Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Επίσης  μία  κινέζα  μικροκαμομένη  (δεν  θυμάμαι  όνομα)  συνάντησα  στο  Γ΄ Σεπτεμβρίου  και  μου  είπε  ότι  πριν  ήτανε  στο  Μάρνης.  Επειδή  όμως  δεν  πηγαίνω  στο  Μάρνης  πλέον  δεν  είμαι  σε  θέση  να  το  επιβεβαιώσω  αυτό.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Στο  Γ΄ Σεπτεμβρίου  54  διορθώνω

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Να  πληροφορήσω  ότι  το  Χέυδεν  έκλεισε.  Έχει  ανοίξει  όμως  το  ιδίων  συμφερόντων  μαγαζί  στην  Δεριγνύ  20  νομίζω.  Είναι  στη  γωνία  Δεριγνύ  και  Γ΄ Σεπτεμβρίου.  Το  κουδούνι  είναι  το  τελευταίο  κάτω  αριστερά.  Blou και  κάτι  άλλο  λέει.  Έχουν  μεταφερθεί  από  το  Χέυδεν  η  Ρίτα  και  η  νταρντάνα  η  μελαχρινή.  Ξεχνάω  το  όνομά  της.  Επίσης  μία  Κατερίνα  μιλφ  μεγάλου  μεγέθους  (χοντρούλα  δηλαδή)  μία  Ρωξάνη  με καλό  σώμα  γύρο  στα  30  και  μία  μιλφ  ονόματι  Ντιάνα.  Αυτά.

Ερώτησις προς όποιον γνωρίζει:
Σε ποιο κατάστημα της περιοχής πλατείας Βικτωρίας, εργάζεται μια κυρία ψηλή, λεπτή, μαυριδερή (σχεδόν αφρικανή), με χρυσό δόντι;
Την έχει δει κάποιος κύριος;
Προ μηνών ηργάζετο στον Οίκο Αχιλλέως 40 με το όνομα "Μαρία" και ο εκεί προαγωγός ανέφερε ότι η εν λόγω εργάζεται σε κατάστημα της πλ. Βικτ.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Σε ποιο κατάστημα της περιοχής πλατείας Βικτωρίας, εργάζεται μια κυρία ψηλή, λεπτή, μαυριδερή (σχεδόν αφρικανή), με χρυσό δόντι;
Προ μηνών ηργάζετο στον Οίκο Αχιλλέως 40 με το όνομα "Μαρία" και ο εκεί προαγωγός ανέφερε ότι η εν λόγω εργάζεται σε κατάστημα της πλ. Βικτ.
απαντα πυραυλακατε

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ρε ΠΥΡΑΥΛΕ, αυτη ειναι η μεγαλυτερη μεταγραφη !!!
Απο τον δρομο, σε σαλονι αμεσως ???
Καλα τι γνωριμια εχει η κυρια, τον διοικητη της Ν.Α.Σ.Α. ???
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Να  πληροφορήσω  ότι  το  Χέυδεν  έκλεισε.  Έχει  ανοίξει  όμως  το  ιδίων  συμφερόντων  μαγαζί  στην  Δεριγνύ  20  νομίζω.  Είναι  στη  γωνία  Δεριγνύ  και  Γ΄ Σεπτεμβρίου.  Το  κουδούνι  είναι  το  τελευταίο  κάτω  αριστερά.  Blou και  κάτι  άλλο  λέει.  Έχουν  μεταφερθεί  από  το  Χέυδεν  η  Ρίτα  και  η  νταρντάνα  η  μελαχρινή.  Ξεχνάω  το  όνομά  της.  Επίσης  μία  Κατερίνα  μιλφ  μεγάλου  μεγέθους  (χοντρούλα  δηλαδή)  μία  Ρωξάνη  με καλό  σώμα  γύρο  στα  30  και  μία  μιλφ  ονόματι  Ντιάνα.  Αυτά.

Το Χευδεν οντως εκλεισε..
Νεα διευθυνση Δεριγνυ 24 ομως...
Τι εκλεισε λοιπον..
Απλα μεταφερθηκε.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Όλο το θέμα με τι δήθεν μείωση τιμών στο μισό χρόνο σε ορισμένα δήθεν μασατζιδικα έχει καταντήσει αηδία .
Εγώ ξέρω ότι το φτηνό κρέας το τρώνε μονό τα σκυλιά , δεν λέω , δεν διαθέτουμε όλοι 80 και 100 , ωμός για να σε ευχαριστήσουν πρέπει να ευχαριστήσεις , κι εγώ όταν είναι το θέμα να περάσω καλά θα τα σκάσω  , αν δεν θα έχω δεν θα πάω , απλά τα πράγματα .
Τώρα να πάω κάπου και να με αντιμετωπίζουν οπός κάποτε όταν πηγαίναμε φυλής , δεν το θέλω , το λέω κάποτε γιατί όλοι θυμόμαστε πριν 20 χρονιά τις ουρές στην αναμονή και την fράση άντε τελείωνε .
Γιατί πιστεύω και θέλουμε αυτός o χώρος να είναι διαφορετικός και σε ποιότητα θεραπευτριών και υπηρεσιών και χρόνου μαζί
σωστός....!!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
βγαλτε και την αναλογια

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
  Είναι  στη  γωνία  Δεριγνύ  και  Γ΄ Σεπτεμβρίου.  μία  Ρωξάνη  με καλό  σώμα  γύρο  στα  30  και  μία  μιλφ  ονόματι  Ντιάνα.  Αυτά.

η Ρωξανη απο τιν Μ.Προδρομου ? εαν ειναι αυτη πρεπει να παω , διοτι τετοιο κολαρακι δεν συναντας καθε μερα  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
η Ρωξανη απο τιν Μ.Προδρομου ? εαν ειναι αυτη πρεπει να παω , διοτι τετοιο κολαρακι δεν συναντας καθε μερα  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
μην χαιρεσαι δεν ειναι αυτη....τι δουλεια εχει με τα υπολοιπα?..και δεν ειναι κολαρακι...κωλαραααααα ειναι η ρωξαννη(της προδρομου)

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Καλησπερα σασ η Ρωξανη απο Μονησ Προδρομου μασατζιδικο σαν να δουλεθει σε μπουρδελο τησ αγκυρασ αν δεν ακνω λαθοσ ΜΕ ΤΟ Ονομα Λιλιαν εκει που δοθλεθε παλια η Ζανα πρωινη βαρδια....

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Καλησπερα σασ η Ρωξανη απο Μονησ Προδρομου μασατζιδικο σαν να δουλεθει σε μπουρδελο τησ αγκυρασ αν δεν ακνω λαθοσ ΜΕ ΤΟ Ονομα Λιλιαν εκει που δοθλεθε παλια η Ζανα πρωινη βαρδια....
ζανα απο στουρναρη;;

spetses7

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
εχω μπερδευτεί με τις Ρωξάνες.. η μία είναι στην Κ12, υπήρχε μια στη Μονή Προδρ με μεγάλους βύζους ΜΙΛΦ η οποία έφυγε εδώ και καιρό και ήταν παλιά στην Κ12 και αυτή ενώ φαίνεται πως υπάρχει άλλη μια στη Μονή Πρ η οποία λέτε πως πήγε στη Δερ 24?????

spetses7

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ποσο δύσκολο ειναι για τα 100 ευρώ που μας παίρνουν να χρησιμοποιούν ένα λάδι της προκοπής και όχι αυτά τα σκατολάδια? πόσο θα τους κόστιζε να είχε το κάθε δωμάτι οινόπνευμα και να μην τρέχουν αμέσως μετά να σου φέρουν ένα μισοτελειωμένο από δίπλα? πόσο μέσα θα έμπαιναν αν είχε θερμανση το δωμάτιο και δεν έτρεχε η σερίφισα να ανοίξει το αιρκοντίσιον την ώρα που εσύ αλλάζεις;  για να μην μιλήσω για το γεγονός ότι σε πολύ λίγα μαγαζιά μέσα στο μπάνιο υπάρχει ένα σαπούνι της προκοπής ...αυτές δεν τους νοιάζει να πλυθούν μετά από τον κάθε μπίχλα σαν εμάς? για λιστεριν ή κάτι άλλο για το στόμα δεν το συζητάμε...

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
εχω μπερδευτεί με τις Ρωξάνες.. η μία είναι στην Κ12, υπήρχε μια στη Μονή Προδρ με μεγάλους βύζους ΜΙΛΦ η οποία έφυγε εδώ και καιρό και ήταν παλιά στην Κ12 και αυτή ενώ φαίνεται πως υπάρχει άλλη μια στη Μονή Πρ η οποία λέτε πως πήγε στη Δερ 24?????

Όταν λες Κ12 εννοείς Καλιρρόης 12; Είχα την εντύπωση ότι αυτό είχε κλείσει.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom