Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Να πληροφορήσω ότι το Χέυδεν έκλεισε. Έχει ανοίξει όμως το ιδίων συμφερόντων μαγαζί στην Δεριγνύ 20 νομίζω. Είναι στη γωνία Δεριγνύ και Γ΄ Σεπτεμβρίου. Το κουδούνι είναι το τελευταίο κάτω αριστερά. Blou και κάτι άλλο λέει. Έχουν μεταφερθεί από το Χέυδεν η Ρίτα και η νταρντάνα η μελαχρινή. Ξεχνάω το όνομά της. Επίσης μία Κατερίνα μιλφ μεγάλου μεγέθους (χοντρούλα δηλαδή) μία Ρωξάνη με καλό σώμα γύρο στα 30 και μία μιλφ ονόματι Ντιάνα. Αυτά.
απαντα πυραυλακατεΕρώτησις προς όποιον γνωρίζει:
Σε ποιο κατάστημα της περιοχής πλατείας Βικτωρίας, εργάζεται μια κυρία ψηλή, λεπτή, μαυριδερή (σχεδόν αφρικανή), με χρυσό δόντι;
Την έχει δει κάποιος κύριος;
Προ μηνών ηργάζετο στον Οίκο Αχιλλέως 40 με το όνομα "Μαρία" και ο εκεί προαγωγός ανέφερε ότι η εν λόγω εργάζεται σε κατάστημα της πλ. Βικτ.
Ρε ΠΥΡΑΥΛΕ, αυτη ειναι η μεγαλυτερη μεταγραφη !!!Ερώτησις προς όποιον γνωρίζει:
Σε ποιο κατάστημα της περιοχής πλατείας Βικτωρίας, εργάζεται μια κυρία ψηλή, λεπτή, μαυριδερή (σχεδόν αφρικανή), με χρυσό δόντι;
Την έχει δει κάποιος κύριος;
Προ μηνών ηργάζετο στον Οίκο Αχιλλέως 40 με το όνομα "Μαρία" και ο εκεί προαγωγός ανέφερε ότι η εν λόγω εργάζεται σε κατάστημα της πλ. Βικτ.
Νουμερο ???Συγγνώμη παιδιά , αναφέρομαι στο ίδρυμα τησ Μάρνης.
απαντα πυραυλακατε
Να πληροφορήσω ότι το Χέυδεν έκλεισε. Έχει ανοίξει όμως το ιδίων συμφερόντων μαγαζί στην Δεριγνύ 20 νομίζω. Είναι στη γωνία Δεριγνύ και Γ΄ Σεπτεμβρίου. Το κουδούνι είναι το τελευταίο κάτω αριστερά. Blou και κάτι άλλο λέει. Έχουν μεταφερθεί από το Χέυδεν η Ρίτα και η νταρντάνα η μελαχρινή. Ξεχνάω το όνομά της. Επίσης μία Κατερίνα μιλφ μεγάλου μεγέθους (χοντρούλα δηλαδή) μία Ρωξάνη με καλό σώμα γύρο στα 30 και μία μιλφ ονόματι Ντιάνα. Αυτά.
σωστός....!!!Όλο το θέμα με τι δήθεν μείωση τιμών στο μισό χρόνο σε ορισμένα δήθεν μασατζιδικα έχει καταντήσει αηδία .
Εγώ ξέρω ότι το φτηνό κρέας το τρώνε μονό τα σκυλιά , δεν λέω , δεν διαθέτουμε όλοι 80 και 100 , ωμός για να σε ευχαριστήσουν πρέπει να ευχαριστήσεις , κι εγώ όταν είναι το θέμα να περάσω καλά θα τα σκάσω , αν δεν θα έχω δεν θα πάω , απλά τα πράγματα .
Τώρα να πάω κάπου και να με αντιμετωπίζουν οπός κάποτε όταν πηγαίναμε φυλής , δεν το θέλω , το λέω κάποτε γιατί όλοι θυμόμαστε πριν 20 χρονιά τις ουρές στην αναμονή και την fράση άντε τελείωνε .
Γιατί πιστεύω και θέλουμε αυτός o χώρος να είναι διαφορετικός και σε ποιότητα θεραπευτριών και υπηρεσιών και χρόνου μαζί
Είναι στη γωνία Δεριγνύ και Γ΄ Σεπτεμβρίου. μία Ρωξάνη με καλό σώμα γύρο στα 30 και μία μιλφ ονόματι Ντιάνα. Αυτά.
....στον πρωτο οροφο.....μπαζα-μπαζα-μπαζα....ουτε καν συγκρατησα ονοματα...!!!Το Χευδεν οντως εκλεισε..
Νεα διευθυνση Δεριγνυ 24 ομως...
Τι εκλεισε λοιπον..
Απλα μεταφερθηκε.
μην χαιρεσαι δεν ειναι αυτη....τι δουλεια εχει με τα υπολοιπα?..και δεν ειναι κολαρακι...κωλαραααααα ειναι η ρωξαννη(της προδρομου)η Ρωξανη απο τιν Μ.Προδρομου ? εαν ειναι αυτη πρεπει να παω , διοτι τετοιο κολαρακι δεν συναντας καθε μερα
ειναι αυτη απο το κηφισιας 12;;;μην χαιρεσαι δεν ειναι αυτη....τι δουλεια εχει με τα υπολοιπα?..και δεν ειναι κολαρακι...κωλαραααααα ειναι η ρωξαννη(της προδρομου)
ζανα απο στουρναρη;;Καλησπερα σασ η Ρωξανη απο Μονησ Προδρομου μασατζιδικο σαν να δουλεθει σε μπουρδελο τησ αγκυρασ αν δεν ακνω λαθοσ ΜΕ ΤΟ Ονομα Λιλιαν εκει που δοθλεθε παλια η Ζανα πρωινη βαρδια....
εχω μπερδευτεί με τις Ρωξάνες.. η μία είναι στην Κ12, υπήρχε μια στη Μονή Προδρ με μεγάλους βύζους ΜΙΛΦ η οποία έφυγε εδώ και καιρό και ήταν παλιά στην Κ12 και αυτή ενώ φαίνεται πως υπάρχει άλλη μια στη Μονή Πρ η οποία λέτε πως πήγε στη Δερ 24?????