Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Ποσο δύσκολο ειναι για τα 100 ευρώ που μας παίρνουν να χρησιμοποιούν ένα λάδι της προκοπής και όχι αυτά τα σκατολάδια? πόσο θα τους κόστιζε να είχε το κάθε δωμάτι οινόπνευμα και να μην τρέχουν αμέσως μετά να σου φέρουν ένα μισοτελειωμένο από δίπλα? πόσο μέσα θα έμπαιναν αν είχε θερμανση το δωμάτιο και δεν έτρεχε η σερίφισα να ανοίξει το αιρκοντίσιον την ώρα που εσύ αλλάζεις;  για να μην μιλήσω για το γεγονός ότι σε πολύ λίγα μαγαζιά μέσα στο μπάνιο υπάρχει ένα σαπούνι της προκοπής ...αυτές δεν τους νοιάζει να πλυθούν μετά από τον κάθε μπίχλα σαν εμάς? για λιστεριν ή κάτι άλλο για το στόμα δεν το συζητάμε...
Φιλε μου με βρισκεις συμφωνο σε ολα. Αυτες ακριβως τις αποριες ειχα και εγω. Προσπαθουν με μειωση των υλικων παραγωγης και του χρονου των παρεχομενων υπηρεσιων να αντισταθμιοσυν την χασουρα?(αναφερομαι και σε μερικα μαγαζια που το εχουν παει 60).Τοσο κοστος εχει ενα μπουκαλακι οινοπνευμα και οχι η αλκοολουχος λοσιον που μας πασαρουν για οινοπνευμα, τοσο κοστος εχει ενα original baby oil , η στην πολυτελεια του θεματος ενα λαδακι με αιθερια ελαια?. Για να μην αναφερθω στην υπερμεγεθη χαρτοπετσετα που μας βαζουν και ξαπλωνουμε. Μονο σε ενα μασαζιδικο-δεν λεω ποιο για να μη θεωρηθω προμοτορας- ειχε ως εκ του θαυματος και λαδακι με αιθερια ελαια, και οινοπνευμα-οινοπνευμα και ξαπλωνες πανω σε αποστειρωμενη(?) πετσετα (την εβγαζαν απο το ναυλον). Το μονο που δεν ειχε ηταν ωραια και νεα κοριτσια,,,ολες μιλφαρες και ψιλομπαζα. Αλλα ας μη τα θελουμε ολα δικα  μας..Που ειμαστε στην Γερμανια ειμαστε?..Αυτα

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ποσο δύσκολο ειναι για τα 100 ευρώ που μας παίρνουν να χρησιμοποιούν ένα λάδι της προκοπής και όχι αυτά τα σκατολάδια? πόσο θα τους κόστιζε να είχε το κάθε δωμάτι οινόπνευμα και να μην τρέχουν αμέσως μετά να σου φέρουν ένα μισοτελειωμένο από δίπλα? πόσο μέσα θα έμπαιναν αν είχε θερμανση το δωμάτιο και δεν έτρεχε η σερίφισα να ανοίξει το αιρκοντίσιον την ώρα που εσύ αλλάζεις;  για να μην μιλήσω για το γεγονός ότι σε πολύ λίγα μαγαζιά μέσα στο μπάνιο υπάρχει ένα σαπούνι της προκοπής ...αυτές δεν τους νοιάζει να πλυθούν μετά από τον κάθε μπίχλα σαν εμάς? για λιστεριν ή κάτι άλλο για το στόμα δεν το συζητάμε...

Φιλε μου με βρισκεις συμφωνο σε ολα. Αυτες ακριβως τις αποριες ειχα και εγω. Προσπαθουν με μειωση των υλικων παραγωγης και του χρονου των παρεχομενων υπηρεσιων να αντισταθμιοσυν την χασουρα?(αναφερομαι και σε μερικα μαγαζια που το εχουν παει 60).Τοσο κοστος εχει ενα μπουκαλακι οινοπνευμα και οχι η αλκοολουχος λοσιον που μας πασαρουν για οινοπνευμα, τοσο κοστος εχει ενα original baby oil , η στην πολυτελεια του θεματος ενα λαδακι με αιθερια ελαια?. Για να μην αναφερθω στην υπερμεγεθη χαρτοπετσετα που μας βαζουν και ξαπλωνουμε. Μονο σε ενα μασαζιδικο-δεν λεω ποιο για να μη θεωρηθω προμοτορας- ειχε ως εκ του θαυματος και λαδακι με αιθερια ελαια, και οινοπνευμα-οινοπνευμα και ξαπλωνες πανω σε αποστειρωμενη(?) πετσετα (την εβγαζαν απο το ναυλον). Το μονο που δεν ειχε ηταν ωραια και νεα κοριτσια,,,ολες μιλφαρες και ψιλομπαζα. Αλλα ας μη τα θελουμε ολα δικα  μας..Που ειμαστε στην Γερμανια ειμαστε?..Αυτα

Αποζητάτε πρακτικές Εσπερίας, ενώ ευρίσκεσθε στη Γραικυλία, που είναι μια Αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
εχω μπερδευτεί με τις Ρωξάνες.. η μία είναι στην Κ12, υπήρχε μια στη Μονή Προδρ με μεγάλους βύζους ΜΙΛΦ η οποία έφυγε εδώ και καιρό και ήταν παλιά στην Κ12 και αυτή ενώ φαίνεται πως υπάρχει άλλη μια στη Μονή Πρ η οποία λέτε πως πήγε στη Δερ 24?????
Για κάποιον ανεξήγητο λόγο σε μας, όλες οταν ξεκινάνε το τριβείο, βαπτίζονται με το ίδιο όνομα
Μάλλον για να μας μπερδεύουν το κάνουν:  :think:
Ξέρεις πόσες αλίνες και νατασες έχουμε γαμήσει;;; καμμια σαρανταριά έκαστος εδω μέσα  :2funny: :2funny: :2funny:
Ποσο δύσκολο ειναι για τα 100 ευρώ που μας παίρνουν να χρησιμοποιούν ένα λάδι της προκοπής και όχι αυτά τα σκατολάδια? πόσο θα τους κόστιζε να είχε το κάθε δωμάτι οινόπνευμα και να μην τρέχουν αμέσως μετά να σου φέρουν ένα μισοτελειωμένο από δίπλα? πόσο μέσα θα έμπαιναν αν είχε θερμανση το δωμάτιο και δεν έτρεχε η σερίφισα να ανοίξει το αιρκοντίσιον την ώρα που εσύ αλλάζεις;  για να μην μιλήσω για το γεγονός ότι σε πολύ λίγα μαγαζιά μέσα στο μπάνιο υπάρχει ένα σαπούνι της προκοπής ...αυτές δεν τους νοιάζει να πλυθούν μετά από τον κάθε μπίχλα σαν εμάς? για λιστεριν ή κάτι άλλο για το στόμα δεν το συζητάμε...
+100000000000000000

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.997
Πόντοι
6.515
Αυτο με την υπερμεγεθη χαρτοπετσετα πολυ μου αρεσε. Να ρωτηση κι εγω κατι. Οι παντοφλες στη ζαλατινα ειναι μιας χρησεως, μπορουμε να τις παρουμε φευγοντας ή τις ξαναπλενουν?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αποζητάτε πρακτικές Εσπερίας, ενώ ευρίσκεσθε στη Γραικυλία, που είναι μια Αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους...

είσαι κορυφαίος......κάθε φορά που σε διαβάζω,ανοίγει η καρδιά μου....
Υ.Γ Για τους λευκούς κατοίκους μην βιάζεσαι....σε λίγα χρόνια θα είναι μειοψηφία.....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αυτο με την υπερμεγεθη χαρτοπετσετα πολυ μου αρεσε. Να ρωτηση κι εγω κατι. Οι παντοφλες στη ζαλατινα ειναι μιας χρησεως, μπορουμε να τις παρουμε φευγοντας ή τις ξαναπλενουν?
Αρχίδια μιας χρήσεως είναι.Οχι να τίς πάρεις στο σπίτι σου!!! ούτε να τις φορέσεις δεν σου το συνιστώ

Συνημμένα

• _1_~1.JPG
    _1_~1.JPG
    17,7 KB · Εμφανίσεις: 26
  • daktarin-spray-powder.jpg
    daktarin-spray-powder.jpg
    9,2 KB · Εμφανίσεις: 33

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
άλλη είναι η Ρωξάνη του Μονης Προδρόμου (Ουκρανεζα μιλφ μελαχρινη νταρντανα με πιασιματακια λαι μπουταρες-κωλαρα ) και άλλη η Ρωξανη του Κηφισιας 12 (Ρωσιδα νταρντανα μιλφ, άβυζη, με κωλάρα, ξανθιά, πρωην Λεκκα, Πρωην Σκρα , κτλ)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
άλλη είναι η Ρωξάνη του Μονης Προδρόμου (Ουκρανεζα μιλφ μελαχρινη νταρντανα με πιασιματακια λαι μπουταρες-κωλαρα ) και άλλη η Ρωξανη του Κηφισιας 12 (Ρωσιδα νταρντανα μιλφ, άβυζη, με κωλάρα, ξανθιά, πρωην Λεκκα, Πρωην Σκρα , κτλ)
και μετά λέτε εμένα Ληξίαρχο...  :grin: :grin: :grin: :grin:

Εδώ μιλάμε για Ληξιαρχείο και Υποθηκοφυλακείο μαζί  :dancing:
coca_zero.jpg

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
και μετά λέτε εμένα Ληξίαρχο...  :grin: :grin: :grin: :grin:

Εδώ μιλάμε για Ληξιαρχείο και Υποθηκοφυλακείο μαζί  :dancing:
Eσύ είσαι επί του προχείρου ερασιτέχνης παιδί μου
ο άλλος είναι επι των πρακτέων με πάπυρους.Επίσημος οφικιάλιος με βουλοκέρι

Συνημμένα

• sealing_wax.jpg
    sealing_wax.jpg
    5,9 KB · Εμφανίσεις: 23
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16

Αυτά τα "πρώην" σου με ... τρελαίνουν :grin: ...

και μετά λέτε εμένα Ληξίαρχο...  :grin: :grin: :grin: :grin:

Εδώ μιλάμε για Ληξιαρχείο και Υποθηκοφυλακείο μαζί  :dancing:
coca_zero.jpg

... παρότι έχουν ... κενά ...!!! ;)

Υ.Γ.: Εκτός αν εμπίπτουν στις περιπτώσεις "κτλ" ...!!!  :hmm: :tooth:

obelix_75

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Θεωρητικά τις δίνουν έξω για αποστειρωση εκει που δινουν και τις πετσέτες και μετα τις ξανασυσκευάζουν. Πρακτικά ο Θεός και η ψυχή τους......

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Δουλεύω όλα τα βράδυα, στα σίδερα στα λάδια.
Δουλέυω με τα μπράτσα στα σίδερα στα γράσα.

charis205

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
52
Πόντοι
1
μηπως καποιος εχει ιδεα για την παρακατω αγγελια???
ειναι στην Ευελπιδων απεναντι λεει......

charis205

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
52
Πόντοι
1
μηπως καποιος εχει ιδεα για την παρακατω αγγελια???
ειναι στην Ευελπιδων απεναντι λεει......
ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ διπλωματούχος μασέζ μόνο με 40 ευρώ σάς κάνει να νιώθετε όμορφα για πολλές μέρες  69ΧΧ-ΧΧΧ234

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom