΧ-ΧΧΧ234μηπως καποιος εχει ιδεα για την παρακατω αγγελια???
ειναι στην Ευελπιδων απεναντι λεει......